Рубло-flling

Българските тръмписти от путинофилски тип се бяха изпокрили и сега едно изречение , казано от техния кумир в рамките на обяснителния режим, в който е изпаднал пред разкритията за руската му връзка в предизборната кампания, най-после им позволи да се обадят. “Кога ли глупаците ще разберат, че хубавите отношения с Русия са нещо добро?”, заяви Тръмп и тръмпетите на папагалите у нас триумфално се присъединиха към оценката му срещу …“домораслите русофоби” ( както се оказа в интерпретацията на петимните да се изявят тръмпоиди у нас).

“Доморасли русофоби”  са онези българи, според “една жена каза ЕЖК” в една т.н. агенция ( която съчетава възторга от Борисов с любовта към Путин и възхитата от Тръмп), които си позволяват да имат критично мнение за руската политика. Не за американската- да не се объркате нещо.

– освен ако не става дума за американска “проруска политика”, разбира се.

Повтарям, който не е съгласен с Путин, е “русофоб” , според путинофилите, които обичат да бранят огромната Русия от дребните български “русофоби”. Логично и патриотично ( по отношение на Русия), нали?

Логиката обаче се базира на мислене и информация, а не на рубло – filling ( ако мога така да опиша смесените руско-американски емоции на нашистките рублофили).

Истината е тъкмо обратната: срещата между Тръмп и Путин, за която руските медии точеха лиги предварително с надежда, да бъде разчупена най-после тежката международна изолация, която Путин си изпроси с агресията срещу Украйна, се провали с гръм и трясък. Толкова много инвестира Кремъл в своя “Тръмпушка” ( почти като “братушка”), както на подбив го наричат критичните руснаци, а той се оказа неблагодарен като някакъв българин, отказващ да признае съветската окупация за освобождение!

Ако ЕЖК не вярва, че става дума за голям провал в руските надежди Тръмп да се нахвърли да прегръща Путин, да чете руски източници ( като “Ведомости”). Или направо да слуша бесния от провала Путин, който наруши собствените си правила да не вади кирливите ризи на своето обкръжение ( на принципа на руската поговорка “своя рубашка ближе к телу”) и сметна за нобходимо да информира лично света, че ще наказва виновните за провала. Т.е. превърна този провал в анонс за очаквани промени в неговата свита, може би – кой знае, на самодържеца винаги може да му хрумне и обратното.

“Ведомости” информира на чист руски, като за български “анализатор(к)и”, че първата следваща възможност за ръкостискане между американския и руския президент се очертава да бъде след близо година на редовния форум на Г-20 в Буенос Айрес. А дали двамата президенти ще се казват Путин и Тръмп, това дори руският медиен гений не се наема да прогнозира въпреки широката си душа.

Българската “анализаторка” обаче покъртително “кърти мивки” с мобилизирането на всичко , което може да изсмуче от пръстите си в защита на тезата си, че Тръмп разбил нещастните “доморасли русофоби” – щото той Тръмп друга работа си няма, освен да се бори с “русофобите” у нас. За целта ЕЖК припомня завещанието на Кобургите “ винаги с Германия, никога срещу Русия”, рециклирано в днешната българска политика от преродения аристократ от Банкя. Е, “анализаторката” , като всички нагаждачи, нагажда цитата към профила на аристократа от Бнкя и твърди, че неговият ментор в политиката Симеон бил казал всъщност “винаги с Европа, никога срещу Русия”- зер “Европа” пасва по-добре като за гражданин за европейско развитие на България.

Беше интересно от толкова осведомен и аналитичен източник да науча също, че менторът на аристократа от Банкя бил пострадал повече от всички от комунизма и от Русия дори. Някои пък си мислехме, че България пострада от коварството на руската пета колона, която доведе бившия монарх да разбива “двуполюсния модел” в полза на левия полюс и да управлява с наследниците на своите “мъчители” (заради които си е поживял в Мадрид и къде ли още не доста по-добре от закрепостените поданици на Тодор фон Правец, след което да предаде короната на обучения за целта на един гладен ( за власт) секретар  на МВР, голям фен на правешкия диктатор, че и на родата му, която му отвръща със същото чувство на дифузна взаимност.

От едната завист към дълбокоумието на анализирания от мен анализ няма да спомена името на анализиторката. imagesТо не е важно. Същественото е, че е представителен за  обслужващия персонал на властта, който съчетава хибридно поклоните към Путин, Тръмп и Борисов: три в едно, като за консуматори на разтворими субстанции на сладки махленски приказки в кафенетата.

22 мнения за “Рубло-flling”

 1. В приказчици между цветанов и корнелия горивата чувствително поскъпнаха. Извадиха един лъвски анализатор да ни обясни че поскъпването е нормално. Е да ама “петролния анализатор” в прав текст всъщност каза че лукойл е монополист и си прави каквото си иска. Въпросът е кой е разбрал. Водещият не, ѝли се прави че не е разбрал. Та ето кривата логика. Когато петролът поскъпне цените на горивата веднага се дигат.(пазарът). Когато цените падат!!! Тогава лукойл имал закупени горива по високи цени и ще свали цените, когато изчерпи горивата по тези цени. Ало???. Къде е тук пазарът??? Ами той го няма!!! Има МОНОПОЛ НА ЛУКОЙЛ.Това всъщност каза великия петролен анализатор тази сутрин по БНТ.

 2. ВЕЛИКО!
  Предполагам и мисля, че не греша, типесата от фотото е въпросната хибридна “анализаторка”. Хич беля няма и да се моря да издирвам името ѝ. Само си мисля, дали е чувала за цитираният Ведомости и доколко може да ползва съветЦкий диалект.
  Междувременно блага вест, омайна сладка.
  Още един ватнишки генерал-“домбасец” скоропостижно, помогнали са му сиреч е опънал петалата.
  По повод на очакваната с огромно нетърпение от рублофилите-петоколонци и полезни идиоти среща в Дананг най ми изкефи мекият пропутински сайт gazeta.ru Бяха пуснали тема: Срещата путин-Тръмп on line. Почнаха отдалеч. ввп каца, ввп пътува към местоназначението, ввп влиза в сградата и хоп смениха заглавието. Среща-нанай. Не знам на какво са се надявали при положение, че няколко часа преди това Рекс Тилърсън изрично заяви, че при положение, че страните имат диаметрално противоположни гледища по всички главни въпроси евентуална среща би била чиста загуба на време. 4 секунди около фотосесията. Всьо!
  За Тръмп няма да коментирам но екипът му, поне най-близкият антураж са изключително опитни и класни политици.
  А кремълският гном да се оправя с неговото ОПГ. Не стават и за чеп за зеле.
  http://rusjev.net/2017/11/13/generala-fsb-vozivshego-gumkonvoi-v-donetsk-nashli-mertvyim/

 3. Четиво за рублофили-петоколонци и полезни идиоти и ако съвеЦкий диалект им е “непознат” да гледат само снимките. Па ако имат акъл поне колкото хамсийка или врабче, изборът е техен, да продължат да се самонавиват колко пут.н е як.
  http://ru-mir.net/2017/11/12/kriminalnaya-imperiya-putina/#more-56597

 4. Така и не мога да обясня тази любов ПУТИНска. В казармата нашето ЗКПЧ ни обясняваше, че те, т.е. комунистите, са били измислили любовта, за да … не си плащат. Та ако другарката го кара на любов, значи е комунистка. В противен случай си е обикновена ПУТИНска метреса.

 5. Изключителна ефективност на кремълското куку. За 4-ри секундната среща с Тръмп са се “рзбрали” по следното. Виетнам вместо руски въртолети да купи американски. Китай сменя доставчика на газ. Купува не от Раззия а от САЩ. Още два бързи пирона в ковчега на феновете на Путя.

 6. Г-н NIKOLOV, тази публикация в сайта – Руский мир, е препечатана от блога:
  https://putinism.wordpress.com/
  В този блог е публикувана на 1 юли тази година под заглавието – Крысиное царство!
  В Руский мир са започнали да препечатват и другите материали от блога ПУТИНИЗМ, включително и последното им разследване – “Бригада”! Която и г-н Инджев публикува БЕЗ превод преди седмица, и което е най-обобщаващото разследване от ВСИЧКИ публикувани в блога ПУТИНИЗМ. В него са обобщени основните факти от другите им разследвания досега, и едно от най-добрите им е и това ,към което сте дали линка към Руский мир. Но в блога ПУТИНИЗМ , то носи заглавието – Крысиное царство!
  В другите им разследвания са засегнати и други банди , в едно е засегната и темата за закона Магнитски.
  П.П. И в заключение ,г-н NIKOLOV, погледнете как ЗАВЪРШВА индентичната публикация в блога ПУТИНИЗМ:
  https://putinism.wordpress.com/2017/07/01/krys/
  Заслужава си да се повтори, и аз ще го направя и за вас, и за другите ни съблогъри – “КАЖДыЙ НАРОД ДОСТОИН СВОИХ ПРАВИТЕЛЕЙ!”

 7. В Лице в Лице тази вечер тъпее милиционерски дибил бе разкрит от Цв Ризова кви ги е вършил ПРЕДАВАЙКИ България в Руската Дума, ква мръсна подмолна роля играят АТАКА в Българската политика, АБЕ КЪДЕ СПИ ПРОКУРАТУРАТА ТОЯ ПРОСТО ПЛАЧИ ЗА ПАНДИЗА ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО, тръгнал да ОЗАКОНѝЯВА незаконната продажба на Копърка от бургаски фирми директно на Путин в нарушение на санкциите, то че нямат кво да ядът рашъните вече, то няма, ама да идат да копаят в Крим и да сеят и да жънат не да ми са праат на путлириски-марксисти и шувинисти

 8. Ще се докаже ли за Борисов, че е милиардер?

  REDACTED: The Bulgarian Prime Minister Boyko Borisov May Also be Involved in the Paradise Papers, Hiding $3,8 billion abroad

  Please assume story to be false until confirmed. We are working on the basis that we accidentally published fake news, and apologize in advance, assuming this to have been the case.
  https://www.euscoop.com/en/2017/11/9/bulgarian-prime-minister-may-be-hiding-wealth

  Българин

 9. Everyone else, голямо благодарство за сайта hrono.ru
  Само време да има човек.

 10. Поправка защото е налице грешка човешка.
  hrono.info

 11. @Georgi Nikolov

  Стана недоразумение. Цитираният документ не е от сайта. Ползвах hrono.info единствено за референция към псевдонима ‘Ещенко’. Предположих, че не манипулират биографичните факти на средностатистическите кремълски работници. Иначе подхождам към повечето руски сайтове с кожени ръкавици, длето и палка за мухи. Но сега ти ме заинтригува какъв е аджеба този сайт, ще хвърля едно око и аз. Сърдечен поздрав от златно-кленовите листопади!

 12. Ха, изненада! Снежана от Перник, дето обслужва и в-к Труп.
  Мъка, мъкааа!

 13. Пражка декларация срещу подривните действия на Кремъл

  (От всяка страна в Европа (особено Източна!) има поне по един подписал Пражката декларация. Само страната на розите и русофилите зее като черна дупка на картата на антируската съпротива…)

  https://kafeneto.wordpress.com/2017/11/13/%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b6%d0%ba%d0%b0-%d0%b4%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d1%80%d0%b0%d1%86%d0%b8%d1%8f-%d1%81%d1%80%d0%b5%d1%89%d1%83-%d0%bf%d0%be%d0%b4%d1%80%d0%b8%d0%b2%d0%bd%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%b4/

 14. Everyone else, няма значение. Сайтът си струва само откъм документалната част. В частта “художествена литература”, сиреч статии, спомени и прочие е изцяло с патриотарска насоченост. Класика в жанра. Тривиална “аргументация”, преекспониране на факти които им вършат работа и съответно неглижиране на тези които не им пасват и т.н. и т.н. Само като видях “опровержението” на щефа на сайта на “Ледоразбивачът” на Виктор Суворов започвайки с клеймото “предател” и посочване на оригиналното му име с цел омаскаряване осъзнах на мига, че няма смисъл да копам в това направление. Но примерно, заялението на правителство на Третият райх от 21 юни 1941г. с което се обявява война на ссср си заслужава. С педантичната немска акуратност са стигнали до изброяването на факти и обстоятелства нарушаващи по същество съветско-германскят договор от 23 август 1939г. та и Царство България е в кюпа на домогванията на съветска раззия.
  Поздрави от френско-“каталанската” граница.

 15. @Georgi Nikolov и аз се порових снощи в документалната част, има и интересни документи. Иначе сайта си го описал брилянтно точно!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.