Руската истерия срещу либералите крещи нецензурно от МОЧА

В пристъп на неосъзната откровеност онзи ден премиерът Борисов каза на форум в София, че избори ( напоследък) се печелят с антимигрантска реторика. Имаше предвид други страни в Европа, но без да иска уцели коалиционните си партньори и себе си на първо място. Защото не друг, а тъкмо той, плашеше в края на предизборната 2015 г., че през 2016 г. ни очаква вълна от “може би” 10 милиона мигранти, хукнали към Европа.

Военният коалиционер на Борисов днес се почувства длъжен да потвърди казаното от шефа му за печелившото злобеене, а БНТ му козирува и му предостави мълчаливата си откъм въпроси и опониране сутрешна трибуна. Така Каракачанов, използвайки печелившия език на омразата, си преговори предизборните мантри в обичайния жанр “монологично интервю” ( специфична форма на цензуриране на “другата гледна точка”, търсена само ако не става дума за разюздан русофил).

С особена страст съдружникът на гражданите за европейско развитие наплю ЕС и неговите “слуги” у нас, които били виновни за всички изтъкнати от него беди в България. Наблегна екслузивно на либералите , каквито в България не са подушвали власт от 16 години насам.

Изобщо, войната срещу либералите, която е приоритет за обърнатата навътре руска пропаганда в днешно време, се е пренесла на български терен с типичното за русофилстващите тук  резоньори. Ето защо никак не е чудно, че на Монумента на окупационната червена армия МОЧА, любим на борците срещу либералите, можете да прочетете изписаното с огромни букви сквернословие срещу либералите ( без това да е разтревожило пазителите на съветското съоръжение, за които да напишеш ” к.р за либералите” не се смята за оскверняване, а за освежаване на съветското послание с щръкналото оръжие  и негово вербализиране) .

Вижте сами ( макар да съм цензурирал трите букви , характерини за авторите на клозетния лозунги):

IMG_7546 (1)

9 мнения за “Руската истерия срещу либералите крещи нецензурно от МОЧА”

 1. Е то, че монументът си е фалос – фалос е… Само, че я да видим кой му се кланя на фалоса като на капище и кой украсява с венци теснисната му област? Що ми се струва, че не са либералите?
  Друг е въпросът, че този и подобните му фалоси отдавна трябваше да бъдат забити /на комунягите/ където им е мястото
  Тъжното е, че русофилстващото природонаселение все още не може да схване връзката между русолюбивия фалос, управляващите го майцепродавци и окаяното си състояние…

 2. България е най-големият печеливш от руските санкции!

  “Когато българските политици (во главе с Руския Резидент, по съвместителство и български президент)говорят, че санкциите срещу Русия вредят – явно имат предвид, че те сериозно вредят на режима на Кремъл и на неговите проксита у нас.”

  http://terminal3.bg/blgarija-e-naj-golemijat-pechelivsh-ot-ruskite-sankcii/

 3. SMS , вчера и г-н Инджев обърна внимание на поредното словоблудство на винету по повод НАТО и Турция.
  Ако наистина “падишаха” излезне от НАТО , то това е повод за УСИЛВАНЕ на армията , а не за още по-голямото и обезоръжаване. Трябва да се направят десетина бази само в югоизточна България , с щаб в Пловдив или Бургас. Ето левоболшевика Ципрас тези дни е поискал от “капиталистите” от САЩ ,и от Тръмп да модернизират почти всички гръцки Ф-16 ,за 2-3 милиарда долара. А винету иска да изхарчи за все още летящите 5-6 савецки МиГ-29 над 2 милиарда, без никаква модернизация, и които не могат да ползват никакво съвременно оръжие, нито НАТО-вско, нито путлеристко оръжие.
  П.П. А по повод винету и “съветниците” му, то може да се предположи ,че винету може да е говорител не само на Путлер , но и на Ердоган.
  Друга възможност е винету да иска да влезе в “съюза” на Китай,Индия, Иран и Турция?!? Само се чудя защо не е сложил в този списък и путлеристка Русия?!? Или може би вече винету е сключил гибриден “съюз” с Путлер, и за това не я споменал “изрично”?!?

 4. Днес ганЮ каракачански отново се появи в ефир, в НТВ. Тоя т.нар. “военен””министър” отнов продължи с тъпотиите и насаждането на ОМРАЗА. Тоя трябва да си отиде НЕзабавно, много преди В.Симеонов, на който етническите лЕберали от ДПС искат оставката. Но чудно ЗАЩО лЕбералите от ДПС все още НЕ са поискали оставката на още по-калинковият “министър” ганЮ каракачански?!?
  И така днес ганЮ каракачански цинично нарече 99% от ВСИЧКИ българи, родени преди 1980г. с пренебрежителното за НЕГО – “биФши комсомолци”!!! Явно потомственият десар и агент на ДС приема за “равнопоставени” спрямо НЕГО ,само “НАСТОЯЩИТЕ” комсомолци,за какъвто явно все още се приема той?!?
  То си е “нормално” за ганЮ каракачански, след като си е от потомствената ,генетичнаТА, комунистическаТА и колониалнаТА номерклатура на БКП и ДС, да съвместява до живот в себе си едовременноТО “членство” във ВСИЧКИ казионни комунистически “организации” след 1944г. – от “чавдарчетата”, “пионерчетата”,”комсомолчетата”, ….през доживотен член на БКП , и НАЙ-важното агент на ДС, като последна “титла” в бутафорните масови “организации” за “пролетариите” в НРБ!
  Явно ганЮ каракачански все още си членува едновременно във всички тези организации, макар формално да не съществуват след 1989г..
  И все пак ганЮ каракачански дали може да си обясни “пионерчетата” все още ли са такива ,след като ги приемат в комсомола, или пък “чавдарчетата” все още ли са такива , след като станат “пионерчета”, и КОГА точно стават биФши, и дали трябва да останат и на 50 години все още “пионерчета”?!? Или пък за да угодят на ганЮ каракачански и неговите начальници ,99% от българите трябва да си останат до живот “членове” ЕДНОВРЕМЕННО на ВСИЧКИ тези казионни “организации”, за да не ги смята той за биФши?!? А ЗАЩО той по тази примитивна десарска логика НЕ си остана в БКП и ДС, а го монтираха да оглавява съвсем друга “партия” – ВМРО?!? Която е един от НАЙ-големите противници на БКП,след 1919г.?!?
  След като тоя така “ревностен” агент на ДС, и комсомолец, и пионер е предпочел да оглавява МВРО от 30 години , и е зарязал всички предишни казионни “организации” на БКП, защо пък тъкмо той да изисква другите да останат до живот верни на всички казионни организации на БКП, ЕДНОВРЕМЕННО?!?
  Излиза ,че ганЮ каракачански отрича сам себе си , като вече биФш “комсомолец”, след като е оглавил МВРО?!?
  П.П. Всички тези глупости изречени от ганЮ каракачански бяха отново по повод НАТО-вските самолети за БНА!!!
  И отново каракачански каза че щяло да му излезне по-евтина подръжката на “летящите музейни експонати” МиГ-29 и Су-25?!? И те били все още на “въоръжение” в Полша, Словакия и Хърватия?!?
  Само че НЕ уточни КОЛКО бройки все още “летят” там , и дали предстваляват НЕЩО повече от ИЗКЛЮЧИТЕЛНО скъпи “летящи тренажори” и “летящи музеи”, в единични бройки, с “оръжие” от началото на 80-те(което е без никаква особена стойност днес, и което е по савецки “стандарти”, зависещи от доставки и лицензи от путлеристка Русия, която сама е обявила НАТО(и НРБ, включително!) за СВОЙ единствен ВРАГ)!!!
  И постоянно повтаря мантрата ,че искал НОВИ самолети, без да уточнява какво има предвид. Ето Румъния вече взе нашите Ф-16 от Португалия, и иска още над 30 бройки от тях. Нима калинката ганю каракачански разбира повече от авиация от румънските ВВС, и може по-компетентно от тях да обясни кой самолет е нов , и кой не е? Сигурно румънците са по-будали от ганЮ каракачански щом ,като купуват “старите” Ф-16 от Португалия?!? Които са въоръжени с оръжие ,което е много по-съвременно от това на сегашните МиГ-29 и Су-25 на БНА! Като и самолетите Ф-16(които са МОДЕРНИЗИРАНИ, за което са вложени допълнителни средства!) и въоръжението за тях, са по НАТО-вски стандарти!!!
  Освен това един многофункционален модернизиран Ф-16 , с НОВО НАТО-ско оръжие замества поне един МиГ-29 и един Су-25, които са “въоръжени” с оръжие савецки “образец” от преди 35 години, ЕДНОВРЕМЕННО!
  Ето с такива “бутикови” савецки музейни експонати каракачански иска да продължи да “лети” БНА. Защото освен да “летят” , те не могат да се използват за по-сериозни цели , със старото си “оборудване” и въоръжение.
  А евентуалната им модернизацията ще струва доста повече от доставката на Ф-16, и няма да е по НАТО-вски стандарти, защото няма летящ МиГ-29 ,който да е въоръжен са НАТО-вско оръжие и оборудване.
  Но освен това МиГ-29 има два двигателя и изисква повече средства за експлоатация. Освен това трябват и много по-чести ремонти и замяна на повече части и двигатели.
  Същото важи и за Су-25. А както казахме един Ф-16 ,заменя по един МиГ-29 и един Су-25 , едновременно. А това са два самолета , с по два двигател. Докато Ф-16 е само с един двигател.
  И ако се приложи модернизация на МиГ-29 и Су-25 , то тя ще е само за да “летят” НАЙ-много още 10 години, колкото им е зададеният краен срок от производителя!!! Само за 10 години! И не се знае дали ганЮ каракачански ще успее да ги “модернизира”, за тези 10 години, преди да бъдат предадени за скрап.
  И най-накрая ганЮ каракачански не уточни ,че в Полша може и да има няколко все още летящи МиГ-29, но тя сама си ремонтира двигателите и другото оборудване, а не ги праща в Русия.
  Освен това в НРБ няма друго въоръжение освен савецко, единственото изключение са три белгийски фрегати за ВМС, и друго няма. А в Полша има на въоръжение 40-50 Ф-16 блок.52, които са ОСНОВНИ за полските ВВС, а МиГ-29 е само допълнение към тях. Излиза че само НРБ и БНА разчита ИЗЦЯЛО на савецко “въоръжение”, без НИКАКВИ оръжия по НАТО-вски стандарт! Никакви! А другите държави от СИВ, особено тези на източният фланг на НАТО, отдавна са заменили доста от савецкото оръжие с НАТО-вско! А в НРБ няма нито един образец НАТО-вско оръжие на първа линия. Нито един.
  Ето и един линк за каракачански, за “ремонта” на двигателите за МиГ-29 от Русия:
  http://aeropress-bg.com/4896-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BC%D0%B8-%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BE-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B4%D0%B2%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%B8%D0%B3-29
  П.П.П. А вчера винету в Брюксел пак е казал ,че няма да дава пари за въоръжение по НАТО-вски стандарти! И след като винету иска да му посочат врага ,против който трябва да са насочени нашите оръжия, то явно е забравил ,че НАТО е отбранителен съюз, а не НАПАДАТЕЛЕН ,както неговите начальници от Масква. Отбранителен.
  И след като не трябва да купуваме натовски самолети , то се чудя срещу КОГО винету е насочил МиГ-29 , и Су-25 , за които и той , и каракачански искат да отделят милиарди, за да могат да “летят” само още някакви си десетина години, преди да бъдат предадени за скрап?!?
  Щом винету смята да е “миротворец”, то трябва да се откаже от всякакви самолети, включително от савецките МиГ-29 и Су-25!!! А най-миролюбиво ще е да закрие остаъците от БНА, и да започне със военните си “съветници” , калинките в МНО ,начело с ганЮ каракачански, и да продължи до последният редник в БНА!!!

 5. @калинкобомбардировач

  Tolkova sladkodumno pi6ete, 4e vinagi uspjavate da me zaintriguvate, dori s temi, koito principno ne sa mi ot naj-interesnite.
  Blagodarja!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.