Педя човек, лакът вреда – има ли ваксина срещу това руско явление

На заседание на Съвета за правата на човека в Кремъл ( чиито еквивалент в природата би било съвещание на лъвовете за ролята на месото в тяхното меню), руският президент Путин съобщил под формата на въпрос към присъстващите дали знаят, че чужденци събират биоматериал в цяла Русия. Снимали хора в различни точки на страната, при това професионално. Явно Путин и в това отношение е достоен продължител на съветската параноя. По време на войната с Германия е било самоубиствено за всеки съветски поданик да снима каквото и да било без специолно разрешение именно с цел да се попречи на чуждите шпиони ( за каквито били подозирани практически всички съветски другари и другарки) да събират и предават информация на врага.Unknown

“Въпросът е защо го правят”, попитал той , но не удостоил присъстващите със своя версия. Само махнал с ръка и велокодушно заявил, че събирачите на руски биоматериал могат да правят каквото си искат, но Русия ще си върви по своя път ( или нещо от този род). Както в случая със санкциите, които ( в началото) беше обявил за пренебрежимо мижав фактор, за да им се ядосва .

Воден от чувството на патриотичен дълг в духа на изискването към българия патриот да обича най-първо и най-много Русия, искам да помогна на изпадналия в затруднение самодържец като дам скромния си принос в решаването на пъзела, с който дори и титанът Владимир Владимирович не е могъл да се справи.

В този институционален руски вакуум си позволявам да дам обосновано предположение поради какви причини чуждестранни злодеи така професионално ( а не просто любителски),  събират биоматериал от човеци, подкрепящи режим, като този на Путин  ( ако се вярва, че изборите там са честни).

Много е вероятно чужденците да търсят отговор на загадката как е възможно най-голямата по територия на света държава да е населена от толкова търпеливи поданици на един дребен на ръст, но истински великан в областта на пропагандната агресия, насочена едновременно навън и навътре – “педя човек, лакът вреда”.

Ако формулата на този успех бъде открита, всяко джудже по света би се справило с недоволството на собствените си граждани по подобие на бионелогично доминиращия богатир в Русия.

Но това е само политически мотивираната ми хипотеза. Както е казал американският комик Гручо Маркс относно заявените от него принципи: “ако не ви харесват, имам и други”.

Имам и военно-стратегическа теория от почти научно фантастичен вид по мистериозния случай.

Нали знаете как се прави противоотрова срещу ухапване от отровни змии? Правилно. Противоотровата е извлек от отровата на самите змии. Змийските методи на големия северен навлек в Украйна активираха търсеното на антидот чрез подобен извлек.

Ще да е същото и с ухапванията от мечки. Възможно е чужденците, пропищели от агресивността на руската мечка, да търсят противодействие чрез набирането на материал за ваксина срещу агресивността на самата Русия. Където, след все по-силното въздействие на санкциите, може да се стигне до биокилометрични опашки от съветски тип пред магазините и до непредсказуеми действия на въртящата се в кръг мечка, която си гони опашката.

Надявам се с горното да съм свалил най-сетне от себе си клеймото на русофоб, което незаслужено ми е лепнато, защото от сърце помагам на озадачения Путин да си отговори на загадката.

10 мнения за “Педя човек, лакът вреда – има ли ваксина срещу това руско явление”

 1. В момента с удоволствие препрочитам “Империята на злото” на Дейвид Ремник от поредицата “Игор Бунич представя…” на изд. “Прозорец”, 1997, 575 стр. Ремник е бил кореспондент на “Уашингтън Поуст” в Москва от 1988 до 1992 е носител на “Пулицър” през 1996 за тази книга. Та в предговора си към българското издание Бунич пише: “…желязната завеса не е само бодлива тел на границата между Австрия и Чехословакия. В “желязна завеса” е обвит всеки руснак и през нея не допуска никого”.

  А кремълското джудже пак е станало за смях. Защото снимката е всичко друго, но не и биоматериал. Биоматериал е косъм, кръв, нокът, биопсия, парченце кожа, лигавица и т.н. Прост милиционер-кагебист, ей!

 2. Вчера чета едни статийки из нета за една фирмичка със странното име ‘РУСГЕОКОМ БГ ЕАД’,която разбираш ли,щяла била екологично да дупчи из Добруджа за газови находища.От фирмата искали концесия за 35 години.
  То разбира се няма лошо,ама нали забранихме на американската Шеврон да дупчи из житницата на България?!
  Та,разни емисари и експерти на РУСГЕОКОМ БГ ЕАД,ходели ‘по места’ да разясняват на простите българи,че щели били много екологично да дупчат и щяло било да има много работни места?!
  В сайта на ‘бивол.бг’ успях да намеря инфо за тази фирма и чета едни руски имена в борда на директорите и се чудя как сега става така,че един път(Шеврон) е вредно да се търси газ в Добруджа,а друг път(РУСГЕОКОМ БГ ЕАД) е екологично?!
  Чудна страна България!

 3. 12.02.2004г. ввп: “Ако 7 години си бил президент може да полудееш”.
  30.10.2017 г. ввп: “Неизвестни сили събират биоматериал по цялата страна.”
  Kремълският гном явно е наясно със себе си. Уцелил е в самопрогнозата.
  Вижте сега официалните заявление на засегнати страни. За мен Путя дава всичко от себе си, “бидлото” на територията на ереферията да бъде наистина превърнато в (био)материал-мазохист.

  https://www.gazeta.ru/politics/news/2017/11/01/n_10764428.shtml

  https://www.gazeta.ru/army/news/10762550.shtml

 4. Уж не е по темата, ама…
  Що ли не съм изненадан, че терористът от вчера в Манхатън произхожда от постсъветското пространство-узбек е. Там, за ОНД иде реч, където наследникът на КГБ-ФСБ прави всичко възможно да завербува радикални ислямисти които да работят формално за ИДИЛ, фактически за целите на Кремъл.
  Имам обосновани съмнения, че моментът е подбран специално. Ден след ареста на одиозният Пол Манофорт и другите двама-Гейтс и Пападополус. Тежестта на обшественото внимание трябва да бъде отклонено. Многоходовката, нъл тъй!?
  Дежа вю!

 5. Паравоенни готвят въоръжен преврат и нов Народен съд, а „народът“ им ръкопляска! (ВИДЕО)

  Обърнете внимание на емблемите на т.н. “Войнски съюз Васил Левски” и БНД “Шипка” във видеото! Разярени вълци, лисици, чакали и хиени!

  Трябваше отдавна да са зад решетките като опасни за обществото хищници, ако имаше отговорна и българолюбива власт!

  http://www.faktor.bg/bg/articles/petak-13/paravoenni-gotvyat-vaorazhen-prevrat-i-nov-naroden-sad-a-narodat-im-rakoplyaska

 6. Маразмът в кремъл достигна невиждани ВИСОЧИНИ. Нарочно не казвам висоти. Тая страна е изхвърлила толкова миризлив биологичен материал навсякъде по света, че и най-мързеливият човек на планетата може да го събира с тонове, тъй като се въргаля на най-невероятни места. Особено в матушката. И от що се оплаква джуджи? От неговия матрял в Германия могат да си направят колекция, достойна за Петерхоф.

 7. А може би се подготвя така наречената Червена книга за един изчезващ вид! Нещата натам отиват.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.