Златният пръст на Сидеров и средният на Кошлуков

БНТ доказа тази вечер чрез делегирания от властта началник на ескалацията в проправителствената пропаганда Емил Кошлуков, че няма прегради пред целта, която да оправдава средствата ( или инвестициите на аноннимни инвеститори, чиято игра на криеница от публичността е най-изобличаващото обстоятелство около спора по повод  опасността от застрояване на Пирин).  https://www.bnt.bg/bg/a/konfliktna-tochka-temi-s-iskri

В предаването “Още от деня”, дадено на Кошлуков на концесия в качеството на програмиран програмен директор на БНТ, който кани събеседник с цел да го наругае или направо да го съсипе, ако има начин, делегираният защитник на тази анонимност делегитимира и последния остатък от съмнение за какво точно е внедрен в поредната медия ( след като вече беше наемник на Бареков и на банкера Цветан Василев в ТВ 7, а след това и като началник по волята на атакиста Волен Сидеров телевизия “Алфа”).

За целта, за да оправдае нечии средства, Кошлуков беше организирал другарски съд над съпредседателя на Партията на зелените Борислав Сандов. Но не в рамките на равнопоставен дуел, а именно като собственик на студио, който определя и натяква след това колко време е позволил на госта да говори.

Медийното време, което Кошлуков “отпусна” на Сарандев, беше в съотношението поне 2:1 , тъй като водещият се беше подсигурил с агресивното присъствие на своя страна в лицето на Нона Караджова ( разследвана от една специална служба на ЕС по подозрения в злоупотреби и далавери от позицията на министър на околната среда в първото правителство на Боиросов https://bivol.bg/olaf-karadzhova.html)

Заедно с Караджова водещият Кошлуков се опита да удави обекта на словесния побой в студиото с водопад от реплики, прекъсвания, подмятания и натяквания, че изобщо му е предоставена трибуна ( по благоволението на нейния “собственик”, г-н програмния директор).

Но и това му се видя малко.

Афектираният Кошлуков реши да анимира своята галопираща словестност с неприлични жестове, с които явно смята , че има право лично да отвръща от екрана на БНТ пред хиляди зрители срещу някакъв отделен демонстрант, накърнил новопридобитото му чувство на бенетейтейски ведомстрен патриотизъм. Неидентифициран протестиращ показал среден пръст на Кошлуков на демонстрация пред БНТ и уязвеният новоизпечен началник на платената от бюджета телевизия реши да му отвърне със същото, но с мултиплициращия ефект на хилядократно умножената простотия.

А после пак питайте защо Кошлуков се е превърнал от първия ден на приземяването си с парашута на Бойко Борисов в БНТ в илюстрация на управленската максима “ и аз съм прост , и вие сте прости…”…

Атакистът Сидеров, назначил Кошлуков като шеф своята телевизия “Алфа”, беше “златен пръст” на властта ( осребрявайки в наши дни тази своя заслуга).

СТОП КАДРИ от “Още от деня”:

IMG_8185

 

Сега Кошлуков е получил ролята на среден пръст на властовата пропаганда.

 

IMG_8183

 

10 мнения за “Златният пръст на Сидеров и средният на Кошлуков”

 1. Най-мразя, когато Кошлуков вземе да ме заплашва от екрана “да не пипам дистанционното си. Сакън! В никакъв случай! Да остана на БНТ.” Защо да оставам на БНТ? За да гледам интервютата (на допотопен английски) на нападателната простакеса Поли Златарева или пък “мистър” Панорама, който тази вечер за кой ли mът пита с надежда събеседниците си: “А има ли вече в България антизападно общество като усещане? Западът честен ли е с България ?”, или “Денят ми да започва” с влюбения в Северна Корея Георги Любенов, или да обядвам с разлигавената и повърхностна Мира Добрева с оченцето, или пък вечно задъхания Кмен Алипиев с неговата “сборная” и овче прeклонение пред всичко в спорта, идващо от Изток, или пък привечер да гледам русофилът Ути Бъчваров с неговите боршове, сальодки и водки… И аз, като дядо Йоцо, гледам, гледам и все питам “Де го българското? Де е България в този руски вонящ бъркоч?”

 2. Тези срамни помийни излияния на Валэра Симеонав красноречиво говорят за ЧУДОВИЩНИТЕ РАЗМЕРИ НА ВЗЯТКАТА, която е получил от офшорния “инвеститор” ЮЛЕН, за да прокара проекта му за унищожението на Пирин, превръщайки го в планински “Слънчев бряг”:

  http://www.mediapool.bg/valeri-simeonov-izlya-kofi-pomiya-sreshtu-zelenata-dzhihaditska-ska-keler-news275355.html

 3. Г-н Инджев, мисля, че неволно сте объркали фамилията на Борислав Сандов. Сарандев е всичко друго, но не и еколог.

 4. Този БОКЛУК кошлуков защо не си навре средния пръст който показва в лайняният си задник – това ще бъде най зрелищно по БНТ!IIC…..oIL.

 5. кошлуков – една съвременна булгаристанска краста

 6. “Страхува” човекът…
  Каква е разликата с Пеевски, предизвикал масово негодувание преди време?

 7. Във всяка уважаваща себе си и зрителите телевизия,пнейнияит шеф би подписал заповедта за уволнение на такъв самозабравил се простак като Кушлуков заради непристойно поведение в ефира.

 8. Колкото и кошлуков да се представя за “демократ”, и за “дисидент” , все повече се вижда че е само един допотопен ,доживотен казионен номерклатурчик, който служи само за обслужване на “водещите” си начальници,офицери и партийци. Той друго не е показал че умее да прави.
  Като се започне от предателството на Кобурга,……. след това пък получаваше казионните си порции в ТВ7, от казионната КТБ, заедно с бардеков и путлериотите на каракачански от МВРО и жамбаски.
  А после , след фалирането на КТБ, кошлуков премина и през Канал3, и се установи в путлериотската “телевизия” на сидеров и Атака.
  Но това си е неговият “избор”, щом сам си се натиска да премине през всичките казионни пропагадни “медии”. А… в БНТ го назначи “вожда” винету, който над 1 (ЕДНА!) година НЕ назначаваше редовен “генерален” директор на БНТ, и винету изчакваше казионният “журналист” – кошлуков, да “трупа” необходимият му минимален “стаж” за шефското място в БНТ, в присъдружната на винету и кошлуков путлеристка “телевизия” на Атака.
  И липсата на нормален и МИНИМАЛЕН журналистически ОПИТ и “стаж” на кошлуков се вижда още повече сега ,когато “лъсна” на екрана на БНТ!
  Но винету още преди повече от година беше решил да спусне с калинков парашут кошлуков в БНТ, и то не като обикновен репортер, а направо начело на БНТ!
  Така че кошлуков е поредният “партиен” калинков кадър на калинковият вожд – винету, и на калинковите “партийни” шамани на ГЕРБ. Те дори в парламента нямат дори ЕДИН юрист ,сред техните дупетати, който да им обясни какво представляват и за какво служат законите. Повечето са сбрани, за да служат за подпечатване на порционните сделки на “вожда” винету и неговите калинкови шамани. И заради това там няма нито един младши юрист…… който със самото си присъствие в пленарната зала да изпитва поне малко срам пред своите преподаватели по основите и историята на правото. И в предишните мандати на винету огромната част от дупетатите бяха пак бивши и настоящи милиционерски и физкултурни “кадри”, но все пак имаше и по един-двама юристи….. а сега винету и неговите шамани следват СТАЛИНското “правило”:
  “има ЮРИСТ – има “проблем”, НЯМА “юрист” – няма проблем….”
  Но пълната правна калинковизация на ГЕРБ е последвана и от правната калинковизация и на останалите “партии” в сегашният парламент. Няма смисъл да говорим за правната “експертиза” на путлериотите, те априори са против всякакви “либерастки” закони и правила, още от самият си “НАЦИоналистически” произход, който е свързан само с казионност и “патриотизъм”.
  Подобно е положението и с казионният “произход” на БСП. Но въпреки това в предишните парламенти БСП имаше някаква правна парламентарна легитимност. Която с всеки следващ парламент спадаше….. за да се стигне до сегашният им “вожд” ниновна, при която БСП е в почти пълната правна “НЕдостатъчност” на завършената калинковизацията , така характерна за техните “опоненти” от ГЕРБ, и …… за “революционните” периоди на БКП преди 1944г., и за първите десетилетия на “народната власть” в НРБ, след 1944г….

 9. Съгласен съм с всичко,само 2 неща не са ОК.Сандов е фамилията,а “словесност”се пише без”т” в средата.Явно в бързината …

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.