Москва ни забрани плана Маршал, но зове петата си колона на пропагандния си марш София

Путинофилията в България не само не се крие, но вече марширува демонстративно. Само така може да се определи дублирането на руските пропагандни акции, надзиравани лично от Путин, които са превърнали трагедията от Втората световна война в основен заместител на онзи съвременен патриотизъм, с който един руснак би трябвало да се гордее – ако можеше да се похвали с постижения на своя изоставащ от високите стандарти на живот народ в днешно време.

Резултат с изображение за Путин Марш на БЕзименния полк изображения

Главното “постижение” на путинизма е, че доведе огромната държава до международна изолация, каквато дори СССР избягваше с помощтта на своите колонии и сателити. Днес, колкото и да се опитват да отричат това в Москва, руската хибридна война срещу съседни и по-далечни държави и народи, е признат факт, срещу който в развитите демокрации набира сила съпротивата на институциите и дори единодействието на международно ниво.

Ето защо путинофилията има нужда да покаже солидарността със себе си чрез подбуждане на услужливи елементи в държави, като България да копират червеноплощадната бутафория, за да компенсират руското усещане за самотност в лошотията да бъдеш напук срещу целия свят чрез своята агресивна външна и мракобесна вътрешна политика.

Впрочем българските адепти на путинофилията се опитват “поне” да не се обозначат като инициатори, ако се съди по анонимната покана , която разпространяват за своята имитация на путинския марш на “Безсмъртния полк” по същото време в София както и в Москва.

Безсмъртен Полк (БГ)

Дали обаче схващат какво означава да поднесеш цветя на паметника на армията, която е окупирала твоята държава без да бъде предизвикана с нищо и в резултат на тази окупация твоят народ е бил обезличен и изпаднал от първите редици на марша на европейските народи по пътя на цивилизоваността и благоденствието ( марш, свързан и с плана Маршал, забранен на България от съвтските окупатори, за да могат пролетаризираните българи да не надигат глава от съветския окоп, в който са били натикани)?

Едва ли.

Дали маршируващите по отъпканите от Путин пропагандни коловози си дават сметка, че милиони граждани на СССР са станали жертви на безнаказания и до днес терор не на полк, а на цели пълчища от болшевишки инквизитори и че милиони са загинали безименни по фронтовете заради специфично съветският начин на водене на война чрез давене на врага със съветска кръв, без да се води дори приблизително “счетоводство” ( поради което и до днес историците спорят точно колко са “безследно изчезналите” поданици на империята по бойните полета- плюс минус много млиони, чиято “бройка” се губи в същата безименост и безнаказаност за виновниците в самия СССР)?

Едва ли.

Дали българските граждани, които имат привилегията да живеят сега и тук в най-просперищата общност от държави и народи в света имат усещането, че обслужването на путинофилията от тяхна страна си е чиста подлост и лицемерие на хора, които се ползват от въпросната привилегия и на битово житейско ниво като потребители всичко руско им е чуждо, но слугуват същевременно на антиевропейската разединителна политика на самодържеца от Кремъл, който отчаяно храни народа с ерзац – шовинизъм върху олтара на спомена за войната, предизвикана от сговора между Сталин и Хитлер, за да засити глада му за смислена национална кауза в наши дни?

Едва ли.

Задават ли си въпроса маршируващите от петата колона на Путин у нас колко грозно е да се включват в международната му селекция от приятели, която в днешно време се свежда до едни аятоласи, един турски автократ и един сирийски масов убиец на своя народ?

Едва ли.

Нито съм божи служител, а още по-малко бих копирал Спасителя, но не мога да не възкликна с думите му на кръста: “Господи, прости им, те не знаят какво правят”!

31 мнения за “Москва ни забрани плана Маршал, но зове петата си колона на пропагандния си марш София”

 1. “Господи, прости им, те не знаят какво правят”!

  МОре, те ли не знаят.
  Знаят много добре и моята прошка никога не бих им я дал.

 2. Един ден Русия ще бъде ПОБЕДЕНА и в ТАЗИ Студена война, която тя води, пак с Европа и Америка и целия цивилизован свят.
  Със сигурност ще бъде!
  И товага американците трябва да я притиснат до земята, НА КОЛЕНЕ. И да я заставят да се ДЕКОМУНИЗИРА, ДЕПУТИНИЗИРА, да приеме законодателство, да подпише и по същия стане нормална демокрация, както бе денацифицирана и стана ГЕРМАНИЯ след 1945 г.
  Иначе, няма да има край.

 3. “ИДВА РЕД” и на Германия да стане прицел на Русия, заради парламентарните избори през септември. След Америка, Франция и коя ли не още.
  Директорът на Германската служба за сигурност BFV – германското ФБР – Ханс Маасен:
  “Русия започна кампания на ДЕЗИНФОРМАЦИЯ, РАЗПРОСТРАНЯВАНЕ НА ЛЪЖИ И ФАЛШИВИ ИСТОРИИ”.
  “Кампанията на Русия ще продължи да съдържа пропаганда, кибер-атаки”. “Руският кибер-шпионаж е АГРЕСИВЕН”.
  “Следим руските действия отблизо, вниманието ни върху тях нараства”.
  “Вече разкрихме и осуетихме интензивно АТАКУВАНЕ НА АНГЕЛА МЕРКЕЛ, партията на Християн-демократите, ХДС-ХСС, опити срещу институции, държавници и други”.
  “През 2015 г. имаше огромна атака СРЕЩУ БУНДЕСТАГА”.
  http://www.independent.co.uk/news/world/europe/germany-spy-chief-russian-cyber-attacks-russia-elections-influence-angela-merkel-putin-hans-georg-a7718006.html
  ГОСПОДИ, ПРИ НАС ПОСРЕЩАМЕ ТЕЗИ НЕЩА С ХЛЯБ И СОЛ!!!!
  ПРЯКО ИМ СЕ РАДВАМЕ КАТО СТАВАТ, НИТО ПРЪСТ БИВА МРЪДНАТ СРЕЩУ ТЯХ: ОТ БОКО, РАДКО, КУРЛЕЛИЯ, “ПАТРИОТИ”, ОТ ЦЯЛАТА ЧЕРВЕНА ТАЙФА!!
  И ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ ИМ НАПРАВО БИВАТ СРЕЩАНИ, РЪКОСТИСКАНИ, СЛУШАНИ – В МОСКВА, НА КУРФЕНЕНЦИИ, В СОФИЙСКИ ХОТЕЛИ, В БЕЗБРОЙ РАЗГОВОРИ ПО ТЕЛЕФОНИ!!

 4. последното изречение от чудесната статия биха разбрали около тридесет хиляди българи, които са християни (без да наблягам на изповядваната конфесия), всичко друго е езичници, макар проформа да са кръстени (първо и последно влизане в църква), фасадни православни, което е почти същото, но за всяка спасена душа си заслужава. Иначе всичко е въпрос на рубли, или на рублофилия като диагноза, или на гена на филията с мас?

 5. Не си спомням автора:”Германия и СССР разпалиха и започнаха ВСВ. Едните се срамуват за това,другите се гордеят”
  “Не ме е страх от руските въшки,страх ме е от нашите гниди”Симеон Петлюра

 6. ОПГ-ДАНС ,която е клонинг на путлеристката ОПГ-КГБ, си заработва денгите от гасударите си. Иначе противниците на т.нар. “луков марш” със сигурност нямат нищо против путлериалистическият марш на рашизъма. Тъкмо напротив не само няма да са против , а и ще са в първите редици на 9 май, за да засвидетелствуват путлеризма си.
  А случайно дали могат да си обяснят защо 9 май не е парзнуван ,като “день пабедьi” преди 1965г.?!?!
  Защо Сталин и Хрушчов не са го “празнували”? И защо точно 9 май, след като войната продължава до 2 септември 1945г.. А пък и капитулацията не е подписана на 9 май, а на 8 май?!?
  Също така е особено любопитно, според путлеристите – какви са били Сталин и Хитлер от 23 август 1939г. до 22 юни 1941г.?
  Каква е причината за съвместният МАРШ на РККА и Вермахта в Брест-Литовск през септември 1939г.?!?
  Какво са “празнували” там?!?

 7. ПЛАНЪТ МАРШАЛ.
  По-малко известното:
  Още през 1945-1947 г. САЩ и Канада предоставят на западноевропейските страни помощи и заеми извън Плана Маршал, възлизащи на 14 млрд. долара – огромна сума тогава – 3 пъти ПО-ГОЛЯМА от на плана Маршал.
  Планът е обявен през 1947 г. и подписан от президента Труман през 1948 г., за икономическо възстановяване и демократично преобразуване на 16 европейски страни. По-същественото в него не са някакви огромни живителни американски пари, както мнозина мислят и днес, колкото моментът за преобразуване. Планът Маршал предвижда един вид ЕВРОПА ДА НЕ БЪДЕ РАЗКЪСАНА НА ДВЕ, а нейният общ ландшафт да се състои от НОРМАЛНИ, ДЕМОКРАТИЧНИ ДЪРЖАВИ. Но Америка не е всесилен господар, който да изкомандва всяка държава в Европа, и в крайна сметка всичко е в нейни ръце. Планът предвижда в обхвата си СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ и окупираните източноевропейски страни, включително и БЪЛГАРИЯ, НО ТЕ ВЕЧЕ СА ТРАНСФОРМИРАНИ от него в негови комунистически сателити. Парите по плана са 5 млрд. долара, равни на 190 млрд. през 2016 г. От 1951 г. планът е заменен с друг подобен американски план.
  Още през 1947 г. американска делегация среща Молотов и предлага плана. Той отхвръля и настоява Америка да не настоява за следвоенно преобразуване на страните, т.е. Кремъл НАСТОЯВА да си запази контрола НАД ИЗТОЧНА ЕВРОПА И ТЯ ДА НЕ ТЪРПИ ЗАПАДНА ПОДКРЕПА ДА СТАВА ДЕМОКРАТИЧНА, а ОСТАНЕ ПОД ЧЕРВЕНИЯ БОТУШ. Генерал Джордж Маршал, станал и държавен секретар, среща Сталин, който също отказва плана, и той се разочарова окончателно относно предстоящото бъдеще на Русия и Източна Европа, както сам казва.
  За КОНТРИРАНЕ на Плана, Кремъл събира на съвещание комунистическите партии, вече заграбващи властта в страните си с помощта на руските ЩИКОВЕ, и ги изкомандва да ГО ОТКАЗВАТ от името на страните си. Също, Русия през 1947 г. обявява ЧУДЕСНИЯ План Молотов, включващ окупираните страни и предвиждащ включително създаване и на сивия СИВ – факт от 1949 г.
  Отначало Тито на сръбска Югославия отказва Плана Маршал, но след като през 1948 г. скъсва с Русия Америка от следващата година отпуска отделни помощи за Югославия.
  Планът Молотов предвижда да настъпи ПРОСПЕРИТЕТ в Русия и ОСВОБОДЕНИТЕ страни, тъй като И БЕЗ ТОВА ВСИЧКИ те, БЪЛГАРИЯ включително, са ТУРЕНИ В СЛЕДВАЩИЯ СЛЕД КАПИТАЛИЗМА СТРОЙ, КОМУНИЗМА – СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ НА ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО!

 8. Чудесна статия!
  Но до колко бг съветофили, по съвместителство днес путинофили, ще стигне. И ако-да, имат ли те капацитет за вдяване.
  Това е, перефразирам мнение от мрежата посветено на “дебата” Макрон-млп завършил с разгром за пуделката на кремълското психо.
  “Да спориш с русофил е равнозначно да играеш шах с гълъб. Не е важно, какъв си шахматист. Гълъбът, така или иначе ще бутне всички фигури, ще се изцвъка на дъската и ще издевателства над вас все едно той е спечелил играта”.

 9. Обективната истина показва, че руският народ НЯМА НИТО ЕДИН ПОВОД ЗА ГОРДОСТ в нашето съвремие. Ето защо му се налага да се връща толкова назад във времето……
  Освен ако всъщност нещастният руски народ не се гордее с безкрайните си мизерии и правенето на зло, буквално навсякъде по света (и у нас) .
  Оттук и всеки, който помага и слугува на руската имперска доктрина по света (и у нас) е мизерник, зъл и лош човек, безродник и Антихрист.
  За България днес най-голямата заплаха идва от Русия. Руските имперски амбиции никога не са преставали да бъдат най-голямата пречка пред това да живеем ДОБРЕ, СВОБОДНО И НЕЗАВИСИМО. Иначе Черно море ще се превърне във вътрешно руско езеро, какъвто процес вече е започнал с масовите заселвания на руснаци по българското Черноморие и със 50-процентната ни икономическа зависимост (а може би и повече!) от Русия, която системно и целенасочено продължава да ни декапитализира и да краде от България и от Еврофондовете предназначени за нас, влошавайки нашият жизнен стандарт.
  Всеки, който не осъзнава и не се бори против горното статукво е българомразец и българоубиец (духовно и физически) .
  Понеже тази гледна точка днес не е представена в Народното ни събрание (по една или друга причина), сега вече е крайно наложително да покажем на дело, на улицата, че “ТУК НЕ Е МОСКВА” и, че пътят за нашето добруване и благоденствие минава не през Кремъл, а през Европа.
  Задължени сме да направим това пред светлата ни Възрожденска историческа памет, заради дедите ни, заради нас самите и най-вече заради нашите деца, в името на БЪЛГАРСКОТО НИ БЪДЕЩЕ В ОБЕДИНЕНА,МИРНА И БЛАГОДЕНСТВАЩА ЕВРОПА.

 10. Драги ПУТЛЕРОМАРШИЗЪМ:
  Много добре го казвате – и реторично питате!

  Понеже винаги ми е интересна историята на Втората световна, ето и 5 стотинки/цента от мен:
  КАКВО СЕ СЛУЧВА НА ОНЗИ 7-8-и май:
  Русия желае да подчертае заграбване на ЦЯЛАТА победа над ЦЯЛАТА Германия, а не да остане в сянката на западните съюзници да бъде победител само над източните й европейски армии. Германците САМИ СА ТИЧАЛИ ДА СЕ ПРЕДАВАТ НА АМЕРИКАНЦИТЕ, защото са знаели какво следва за тях и страната им (КОМУНИЗИРАНЕ), ако Германия бъде цялостно победена Русия като абсолютен победител. Още на 7 май 1945 г. в Реймс, Северна Франция, генерал Йодл подписва капитулацията от името на германското правителство на Дьониц (Хитлер се е самоубил), под този текст, съставен от съюзниците около 4 май: http://bit.ly/2pH8Oz2.
  Тъй като Червена Русия е КОМУНИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА, тя гледа с ПРЕЗРЕНИЕ на демокрациите, т.е. западните страни, поради което и не е техен истински съюзник. Тя е страна, воюваща по свой начин и със СВОЙ ЗАМИСЪЛ какво прави ПРЕЗ и СЛЕД войната със страните, в които нахлува. Освен това, в Реймс присъства руска делегация, но Русия не е упълномощена да подписва, тъй като Германия се предава изцяло САМО на западните съюзници. Поради всичко това, Русия настоява подписаното в Реймс да се смята за ПРЕЛИМИНАРНО, и на следващия ден, 8 май, в окупиран от нея Берлин, да има ново подписване, включващо неин представител, при това умишлено насрочено КЪСНО вечерта: разликата в часовите пояси! По този начин, на 8 май в Берлин германската капитулация е ПРЕПОДПИСАНА, този път от маршал Кайтл, а от руска страна от маршал Жуков. ВЛИЗАНЕТО В СИЛА на документа след това по руско време е вече на 9 МАЙ!
  НО: ЕСТЕСТВЕНАТА ДАТА НА ПОБЕДАТА В ЕВРОПА НАД ГЕРМАНИЯ Е 8 май. И този ден е обявен за такъв: Ден на Победата в Европа: The V-Day или The Victory in Europe Day.
  Русия, разкъсала безброй страни и събития (включително и България на две, чрез Райхщад, Корея на две и т.н.) разкъсва НА ДВЕ и тази дата. Тя обявява СВОЙ ден на победата над Германия и свое отбелязване – 9-и май. Този ФАЛШИВ ФАКТ е скоро ПОПИТ от българските другари, без много насилване върху тях, и е разпространен в страната ни.
  Войната в Азия срещу Япония продължава. През лятото на 1945 г. Русия изпраща 1,5 млн. армия срещу Япония в Манджурия, което е Северна Корея и Североизточен Китай. Тя почти побеждава японците, но те не се предават. На 6 август американците пускат първата атомна бомба над Хирошимя. Японците пак не се предават на руснаците или на американците: японците са ПО-ГОЛЯМА РАБОТА от германците. Когато след три дни пада втората атомна бомба, те пак не се предават. Чак когато в края на август се разчува за готвено руско нахлуване в Япония, тогава японците се предават. Русия се подготвя за северния от трите големи японски острова, Хокайдо, който е оттатък Манджурия през морето и на юг от Сахалин. Японците, подобно на германците, веднага отиват да се предадат на американците, защото знаят какво следва от руска окупация – КОМУНИЗИРАНЕ. То е започнало вече чрез масивна руска подкрепа и оръжия в Северна Корея чрез Ким и в Китай чрез Мао. И на 2 септември, на американския военен кораб Мисури в залива на Токио, императорът подписва капитулацията на Япония ПРЕД АМЕРИКА.
  Документи на японския генерален щаб от това време, публикувани преди няколко години, разкриват дебатите в щаба и причината за японското предаване: по-скоро руското надвиснало нахлуване, отколкото американските бомби и войски в Япония.
  След 2 септември продължават само отделни сражения на германци в днешни острови на Норвегия и на японци на острови в Тихия океан, Китай, Сингапур, Виетнам и другаде.

  1 Май 1941 г.: военни от национално-социалистическа Германия на парад на Червения площад във Великата Москва, заедно с военни и ръководството на Великата, Темпорална, комуно-социалистическа Русия:

 11. Ян Хус на кладата е казал нещо, което според мен е по-подходящо: “О, свещена простота!”-извинете, но съм забравил как се пишеше на латински.

 12. Към: Никола Павлов Павлов:

  Sancta Simplicitas! Възкликнал е, когато една старица добавила съчки в огъня, на който вече горял.
  Свещената простота, преминаваща в светеща от километри простотия, е в основата на българското русофилство. Един такъв “свещен” днес ми подвикваше на улицата ” да живее Русия” и когато му препоръчах да отиде да види как (се) живее в Русия, отговори убеден, че там е по-убаво, но не обясни защо не ще да отиде да живее при тамошната хубост ами се мъчи с лопатата тук ( беше се подпрял на ная в един двор, явно нает да работи в някакъв частен имот). За по-убедително взе да пожелава смърт на Америка и да кълне предците ми ( които напразно умрели за България – “знае” той и това по-добре от мен)…

 13. Много хубава статия и отговаря много точно на лъжливите опити на петата колона да ни прави “братушки”, което на руски си е подигравателно отношение към тези, които им роболепничат.И за “безсмъртния полк ” обяснява доста неща:
  http://www.kasparov.ru/material.php?id=590B15E19F4DF

 14. Преди години, в Африка, ми се случи, за кратко да общувам със съветския “спецназ”.Тези мъже, освен преките си командири, не бръснеха никого за слива, извинете ме за израза, а към “съюзниците” си от соцлагера изпитваха искрено презрение. Не вярвам сега нещата да са се променили. Нашите безсмъртни петоколонници да не разчитат на “широката руска душа”, защото ще получат само студено безразличие.Или както се оплака един възрастен посетител на техния КИЦ – “Дори един чай не почерпиха.” PS Благодарен съм на екипажа им – тогава много ми помогнаха.

 15. AWACS, може да се дискутира защо японците се предават. Единственото нещо което интересува военната хунта ,която управлява Япония е запазване на статута на императора. След Хирошима японската хунта отива да моли Сталин да е посредник пред американците , които настояват за БЕЗусловна капитулация, включително и за императора. И Сталин ,който вече е струпал огромна армия за Манджурия, вместо да посредничи на японските военни пред американците – нахлува и разбива японските войски за една седмица. Въпреки подписаният договор за ненападение между СССР и Япония през април 1941г..Този договор е спазван от военната хунта на Япония през цялата война, и когато японците молят за посредничеството на Сталин пред САЩ след Хирошима – Сталин ги напада, за да не изпусне заграбването на Манджурия, защото е предполагал ,че Япония ще капитулира заради атомната бомбардировка на Хирошима, преди той да им е обявил война, която да позволи заграбването на окупираните от японците територии в Манджурия. Така че , сегашното положение в Корея и Китай е следствие и на този безумен ход на японските военнопрестъпници, които предпочитат да се договарят със Сталин ,вместо да капитулират пред САЩ. И точно това забавяне позволява на Сталин да окупира Манджурия и Курилите, също както забавянето от само три дни на обявяването на война на Третият райх от ген. Маринов, води до обявяването на война на България от Сталин на 5 септември 1944г.. Също както и японците , между двете бомбардировки на Хирошима и Нагасаки – три дни! Точно между тях Сталин нахлува в Манджурия. И това забавяне на капитулацията на Япония води до огромните териториални загуби.
  И в двата случая – Сталин поддържа нормални дипломатически отношения – и с България , и с Япония. През цялата война спазват неутралитет и не нападат Сталин , въпреки че са съюзници на Хитлер. Но едно забавяне от три дена води до обявяване на война от Сталин. Разиката е ,че Сталин не окупира цяла Япония. И това се вижда много добре по развитието й, за контраст на НРБ.

 16. ТОЗИ ПЪТ СМЕ ТАМ КЪДЕТО НИ Е МЯСТОТО.АКО СМЕ СМЕЛИ И ПОЧТЕННИ НЯМА ДА БЪДЕМ ИЗОСТАВЕНИ.

 17. П.П. Ето и поредното потвърждение за “борбата” на Путлер с ИДИЛ:
  https://inforesist.org/u-boevikov-igil-nashli-oruzhie-s-rossiyskimi-pritselami/
  Сега им доставя оръжие ,което няма как да постъпи в ИДИЛ, освен ако не е доставено от него и военнопрестъпниците му от путлеристката армия.

 18. Министърът на външните работи Екатерина Захариева:

  „Санкциите ги наложи Русия на Европа„.

 19. Г-н Инджев, адмирации за чудесния материал! Весел Гергьовден!

 20. Много точна статия! За съжаление, има и друга гледна (гледат, но не виждат) точка….нали така беше казала Фандъкова за преместването на МОЧА. Хубавото е, че победобесието придабива все по-гротескни форми и дори щеше да е забавно, ако петоколонниците не гласуваха на изборите (особено на президентските). Зър се фатих, та се сетих – аз ли съм пропуснал нещо или Радев не е поканен в Москва на 9-и май?
  Разказът на AWACS за капитулациите е много точен. Попадал съм на следния нюанс – първите дни след атомните бомби японците са се чудели какво става. Ново оръжие ли е това? Имат ли американците повече бомби? След консултация с учените и намеците на американците, че следващата цел ще е Токио, императорът се е съгласил да капитулира (15 август). Но в моя учебник по история черно на бяло пишеше „Но не атомните бомби, а победите на Червената армия в Манджурия принудиха Япония да капитулира“. По онова време се колебаех дали историята или географията ми е по-лябима, та гледах картата (къде са Хирошима и Нагасаки, къде е Манджурия), гледах тескта и се чудех, чудех…

 21. http://www.mediapool.bg/shefat-na-vks-dopuska-che-e-vazmozhno-da-bade-otstranen-fizicheski-news263473.html
  Ето до какво мафиотизиране (русифициране) ни докараха продажниците. Затова всички мислещи Българи обединявате се с НОВА РЕПУБЛИКА и да защитим ЛОЗАН ПАНОВ.
  Между другото днес великата САЩ са гласували бюджет за противодействие на русия у нас.

 22. През 1950 и 51 ва год. ни даваха в голямото междучасие по една кифла-бяло хлебче и чаша топло мляко в импровизирана столова в мазето на 26 то основно училище “М.Горки” В Красно село.Беше от американска помощ.Аруснаците се включват във войната с Япония точно според споразуменията,които са подписали,а именно три месеца след приключване на войната срещу Германия.На 9 ти август.И го правят главнои за да заграбят нещо от Япония.

 23. Абе,другарю Пейчев,как така са лоши хора спецназ,пък им благодариш щото ти помогнали…..шизофренията в политиката стана основен фактор,очаквам принципност от енп,както по едно време само пишеха декларации, що г-н атака е във власта,сега десните,очакваме същата реакция от енп,иначе са прикрити неокомунисти.

 24. Абе дрОгарю комунист, Пейчев може и да не ти е нито “другар”, нито да има нещо общо с ЕНП. Но по почерка ти си личи ,че си си от леваците-комунисти на БКП и рублофил на путлеристкият “спецназ”. И ако случайно не си в час – Атака е продукт на чекистите на Путлер, финансирана с неговите рубли, както и теб.

 25. „…как така са лоши хора спецназ,пък им благодариш щото ти помогнали…“
  Това не е шизофрения, а обективност. Може и да не вярвате, но понякога и лошите хора помагат, както и обратното – добрите правят поразии (не могат да се съберат и да влязат в парламента, например). Нпример Божидар Димитров – говори глупости за Крим, но възстановява войнишки паметници. Независимо от подбудите лошото си е лошо, а доброто -добро.

 26. До “Абе другарю” “Когато някой е в беда – помагаш!” Това е неписан морски закон, който всички спазват. Морпехите от 901 – също. Много съм задължен и на една германска лекарка, на българин, работещ там, норвежки капитан и някои местни люде. Беше много отдавна. Живите – Бог да ги благослови, мъртвите, Бог да ги прости, макар че, подозирам – неколцина не бяха християни. И съвсем не между другото – тези момчета уважаваха противниците си – бяха се сблъсквли с тях и то не виртуално.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.