Ли(ри)чно по повод свинщина срещу детето ми

Продължавам рубриката “лаещи двуноги”.

Тази вечер преживях поредната агресия по политически причини в центъра на София. Оцветена в кафяво.

Главно действащо лице беше Георги Жеков. Не желая да го квалифицирам и идентифицирам.  Желащите да научат повече за него могат да го направят по обичайния начин със съответната търсачка в интернет.

IMG_7552

Жеков истеризира по мой адрес  в “Макдоналдс” в подлеза пред СУ “Климент Охридски”. Както при всяка наша случайна среща по улиците на София, но винаги в компанията на още неколцина ( в случая- общо четирима), той се разкрещя с обиди срещу мен на висок глас пред смаяните клиенти. IMG_7551

Обикновено ме обявява за “пе-де-рас” от отсрещния тротоар ( винаги обграден от няколко души от мъжки пол по външни вторични белези). Този път ми личеше, че май не съм ( а самият той дали е дал доказателства за своята мъжественост чрез създаване- и което е по-важно, чрез отглеждане на потомство?). Придружаваше ме едно от петте ми деца.

Нарече ме “най-нахалното животно, което съм виждал” и ми нареди да се махам в “клоаката на историята”.IMG_7554

Дотук: налудност, която може да се приеме с усмивка, както и направих. Не и ако си присъстващо 10 годишно дете на баща, обект на тази  атака.

“Къде си повел това нещастно дете, ще му промиваш мозъка по болшевишки ли”, крещеше насред смълчаната неволна публика Жеков, самоназначил се за нещо като велик инквизитор на антикомунистическата праведност. Успях само ( отново, както и друг път при подобни ситуации при среща с него) да го попитам дали си взима редовно рублите от руското посолство за ролята му в нахъсването на комунистите със своите изпълнения.

Детето ми беше на границата да се разплаче и ме задърпа да си ходим. Отказа се от картофките, които й бях обещал. Понеже не съм съвършен баща, настоях все пак да ги купим. По-умните от мен се махат в такива ситуации и оставят глупаците да консумират “победата” си.

Снимайки Жеков, обещах по най-усмихнатия начин, на който съм способен, да го “направя известен” като лаещо куче по минаващи автомобили. Това го вбеси още повече и да повиши фалцетно тон : “ ти ли бе, нещастник” ( още веднъж- не само детето ми, но и аз съм нещастник, според този щастливец).

Друго мога да не мога, но обещанията си изпълнявам. Обещах му да го направя известен в рамките на блога и правя каквото мога по силите си с тази реплика, макар да я пиша с чувство на отвращение на човек, чието дете стана обект на долнопробна агресия от страна на същество, което едва ли има представа какво е да си баща, принуден да се сдържа при опит да бъде унизен публично, вместо да прегризе гърлото на дебеловратия нападател.

Преди да заспи тази вечер 10 годишната ми дъщеря Нина обобщи пред майка си: “не съм нещастно дете, както ме нарече онзи”.

Нинка е жизнерадостно, но и много чувствително момиче. Всяка сутрин, докато я водя на училище, ми разказва, какво е сънувала. В подробности. Очаквам да ги чуя утре.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Според Николай Колев- Босия, Георги Жеков е доносник на ДС , вербуван на 5 юли през 1987 г. като агент Върбан от оперативния работник Пламен Димов. Свидетелството на Босия може да се види във видеото ( започва малко след 16-тата минута). https://www.youtube.com/watch?v=mr3qDQPxVbEIMG_7556 IMG_7555

http://forum.clubpolitika.com/index.php?showtopic=33153

 

 

42 мнения за “Ли(ри)чно по повод свинщина срещу детето ми”

 1. Стадните добитъци са смели само в стадото (си) – дори и двуногите.
  В сладките сънища на дъшеря Ви едва ли има място за подобни влечуги.

 2. За идиота жеков, ДГД от една долна, мръсна гад!
  Нина наистина е едно прекрасно дете-“ангелче с рогца”. Дано забрави бързо случката.
  Между другото и оценката ми не задължава никого, единственото хубаво нещо в “Макдо” са картофките. По мнение на “разбирачи”, само моята прескромна милост ги прави по-апетитни. “Изчегъртвам” докрай мазнината.

 3. Изключително неприятна случка и неописуемо недостойна и грозна проява на лицето Жеков. Наистина това поведение е присъщо само и единствено на най-низки и долни страхливци. С такива “антикомунисти”, комунистите може и да хилядят по нашите земи. Впрочем, Жеков има толкова общо с антикомунизма /истинския/, колкото Пеевски със здравословното хранене. За него излязоха доста не лицеприятни неща, включително, че е агент “Върбан”; а семейството му доста сериозно било свързано с партията-кърмилница. Чудя се, зад тези примитивни физиономии на хитро и нагло гледащи дребни тарикати, каква ли мисъл се таи? Навремето дядо ми е казвал / за комунистите/ “ние за ратаи не го вземахме, а те /има се предвид червената армия/ кметове и министри ги направиха”. Та, ако трябва да го перефразирам ad hoc: Жеков /и отборът му по “антикомунизъм”, предполагам/ нямат изглед и държание на хора, морални осъждания тръгнали да дават. Интересно, дали “антикомунистът” Ифандиев не е бил и той там? Божем нали е капитан на отбора им по “антикомунизъм”?

 4. Не зная какво да ви кажа Иво, това добиче не заслужава вниманието, което му отделяте. От друга страна това, което се е случило, не е само агресия срещу вас , но и срещу дъщеря ви. Дали все пак да не направите жалба при прокурор/ може би изглежда абсурдно и наивно при надтоящата прокуратура/ но все пак ако ви се разправя с тая гадост, а и сте публична личност с огромно влияние. Имате моралната и емоционална подкрепа на стотици хиляди хора.

 5. Лумпен-идиотите се обединяват по своята си обща примитивност. Но такива полупримати трябва да отговарят за просташката си агресия пред малолетната ви дъщеря ,г-н Инджев.
  Вероятно в заведението има камери ,които са записали цялата ситуация при “срещата” ви с Жеков? И тези записи могат да се използват за търсене на някаква реакция спрямо Жеков, поне от полицията?!?
  П.П. И не мога да разбера такива “антикомунисти” ,като Жеков. Само на стотина метра е парламента, във него всички партии са клонинги на БКП! Там е мястото да проявява своята нетърпимост спрямо комунизъма, защото там е един от центъровете на властта в задунайската губерния. А наблизо е и тройният център на цялата власт, обединен в трите сгради около Партийният дом, където може да протестира едновременно и пред прокомунистическият палрмент,премиер и президент.
  Но наистина най-точната представа за това, колко е “истински” и “дълбок” “антикомунизъма” на жеков е отношението му към путлеристка Русия , отношението му към винету и неговите ортаци във властта през последните години.
  Личните обиди към вас няма да постигнат така желаният от жеков “антикомунистически ефект”, защото най-малкото не сте бил никога във властта, а от 10 години даже не сте работил ,като наемник в никоя от телевизионните пропагадни говорилни на властта.
  Най-просто може да се каже, че няма за какво да ви “завиждат” такива “антикомунистически” екземпляри , като жеков и “съмишлениците” му , защото нямате нещо общо със властта, а от друга страна не сте имали нищо общо и с жеков(и жековци), за да има и личен мотив за своята примитивна агресия, спрямо вас ,и дъщеря ви.

 6. На изпражнението Георги Жеков отдавна съм спрял да обръщам внимание, но сега съм принуден от поредната му свинщина да му отделя малко време.
  Поразрових се и какво излезе?

  1. Че няма никакво образование. Никъде не се споменава да е завършил и средно такова.
  2. Че не е служил войник. Също като Волен Сидеров. Ще припомня, че до 1989 през армията задължително минаваха ВСИЧКИ. Включително и болните – наричаха ги ОГВС /ограничено годен за военна служба/ – те отиваха в Трудови войски. Освобождаваха само педерастите.
  3. Че през 1985 на 20 години става доносник на ДС.
  4. Трибуната му е ТВ СКАТ – това струва ли си да се коментира?
  5. И черешката от Уикипедия – Георги Жеков се води треньор по хандбал. Ама в кой отбор и кога е играл, къде е учил за треньор – няма такива работи. Явно това е форма да получава пари извън ТВ СКАТ.

  Нищожество!

 7. Не съм много добре запознат ама за такива думи не е ли възможно да бъде осъден за обида? Честно казано аз лично бих викнал полиция на момента.

 8. Милото дете… Нека не забравя, че баща й е ценен и подкрепян от много умни, достойни и сърцати хора.

 9. Съчувствам ви г-н Инджев, аз точно заради такива простаци напуснах България, не толкова дори заради смешните доходи и прескъпите и некачечествени стоки и менте храни които ни пробутват дори и в големите и фамозни супемаркети.

  Просто не исках децата ми да преживеят същия кошмарен живот като мен, гарниран с много георгижековци, които за малка страна като България са прекалено много.

 10. За едно десетгодишно дете е нормално да ходи в “Макдоналдс”- картофки, шейкове, “Хепи мил”… Ама, за коскоджами ти катили, като тия от снимката…

 11. Аз не мога да си представя такъв (ПРИМАТ)като ЖЕКОВ, та даже не мога да го сравнявам с бедните животинчета. Този УРКО който се нарича МЪЖ но пред четири пет съмишлинници да обижда невръсно дете заслужава ПРАВОСЪДИЕ. Защо този БОКЛУК не живее в правова държава като Америка та даже западна Европа – да види какво ще го сполети след такива словестни изстъпления. Бих му пожелал това за което пиша отгоре. Господин Инджев ваш избор е да направите каквото ви повели сърцето, но не оставяйте това ЖИВОТНО да ви компроментира и то пред вашето дете!IIC…..oIL

 12. Промити путинофилски мозъци, за които всичко руско е свещено, хапват в емблематична американска верига за бързо хранене.
  Като изключим непратнтите емоции за вас г-н Инджев, това си е новина. Може да сложите заглавие в стил: “Извънредно – ДС превзе Макдоналдс” 🙂

 13. Не е по темата но както казва в аналогични случаи бащата на преминалият през 1991г. в небитието ссср 1.0 ленин е “архиважно”.
  Историята е категорична. Американците бавно запрягат ама после не ги мож ги настигна. Има-няма половината от периода даден за разследване на “руската връзка” или казано направо хибридната война на кремъл в САЩ изтече. На изпълнената с много символика “сакрална” дата-2 февруари да му мислят полигамният кремълски гном и ко.Много мина, мъничко остана.

  http://www.kasparov.ru/material.php?id=59F0226FC08CB

 14. Преди години и аз бях обект на подобна ПУБЛИЧНА агресия от страна на Жеков и допуснах грешката да се опитвам да споря с него, да му обяснявам ситуацията. Той “нито приемаше, нито предаваше”, просто изпълняваше спуснатата му задача да ме шокира и орeзили ПУБЛИЧНО. По-късно излезе информацията за ченгеджийските му ангажименти и хард комунистическо-кагебисткия произход.

  АКО ИМАХМЕ АВТЕНТИЧНА, А НЕ БУТАФОРНА ПРОКУРАТУРА, ТЯ БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ САМОСЕЗИРА СЛЕД ТАЗИ ПУБИКАЦИЯ. ПСИХИАТРИЯТА СЪЩО, ЗАЩОТО СТАВА ВЪПРОС ЗА ДИАГНОЗАТА ООО (Особено Опасен за Общството) буйстващ луд!

 15. Жеков не е добре с главата.
  Би било добре психиатрите да се поинтересуват от него и да го лекуват.

 16. От прости купени подлоги не може да се очаква друго. Това е другата жертва, освен паричното възнаграждение, която правите г-н Инджев. Но скоро ще дойде Видов ден.
  Сутринта, докато се обличах чух как големия журналист иво никодимов водеше беседа за самолетите и отремонтираните двигатели на миговете. Задавайки въпроса изтърси глупостта че отремонтираните двигатели в Полша не били с нормална документация.Събеседника го поправи, но той дори не се извини. НЕПРОСТИМО е да бъркаш такава новина. За тези двигатели в русия е платено предварително и ти като водещ журналист не ти е грижа къде са ни отишли парите. От това безпаричие народът оскотява, озлобява и е готов да се продаде и брат братът да предаде.
  Друга новина която изтече по друга телевизия в интервю с ген. Съби Събев (кандидат вицепрезидент с Трайчо Трайков) е че ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ОТ ИЗТОЧНА ЕВРОПА СА ПОИСКАЛИ ПОМОЩ ОТ ЕВРПА ЗА СПРАВЯНЕ С НАМЕСАТА НА РУСИЯ С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ….
  Ето сега ни липсва едно Обединеие от хиляда читави хора които в мисълта за България да са като един и да потърсим чужда помощ. Казвам примерно хиляда защото ако са само няколко лидера машината ще намери начин да се справи с тях . Обединеие с НОВА РЕПУБЛИКА.

 17. За “Русгеоком” и “водните” им сондажи в Добруджа

  http://www.mediapool.bg/planirashtata-dobiv-na-gaz-v-dobrudzha-firma-uveryava-che-sondazhite-y-sa-kato-vodnite-news270915.html

  два поста под публикацията:

  Н.Калчев
  Има неточности в статията:

  1. Хората не са притеснени, а са бесни!

  2.Няма конвенционална технология за добив на газ на дълбочина 5 200 м! На тази дълбочина се прави единствено добив на шистов газ чрез технологията “фракинг” или начупване/взривяване на шистовите пластове.

  3.технологията няма нищо общо с водните сондажи, нито дълбочината, нито метода.Водата в Добруджа се вади от несравнимо по-малка дълбочина.

  4. 50% от таксата ще бъдат платени от община генерал Тошево.Но никъде не се казва, чи таксата е едва 5% от стойността на добития газ, което прави смешните 2.5% за потърпевшата община, т.е. няколко хиляди лева за концесия от 35 години, което си е пладнешки обир!

  М.М.:

  Фирмата е собственост на състудент на директорите на Газпром и заради това (руския интерес и монопол) дайте господа-другари да отровим Добруджа, да внасяме и житото за хляба си.

 18. Към Григор Маргаритов:

  Точно по тази причина му казах с усмивка, че мога да го направя известен- освен, че го снимам и му показвам простащината пред доста голяма публика. А когато налетя и на дъщеря ми, че бала нещастно дете, на което съм промивал мозъка по болшевишки, това ми дойде в повече и го предупредих да си мери приказките по адрес на детето. Обърнах внимание на охраната да забележи инициатора на скандала – в случай, че той претърпи някакво още по-грозно развитие, за да не прихвърлят после вината на мен като “ти пръв започна”.
  Охранителят после дойде при мен отвън, докато дъщеря ми си ядеше скорострелно картофките ( само да се махнем по-бързо от това ужасно място) и ми каза, че е предупредил онзи луд да не закача детето. Във всички случаи е запомнил и си е съставил мнение кой кой е в картината.
  А в “Макдоналдс” никога не водя децата си поради изискванията ни към качеството на храната. Но в случая имахме време за запълване преди дъщеря ми да отиде на репетиция по пеене ( другата седмица пее с детски хор в “Кармен” на сцената на Софияската опера, където вече пя заедно със сестра си в “Турандот” и “Пръстена на нибелунга”. Ето защо се спряхме на “бързото хранене” на нещо малко, като пакетче картофки. Гарнирано с едно кафяво , миризилво преживяване (за което “Макдоналдс” няма вина),както се оказа.

 19. Този Жеков без съмнение е ИЗМЕТ!
  А изметта трябва да бъде ИЗМЕТЕНА!
  Защото казано е: “Единственото, от което злото има нужда, за да тържествува, е добрите хора да не правят нищо.”
  Като убеден привърженик на креационизма /моля да не се бърка с християнщината и още по-малко с източното православие/ винаги съм поставял и ще продължа да поставям под съмнение правотата на Светото писание /или може би настоящото му тълкуване?!/ в пълното отрицание на насилието, като необходима мярка в борбата срещу злото.
  Много по-склонен съм да приема истината на великия ДАНТЕ АЛИГИЕРИ /без съмнение ревностен католик/:
  “Най-тъмният ъгъл на Ада е запазен за онези, които съхраняват неутралитет по време на морален конфликт.”
  За да се измете изметта са безусловно необходими ЧИСТАЧИ! Зрялата нация /не народ!/ и изграденото от нея гражданско общество осигуряват чистачите институционално. Общество/?/ като нашето не е в състояние да изпълнява това свое задължение, поради което е наложително с тази мисия /по моему НЕИЗБЕЖНО/ да се заемат отделни лица, подчинени единствено на общоприетия морален императив!
  Те ще трябва доброволно, без злоба и омраза, без жажда за мъст и чувство за месиянство да поемат кръста на евентуалния грях, осъзнавайки себе си единствено в ролята на САНИТАРИ, в името на доброто!
  Георги Жеков и подобни нему са НЕИЗБЕЖЕН обект на гореупоменатата санитарна дейност ако искаме да изградим нормално гражданско общество и да се превърнем от народ в НАЦИЯ!
  Накрая, за да успокоя вманиачените пацифисти /правещи омлет без да счупят яйцата/, ще подчертая, че не смятам физическото отстраняване за единствено възможен подход. Във всеки случай, предприетите мерки трябва най-малко да култивират у “жекови” страх от конфликт с ЛИЧНОСТИ като ИВО ИНДЖЕВ!

 20. Друго мнение за сондажите в Добруджа на Илиян Василев, експерт, доказал, че може да му се вярва, въпреки че аз лично нямам доверие на нещо (в случая Русгеоком), в което има руско присъствие и участие:

  http://www.faktor.bg/bg/articles/mneniya/lacheni-tsarvuli/-protesti-pod-naem-sa-chast-ot-hibridna-operatsiya-sreshtu-balgariya

 21. Приемете и моята подкрепа за много неприятния инцидент, който сте имали в присъствието на детето Ви.
  Мисля, че сте постъпили правилно с тези типове, защото при всяка друга реакция вината щеше да я присъдят на Вас.От опит го знам.
  Лицето Жеков съм го виждал и чувал само един път, на трибуната на първия митинг на СДС през 1989 г.когато щеше да разпъва кожите на комунистите.
  Тогава реших, че от идващата демокрация нищо няма да излезе.
  Както и стана.
  А дъщеря Ви съм сигурен, че Ви е разбрала!

 22. Отпор,посъвместен отпор на тези малоумници като Жеков.
  С подбрани думи,настоятелно и при обида,търсене съдействие от охранители и полицаи.
  В никакви случай ругатни,защото те само това търсят.Само нелицеприятни за тях факти които с *добронамерен вид*ги осведомяваям.
  Често влизам в такива *публични,улични двубои*.
  Сдържано и немлъкващо,анти путинско и антибойковиско*.
  Лошото е ,че с вас е било детето.При такива случаи – настрани.Няма смисъл да си огорчавате детето.
  Вчера бях в този подлез ,но явно по друго време.Иначе щях да *извзема* разговора и да продължа да обяснявам на чифтокопитното Жеков за *нашите и вашите*.Удоволствието щеше да бъде мое.Щом един път прогоних А.Тодоров от протест пред МОЧА ,значи ,че го мога.

 23. Г-н Инджев, от тази пасмима няма оттървия, плъзнаха и развращават с руски пари и обединена Европа. Затова и помирението в нашето общество не се случи, няма и да се случи. Пожелавам Ви успех и здраво перо!

 24. Към Румен Пенчев:

  Въпросният с “кожите на комунистите по стените” беше Гогов, един доста мрачен субект с черно кожено яке, който после изчезна някъде.
  Но принципно сте прав: задачата на този род дейци на посткомунизма е да работят за сплотяването редиците на другарките и другарите ( принцип, на който си помагаха след това взаимно “Атака” и ДПС). Постигнаха го на изборите прец 1990 г.
  Като сочат Жеков ( и подобните му) на внучетата, както се плашат деца с някой злодей от приказките, червените бабички имат живо доказателство за упорития си отказ да изоставят религиозната си вяра в комунизма, вярвайки, че само сплотении и с комунистически плам в сърцето могат да се противопоставят на човекоядците – антикомунисти.

 25. Преди доста години съм се позаслушвала в ТВ СКАТ,и въпросния Жеков и въпреки яростното му “антикомунистическо”дърдорене,никак не ми е допадал.И ако е такъв,за какъвто се представя защо ще ви напада?Така напълно се изобличава,но явно това не притеснява никого,какво ли не ни поднасят…Ако е ЧОВЕК,никога не би направил това пред детето!

 26. Неуважаеми другарю Инджев, Жеков никога не е бил агент, но вие сте бил такъв. Вие сте писал доноси срещу най- милите Ви хора. Затова не се ядосвайте, че са Ви нападнали. Вие не заслужавате нищо друго, освен да Ви опънат на петолъчка.Един агент на ДС никога не трябва да бъде за пример на децата си. Ако баща ми беше такъв жалък баща като Вас, щях да се откажа от него чрез Държавен вестник.Жеков ми е показал Вашето досие и Вие наистина трябва да изтечете в канала.

 27. Към Малин Тодоров
  matbg1@gmail.com
  46.128.176.230

  Обикновено пращам в помийната яма помия, като тази, която се опитваш да сервираш тук. По изключение ще ти отговоря, че си лъжец на квадрат.
  Доноси ( пък и срещу най-милите ми хора най-малко) не съм писал. За разлика от агент Продан, който е бил вербуван ( както документално се вижда от разкритията на Босия, посочени от мен в статията ми) именно с цел да доносничи.
  Като продължител на свинщината на Жеков правиш опит да казваш на децата ми как да се отнасят към баща си ( а за петолъчката ще премълча- на сексуални предложения на манафи не обръщам внимание, няма да те огрее).Това е не само нагло, но и нечовешко.
  Накрая,понеже става дума за бащи, е интересно, че си Малин Тодоров. Или е съвпадение, или е някаква некрофилия. Така се казваше бащата на Илияна Йотова убит с нож през 2003 г. Не знам дали същият претендира да ми се обажда от оня свят или наистина си някаква негова реинкарнация, но те съветвам да не ме съветваш ( запази си съветите за импотентния поне в морално отношение твой приятел, чиято склонност към агресия, вкл. срещу деца, така любовно прегръщаш като своя), нито да се опитваш да ми отговаряш.

  И няма какво да ми навираш досието в лицето. Не се прави на “откривател” и достоверен читател ( видя се, че си лъжец, щом си измисляш доноси “срещу най-милите ми”).Самият аз оповестих това досие много преди твоят Жеков да го загризе като плъх и да го разнася из същата канализация, която обитава, за да изпълни поставените му задачи.
  Запитай се обаче защо твоят приятел се кри толкова дълго като подлец, разчитайки, че никой никога няма да разбере за агентурното му минало по простата причина, че е никой в битността си на негромотник, правещ се на журналист, когото не го лови въпросникът за лицата, подлежащи на проверка- не е бил и няма да бъде никога някакъв “фактор”, за да попадне автоматично в полезрението на съответната комисия. Само комплекси ли избиваше като най-голям антикомунист на всички времена, след като е погубил съдбите на човешки същества с доносничеството си или изпълняваше и задачи в това отношение. Това го питай.

  Босият обаче го изобличи с документи и факти. И със съд го заплаши поради опитите му да оспори фактите по обичайния за него побойническо-агресивен начин. Тъй че е по-добре да си обитавате канализацията и да не се обаждате неканени и тук – обичайте се като на петолъчката – както явно си знаете, но не ни занимавайте с лъжите на своя кръжец в който прилагате принципа на кръговата отбрана на гарваните срещу вонящата истина за обитаваната от вас канализация, явно смятана за връх на собствената ви цивилизация.

  Впрочем във видеото, линк което съм приложил, се чува как Босият споменава, че и Ифандиев с нищо не се е проявил като антикомунист по времето на комунизма. Факт. Мога само да добавя, че всъщност Ифандиев започна журналистическата си кариера като стажант при баща ми, който завеждаше отдел “Икономически” в комунистическия вестник “Вечерни новини”. Ако някой не го мързи, може да провери в библиотеката какви “антикомунистически” статии е писал в края на 70-те години и той.

 28. Въпросното недоразумение с човешки образ направи каквото можа за комунистическата пропаганда в ТВ СКАТ с неговите най-примитивни излияния уж срещу комунизма, а всъщност целенасочено постигаше обратния ефект – рисуваше образа на някакъв пещерен антикомунист, който е готов да коли и беси де що срещне. По този начин създаваше умишлено страхова психоза сред неосведомени прослойки от обществото, които си казваха: “Ето, вижте ги какви са антикомунистите, та те са по-лоши и от БКП!” И това беше всъщност целта на занятието – да се създаде карикатурен образ на съвременния антикомунист. Не случайно същия Георги Жеков изяде шамар от бившия президент Петър Стоянов.

 29. Gospodin Indjev, jalko za idiotskata sluchka,ima Hora koito kolkoto i mrasotii da praviat nikoga ne im stiga iavno tova Chovekopodobno Jekov e ot tiah.
  Vapreki che ne vinagi sam saglasen s vsichko napisano ot vas ,az vi smiatam za edin ot malkoto kachestveni jurnalisti v Balgaria i…Respekt!!!
  Na malkata Nina chrez vas bih iskal da kaja che bi triabvalo da se gordee s tatko si-koito vapreki, vsichki trudnosti pravi edna istinska i iskluchitelno smela jurnalistika

 30. Zabeljazal/a sym, 4e naj-golemite kompleksari naj-4esto obijdat na “ne6tastnik”.
  Trjabva da si pylen izrod, za da obijda6 edin ba6ta pred deteto mu.

 31. Уважаеми г-н Инджев, присъединявам се към писалите по-горе със своето съпричастие и съчувствие за грозната сценка от живота в ежедневието на нашата Татковина! Намирам, че сте постъпили по най-добрия начин в случая като родител, чието дете е имало участта да е свидетел на всичко това. А въпросното нищожество Жеков не би следвало да остане ненаказан – струва си според мен да подадете оплакване, зашото иначе такива като него останали безнаказани обнагляват още повече. Надявам се, че дъщеря Ви е разбрала добре ситуацията и ще е горда с Вас!

 32. Sir Тинков, коментарът Ви кове пирон където трябва, но няма сред нас неонови пацифисти, нямаме хич биля проблем със счупването на яйцата. Ама за омлет НЕ СТАВАТ 🙂 Миришееееее

 33. Ама че гнус!

  Съчувствам на момиченцето ви за грозната сцена, но то може да се гордее с вас и самообладанието ви – аз сигурно щях да се изхрача в дупката на гърлото на съществото жеков.

  Прочее, солидарен съм с колегата ПАВЕЛ ТИНКОВ, че изметта трябва да се измита, още Конфуций е казал, че доброто трябва да има юмруци, за да се противопостави на злото. А колегата ОТБЕЛЯЗВАМ е дал дал хубав списък за белите петна в житието на съществото жеков.

  Добре е, че публикувате факсимиле от досието на “агент Върбан”, което мистериозно изчезна, най-вероятно в “масква” за превербуване и ползване на жеков като публичен провокатор. Той за друго не става – след комата 1983 и малкото му мозък е станал на фрикасе от асфикцията и кислородния глад. Всеки алпинист, водолаз или спортен лекар може да го потвърди.

  Има индикации, че подобен е случая и с Ифандиев-“агент Пиер”, чието досие май също е в “масква” за превербовка. Показателно е, че двамата не само са приятели и правеха съвместно предавания, но и скачат като ужилени и плашат със съд всеки, който спомене тези две агентурни прозвища. Но досега не знам за заведено от тях дело. Апропо, въпреки бомбастичните си “разкрития” и тежката антиеврейска реторика Ифандиев и до днес е жив и здрав, за разлика от журналиста от “Демокрация” Свилен Пътов, депутата от Комисията по енергетика Краси Чернев или писателят-мутра Георги Стоев.

  И понеже случаят ви е направо скандален и на публично място, а и вие сте публична личност – може би все пак да обмислите едно сезиране на съответните органи и институции, длъжни по силата на служебните си характеристики да бранят спокойствието, честта и доброто име на гражданите, които ги хрантутим с данъците си. Респект!

 34. Не смогвам да следя динамиката на слузта. Този Малин Тодоров от хастара на Жеков ли изпълзя?

 35. Иво,
  Аз и друг път съм споделял, че макар да не се познаваме лично за мен ти си един от хората, за който мога да кажа, че чувствам като приятел.
  Мисля си, няма да е преувеличено да кажа, че това е чувство споделено с редовните читатели на блога.

  Изстъпленията на човекоподобните рубладжии доказват още веднъж, правотата ти.
  Липсата на доводи срещу написаното и направеното от теб води до агресията, тая “естествена” реакция на патрЕотите у нас.
  Тъжно, но имам роднини, жертва на рублаждийката пропаганда. Няколкото ми опита за разумен разговор доведоха до конфликти с половината. Не искат да чуват истината и това е! Диагноза.

  Здраве и късмет на теб и на цялото ти семейство!
  И кажи на дъщеричката си, че много хора те уважават и обичат и заради това, което си!

 36. Уважаеми господин Иво Инджев, желая и аз да кажа няколко думи във връзка с грозната случка. Терминът “Нещастник”, усърдно употребяван от “щастливци” има специфично значение: да бележи хора, отхвърляни от Обществото. Той се смята за висша обида и се употребява не само у нас, а и навсякъде по света. Нещастници са преди всичко болните – от там тръгва. За да бъда по-ясен ще си послужа с примери от моя собствен живот: родителите ми са били туберкулозни, баща ми умира от болестта 33-годишен, оставяйки вдовица на 24 години и син-бебе. Майка ми се подлага на жестока операция и в резултат надживя всичките си сестри – и брат, успявайки да отгледа сина си, макар, че и той претърпя множество операции – само на ушите си 4, с окачествяване като “практически глух”. Е, и аз отгледах 3 деца, /музиканти!/ и съм стигнал до 2 правнучки. И трите са в Германия и успешно! “продават краставици на краставичари”, немския термин е свръхквалифицирани. И те навремето си са били хористи, оркестранти и свирили /всяко на поне два инструмента/ /във Филхармонята на маестро Влади Симеонов/ и другаде. Кажете това на децата си!

  н

 37. Жалък получовек! Прегръдки на Нина и тако ѝ.

 38. Голата Простащина облечена с наглост!
  Г-н Инджев, Вашите неща ще се четат и Вашето слово ще се слуша!
  Кучетата си лаят, но Керванът си върви!

 39. Г-н Инджев,
  Не мога да се начудя как този ненормалник жеков имаше такава страхотна майка – Ани Драндарова – мир на праха ѝ,пианистка и журналистка! Този тип на кого се е метнал?! За тези, които не са чели прекрасните статии на Ани Драндарова във вестник “Демокрация”, препоръчвам книгата ѝ “Нещо като живот”!!! През 2002 година излезе четвъртото ѝ допълнено издание. Който не я е чел, да я прочете непременно!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.