Самодържецът Путин покори Чечня чрез брутални местни наемници

OlfSei4

 

Как Русия ( или СССР) може да смаже един малък народ с ръцете на местни главорези? Не, този път не става дума за България.

Предупреждавам : долният линк към статията “ПЕХОТАТА НА ПУТИН” е само за хора с търпелив нрав и здрави нерви, които биха си направили труда да напрегнат сетивата си, за да научат как работи машината на Путин за подчиняване на цял един народ, като чеченския, на престъпните цели на режима в Москва. https://putinism.wordpress.com/2018/01/21/kadyrov-1/

nSDdVNj

Сложно е богато илюстрираната информация да бъде преведена- налага се човек да мобилизира българския си език, който е в основата на 55 на сто от съвременната руска лексика ( по данни на руски учени, които съм цитирал многократно).

VTb6mlq

Публикувам само малка анотация към руския оригинал на публикацията.

 

SV8wdbp

 

Чечня , смазана преди 18 години от Русия под командването на изгряващия й вожд Путин, е отдадена на концесия на престъпен клан от чеченски главорези, преминали на руска служба.

cxvuV6A

Това, което царска Русия не успява да направи с чеченския народ след десетилетни войни в Кавказ през 19 в., Путин постига с ръцете на местни бандити в началото на 20 век.

qdupjIQ

Гордият чеченски народ е прекършен и буквално поробен. Кадиров въвежда за тази цел тактика на изнудване на сънародниците чрез насилие и масови екзекуции на хора, чиито роднини са принудени да му служат, за да спасят кожата на близките си- а и своята.

 

10XuumY

Рамзан Кадиров напълно сериозно и официално е наричан в Чечня падишах.  Кланят му са като на султан. Близките му съратници – също, като него- са окървавени с масови убийства. Най-видните от тях  са бивши сепаратисти, воювали за независимостта на своята страна, преди на хоризонта да се появи Путин. Той им предлага сделка, към която се придържа чрез ненамеса в нейното брутално реализиране. Свежда се до руско покровителство и огромни субсидии от Москва на разпореждане на върхушката в Грозни срещу кучешка вярност на Кадиров и неговия клан към Кремъл.

Нещо повече, “пехотата на Путин”  под командването на неговото творение Кадиров, е преторианска гвардия, наказателен отряд от резерва  на Путин за употреба и срещу руски противници на режима в случай, че се стигне до някаква силова съпротива срещу самодържеца в Кремъл.

 

А ето и някои аналогии за” пехотата на Сталин ” в България през есетнта на 1944 г.

Unknown

Подобията на Кадиров и компания, Георги Димитров и помощникът му Васил Коларов,  ( на подписването на заробващия България Договор за “дружба” със СССР през 1948 г.)

snima kom-1

 

 

 

7 мнения за “Самодържецът Путин покори Чечня чрез брутални местни наемници”

 1. “огромни субсидии от Москва на разпореждане на върхушката в Грозни срещу кучешка вярност на Кадиров и неговия клан към Кремъл”

  В оная секунда, в която секнат парите, ще секне и верността. И което е най-хубавото – в Моства са абсолютно наясно с тоя факт. И това прави съня им с още 5% по-неспокоен.

 2. В Чечня, т.н. федералното законодателство е изцяло суспендирано. кадиров и ко получават огромни субсидии за сметка на останалите региони, само “мир” да има. При изчерпване на потоците, сигналите в тази посока са многобройни, примерно Резервният фонд е ликвидиран, отиде и формалната принадлежност към ереферията. Много мина, мъничко остана.
  По инициативата на СИЯ “Левче за Иво”

  https://ivo.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B8-%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B0/

 3. При нас тези УРОДИ от РАЗИЯ само вземат и НИЩО не ДАВАТ! А нашите ОПРАВНИЦИ от 1944 до сега 2018 се радват на мазохизма си – та даже щяхме да им станем република едно време. А сега сме ТРОЯНСКИ КОН който тези МЕРИЗЛИВЦИ и МЕРЗАВЦИ яхат. ПУТЛЕР никога няма да ни ДАДЕ а ще продължава да ни ГРАБИ а и пак ПРАВИТЕЛСТВОТО ни ще го БОГОТВОРИ. Ние не сме подли като АЗИАТЦИТЕ от ЧЕЧНЯ които ако им паднем ще ни разкъсат, затова ЛИЛИПУТА от КРЕМЪЛ им ПЛАЩА за да не хапне ДЪРВОТО – защото знае колко са КРЪВОЖАДНИ! Българина трябва да се предържа към ЕВРОПА а не да БЪРШЕ ЗАДНИКА на РАЗИЯ достатачно е слугувал на тези УРОДИ!IIC…..oIL.

 4. Днес Руският пРезидент(РР) се отчита:

  ПАРЛАМЕНТАРНАТА РЕПУБЛИКА АТРОФИРА! Путин казва:
  ВРЕМЕ Е ЗА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА!

  “Поставих началото на подобряване на отношенията с Русия. Тази година се навършват 140-години от Освобождението и мисля, че е крайно време отношенията ни с Москва да излязат от точката на замръзване.”

  И отчета на един друг президент, който ми беше по-интересен:

  “Нагледах се на националисти, които по-скоро размахваха руското знаме, отколкото българското. Това не знам дали е патриотично.”

  https://offnews.bg/analizi-i-komentari/ne-polititcite-a-mechtatelite-vodiat-sveta-plevneliev-za-sreshtite-s-673457.html

 5. Повстанцы
  Елена Маглеванная
  Мы с тобой теперь повстанцы –
  Телекамер, тонких пальцев,
  Букв арабских, лент зеленых –
  Память лет моих влюбленных
  Я везде ношу с собою.
  Не вернувшихся из боя,
  Вас убийцами назвали,
  Вас ломали и топтали
  И вели до стен расстрельных,
  До подвалов, до смертельных
  Перелесков и оврагов.
  Под российским чуждым флагом
  Спит чеченская столица.
  Дождь течет по вашим лицам,
  Слишком юным и невинным.
  Новый век стрелял вам в спины,
  И тащил в глухую темень
  Предрассветных гулких станций.
  Вы – последние повстанцы,
  Вы ни в чем не виноваты,
  Просто шансов маловато.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.