Борисов най-чист, най-демократ, най-ироничен, но само послъгва редовно

“Великият комуникатор” Бойко Борисов, за какъвто го обявяват платени ласкатели, без да иска направи няколко самопризнания тази сутрин в интервю за Нова телевизия. При това го направи с явното самочувствие, че не могат да го поставят натясно каквото и да говори ( в стила на Доналнд Тръмп , цитирам по памет: “ и да убия сега 50 души на Бродуей, хората пак ще гласуват за мен “ ).

Борисов изпадна в противопречие със себе си по въпроса за отношението му към президента Плевнелиев. Първо каза, че президентът бил допуснал  “единствена грешка , когато каза , че сам има повече гласове от ГЕРБ и аз тогава му се обадих веднага да му кажа…”. А после включи Плевнелиев в списъка на номинираните от “кръга Капитал” за първия му кабинет , които той изгонил:  „като се почне Дянков, Трайков, Караджова, Плевнелиев“  и реално са участвали в управлението „докато не им видях акъла и ги изгоних“.

Бинго! Значи не е “съвсем” вярно, че Плевнелиев е пожелал да не се кандидатира, а направо е бил “изгонен” от Борисов (от възможността да го направи дори и да нямаше лични причини да се откаже от втори мандат).

Освен това, желайки да уязви ДСБ, за които уж не иска да говори, толкова му били малки и безразлични, той даде да се разбере, че не те са се отказали да дискутират издигането на общ кандидат за президент, а той им се ядосал и “канцелирал” срещата с тях, т.е. ги е сиктирдосал, но правеше досега всичко възможно да звучи така, като че ли причината за решението да поемат по различни пътища за президентските избори не е в него.

“Мислих си, че имате по-дълбок анализ”, обърна се той към водещия Виктор Николаев по повод изявлението му от преди два дни, в което намекна, че на мястото на ДПС би поискал излаз към властта. “Хубаво е, когато говоря, да ме гледате”, заповяда премиерът. Трябвало да му следят иронията, за да го разберат правилно.

Самият Борисов обаче нямаше “по-дълбок” анализ на множащите се свидетелски твърдения за неговата дълбоко скривана от години връзка с депутата Делян Пеевски. Задоволи се с плитката самооценка: “аз съм толкова чист”. По своята обезоръжаваща елементарна “скромност”  тя се родее с направеното от него определение за саба си от миналата седмица в Брюксел: “аз съм май-големият демократ”.

Да обобщим дотук: Борисов става все по-добър във всяко отношение- вече и с мимика прави политика. “Изпедепцал се е”, демек ( предлагам “изпедепцал” да бъде прието като превод на английската непреводимата еднозначно дума “sophisticated”). Изключително чист е, направо Mr. Clean като Станишев. И е най-големият демократ ( в света, както се подразбира от липсата на уточнение ).

Само дето послъгва редовно и в мащаби, които съответстват на едрата му осанка. Т.е. лъже на едро дори и когато си мисли, че ни осветлява в името на истината, забравяйки, че е говорил наскоро обратното.

35 мнения за “Борисов най-чист, най-демократ, най-ироничен, но само послъгва редовно”

 1. Само се питам:

  -ГЕРБ= Бойко Борисов ?
  -ГЕРБ=БСП ?
  -Ако Борисов не беше твърдо БСП, щеше ли да е доверено лице на Живков и ЖИВКОВ ДА ПОВЕРИ ЖИВОТА СИ, да го охранява?
  -Аз ли имам спешна нужда от психиатър, или всички останали?

 2. Тези дни изказахте мнение,че ще интересно и слаботелесното момче да проговори. Е баце го предвари. Притиснати са жестоко от Москва да теглят каиша във една посока и се пържат на един огън . Никъде обаче не е казано, че конкуриращи се кланове , ръфащи снагата на Бълария трябва да се обичат. ( Скоро и други ще вземат или получат думата по правен ред)

 3. Нали Борисов се води голям бабаит? Като не му е харесвал Плевнелиев защо изобщо му е приел кандидатурата? И като е толкова голям бабаит-защо е допуснал да му налагат кандидат-това трябва да е първи въпрос. И трети-да си мижитурка наследствено ли е или се става впоследствие?

 4. винету отново се е омотал в антилогиката си.
  Първо -КОЙ го е карал да назначава хора от Капитал?!?!?!!?!?!?!?!????
  Нали казва че имАл много длЪга “скамейка” от готови гербаджийски “кадри”?!?
  Освен това сигурно той не е наясно ,че КОЙто си има – предлага, а КОЙто си няма – назначава чуждите ,но които са квалифицирани.
  Второ – сравнява Капитал и пеевски?!?!?!?!?
  По к’ъв “признак”?!?!?!?!?!
  Да излезе и да каже – ето по т’ва и т’ва пеевски и Капитал са “еднакви”, а по всичко друго не са еднакви!
  Трето – милицията на НРБ започна да действа като филиал на турската жандармерия(башибозук) , подчинена еднолично и директно на султан ердоган, т.е. като пазванти на ердоган. И вече дори самият ердоган да вземе да “избяга” от себе си ,и да поиска политическо убежище от себе си, буда ще го върна обратно на него си в Турция. Според винету, от Турция не може да има политически емигранти, щом като неговият ортаксултан не ги е разрешил?!?!?!?
  И сега трябва да се чака вишочайшиЙ ферман , в който ортаксултанЪТ да определи в булгаристанският си вилает – КОЙ е политическиЙ мигрант, и КОЙ не е, а е само нек’ъв си каналджийскиЙ “нелегален” мигрант!
  П.П. А за другите “комуниктаторски умотворения” на винету – за ДСБ,иронията ,дпс, бсп и …..т.н. , не си заслужава даже и да си припомняме. Той си ги повтаря и дъвче постоянно , през някоя и друга минута. Поне по-често да вземе да си сменя плочите, за да не се повтаря толкоз често.

 5. След още колко такива “интервюта” ще разберем, че “Царят”, а.к.а Бай Х*й, е гол! Този човек е патологичен лъжец с IQ <70 и да ни управлява е най-големия срам и позор за България!

 6. “И преди, и сега- БСП е мафия”. Това скандирахме по митингите, на които покрай еуфорията си изгледахме и децата. Сега децата ни са емигранти- кой външен, кой вътрешен. Останахме си пак ние, скандиращите, за да установим, че времето не само не е наше, но то е безалтернативно спряло и направо заличено като някаква си там физическа и обществена категория. Съзирате ли, господа, някаква разлика с положението ни преди “Десети” и сега? Не се ли подпичкват с нас по един и същи начин и тогава и към ден днешен? Защо беше възможно тогава да ги “страхуваме”, а сега ни нямат за слива-червива? Между Бай Тошо и бай Х..й няма никаква разлика. Обаче, питам се аз, има ли разлика между ония хора от митинга на Орлов мост и сегашните ползуватели на Фейсбук. Сама си отговарям- има и още как. Тогава заставахме срещу комунистическата мафияс лицата си, с биографиите си, с децата си в ръце. Сега се лиготим с “никнеймове”. Изводът ми е, че едва тогава, когато заложим на единствена карта всичко безценно за нас, когато няма връщане, тогава се постигат желаните резултати. Всичко останало е прост покер, а в откровения хазарт няма нито морал, нито печалба.

 7. Отдавна се чудя къде да позиционирам бате Бойко като социалноздравен и политически сатус.Тази сутрин разбрах и… споделих с приятели-той е леко нередовен,а един вика-нее повече е!Приказките му,действия,хвалби и прочие твърде наподобяват на моменти на вездесъщия професор Вучков и световноизвестния енциклопедист г-н Жорж Ганчев.Поздравявам г-н Инджев за коментара,но очаквам с нетърпение и дали нещо ще каже по-професионално Филипов Тони д-р по въпроса?

 8. Бойко е руски агент! -Това е доживот!Уникално прост и неграмотен! -И това е доживот! Страхлив селски тарикат! Става само за теляк в банята в Банкя!
  О С Т А В К А !!!!
  Нови хора, скъсване с руските проводници на Путиновите интереси, про-Европейска и про-НАТО-вска политика!
  ЛУСТРАЦИЯ!!
  ДЕРУСИФИКАЦИЯ!!
  ДЕМОНОПОЛИЗАЦИЯ!!
  НАЦИОНАЛНА ДОКТРИНА!!
  Смяна на Лукановата конституция от 1990г.!!Там е заровено “кучето” за липсата на правосъдие!!
  ВСЕКИ държавен служител(от чистачката в селското кметство до президента) да подписва клетвена декларация за принадлежност или НЕ към тоталитарните тайни служби!!
  При постъпване на работа ВСЕКИ прокурор,съдия,следовател,МВР шеф,на ДАНС и т.н. да подписва и имуществена декларация-на определен период,примерно 2-е год.да се проверява дали има несъответсвуващи на годишните му доходи придобивки-справка Румъния!!!Ако има нередности-дело,съд,присъда,конфискация,затвор!!!
  За държавните служители-клетвена декларация за спазване на Конституцията на Република България!!
  Премахване на всички символи възхваляващи чужди окупационни войски, агенти на чужди държави и откровенни предатели на България!!
  СВОБОДНА И НЕЗАВИСИМА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ!
  За една ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА!!!!
  НАРОДЕ????
  ГЕРБ не са просто резервния отбор на Путин, те са най-голямото постижение на КГБ/ДС след дпс за целия преход! БойКОЙко и ДПС-дружба завинаги!!!! Защо ни е бсп след като достойно ги заместиха от ГЕРБ!!! Свинян Беевски е главният закупчик на путлер в БГ!! ГЕРБ са последна опора на комунизма и путинизма. Това е временно явление – простотията да управлява, заплашва и краде!!! Борисов,Цацаров,Доган,Гоце,Пеевски=моделът КОЙ!!!

 9. Загледах интервюто, но не издържах…каква простащина, какво самодоволство лъхаше от Бай Хой. Някой остроумно тези дни бе пуснал в мрежата как от времето на Бай Ганя се “развива” народо. Та значи след Бай Ганьо следва Бай Тошо, а след него Бай Хой….деградация на една нация.Чудя се какво ли трябва да се случи за да се вземе в ръце матряла????…Да се изтегли сам от блатото като барон Мюнхаузен…

 10. След като и бай местан взе на мезе бай Х.й “намеквайки” МУ, че се е вкарал във филм в който ТОЙ е АЗ за по и най за каквото и да се сетите, виж и заглавието на статията по-горе, правете му сметка за тоталната закъсвация на баце.

  Трайчо Трайков-Президент!

 11. Някак си срамно е интелигентен журналист и писател като Инджев да коментира примат като Борисов. Остро перо като жило на стършел но като се има предвид колко санта сланина има свинята по себе си…

  За съжаление това го докараха избирателите на ГЕРБ в България.

  Жалко наистина.

 12. Г-н Симеонов,а не е ли нужно преди тези изброени от Вас процеси да има декомунизация.

 13. “Между Бай Тошо и бай Х..й няма никаква разлика” (Иванова)
  Действително, паралелите между двата вида театър са видими, но използвам случая, за да посоча една пушка разлика в менторската им поза. Ако живков публично поддържаше възпитателски тон и в поза ‘начален учител’ махаше комично, за да внуши, че послушникът му не просто расте, а се въздига епично (Народа вече не е прост, народа вече не иска вода, иска лимонада), то за борисов мат’ряла е изначално прост и там няма възможност за процес.
  Бодигардът дръзна повече от тато си.

 14. Когато един човек на по-висока длъжност започне да говори на Работодателя(Собственника) си в голяма фирма като България : Аз това, аз онова Ти направих ( с Твоите пари или заеми които ще плащаш Ти) … Работодателят е длъжен да го уволни и разследва за измами и кражби.
  И друго нещо не разбирам: Ако Радан беше се изразил с по-литературния синоним “БАЙ ПЕНИС” дали смисъла би бил друг???/:-)))) Нали сам ББ си призна, че е проЗд – трябва да му се говори разбираемо, на каруцарски!!!
  Г-н Инджев, поздрави за анализа.
  А дано за изборите ББ получи много, ама много по-здрави за него и Мамата си!

 15. “Повечето хора смятат, че за да решат един проблем, трябва да изберат правилните хора. Чудесно е да изберем правилните хора, но това не е начинът. Начинът е да се създаде такъв климат на обществено мнение и знание, който прави политически изгодно грешните хора да направят правилните неща. По този начин, без значение дали сме избрали правилните или грешните хора, те винаги ще вършат правилните неща”. Милтън Фридман

 16. Или може би правейки се, че е забравил, както си е по стандарт при мутрите!

 17. SIMEON, това не е съвсем меродавно- защото правилната система(демокрацията) създава и правилните хора и обществена среда, докато грешните хора могат да развалят всяка система – и “правилната”, и грешната!
  Просто трябва всички хора да получават своите ПРАВИЛНИ първи седем години, и след това ВСИЧКИ да се стремят да създават правилната среда около себе си. ВСИЧКИ трябва да са правилни хора. Правилна система с грешни хора е оксиморон. Самата правилна система създава правилни хора ,ако наистина е правилна. Както и правилните хора създават правилна система, ако са истински правилни.

 18. Малко оффтопик, но не се сдържах, ако щете вярвайте, превключвам сега на бТВ и ме посреща песента ”Я другой странь не знаю где так волно дьшет человек” в изпълнение на Калин Терзийски, последвана от възхвала за великия Съветски съюз и знаем ли ние какво е това нещо, тая невиждана чест да си част от СССР.
  Тоя човек е писател, продаван и сравнително актуален при това…
  Да живее евроатлантическа България……………..

 19. До ДИМИТЪР СИМЕОНОВ
  Не си градете грешни илюзии!
  Той си е сложил главата в торбата, че някаква клетвена декларация ще го спре.
  И питам-някой закон ДА ЗАДЪЛЖАВА да бъдат назначавани?
  И да четем Библията не като дявола /ДС-Синода/ Евангелието:
  ” ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ!” Но не по вчерашните-те не са “индулгенция” ,нито по обещаните за утре-те са “Нероден Петко”
  А по ДНЕШНИТЕ ДЕЛА, ако щете във всеки един момент…

 20. “Няма нищо по лошо от непоискано добро”- ББ. Едва ли, би могла да се “измисли” и изрече по голяма глупост от тази!Доброто, когато наистина е добро, никога не може да бъде лошо, дори и за този, който не иска да му направиш добро! В противен случай, т.н. “добро” си има друго име!

 21. Извинявам се че не е по темата, но много подозрително предизборно се разследват бивши министри за АЕЦ “Белене”.
  Може да съм малко параноичен, но подозирам че отдалеко Цацаратурата се прицелва в Трайчо Трайков за да го атакуват с навечерието на изборите.

 22. Извинявам се на всички, че не е по-темата, но…:
  През последните дни есето “Не Украйна, а Русия е грешка на историята и държава-еднодневка” предизвика фурор в полската преса и рускоезичните сайтове.

  Автор на противоречивия текст е полският публицист от седмичника “W Sieci”, режисьор и продуцент Мачей Павлицки. Публикуваме есето в пълния му вид за първи път на български:

  Русия е грешка на историята. Тя вирее чрез поробването на собствените си граждани – и при царския, и при съветския, и при днешния модел на властта, който е комбинация от първите два и също толкова ефективно “оковава душите”.

  Тя живее, като поглъща държави, социални групи, народи, чрез непрекъсната (успешна, неуспешна, временно успешна) агресия срещу своите съседи, тероризъм на другите континенти, засаждане и отглеждане на кървави владетели, чрез дестабилизиране на цели региони, развращаване на части от елита на множество западни страни, чрез внедряване на цивилизационни и етични антистандарти, чрез редовен шантаж в отношенията й с целия свят.

  Тя живее чрез абсолютната безпощадност, която й позволява масово да убива собствените си граждани, когато сатрапът сметне за необходимо, и още повече – без угризения на съвестта унищожава гражданите на други страни. Някои съветолози разбират тази руска държавна специфика, но политическите елити на Запада (с изключение на редките моменти на ритуални викове) се правят, че не забелязват това. Кремъл изгражда своята държавна пропаганда на хиперлъжи и хипернаглости, непознати за западната цивилизация. Ето защо Западът така често се оказва безсилен по отношение на тези хиперлъжи и хипернаглости.

  В процеса на самопречистване международната общност изплю извратените чудовища, както навремето изплю германския националсоциализъм. Но с Русия това все още не се е случило: тя заби кост в гърлото на света и с отвратителни вируси заразява цялия организъм.

  Това е Русия – една печална грешка на историята, която ще бъде поправена. И следователно не Украйна, а самата Русия е държава-еднодневка. Новите източници на енергия бързо отнемат нейната силата и този процес ще бъде ускорен. Комплексираният кагебист Путин се оказа твърде непредсказуем и американците не могат да разчитат на него за запазване на баланса на силите с Китай.

  Шистовият газ и новите способи за получаване на енергия – въпреки масирания саботаж на многочислените руски агенти на влияние и подкрепата на Германия – така ще изтощят Русия, че поради страх от мощен социален взрив, московският елит ще измести Путин. Борбата кой да заеме мястото му ще спечели този, който не предлага вяра в мощта на Русия, а вяра в мъдростта на руснаците.

  Приказки ли? Ще говорим пак след три години.”

 23. EVERYONE ELSE, Напълно се съгласявам с Вас!

 24. ЕМИЛ – И според мен е така. Със същото усещане съм, уви!

 25. БОРИСОВ ЖИВЕЕ ВЪВ ВИЦ И ЕЖЕДНЕВНО СЪЗДАВА ВИЦОВЕ
  Тиквоций ми напомня за вица, в който пациент отговаря на въпросите на лекар:
  – Пиете ли?
  – Не.
  – Пушите ли?
  – Не.
  – Ами такова, как сте по тънката част? Жени, момичета?
  – Моля Ви, докторе! Аз съм почтен човек!
  – Излиза, че нямате никакви пороци!
  – Е, имам един дребен грях: лъжа…

 26. Ако прокоратурата реши да направи скандал преди президентските избори, тя сама ще даде повод за възраждане на масови протести срещу самата нея ,с което да предизвикат нейното реформиране в най-кратки срокове.

 27. ================================================================================

  24 октября в 22:23
  КИБЕРВОЙНА. Американский хакер Jester взломал сайт МИД России и оставил послание
  ————————————

  Известный американский хакер, называющий себя Jester («Шут»), атаковал веб-сайт банды Калантарова (он же Лавров) «МИД России». По данным CNN, хакер получил доступ к веб-сайту оставил там свой текст с требованием прекратить кибер-нападения на США, предупредив о том, что в случае продолжения русских атак на США он может «потерять самообладание».

  Хакер поддержал обвинения американского правительства в адрес России и выразил мнение, что атаки на сервера компании Dyn в пятницу совершили русские спецслужбы, так же, как и в случае с кибер-нападениями на другие американские структуры.

  “Товарищи! Мы прерываем регулярное плановое вещание веб-сайта Министерства иностранных дел России, чтобы сделать важное сообщение, — написал он. — Бросьте это. Вы можете быть в состоянии помыкать народами рядом с вами. Но это — Америка. Здесь вы этим никого не впечатлите”.

  Шут сопроводил свое сообщение аудио-добавкой: посетители сайта слышали характерный сигнал гражданского оповещения в США, который обычно раздается во время экстренных сообщений о портящейся погоде.

  (В настоящий момент сообщение хакера было удалено, но оно доступно для обозрения на скриншоте).

  Обращения американского хакера по тексту Newsader:

  «Товарищи!

  Мы прерываем регулярное плановое вещания сайта министерства иностранных дел, чтобы сделать следующее важное заявление.

  Во-первых, позвольте мне отложить в сторону любезности. Рад снова видеть вас в России.

  Теперь смотрите: я не хотел бы, чтобы вы все начали истерить и выбрасывать свои игрушки из коляски перед лицом моего мягкого вторжения. Предлагаю оценивать эту ситуацию как акт “профессиональной вежливости”, или, если хотите, как послание “Из США с любовью”. Или, еще лучше, как послание “из России с любовью”, потому что это именно то, что соответствует вашему официальному сайту Министерства иностранных дел.

  Впрочем, я отвлекся. Простите.

  Вот что я хочу сказать: вы — мудаки (в оригинале: «You fuckers»). В течение последних нескольких лет вы медленно подогревали ситуацию. То вся эта хрень с Wikileaks, то Сноуден, то политически мотивированный взлом, когда вы сделали ужимки в пользу Трампа и активно попытались повлиять на выборы в иностранной державе. А теперь, значит, вы или ваши прокси-посредники забили DNS-каналы компании Dyn посредством DDoS-атаки, вызвав всевозможные проблемы.

  Сегодня из-за вас:

  – Дональд Трамп не может просматривать ненаучную фигню на сайтах онлайн-опросов, куда он продолжает направлять своих сторонников в повторных попытках обмануть их с тем, чтобы они перестали-таки прыгать на корабль, словно испуганные крысы.

  – Канье Уэст не может беспрестанно слушать себя на Spotify.

  – И… огромное количество анонимов-подростков лишается порнухи, что серьезно подрывает их возможности участвовать в соревнованиях под названием “Чья ладонь самая мозолистая?”.

  Вы, конечно, можете по обыкновению пожать плечами, ухмыльнуться и сказать: “Нет никаких доказательств” того, что за всем этим стоит Россия, и поручить российскому послу в США опубликовать в Twitter пару забавных шуток. Но давайте серьезно: я знаю, что это вы, даже если речь идет о прокси. И вы знаете, что это — вы. Не имеет значения, через Китай ли вы это сделали, через Северную Корею ли или через какую-то случайную группу, называющую себя “New World Hacking” — все это не более, чем жалкая чушь.

  Бросьте это. Вы можете быть в состоянии помыкать народами, что по соседству с вами. Но это — Америка. Здесь вы этим никого не впечатлите.

  Вы меня расстраиваете. Надеюсь, что это последний раз, когда мы вынуждены иметь этот разговор. А теперь проваливайте в свою конуру. Пока я не потерял самообладание. Или вы действительно хотите играть в эту игру?

  Я надеюсь, что это сообщение найдет вас в «хорошем расположении духа». Тост: «За Druzhbu между narodami!».

  Я Jester, и я подписываюсь под этим сообщением.

  Jester покидает вас.

  PS: Россомахи!»

  Указание на проведенную атаку присутствует и в Twitter Jester, который, как следует из его сообщений, весь плотно занимается проблемой российского кибер-вмешательства в американское информационное пространство.

  Представитель банды «МИД России» Захарова признала успешность хакерской атаки на сайт ведомства, объявив, что атака была произведена на «старую версию веб-ресурса министерства». Со своей стороны американский хакер пояснил, что цель как раз и состояла в том, чтобы не повредить ключевые ресурсы банды Калантарова, а лишь предупредить о мерах, которые могут быть приняты.

  Издание Time в марте прошлого года внесло Jester в список 30 самых влиятельных людей в мире Интернета.

  CNN еще в прошлом году удалось выйти на Jester. На этот раз в эксклюзивном интервью CNN он объяснил, что решил атаковать Россию в отместку за массивную кибератаку в пятницу.

  «Я хотел бы заставить их обратить на это внимание и перестать чувствовать себя так, будто США просто принимают все это во внимание, — заявил хакер. — Я не буду смиренно сидеть и смотреть, как эти ублюдки насмехаются над нами».

  ================================================================================

 28. В това се изразява цялата му “политическа кариера” – лъжи на корем! Тоеа представлява милиционерът-пожарикар Бойко Борисов – ЛЪЖЕЦ!

 29. Ето как “братушките” продължават да се подиграват с българските архиви, които са откраднали през 1944г.:
  http://www.mediapool.bg/rusiya-iska-23-490-dolara-za-otkradnati-balgarski-arhivi-news255622.html
  П.П. А рублокопейкофилите продължават да се събират край копринка и да говорят за българо-братушковата “дружба”. Дали ще се върне някой цент от този грабеж с архивите и като подкуп за любофиството им??? Не рублофиска копейка , а именно “вражески” цент.
  Но особено учудващо е защо колониалните слуги на кремъл не са поискали вече 70 години да им бъде върната “монархофашисткият” архив?!?!?
  Нали уж бяха най-близките до “великото” ссср-е?!?!?
  А пък и самите гасудари от метрополията да им го бяха върнали , за да го използват за пропагадни цели срещу “монархофашизЪма”!
  Уж се кълняха във “вечната си дружба” , а за един нищожен “монархофашистки” архив не можаха да се разберат, и да го върнат в задунайката.

 30. Точно това е най най най интересното!!! Другаря бойко уж е усърден и ревностен Християнин а пък лъже като дърта циганка!! Трима папи го били галИли по тиквата, целува ръцете на всички владици, митрополити и прочие… Открива Църкви, носи икони и християнски светини а ЛЪЖЕ безсрамно и на ЕДРО!!!!

 31. Искам да попитам докъде ще докарате Родината си с тези перспективи ??

  “До 3 години 20% от пазара на труда – роми!” – цитат от днешни заглавия.

  А след 20 години, цифрата, колко ще е ? 50% ? А нали се сещате ако тази тенденция продължи, кой ще печели изборите в България ?? Или не ви пука мизерници ?! Забравихте Българската земя и я продадохте като стара черга! Плюхте на реките кръв, които Народа е дал, за да има своя Родина!! Плюхте и на земята и на вярата на народа! А православната вяра е оградата на този народ! Когато тя падна, вълците го изпоядоха!
  Имате ли идея за тези си грехове какво ви чака вас и гадните ви комунистически родове ?? Не до 9-то коляно а докато не остане нито един потомък на комунисти!!

 32. В неделя след обед случайно попаднах на сериала “Етажна собственост” по Нова тв и останах потресен. Жителите на етажната собственост варяха лютеница и дружно пееха руски песни.Ако Калин Терзийски си стои пиян, за да избяга от махмурлука, от Нова тв какви са?

 33. Я и учените се намесиха в дискусията! Другаря бойко е разкрит като болен лъжец с научни доказателства!

  “Малките лъжи водят до по-големи измами. Колкото повече лъже човек, толкова по-малко се притеснява да излъже. Ново изследване разкри не само, че ефектът е като при търкаляща се снежна топка, но и свързания с него биологичен механизъм, съобщиха Асошиейтед прес и Франс прес.”

  Прочети още на: http://www.dnes.bg/akoshtete-vqrvaite/2016/10/25/kolkoto-poveche-tolkova-poveche-malka-lyja-goliama-izmama.319783

 34. “Руската страна казва, дайте ни опис за да видим дали тези документи ги има при нас. Това е станало още през 2008 г.”

  Мерси боку на колегата за препратката.

  Какво казват руските чекисти на по-прост език:

  Че ние сме ви откраднали архивите,в това няма никакво съмнение,но дайте ни списъци на окраденото.
  Сиреч крадеца иска списък от окрадения(жертвата) за откраднатите вещи.
  Помтози начин чекистите казват,че окрадения е участвал заедно с крадеца,само дето не е направил списък.

  Комунистическата наглост е неизмерима.

  Все едно германците да поискат от руснаците спъсци на заграбеното от тях,както и обратното-русанците да поискат спъсци от германците каков са им откраднали.

  Затова милион пъути казвам и ше казвам комуниста освен идиот не може да бъде нищо повече.
  Може ли нормален крадец да каже нещо подобно по официален път.
  Комунистите не са на нивото на един ортодоксален и обикновен крадец.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.