Кремълското чувство за тумор се е запутило на 1 април към властта в София

Играта на думи “чувство за тумор” съм използвал по друг повод преди повече от 20 години в една от своите статии във в. “Демокрация” в рамките на моята авторска рубрика “Статия на свободата”.

Повтарям се днес на 1 април ( 2017 г.) във връзка с това що за хумор демонстрират от Кремъл.

Услуга ”намеса в предизборна кампания” и помощ от руски хакери предложи днес Министерството на външните работи на Русия на профила си във Фейсбук, предаде ТАСС ( цитирана на български от сайта frognews.bg).

Като първоаприлска шега руското дипломатическо ведомство публикува запис на телефонен секретар, който гласи:

 

Добър ден, свързахте се с посолството на Русия. Ако искате да поръчате обаждане от руски дипломат до вашите политически конкуренти, натиснете едно. За да се използвате услугите на руски хакери, натиснете две. А ако сте по въпроса за намеса в избори, натиснете три и изчакайте началото на предизборната кампания.

Според ТАСС журналисти от американската агенция Асошиейтед прес се обадили в департамента по информацията и печата на руското външно министерство, за да потвърдят, че става въпрос за шега”.

Има един не много изискан анекдот за опита една лоша миризма, изпусната в градския транспорт, да бъде заличена със скърцане на пръст по прозореца на трамвая, за да се дублира заблуждаващо поне звукът от състоялата се беля.

Горе-долу нещо подобно издава опитът на палавото в своята комуникационна политика напоследък руско външно министерство да прикрие намирисването ( за да не кажа вонята), която издайнически се носи от руските партенки в информационната война. Кремъл я води в кръгова отбрана срещу кажи-речи целия свят на стария принцип, според който нападението е най- добрата отбрана ( основополагаща стратегия на съветската военна доктрина, заварила СССР със със “свалени гащи” пред лицето на изпреварващата германска агресия през юни 1941 г. без никакъв съветски план за отбрана- но да не се отплесваме от миризливата тема за модерното руско външнополитичуско чувство за “тумор”).

Само преди два дни говорещата блондинка от името на руската външна политика Мария Захарова разигра поредния етюд със зададени отговори във все по интимен танц с дежурния по вкарването на български акцент в нейните брифинги в Москва нашенец Анзов- същият самозван журналист с несъществуваща журналистическа биография в България, който й подари кичозна имитация на българска народна носия. Тя се разходи с нея на високи токчета за фотосесия.

Захаросаният флирт между Борис Анзов и Мария Захарова роди безвкусна смешка под формата на отговор на неговия опорно точков въпрос за руска хакерска намеса в българските избори- има ли я, няма ли я?

Захарова  се пошегува ( на нейното ниво в рамките на нейния постоянен 1 април), че нямало такава хакерска намеса в България. Руските тролове ( вероятно най-големите на света, както знаем от случая със съветските джуджета) си почивали. Ха, ха, ха…

 

НА СНИМКАТА: Захарова, външната политблондинка във вихъра на танца като калинка (“калинка, калинка, калинка моя…“).

Външното политическо шоу за вътрешна употреба става все по-явен белег за московската неадекватност, която от Кремъл се опитват да компенсират с циркови номера за отвличане на вниманието на публиката от истинските драми на Русия.

Резултат с изображение за Захарова танцува Калинка снимки

Истината е на тяхна страна в деня на лъжата. Няма майтап ( преди да избухне в Москва майдан).

Кремъл наистина няма нужда от хакерска атака, за да се намеси повече от преди в разпределянето на порциите в българската политика. Московската “Атака”, префасонирана в хищна овца- травестит (с помощта на доминиращия в България медиен ресурс на Петата колона на Москва) , директно се е запутил към властта.

Това е туморът, за който имам(е) болката, че се развива в България.

12 мнения за “Кремълското чувство за тумор се е запутило на 1 април към властта в София”

 1. Поздравявам всички руски хакери с „чувство за тумор”.
  И специално др. Мария Захарова!
  ……………
  Среща в Кремъл между Путин и Тръмп;
  На четири очи.
  В предверието чакат Лавров и Мария Захарова.
  През двойната врата, отвътре се чуват истеричните крясъци на Путин.
  -Др. Лавров, др. Путин крещи, като че ли ражда!
  -Не скъпа-забременява!

 2. “Знахарова обвини България в неомакартизъм” !!
  Пияното казашко съзнание е цар по изобретяване на лъжи и умишленото им използване!
  Макартизмът в САЩ е относително къс период от историята им, нехарактерен, и още по-важно, той е ПРЕДИЗВИКАН от силното руско проникване. Проникването е неочаквано след Втората световна, след като са били срещу общ враг “съюзници”, чрез невиждан шпионаж и по всякакъв начин в Америка, както и в Западна Европа и другаде, с цел да ги срине и продължи разширяването на руско-съветското господство. Така че “макартизмът” е нищо друго а една Основателна, Правомерна, Пропорционална реакция на Защита от Дивашкия Комунизъм.
  А в сегашна България, “макартизъм” или нещо подобно по никакъв начин не може да има. Само може да кажем, че такова нещо, но само с обратен знак, може да съществува, но доколкото има нещо свързано с комунизма, вкл. в неговото отношение към демокрацията. Т.е. нашите комунисти, социалисти, “патриоти”, както и руските такива, са “макартисти” по отношение са свободата, демокрацията и носителят им евроатлантизъм – и то те са не временни, а вечно програмирани като такива.
  Та, руското Марийче може да си го начука отзад, с поредната лъжа, но пък рускините обичат отзад повече от отпред, така, че няма какво да им се прави и тази услуга.

 3. И на 1 април карикатури кат ментето-джурналист борис анзов и захаросаната глупачка-пишман дипломатката маша з. нямат почивен ден.
  ДГД от една долна, мръсна гад!
  И да припомня вица. Попитали радио Ереван. Защо в Черна гора руснаците опитаха държавен преврат, а в България-не.
  Радио Ереван: Защото няма нужда. Там отдавна петата колона е на власт.

 4. Да,точно така е.За петоколонниците и тяхните покровители в България,както и за господарите им от Москва,първи април е безкраен,целегодишен празник.
  В този дух и ние да ухнем първоаприлски (и патриотично)- слава Путину,вечна благодарност на нашите перманентни освободители.

 5. Газпром – т.е. Кремъл и Путин – отново и официално лансира проекта си за газ-тръба през Турция и България!
  Трансадриатика (ТАР), от Каспийско море, през Балканите, до Чехия-Австрия-Германия.
  НО, дългосрочното подаване през тръбата не е осигурено, както и законодателството на ЕС е пречка тя да влезе в Евросъюза.
  http://www.cacianalyst.org/publications/analytical-articles/item/13437-russian-gas-in-the-southern-gas-corridor-could-undermine-the-eu%E2%80%99s-diversification-plans.html
  Да видим какво ще стане когато полковник Макаров и останалите съветско-руски резидентурчици и емисари натиснат наш Боко.
  Дали нашият ще се огъне и тръгне срещу нормите в ЕС, но пък в полза на “освободителите”?
  Защото със сигурност последните ще продължат да притискат за осъществяването й, за да прецакат диверсификацията на ЕС – тази трудна трудна дума за Боко и агентурния българо-руснак Гоцэ. Кучеподаряващия те отдавна го гледат като перспективна за тях фигура, резервен на Станиш Гоцэв, както гледат и на Реджеп, антизападния халиф на Турция.

 6. Малко за 1-и Април и 23 дни след 8-и Март -:)):

  „Преди и след брака”

  Преди брака:

  Мъжът: Откога чакам да настъпи този ден!
  Жената: Искаш ли да си тръгна?
  Мъжът : Не!
  Жената: Обичаш ли ме?
  Мъжът: Разбира се!
  Жената: Ще ме мамиш ли?
  Мъжът: Никога през живота ми!
  Жената: Ще ме прегръщаш ли?
  Мъжът: Винаги, когато имам възможност!
  Жената: Ще ме биеш ли?
  Мъжът: Да не си полудяла?
  Жената: Мога ли да ти имам доверие?
  Мъжът: Да!?
  Жената: О, мили мой!

  След брака:

  Прочети в обратен ред…

 7. @ GEORGI NIKOLOV

  Не само мъдрите китайци, техни съседи, цивилизованият свят мисли същото за руснаците!
  Затова като започне някой да се превъзнася за “великата” руска култура, сякаш няма други култури по света, и да отделя по корумпираност, примитивна жестокост и разврат правителството на Русия от народа й, сякаш той е нещо различно, ми става и смешно и жалко за споделящия подобни опорни точки.

  Този текст би трябвало да се преведе на български и да се разпространява периодично по русофилските сборища, като задължително се илюстрира със снимките на руските бомжи:

  http://www.proza.ru/2016/07/18/1091

  https://www.google.bg/search?q=%D0%B1%D0%BE%D0%BC%D0%B6%D0%B8+%D0%B2+%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%81%D0%B8%D0%B8&tbm=isch&imgil=PrTOuzOJZy6lqM%253A%253B24E3VwVUScmhSM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.webpark.ru%25252Fcomment%25252Fbomgi&source=iu&pf=m&fir=PrTOuzOJZy6lqM%253A%252C24E3VwVUScmhSM%252C_&usg=__DEgilzP0tngPBCWYF5MYS4eaQHw%3D&biw=1366&bih=643&ved=0ahUKEwjey8fYpYXTAhWMAJoKHY9GCJsQyjcIIw&ei=Q67gWJ6eMIyB6ASPjaHYCQ#imgrc=PrTOuzOJZy6lqM:

 8. @SMS
  Благодаря за препратката със снимков материал от който и за слепеца е видно уродството и деградацията в кочината Велика Русия!
  В сравнение с нея- Столипиново, Факултето, гетата в Сливен, Видин и другаде изглеждат като райски острови на благоденствието, а нашите цигани ще минат за изтънчени благородници или поне за капризни сноби!

 9. Каквото и да си говорим,само ще констатираме неприятния факт,че ни залива огромна медийна
  вълна и отвън и у нас,на която почти с нищо здравомислещите хора не могат да опонират.
  Зад почти всички български медии стоят силни икономически и политически лица и групировки,
  свързани директно или произхождащи от старата БКП-номенклатура.Макар,че българския бизнес
  основно е ориентиран към Европа,медийно нещата твърдо са насочени на североизток –
  посоката,към която все по-упорито ни тласкат.Последните избори доказаха това.Без ясно и
  последователно ориентирана,проевропейска национална медия и европейски политически натиск върху днешните ни политици,перспективите не са благоприятни за нас.Въпреки всичко бъдещето на
  България все още не зависи от Русия,а от водещите европейски политици.Ако те не предприемат
  мерки за спасението на България,българският exit е неминуем и може би ще бъде още по-фатален
  за европейската идея от Брекзит.Нужна ни е помощ от Европа – който може и мисли за
  България,трябва да я иска!

 10. Русия е изостанала държава от праисторическата ера, населена от роби-усмъртени постоянно от пиене на всякаква битова химия, живеещи масово без тоалетни и питейна вода и са бедни като църковни мишки, така че….ясни са като бял ден,що за държава е Русия!!

 11. GEORGI NIKOLOV и SMS
  Много точен анализ на руснаците.А снимките- потресаващи.И поговорката – С какъвто се събереш, такъв ставаш.Това ли искат тези които гласуваха за този парламент

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.