Червеният депутат Симов реагира с тревожен лай на думата “Радев”

Имитаторът Александър Симов продължава по стъпките на кака си Велислава Дърева от висшето ръководство на БСП, която бранеше от страниците на президенската многотиражка “24 часа” др. президент Георги Първанов ( от мен). След дълъг размисъл депутатът Симов решил да ме обори в жълтия сайт ПИК във връзка с мнението ми в скромния ми блог, в който написах, че снимката на босия президент Радев е изблик на популизма му. http://pik.bg/само-в-пик-и-ретро-александър-симов-с-ексклузивен-коментар-политиците-–-с-голи-сесии-за-„п-news680060.html

Дърева, да припомня, яростно защитаваше Първанов ( от мен) в своите писания в многотражката, където изобразяваха дъжавния й глава като Св. Георги. Тя се подиграваше на низвегнатия ( в мое лице), който си позволяваше да вади кирливи ризи на този “светец” на червената олигархия. После червените обожествители се изпокараха и Първанов беше деканонизиран.

На празното място обаче се намести нов президент с окраската на Първанов и щафетата по неговото обслужване срещу критиците му пое младият кариерист и бивш възторжен американофил Симов. http://alexsimov.blogspot.bg/2006/04/20.html

Общото между него и Дърева е също в успешното им налагане в публичното пространство като “остри пера”, вместо да бъдат преставяни като част от управленското статукво на партията, какъвто вече е и депутатът Симов.

Депутатът Симов, когото явно системно лъжат в читателските му среди, че притежава умението да иронизира ( а всъщност се подиграва с пяна на уста чрез употребата на епитети- явен признак на интелектуално безсилие при липсата на аргументи- срещу “психо-дясното”), е снизходил да ме обяви за свой “култов виртуален любимец”. Каква “чест” от страна на интелектуалното джудже, което , както повечето носители на провинциални комплекси, обича да употребява чуждици в насипно състояние!

Патетиката на този злобар, който е автор на най-отвратителните червени оплювки  на фронта на болшевишкото заклеймяване на враговете им в наше време, преиграва с такова вдъхновение със защитата на силния на деня президент Румен Радев, че ще бъде интересно да го видим как ще падне от висините на своето подмазвачество по същия начин, по който той и Дърева го направиха спрямо Първанов. Егоцентрикът Радев, колкото и да е признателен на др. Нинова, която го селектира в печелившия отбор на президентските избори ( същата услуга тя направи и на кариеристчето Симов, тръгнало да обявява за “стадо” хората в България, които не харесват Путин), рано или късно ще катапултира от пилотния проект на руското проникване, който го изстреля на върха на натовска България.

Точно това е моят извод от босата демонстрация на Радев и очевидно съм уцелил в десетката другарите, на които им е болно от мисълта, че са инвестирали толкова в него, а той си гради собствен популистки образ, конкурирайки успешно Борисов. Като гледам яростния лай на пудела, много съм ги ядосал. Благодаря за признанието.

10 мнения за “Червеният депутат Симов реагира с тревожен лай на думата “Радев””

 1. Само да попитам прасчоподобний саща симав за ляв интелектуалец бара ли се. Щото, ако да, призванието на всеки самоуважаващ се интелектуал, независимо от десена му е да е опозиция на всяка власт. Туй, едно на ръка. И второ, защо след като обърна резбата, от първосигнален американофил се превърна в яростен пут.инофил още в блога МУ стои статията, по-скоро ученическото съчинение, прославяща янките и щатите. Отговарям. Защото, чудесно си дава сметка, че в края на краищата не е далеч денят когато България от формален член на НАТО ще се превърне, ще не ще, в пълноправен партньор на съюзниците си. И тогаз, нито ще е е модно да го играеш “модерен” русофил, нито ще има “рубли” за усвояване, нито дори ролята на полезен идиот ще е приемлива от каквото и да е г.т. И тогаз, далият всичко от себе си, не сме забравили напъните МУ и за евродепутатин и намърдалият се най-сетне кат народен представител ас ще размаха цитираната статия кат индулгенция пред когото трябва.
  Но да мериш мегдан дотогава със Стопанинът на БЛОГА НИ който само с едно изречение го разнася кат ски инструктор мома-англичанка на Пампорово си е мазохизъм от най-чиста проба.

 2. Има точно казване за симов:
  Бог даже и да му прости греховете, нервната му система няма да му ги прости.

 3. Хи-хи, загубило се е помиярче, отговаря на думата “Радев”.☺️ Който го намери ще получи конфетка, 1000 рублей. Упс, това май не са пари, но пък и мастията не е кой знае кво…

 4. 6a6ko sqjmav e potresava6to niska topka, i vse pak 4est vi pravi, g-n Indjev, 4e dori na takiva otgovarjate.
  Ina4e gadta 6te se bie v gqrdite, 4e njamate argumenti sre6tu neja, koeto, razbira se, e absurd, no minava za pred bol6evi6ko-putinofilskata mu publika.

 5. Този нахалник,е прекалено ниска топка за г-н Иво Инджев и няма никакво съмнение в това.Без никакъв мисловен потенциал,където и когато, бъде поканен по-рзни студия, сипе отрова и жлъч.По-време на участията сам се развеселява от неуместната си ирония и предположих,че психическото му здраве е под въпрос.Тъй като все пак е червен новоизпечен активист,простотията и нахалството са обясними.

 6. Каква дърева, какъв симов, какъв първанов, какви ламбовци…
  Каква Кауза защитават те, какво говорят, какво Казват, има ли нещо ценно свястно у тях?? Има ли нещо Общочовешко, демократично, свободно да казват?? Като напишат нещо – може ли то да се чете някъде, освен тук по жълто-червената преса, и от червенясали бълграско-руски Тикви? Може ли нещо тяхно да излезе в чужда страна, да предизвика интерес, да съдържа Общовалидно Послание?? Та ИВО бива коментиран и контактуван от Нашите Братски коментатори от У. С. Джърнъл, Н. Й. Таймс!! Кое е критерият – техните червени тъпизми, тяхното одобряване в червендалеста Москва, или Европа и Америка??
  Дори всички те да напишат своите Червени Бълвочи на златна салфетка, тя няма да бъде подходяща да Изтрия с нея Задника на моего Куче, понеже от “словата” им винаги надничат щръкналите Косми на брадясалите Маркс, Енгелс, Ленин, масови геноцидни убийци!!!
  Какъв симов, каква дърева – най-добре да бъдат Пуснати в Дупката на Кенефа, дърпаме сифона, заминават по Каналния ред на историята, в реката, нататък морето и на Дъното на Океана, Завинаги!!
  Аман от Червени БУКЛУЦИ в нашата БЪЛГАРИЯ!!!!

 7. Комуниста Симов е толкзова примитивно и негамотно същество,коео не бива да бъде удостоявано от този сайт.Сайта се занимава със серизно въпроси,а това момче никак не е сериаозно.
  Има къде-къде по-серизозно комунисти от него.

 8. Червеният Симов лае,грухти и квичи.
  Помиярът си е помияр.
  Свинята си е свиня.

 9. Преди 10 дена Гергов се жалваше от “новата смяна” в БКП , която Нинова вкарала в ЦК на БСП ,вместо да заложи на “старата ‘гвардия'” , от която е и той.
  Той казваше ,че “новите” нямали “опита” на “старите”, като него, и не са “достойни”(все още!) , да го заменят в “ръководството” на “партията” ИМ!
  Явно Гергов визираше точно такива безскрупулни кариеристи и нагаждачи ,като Симов , макар че и едва ли някога поведението на Гергов с нещо се е различавало от това на “новата генерация” в ЦК на БСП. Но сега го усети и на свой гръб,от новите номерклатурчици в БКП.
  Така е било винаги в БКП, когато дойде “новата смяна”. Няма морал ,няма скрупули, няма “партийност”, няма “лоялност”, няма ……нищо…… дори и към старата им “партийна” номерклатура , а какво остава пък за всички ,които не са в БКП……..
  Още повече ,че има и лична “възка” между Симав и Р.Р.(Резидента от Резерва) по линия на другият “ляв журналист” – Волгин!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.