Путлерюгенд

След поражението на Германия през Първата световна война германският реваншизъм ражда националсоциализъм и хитлеризъм. Той създава феномена с възпитанието на младежта в съответния дух чрез организацията “Хитлерюгенд”.

 

След поражението на интернационалсоциализма на СССР в “студената война” рашисткият реваншизъм роди путинизма. Той създаде подобието на “Хитлеюгенд”, руския му младежки еквилент ” Наши”. Те все повече се превръщат в “Путлерюгенд”. http://clubz.bg/50931-berlin_gneven_che_ruski_deca_shte_shturmuvat_rajhstaga

 

НА СНИМКАТА: Филиал на Путлеюгенд в действие в България http://offnews.bg/news/Politika_8/Pro-i-anti-Putin-protest-pred-ruskoto-posolstvo_307521.html#ad-image-0

Резултат с изображение за Наши марш Путин фото

32 мнения за “Путлерюгенд”

 1. Вицката, мецаната йй се изходила. Иска псотепенно премахване на санкциите срещу любамата й матушка.
  В украински форум където куцо и сакато я взема на подбив избрах снимка (дано излезе)показаваща истинската й работа-уличница и страховита прогноза докъде подобно безотворно поведение може да доведе страната ни.

  https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ_Pq9sXNImVfisNtThszXTXXkKiVFLaiotaHtp7FKBznzKkEbMgQ
  Пора “местной самообороне” в зеленном захватывать гос.учреждения Болгарии. И конечно, они все будут на расейских танках и бтр.. которых можно купить в каждом киоске Болгарии.

 2. Щях да питам нашите служби как допускат това на снимката, но се сетих, че те и службите ни са на разпореждане на батюшката от Кремъл. Като раково образувание са пропили държавата ни и само чудо/Костов може да я спаси.

 3. Ето кои са хората, застанали на първа линия срещу путлерюгендската агресия в Украйна:
  https://www.youtube.com/watch?v=L0084EqyLFo
  Молете се денонощно за тях!
  Това са героите, защитаващи свещените граници на Свободна Европа от болшевишките варвари!
  ✿⊱•╮❤╭•⊰✿
  Слава Україні!

  Україно, ти далекою була
  У неволі посивіла голова
  На Сибіру і в Мордовських таборах
  Прославляли тебе в думах і піснях !

  Приспів:
  Слава Україні, та її синам !
  Запорожцям і УПІВСЬКИМ воякам,
  Гайдамакам і Петлюрівським полкам !
  Вічна Слава ! Вічна Слава ! Вічна Слава !

  Дні і ночі проти вражої юрби
  Ми боролись на Донбасі і Дніпрі
  Дні і ночі у Карпатах і степах
  На катів московських наганяли страх!

  Рідна Ненько, нас мільйони полягли
  Дай з долонь напитись чистої води
  Всю Європу боронили як могли
  Проти нечисті азійської орди!
  ✿⊱•╮❤╭•⊰✿
  ❤СЛАВА НА НАШИТЕ УКРАИНСКИ БРАТЯ❤

 4. Вижте тези идиотчета! Днес вдигат знамената на омразната разия,утре може би ще пътуват за Западна Европа да си търсят късмета. И там ли ще развяват тези червени байраци и прокламират обичта си към руския реваншиззъм и путлеризъм. Що за въспитание са получили от последните 27 години демокрация и кой ги е въспитавал .Какви са им родителите и те ли мислят като децата си,ако е така тежко на родината ни.IIC…..oIL.

 5. Към Guenko Guechev:

  Това на снмката или поне съществена част от него, се казва “Червена сила”, нещо като младежка бойна група на конци на едни чичковци с пари, които насъскват бедни младежи ( това не са децата и внуците на номенклатурата от листите на БСП, а “проблемни деца”, събрани в юмрук да громят всичко, което не се харесва на Кремъл).Водачът им е Герги Марков, онзи който размахва ръка като Ленин в центъра на кадъра.

  Но истинските кукловоди са зад кадър. Те пращат тези младежи да развалят всяка публична протестна инициатива, която засяга интересите на Путин в България ( конкретно в София).
  На едно събитие, обявено официално като наш протест пред МОЧА, ме причакваха в храстите и после се хвалиха, какво щели да ми направят( общо-взето, призоваваха да бъда убит с моя снимка в интернет, зачеркната и с надпис : “Убий русофоб, спаси света”), макар че минах покрай тях сам ( на събитието почти никой не дойде, защото валеше проливен дъжд и бандта побойници се окза в един момент мнозинство около паметника).
  “Червена сила” са редовни контрапротестиращи, които открито газят закона и би трябвало да бъдат сдържани и задържани от полицията за това, че провокират законно протестиращи граждани без санкцията, която изисква поне уведомителен режим спрямо местните власти . Провокаторите нямат право да се месят с тяхната агресия. Но никога нищо такова не им се случва, напротив, последният път, когато самозваните щурмоваци ни осуетиха митинг пред моча, дойде жандармерия да пази тях от нас. Получи се така, че те осъществиха замисъла си, а ние – не, защото ни прегнадиха пътя с кордон. Нагло и з помощта на полицята.
  Най-яркият прототип на тази агресивна формация се прояви на 9 януари 2011 г.срещу митинга ни пред МОЧА с искане за неговото демонтиране, когато в групата провокатори бяха и журналистът Алексанъдр Симов ( днес член на ръководството на БСП и водач на листа), изгряващата по онова време “звезда” на бъдещата “шистова революция” Ангел Славчев-Че, (поне) един от шефовете на младежката организация на БСП . Проявата им беше обявена във фейсбук и това би трябвало да задейства механизмите за възпирането й като откровена провокация къчм вече разрешен митинт. Провокаторите не бяха там просто да заявят позиция – направиха всичко възможно да ни провалят като заглушат митинга ни ( макар от наша страна да нямаше крясъци и съветска маршова музика, бумтяща от тонколони), преди част от нас да започнат накрая да отвръщат на обидните скандирния ” фашистки снини” и “фашистки п..ки”.
  И понеже провокаторите явно се ползват с благоволението на власта, това ги окупаража да продължават.

 6. Костов може да спаси ако няма такива министри като Богомил.вижте жена му къде е сега.Пълно беше със саботьри и двулики Януси.

 7. KRASNOSELSKI
  Не беше само Костов.Той даде посока и начина към порива за свобода.
  Първият документ на НС 1997 г бе *ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА НАЦИОНАЛНО СЪГЛАСИЕ СА ПЪТЯ НА БЪЛГАРИЯ КЪМ ЕС И НАТО.*
  Всички партии без изключение я подкрепиха.Бях горда като българка заслужаваща свободен живот.Хилядна армия от достойни българи ,служители,депутати,политици се включиха да променя България.И успяха.
  Израз на радостта от онова време бе големият митинг за посрещане на Американският президент Клинтън.Ние приветствувахме не само Клинтън,а и радостта,че се нареждаме до свободните народи.Затова ,сега като слушам глупотевините на Михайлов и Боздуганов ме хваща гняв.Като че ли те не бяха от тази общност.
  Скоро гледах филма за Леа Иванова*Пеещите обувки* ,Много от кадрите бяха на фона от звуците на този митинг.
  А тези на снимката нещастни български деца са употребени от изродите русофили.Това са същите изроди,които взривиха църквата *Св.Неделя*,убиваха цветът на българската нация,тровеха животът на българите,крадяха в името на чужда държава.Проклети да са.
  Слушам я вицепрезидентката Йотова – една дума за България не казва.Русия та Русия,санкции и глупости.Ами да си вземе куферчето и да заминава към Москва.Тук не ни трябва.
  Национални предатели е слаба дума .
  Унищожители на България.

 8. нищо ново под слънцето наше,другарите наши са твърди като идеите си,по здрави от скала,устояват заветите на ленин-сталин и октомврийската революция и смело крачат напред към светли бъднини.Да,, разрушим,,ЕС и НАТО и да живеем сред благодата на МУРЗИЛКИТЕ на КРЕМЪЛ и ТВ.путин и или ще настъпи РАЯТ на ПЛАНЕТАТА.Ех русофилистици наши, защо ли кремъл е ваша несъБдната МЕЧТА,може би края идва за вас, с невиждана сила за която едва ли знаете за какво иде реч.

 9. Разликата между старият глупак и младият глупак е само във възрастта.Комунистически = русофилистични мърши ще си намерят майстора само с НОВА РЕПУБЛИКА. ментета ГЕРБ, буфосинхронисти като МВРО, Мутрешки са само чалгарчета на лош плейбек
  За да бъдат пратени такива мърши там където им е мястото т.е. да пасат патките е нужна сила която знае,може и има топки да го направи.
  НОВА РЕПУБЛИКА ясно заяви в Пловдив не само КАКВО,а и КАК да го направи. НИЕ десните хора сме тези които да го направим,НОВА РЕПУБЛИКА ще водят процеса.
  В Пловдив ясно заявиха че са антикомунистическа формация която ще иска и прави икономическа лустрация-реална,възможна и прагматична без алабализми.Друг вид не е възможна заради менте десните ГЕРБ+откровените комунисти от БСП,МВРО,Магарешки,ИздиСлавчо учиндолски и ДПС.
  За всички които вият като кучка на месечина (да не казвам нещо по-вулгарно) че нямало антикомунистическа партия в България: Създателите на СДС от 1990 бяха в Пловдив и искрено твърдяха че Методи Андреев,Радан Кънев, Атанасов и всички останали от НОВА РЕПУБЛИКА са единствените продължители на СДС от ’90-те и идеите с които беше създадено.
  Който разбрал – разбрал

 10. до SIMEON
  Да, истината е в НОВА РЕПУБЛИКА, но кога ли пак истинските десни ще съберат толкова гласове, както през 1997 година?! Тогава за голямо съжаление бе пропуснат ШАНСА да се приключи веднаж и завинаги с червените гниди – днес страната ни е тотално налазена от червени въшки и въшкари!!!
  Години наред каскетите заявяваха нагло: “с кръв сме я взели, с кръв ще я дадем”, но някои от нашите избраници на ръководни постове тръгнаха да правят с тях “национално съгласие”! И така с мирен и постепенен преход сме пак там, където бяхме и те пак са тук и пак са много, но сега не само с власт, но и с много пари!

 11. В неделното издание на рубриката “Идиотизмът на комунизма”,ще се спра отново на акцията на българските комунисти и руските чекисто по повод Деня на защитниците на Отечеството(на Руското)

  С този акт на променяне смисъла на Съветската окуапция на България и нейните символи се проявява неуважение ,впрочем фалшификация на политиката на Съветския Съюз и операцията на Червената армия на територията на България.

  Съветското правителство и Ставката на Върховното Главнокомандване на РККА са имали убеждението че окупират Царство България и по този повод се прави съответен план в Щаба на Трети Украински фронт.От Москва специално пристигат членовете на Ставката Маршал Г. Жуков и Адмирал от флота Николай Кузнецов.
  Заедно с Командващия фронта Армейски генерал Фьодор Толбухин и Началник-щаба на фронта Генерал-полковник Сергей Бирюзов се подготвя “План вторжения на територии Болгарии”.
  Като отделно се прави “План за завлядяване не Приморския район на България”-става въпрос за агваторията на пристанищата Варна и Бургас както и за прилежащата им суша.

  За никаква защита на Съветския Съюз(Отечеството) не се говори в тези планове,нито по-късно в Нотата на Съв. правителсвто от 05 септ. 1944г,нито в Обръщението на Арм. г-л Толбухин към българския народ от 08 септ. с.г.
  Що за наглост проявява денс Русия към собствената си история и респективно към действията на Трети Укр. фронт,както и към дейността на Ставката на ГВК на РККА.
  Никой руски или български комунист не говори непосредствено след окупацията и комунизацията на България,че войната на Съветския Съюз срещу Царство България е била за “защита на Отечеството”.Такова нещо не се говори както до Десети,така и до днес.Явно този фарс е подготвен не съвсем старателно от Руската пропаганда и е насочен към вечно мъчлащите Българчета. Досега комунистите казваха,че са осовободили България,днес каззват че са “защитавали своето Отчество”.Нека някой да каже,че комунистите са хора.

  И няма нито едно българче ,което да повдигне въпроса,няма Андрей Пантевм,няма Искра Баева,няма академик Георги Марков и цялото стадо от комунистически псевдоисторици.
  Мълчи и Държавния глава и Главнокомандващ Г-н Румен Радев.
  Щом като той-професионалния военен мъчли,мълчанието е всеобщо и на държавно ниво.

  Един ден може ческистите в Москва да измислят и друго значение на Съветско-Българската Война,трето по ред…
  Но това е положително донякъде,защото Русия днес казва “де-факто” ,че не е имало нито “комунистическа революция”,нито “народно въстание”в България,нито пък “победа срещу фашизма в България”.

  Съветските войски са “защитавали Съветското Отечество”.

  Браво на Кремъл,русите направиха за смях българските комунисти и тяхната идиотска пропаганда.

  По този начин “антифашисткото движение” в България е било в интерес на “защитата на Съветското Отечество”.

  Още един един път БРАВО на РУСИЯ!

 12. И аз бях на старта на предизборната надпревара в Пловдив, и аз се радвах на умните и почтени хора – водачи на листи.
  Опитвам се да въздействам на близки и познати да гласуват за Нова Република и съм много ядосана на гаф ли да го нарека, недоглеждане ли. Става въпрос за Божинов- кандидат за депутат от НР- кмет на Тополовград, който се оказал русофил. Нямат право на грешки-НЯМАТ ПРАВО. Тези избори ще са на живот и смърт. Хората са масово обезверени . Хора като Петър Москов не ни трябват, само рушат доверието в останалите. Дано няма други кукувичи яйца в листите на НР.

 13. ДИМИТЪР: 100% съм съгласен с Вас.Относно кога пак ще имат тази подкрепа – от НАС зависи(другия отговор е: Когато българина пак глада и хиперинфлацията го изкарат на улицата т.е. потвърждение на немската поговорка “Който не разбира,трябва да усети”).
  Жив и здрав

 14. ДО Българин.
  За мое и сигурно не само мое огромно огорчение се оказахте прав за кмета на Тополовград. Просто безсилен съм да изразя възмущението от този “апаратен” ГАФ. Лошото е, че вече само от него зависи оттеглянето му от листите.
  С какви очи да убеждавам други да гласуват за Нова Република като самият аз съм силно демотивиран.

 15. ДИМИТЪР: Гадно ми е, тежко ми е да Ви отговоря на въпроса,но ако НОВА РЕПУБЛИКА няма 50-55 депутата за да има изобщо някаква надежда:

  “През седмицата излязоха резултати от социологическо изследване на “Тренд”, според които всеки четвърти българин се замислял дали да не емигрира. Основните причини – бедността (62%) и престъпността (над 50%). Сред младите, хората между 18 и 29 г., желаещите да емигрират били повече от половината. Привличали ги главно Германия, Великобритания и Испания. (Много странно, но Русия не ги привличала…)
  Бягайте, деца! Бягайте без да се обръщате! Сложете по една снимка на Борисов, Нинова, Сидеров, Каракачанов… в портфейла си и като ви домъчнее за родината, ги погледнете. Ако можех, и аз щях да тръгна с вас. Но не мога, късно ми е. Ще остана и ще продължа да се опитвам да обичам България и българите такива, каквито са…”

 16. Е как сега в Бургас да гласуваме за Нова Република, след като в листите е тапосан този тополовградски катил?!

 17. Е,аз като казвах някои неща,други ме иронизираха,значи в Нова Република е открит комунист,но едва ли е един…

  Щом в названието на дадена партия има такива думи като наименованието на държавата,движение,патриоти,републики и пр. сериозност не може да има,но както и да е…

 18. Във вечерното издание на рубриката “Комунистическия идиотизъм в България” ще се спра отново на руско-българската комунистическа акция към ПСА , наречен тук Моча , реализирана от нашите комунисти и предсгавители на посолството на Русия в България.
  Надписа на монумента ако не греша е “На Съветските освободители -от признателния Български народ”.
  Очевидно е че с тази акция Русия не смята Съветската окупация за освобождение както е казал “българския народ”, всъщност комунистите. Възникналото недоразумение трябва да даде повод на българските комунисти и руските чекисти-дипломати да уточнят коя теза е правилната в момента. Или да достигнат до съгласие(компромис), че в интерес на защитата на Съветското Отечество, Съветските войски са “освободили” (окупирали) България. А това че не е имало никакво освобождение е друг въпрос. И по този исторически въпрос неизменно се експонира “течната дружба” в интерес на “Българската към Русия” служба.

  Сега е уместно нормалните българи да открият подписка до Държавния глава и Правителството ,надписа да бъде променен, защото не целия Български народ е признателен на Съветския Съюз и Червената армия при тази окупация. Причината да бъде подкрепена тази подписка е и факта, че Мочите и Альочите няма никога да бъдат разрушени от държавата, но надписа би могъл да бъде коригиран за да отговаря на истината:
  ” На съветските освободители-от признателните български комунисти”.
  А най-подходящия надпис, който би съответствал на самата истина би трябвало да бъде:
  ” На Съветските агресори-от непризнателния окупиран Български народ”.
  До този момент едва ли ще се стигне…, но по първия вариант би могъл да се реализира и поне нашия сайт да отвори подписка , която да се връчи на Президента Г-н Румен Радев.

  Имам предложение към всички читатели на нашия сайт, но с позволението на Г-н Инджев , всеки да търси акции и операции на българските комунисти и техните руски лидери да откриват факти, събития, изказвания и др., които да бъдат включвани в традиционната рубрика “Идиотизма на комунизма в България”.

 19. До Димитър:
  За щастие, имате възможност за гласуване с преференция. Не гласувайте за катила, не гласувайте и за водача на листата, който очевидно го протежира.

 20. Благодаря за информацията относно тази формация г-н Инджев! Ре-комунизацията на България е в пълна сила. Кой може да се противопостави на това? Искам да споделя с аудиторията на на нашият домакин г-н Инджев, че следя поведението на г-н Местан и ДОСТ от самото начало и мога да кажа, че освен смелост те показват и пълна последователност в про-НАТО и про-ЕС посланията си. Мисля, че трябва при всички положения ДАБГ и НР да си взаимодейства с коалиция ДОСТ. Българските турци са прекрсни хора и най-после имат възможността да набият шута на про-руския шут Ахмед Доган.

 21. Тези младежи не знаят, какво е казал д-р Юнг, че с каквото се бориш такъв ще станеш. Така, че когато се европейзират ще разберат, че по света се рисуват натюрморти, а уРосия се произвеждат само ТЮРМОРТИ…

 22. До г-н Николов
  За съжаление, този брутален гаф, даже аз бих използвал и по-силни думи – това е гавра със свободата и достойнството на избирателите на Нова Република – и мен силно ме демотивира да дам глас за тях.
  Ще чакам да видя развитието по конкретния казус…

 23. ДИМИТЪР, да тази дивотия с Божинов е гаф,пропуск или някакви глупави апаратни игри. но нали затова са преференциите?след като не е водач на листите(не му е гарантирано избирането) и се знае какъв е тоя гласувайки с преференции може да не бъде допуснат и отсвирен тоя

 24. до SIMEON:
  Когато аз вдигнах гълъбите от България, бях си взел снимката на нора ананиева за антиносталгин и това ми помагаше доста години.

 25. ” Ре-комунизацията на България е в пълна сила. Кой може да се противопостави на това?”-Генко Гешев

  Абсолютно точна мисъл,рекомунизацията се засилва тотално и за съжаление няма нито една политическа сила,която да се опита да я спре.

  Рекомунизацията се върши не само от Компартията(БСП),тя практически се реализира от Държавата и държавниците.

  Като пример ще посоча отново случая с поднасянето на цветя през Софийския Моча.
  Този символ на окапцията изглежда ще се ползва като универсален,не само като символ за “освобождение на Бългаския народ” и символ за “защита на Руското отечество”,ами и като символ на победата на Съветския Съюз срещу Германия.И на 09 май по всичко личи че пак комунистите и чекистите ще поднаяст венци пред паметника на Съветските окупатори.

  И всичко в България мълчи и мучи,само комунистите сияят.Вижте им физиономиите…Щом в предстоящите избори са включили 75 годишен комунист-журналист,правете сметка за мащабността на комунистическата пропаганда.
  Впрочем зане ли някой дали има някой кандидат,който да е по-възрастен от Г-н Тома Томов

 26. Допълнение към държавно-комунистическото умопомрачение:

  Тежка степен на цинизъм и лъжа е самия надпис под Моча.:”…от признателния Бъларски народ”.

  Обикновено ,пък и необикнвоено не народи строят паметници,а официалните държавни власти.Особено за такива като тези за Съветската армия-окупатор на България.
  Напълно разбираемо и напълно оправдано е комунистическата държава НРБ да е построила тези сурогати .Нуждата от тях е била в интерес на комунистическия режим и построяването на социализма и комунизма.Оказва се признателност на Съветските болшевики и чекисти в налагането на комунистическия режим в България. Недвусмислаено се признава ,че първопричината за започването на това строителство е Съветския Съюз и Съветската армия.
  В този смисъл и хронологично потвърден е целия период на комунистическия режим до 1990г.
  Да,това е наложената комунистическа логика,но все пак е логика,състояща се от-Конституцията на НРБ,членство във Варшавския договор и СИВ,комунистическа пропаганда,забрана за антикомунистическа дейност и безброй ограничения и забрани,пълно подчинение на Съветския Съюз и негови представители(ръководители) в най-важните органи.
  Забележки и пропуски не е възможно да се намерят.

  НО,НО,НО- не беше построен нито сициализма,нито комунизма,не беше опазен комунистическия режим и най-важно, не беше спасен Съветския Съюз от неговата ликвидация.

  Какъв е извода-или комунизма не е възможен за построяване,или комунистите не са способни да го построят.

  Но идва и логическия въпрос-след тоталния комунистически провал,защо е нужен символа(ите) на главната причина за започване на социализма и комунизма-Съветската окупация и болшевизация на страната.
  На днешната държава този държавен символ съвсем не е нужен,дори унизително-комичен.
  Няма нито една институция и нито една политическа партия,включително комунистическата (БСП),които да имат дори минимално желание да се опитат отново да построят социализма и комунизма.
  За комунизъм не говорят комунистите:нито Президента-комунист,нито най-големите комунисти от вчера и днес.
  Но тогава все пак на кого са нужни тези Мочи и Альочи?Някой се нуждае от тях,някой ги охранява,някой ги чисти,някой ги почита,някои им поднасят цветя и венци….

  Що за идиотизъм е в тази държава ,никой не говори за комунизъм в близка и далчена перспектива,а Мочите о Альочите светят от блясък и чистота.
  Хем те несъмнено са комунистическо-съветски символи,хем никой не иска комунизъм и съветизация-що за идиостка световна презентация.
  Все едно някой лекар да предпише лекарства на човек,който е напълно здрав.Той следователно не се нуждае от тях.

  Е,хем Българската държава Република Бълария не е комунистическа и не се очертва да бъде комунистическа,а твърдо и ревностно се грижи за комунистическите символи,които вече са отживели,ненужни и безстойностни….
  Изводът е само единствен:

  ЩОМ КАТО БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА и ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ не ПРЕМАХВАТ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ СИМВОЛИ,ЗНАЧИ Държавата и Партиите не са НЕкомунистически.

  От лекарство има нужда само болен,а коя държава има нужда от комунистически символи????????

  ЕДИНСТВЕНО КОМУНИСТИЧЕСКАТА ДЪРЖАВА!!!

  Тя се казва Република България.

 27. Аз смятам, че паметниците на съветската армия в София и Пловдив трябва да отидат в музея. България има нужда да построи Пантеон на българската слава на мястото на този на съветската армия. Освен славните победи на нашата армия, още по-славни сме с мисионерстката си дейност в просвещаването на славяните и на първо място на руснаците. Освен паметници и барелефи, трябва да се построи и една зала, в която да се прожектират документални филми по темата. И този пантеон трябва да се посещава от всички ученици в България с цел патриотично възпитание.
  Само, че – има ли политическа воля за това? Който е против – не е българин!!!

 28. Аз смятам, че паметниците на съветската армия в София и Пловдив трябва да отидат в музея.”-Румен Арнаудов

  А останалите 82 паметника-сурогати на Съветската агресия ще отидат ли някъде или ще си останат по места?

 29. Другарят Ивань Каракачань успя ли вече да проведе разследване и да установи безусловно, че извършителите на този вандалски акт са от “Десен сектор”?
  Много лесно кълвеш на хибридни провокации, TEDO.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.