И все пак “земята”, т.е. Борисов, се върти около Пеевски

Истината понякога изненадва като разложен труп, бетониран на дъното на блатото от нейните убийци, които нямат умствения капацитет да калкулират гниенето, в резултат не което  обектът на тяхното престъление изплува и ги издава грозно на повърхността. http://frognews.bg/novini/koltuklieva-peevski-iskashe-borisov-otkaje-premierskiia-post.html

“Оказва” се, според едно от лицата на най-яростното рекламиране на Борисов, че моя скромна милост е бил прав да твърди на 16 юни 2014 г. в предаване на Нова телевизия, че Пеевски е съветвал Борисов през февруари 2013 г. да абдикира от властта, за да се завърне бързо и триумфално на нейния връх чрез предизвиканите от него избори.

Буквално на следващия ден след подадената от Борисов на 20 февруари 2013 г. оставка медиите на  Пеевски, начело с телевизионната бухалка Бареков, обръщат палачинката срещу пуснатия по пързалката премиер в оставка. https://nova.bg/news/view/2014/06/17/78084/борисов-само-идиот-може-да-каже-че-пеевски-ми-е-казал-да-подам-оставка/

Много пъти съм писал и казвал: не се засягам от факта, че Борисов ме нарече по този повод “идиот” на  следващия ден, на 17 юни 2014 г. , в телефонно интервю за същата телевизия. Да му мислят идиотите, които този лъжец хвали.

Делян Пеевски и Бойко Борисов 29102014 1

32 мнения за “И все пак “земята”, т.е. Борисов, се върти около Пеевски”

 1. Голяма част от хората с които съм разговарял твърдят (смятат) че бб обслужва гадните американци, които са богати, защото крадат от всички народи, включително и от нас. Да кажа че горното го споделят и хора с най- различни висши образования.
  Затова както казва тук Клюкар:
  В началото бе СЛОВОТО.
  ДА ПОИСКАМЕ ОТ РАЗВИТИТЕ И ПРОСПЕРИРАЩИ СТРАНИ МЕДИИ В ТЕЛЕВИЗИОНЕН И РАДИО ФОРМАТ И ПОКРИТИЕ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ:
  “ГЛАСЪТ НА АМЕРИКА” И
  “ГЛАСЪТ НА ЕВРОПА”

 2. П.п. По Клюкар
  БОРИСОВ ДА БЪДЕ РАЗОБЛИЧЕН!”
  „27-годишният ГЕРбСП КАРТАГЕН ДА БЪДЕ РАЗРУШЕН!”

 3. ‘Щото е “по-малкото зло”,НЕ е в коалиция с дпс от десет години и НЕ “ББ” отбора на бсп.
  Ама пък НР били некадърни,нямали авторитет или тежест и пр.
  Сега е момента герберастите,нпн гласувалите и НЕгласувалите да си ударят по ДВА шамара(мен лично ме е гнус аз да им ги удрям)
  И колкото пъти да си удрят по два шамара все ще е малко и все ще е късно.

 4. Не мафия,все пак там има правила/мафиотски/,а диваци,престъпници,безхаберници и нищожества управляват България.Ръфат я нея и хората не само за грабеж ,а и кеф и долни страсти,животински.Много се усетиха,че са станали плячка и съучастници в престъпления,но твърде късно.*Аз съм умна и анализаторка ,за това ме използуваха*.Добре и аз съм умна и поради това на никаква цена няма да ги подкрепя.Ако го направя съм или продажна или глупава.
  Не че не го знаехме,но истината лъсна твърде рано от самите участници.

 5. Няма смисъл да се представяш за г-жа Савова – ти си си само гнусен трол!
  Какви “анализи” може да пише ти? Ти служиш за пълно самообслужване на сводниците ти ,които ти подхвърлят по някоя стотинка за това.

 6. Снимката демонстрира за сетен път, че за да “успее”, каквото и да означава това на политпопрището в РъБъ се иска да си послушен гьонсурат на КОЙ. Заповедите се предават по веригата: кремъл-библиотекарски факултет-сараи-мамим шишо-баце, последният да затвори вратата.
  Но ако си мислят, че последната дума е тяхна, дълбоко се лъжат. Демократичната извънпарламентарна опозиция, по-добре късно отколкото никога е готова за уличен отпор.
  Сега или Никога!

  https://offnews.bg/politika/nova-republika-i-da-balgaria-v-obshta-deklaratcia-gotvete-se-za-maso-661335.html

 7. Господин Станев! ББ не обслужва (гадните Американци) които КРАДАТ от НАС по ваши думи. А обслужва най вече нашите ОСВОБОДИТЕЛИ които както виждам въобще не споменавате. Колкото до (гадните Американци) както усещам че МРАЗИТЕ – години наред те преобразиха ЕВРОПА а и много държави по света. Пожелавам ви да се поинтересувате по този въпрос!IIC…..oIL.

 8. Първо към г-н Станев: Бойко Борисов не обслужва “гадните”, по Вашия израз американци, а все повече и повече се разкрива като върл защитник на путинските имперски амбиции. Продължава да саботира модернизацията на въоръжението на българската армия в съответствие със стандартите на НАТО, поддържа с всякакви байганьовски похвати руската енергийна зависимост над България /я го вижте как се разтича, щом като стана въпрос за т. нар. Турски поток, едната тръба от която вероятно ще мине през България – в така лелеяния от Борисов хъб край Варна няма откъде да дойде друг природен газ освен от Русия/. Погледнете го как го усуква по килифарски, щом като стане дума за закупуването на нов изтребител по западните стандарти /ще го видим на куково лято!/ – то не бяха искания за нови бойни кораби, после се сети, че пехотата е “царицата на боя”, сега пък внезапно откри проблемите на БДЖ. Като капак на всичко отгоре сега пък мисли да похарчи нови стотици милиони за ремонт чрез руски фирми на Миг-29 и бомбардировачите Су-47, в резултат на което парламентът, съставен от червено-кафявите националпатриотари и комунисти ще каже – защо да купуваме нови самолети, след като ще ремонтираме руските/съветски и ще ни служат до 2030 г. А през това време, надяват се патриотарите и комунистите, виж че НАТО се разпаднало…
  И накрая, г-н Станев – не бързайте да наричате американците “гадни” – и до днес САЩ си остават най-предпочитаната страна в света за емиграция, работа и живеене. Защо ли, г-н Станев?!

 9. Държавата даде възможност на общините да си вземат пристанищата. И всички черноморски общини си ги вземаха. Само община Несебър “не успя”. Закъсняла с офертата си, липсвали документи… И познайте (от един път!) КОЙ е сегашният собственик на пристанището, където акостират и си плащат солидни такси големите круизни кораби и стотиците яхти от цял свят ?
  Как кой ? Разбира се, че е рублофилският шопар Делян Пеевски!
  Но КОЙ ли му е собственикът на шапара, който така усърдно го охранва с държавни и общински активи, за да си го заколи един ден, когато вече е натрупал достатъчно “сланина” ?!

 10. Изразът *аз съм умна и добра анализаторка…* не е мой,а на Соня Колтуклиева от предаването при Люба Колезич

 11. До “do fake D.SAVOVA”:
  Хей, първосигналния, не се юркай да клеймиш и ругаеш по байганьовски, а се опитай първо да си поразмърдаш сивото /ако можеш/ и да проумееш за какво иде реч!
  Жокер – уважаемата госпожа SAVOVA просто иронизира изявление на казионната Соня Колтуклиева от вчерашното предаване на Люба Кулезич.
  Ама, разберете бе, хора – преди да се пише трябва доста да се почете, а за да си позволиш и да СЪДИШ трябва МНОГО, ама много да си чел и в дългия си живот с дела да си доказал нравствената си безупречност!
  Така, че ти остави госпожа САВОВА! Срещу теб да тича, няма да я стигнеш!

 12. Призовавам списуващите тук мнения да четат и осмислят по-внимателно преждепосващите , щото се получава тъй, че мислещ като нас се напада неадекватно. Четете с разбиране бе, хора ,преди да скачате на Веселин Станев-постът му не е никак сложен!

 13. До всички критици на Веско Станев: Веселин е убеден демократ,българин прозападно ориентиран и реалист за русофилистиците&източника на проблемите за България.
  Хайде преди да подскачате като скакалци прочетете коментара му и тогава рипайте като ощипани гимназистки.

 14. Сезонът на “шишковците” (не са само трима)!!! 😎 И на червено-кафявите тиквеничета!!!! 😎 До кога ли, ще продължи той, с тези фатмаци…. и простаци????? 😎

 15. Разбирам чудесно. Всичко сме изнервени поради сговнената ситуация у нас, останахме без кьорав депутат да ни се чуе у парламенто думата а в геополитически план докат не се изчисти “руската връзка” в Белият дом, каквото и да означава това, трябва внимателно да се четем и най-вече разбираме за да няма “при. Г-жа САВОВА и г-н Станев са доказани Величини в БЛОГА НИ. И за разлика примерно от мен, човещина е случва се, са пределно ясни.

 16. Недовършено край на изречение първо-…”приятелски огън”.

 17. Към ВЕСЕЛИН СТАНЕВ:
  Г-н Станев, понеже част от аудиторията ни е на различен етап на усвояване на казаното от Вас, ако желаете да бъдете разбран винаги правилно и от всички, започвайте най-напред с извода, а след това с фактите.
  Примерно:
  „ДА ПОИСКАМЕ ОТ РАЗВИТИТЕ И ПРОСПЕРИРАЩИ СТРАНИ МЕДИИ В ТЕЛЕВИЗИОНЕН И РАДИО ФОРМАТ И ПОКРИТИЕ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ:
  “ГЛАСЪТ НА АМЕРИКА” И
  “ГЛАСЪТ НА ЕВРОПА”
  ЗАЩОТО: Голяма част от хората с които съм разговарял твърдят (смятат) че бб обслужва гадните американци, които са богати, защото крадат от всички народи, включително и от нас. Да кажа че горното го споделят и хора с най- различни висши образования.“

  КАРТАГЕН ЩЕ БЪДЕ РАЗРУШЕН!

 18. И Пеевски, и Борисов, и Доган са ясни! ЗА почти ВСИЧКИ!
  И пак „избират” тях!
  Борисов е вече 3-ти мандат Премиер!ЗАСЕГА!
  Пеевски е депутат в 41-то Народно събрание, 42-то НС, 43-то НС и 44-то НС ! ЗАСЕГА!
  Как става номерът?
  Ами както става в КНДР на Ким, НРБ на Тато,СССР на …, Русия на Путин, България на Борисов , Венецуела на Мадуро, Куба на Раул /преди на Фидел/ -навсякъде НОМЕРЪТ Е ЕДИН И СЪЩ!
  След първоначалното силово /преди , с измами сега/ овладяване на властта, след това- навсякъде НОМЕРЪТ Е ЕДИН И СЪЩ!
  Да сте видели МНОЗИНСТВОТО да гласува НАСИЛА за Тато, Брежнев, Фидел,Ким, Раул,Путин,Борисов, Пеевски…
  АЗ НЕ СЪМ!
  В конкретният случай, аз много съм БЛАГОДАРЕН и на Борисов, и на Пеевски, и на Колтуклиева, и на Кулезич, че ми помагат да обясня нагледно КАК СТАВА НОМЕРА/по света и у нас/- и Борисов е 3-ти мандат Премиер!ЗАСЕГА!, а Пеевски е 4-ти мандат Депутат! ЗАСЕГА!
  Избирани „легитимно”!
  Очовадно е, че Борисов-3 на ГЕРБ се крепи на АБСОЛЮТНО СЪЩИТЕ същите московски патриотични златни СИДЕРОВИ пръсти на които се крепеше и Орешарски на БСП и ДПС !
  НАЛИ?
  От което следва ЕЛЕМЕНТАРНИЯТ извод, че ГЕРбСП-ДПС-ОП са ЕДИН ОТБОР!
  Но народът трябва да си МИСЛИ ДРУГО, въпреки че вижда очовадното!
  Затова е нужно, България да е на 109-то / КНДР е на ПОСЛЕДНОТО-200/място по свобода на медиите!-за да са ХИПНОТИЗАТОРИ!
  Когато Борисов НЕИСТОВО се нуждае от УЖ РАЗГРАНИЧАВАНЕ ОТ БСП и ДПС, на ход е ПиАрът му Колтуклиева в предаване на уж дясната Кулезич!
  И започва ХИПНОТИЗИРАНЕТО!
  Пеевски искал Борисов да се откаже от властта!
  Колтуклиева:Аз казах: Как така ще се откаже от премиерското място, той си го заслужава!
  АЙДЕ БЕ!
  ФАКТ Е, че Борисов въпреки НАСТОЯВАНЕТО в препоръките на ЕС, не прави НИКАКВИ РЕФОРМИ!
  ФАКТ е ,че вече си имаме българска Малорусия със столица НесебърСК!
  Колтуклиева:”Борисов ми отвърна: Аз на моята каруца няма да ги пусна, но и на тяхната няма да се кача.”
  АЙДЕ БЕ!
  ФАКТ Е, че Борисов подаде оставка!След , като 100 човека блокираха Орлов мост!/Почти всичките, участници в почти всички”дежурни” мероприятия/
  Пи Ар –ът добре си върши работата:”Защо смятам, че Костинброд е пуч ? Защото като видях каква вълна се надига, звъннаха на Борисов и му казах да пусне телевизора. Той нямаше готов отговор. Беше шокиран. Костинброд беше голям удар за Борисов. Рядко съм виждала толкова смазан човек. Очакваше да го арестуват, спомни си Колтуклиева „
  АЙДЕ БЕ! ФАКТ Е, ,че ГЛАВНИТЕ изпълнители от СЪВМЕСТНОТО мероприятие на ГЕРбСП в Костинброд ряха наградени за добрата работа: БСПарката Манолова-Омбудсман /избрана в НС от ГЕРБ и БСП, под диктовката на ШОКИРАНИЯТ, СМАЗАН и ОЧАКВАЩ ДА ГО АРИСТУВАТ Борисов/ , а ГЕРБаджията Росен Желязков-назначен от ШОКИРАНИЯТ Борисов за шеф на „електронното правителство”
  Разкритията на Соня Колтуклиева ще продължат и утре в предаването „ На светло“. До тогава журналистката ще бъде ПОД ОХРАНА.
  АЙДЕ БЕ!
  ФАКТ Е, че НИКОЙ не я заплашва! ФАКТ Е ,че ще си получи ТЛЪСТ хонорар за добре свършената работа /и Кулезич , разбира се!/
  Ето така, навсякъде НОМЕРЪТ Е ЕДИН И СЪЩ!
  Ето така се избира Тато, Брежнев, Фидел,Ким, Раул,Путин,Борисов…
  Затова, повече ДОВЕРИЕ в аванс НИКОМУ!
  Ни на НОВА РЕПУБЛИКА, ни на Правосъдие за всеки!
  Само на тоя , който ще изпълни ПРОСТИЧКИ неща, за които няма нужда от НИКАКВИ РАЗХОДИ!
  Нека да са НОВА РЕПУБЛИКА , нека да са „Да , България”, нека да са „Правосъдие за всеки!”
  Нека да са ВСИЧКИ ЗАЕДНО!
  240-121-61!
  1.РАВНИ ВЪЗМОЖНОСТИ да се гласува у нас и по света! ГЛАСУВАНЕ ПО ПОЩАТА! Пощи има навсякъде по света и у нас!
  Ония на Запад гласуват така вече 100г.
  2. РАВНИ ВЪЗМОЖНОСТИ всеки да бъде избиран! Подреждане на листите по АЗБУЧЕН РЕД!
  3.РАВНИ ВЪЗМОЖНОСТИ всеки да се кандидатира! Премахване на практиката на „демократичният централизъм” при номинирането!
  4.СВОБОДА НА ГЛАСОВЕТЕ В МЕДИИТЕ! Не само ЗА лъжци и професионални манипулатори /и уж „нашите”/- Със закон разкриване на ДЕЙСТВИТЕЛНИТЕ им собственици и НАЧИНИТЕ им на финансирате!
  ВЪЛЧИ ВРЕМЕНА!
  ДОВЕРИЕ ДА НЯМАШ ДОРИ НА СЕБЕ СИ!
  Иначе още 27г. ще си чешем езиците и резултат ще бъде пак някой „ Бойко Борисов”!
  Ако ще да е и от „нашите”!

 19. П.П.
  “Кой разбрал, разбрал”/по Георги Николов/

 20. Покрай суджучения скандал народното творчество придоби нови висоти:
  “Хенде хох!
  Суджукът, или пастърмата!
  Ако ти е мил…мандата!”

  “Суджук ми дай, суджук ми дай, ти повече не ме мъчи!
  Вземи филето, пастърмата,
  суджука ти ми остави!”

  Прочее, чухте ли за арестуваната за трафик на мигранти шефка на НФСБ?
  Сега разбрахте ли що беше тоя напън за оградата?
  Ония нещастници, бягащи от Ада на войната, съвсем “канализирано” да снасят в нечии “патриотични” джобове “транзитна такса”!

 21. До г-н Станев:

  Прочетох мненията, които са във Ваша подкрепа и съм съгласен с тях. Поднасям Ви своите извинения, че не съм Ви разбрал правилно.

 22. @Simeon: Съвсем точно. Изказването на Веселин Станев е коректно.
  Част от никовете в сайта пишат много агресивно. Подозирам, че това е умишлен тролинг за да намалят (т.е. откажат) четящите и коментиращите. Струва си г-н Инджев да направи един списък по IP-та, да въведе правила за писане и общуване между участниците (с действащ модератор), а и да наеме професионалист, който да провери дали няма хора ползващи странни проксита, множествени регистрации и т.н.

 23. Moжетe ли дa пycнeтe линк към въпpocнoтo yчacтиe нa Koлтyклиeвa?

 24. До г-жа СИМПАТИЗАНТ/КА НА ДСБ
  Ето линк от участието на Колтуклиева при Люба Кулезич от 24.07.17
  http://www.bitelevision.com/sonya-koltuklieva-glutnitsata-lae-sreshtu-men/
  и линк от продължението на участието ѝ при Кулезич на следващия ден – 25.07.17
  http://www.bitelevision.com/sonya-koltuklieva-goranov-e-na-distantsionno-upravlenie-ot-peevski/
  Дано съм Ви бил полезен.

 25. До БОРИСЛАВ, по повод поста до г-н Станев:
  ДОСТОЙНО ЕСТ!
  РЕСПЕКТ!

 26. Това не е първият и последният
  случай. Признайте си честно – вярвате ли, че народ, който се лъже толкова лесно може да съществува в независима “развита” държава?

  Ако отговорът е “не” следващият път ББ като каже, че сме лош генетичен материал или нещо подобно по-добре помислете преди да си отворите устите. И мисленето трябва да е в посока генна терапия.

  Ще ме прощавате за шамарите, ама както е казал народният поет – “Боят изгражда!”

 27. @Явор
  Но всъщност не е към Явор!
  А към всички вас ПРИЯТЕЛИ МОИ:
  „КУРАЖ ДРУЖИНА, ВЯРНА СГОВОРНА!
  НИЙ НЕ СМЕ ВЕЧЕ РАЯ ПОКОРНА!+
  Защо в цивилизованият Запад биват избирани правилните/в повечето случаи „добрите”/?
  Защо при социалиЗъма биват избирани неправилните/във ВСИЧКИ случаи „лошите”/?
  Кое е ОБЩОТО правило при ИЗБИРАНЕТО на Хитлер в Гармания, в СССР но Ленин,Сталин,Хрушчов,,Брежнев… на Мао в Китай, на Кастро в Куба, на Садам в Ирак,на Кадафи в Либия, на Башар в Сирия, на Путинв Русия, на Борисов в България и т.н.?
  Общото правило е т.н.”ДЕМОКРАТИЧЕН ЦЕНТРАЛИЗЪМ”, ВСЕ ОЩЕ практикувано у нас!
  БЕЗКРЪВНО с „рещаващата помощ” на медиите!
  Очовадно е от състоянието на свободата на медиите:/от общо 180 наблюдавани държави/
  109.България
  143.Куба
  148.Русия
  174.Судан
  175.Виетнам
  176.Китай
  177.Сирия
  178.Туркменистан
  179.Еритрея
  180. Северна Корея/от180!/
  Имали ли са ВЪЗМОЖНОСТ в Германия,СССР,Китай,Куба,Русия,България… ДА НЕ изберат Хитлер,Брежнев,Мао,Фидел,Путин,Борисов…?
  НИКАКЪВ ШАНС!!!
  И в България, НАРОДЪТ няма НИКАКЪВ ШАНС!
  При този ИК, при този „демократичен централизъм” и при това състояние на медиите, както в Сирия, Куба Русия и КНДР!
  И колкото пъти „ЗАГРИЖЕНИ” анализатори и коментатори” плюят БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД! Който НЕ Е ПО-НЕДОСТОЕН от събраните от кол и въже в САЩ,!
  Който НЕ Е ПО-НЕДОСТОЕН от бившите каторжници в Австралия!
  Толкова пъти им повтаряйте за „правилата „на ИК, за „демократическия централизъм „и за състоянието на медиите!
  Защото любимият прийом на БЕЗСРАМНИТЕ соцкомунисти е да прехвърлян СОБСТВЕНАТА си вина от „болната глава на здравата”!
  Защото най-ГОЛЯМ КЕФ на соцкомунистите им прави 45г.БКП да повръща върху народа!
  Вече 27г. Сиамските и близнаци – демократичните соц комунисти от ГЕРбСП повръщат върхе народа!
  Нещо като Премиерът-цар ,монархо соцкомунист, който ни оправя не 800 дни ,а С КЕФ се позаседя!
  И СЪЩИТЕ после КРЕЩЯТ!
  ЗАЩО МИРИШЕШ, БЕ НАРОДЕ!
  НАРОДЪТ Е ВИНОВЕН!
  МАТРИАЛЪТ Е ЛОШ!
  …..
  ЛЪЖАТА е тяхната ИСТИНА!
  ГЕРбСП КАРТАГЕН ДА БЪДЕ РАЗРУШЕН!
  27-г. СТИГАТ!

  ПОГЛЕДНЕТЕ пак ОФИЦИАЛНОТО състояние на СВОБОДАТА на медиите в държавите!
  /за по- любознателните – топ 10 на „отличниците”: по ред- Норвегия, Швеция, Финландия, Дания, Холандия, Коста Рика, Швейцария, Ямайка, Белгия и Исландия./
  И ПОСТОЯННО го напомняйте на ЗАГРИЖЕНИТЕ ПЛЮВАЧИ на ДОСТОЙНИЯ български народ!

 28. Явор:Тиквата когато изкара един пълен мандат,или свали долара от 3000 на 1 лв.тогава има право да дава оценки.А сигурно Тиквата като генно извисен мълчи като пукал на офертата на Газпром за сваляне цените на газта?Или заради генната си селекция не смее да развали белота на В.Златев и плаща 1.2 милиарда за реактори които никой не знае къде са?Или заради генома си навря парите на държавните фирми в КТБ за да ги окрадат?
  Всеки може да направи грешка,но да се прави една и съща грешка се нарича глупост.Разновидност на глупостта във вид на чалгарщина е и да НЕ може някой да запомни една цяла фраза и да пише неграмотно “тези коЙто” вместо “тези коИто”.
  Такъв няма да го взема даже за портиер на работа при мен.

 29. Целувките на Меркел с Борисов деморализира българите
  Отворено писмо до госпожа Федералния канцлер на Германия Ангела Меркел
  юли 1, 2017Биволъ
  Многоуважаема госпожо Меркел,

  Преди няколко дена Вие сърдечно посрещнахте министър-председателя на България Борисов.

  Знаете ли Вие, кого прегръщате и целувате!

  Как бихте се почувствала,ако знаехте,че сте взела в прегръдката си и целунала кръстника на българската мафия!

  Как бихте се почувствала,ако знаехте,че Вие ,например,сте прегърнала и целунала Хитлер!

  Вие произхождате от Източна Германия-и Вие лично познавате „достойнствата” на социализма.

  Въпросният Борисов е издънка на бившия режим-член на комунистическата партия на България и по-късно личен телохранител на комунистическия диктатор Тодор Живков.

  И по-нататък това лице потъва в криминалния ъндърграунд.

  И по-нататък това лице се превръща в символ на корупцията и престъпността в България.

  Не мога да си представя,че Вие не знаете,кого трябваше да прегръщате и целувате-най-малкото заради протокола!

  Следователно Вие много добре сте знаела,кого сте прегърнала и целунала!

  „Ние трябва да продължаваме да го тласкаме в правилната посока, но никога не трябва да забравяме,с кого си имаме работа”, отбелязва през 2006 година посланикът на САЩ в България в грама до правителството на САЩ-по отношение на бъдещия премиер на България.

  ”Може да е зло кучето,но пък то е наше куче!”,както гласи известната фраза.

  Но Вие трябва също да знаете, че тази целувка покварява морала на широки слоеве от нашия народ – и по този начин целувката унищожава съпротивителните сили на нашия народ срещу мафията!

  Защото мафията тотално е взела под контрол държавата ни и ние в нашата мизерна страна сме принудени да разчитаме на вашата помощ. Но за съжаление досега напразно!

  И така, ако Вие не сте знаела, с кого си имате работа, това би трябвало да означава, че Вие сте слаб политик!

  Ако обаче Вие много добре сте знаела това,това би трябвало да означава,че Вие сте лицемерка!

  Вие осъзнахте и признахте грешките си по отношение на мигрантите!

  Моля Ви,не повтаряйте същата грешка по отношение на българската мафия-сложете край на подкрепата Ви за мафията в България!

  И така-слаб политик,или лицемерка ,от една страна.

  Или да бъдете съратничка в нашата борба срещу българската мафия, от друга страна.

  И вследствие на това да спечелите уважението и признанието на почтените хора в България!

  Изборът е Ваш!

  С приятелски поздрави:

  Николай Ризов, Благоевград, България

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.