Четвърти папа погали Бойко Борисов по главата

Приказките за европейското семейство не са празни. Напълни ги със съдържание днес отново татко ( папа) Юнкер.

 

IMG_8257

 

В репортаж на БТВ от Брюксел  се видя, че председателят на ЕК комисия Жан-Клод Юнкер погали по главата бащински премиера на България Бойко Борисов пред изумения повод на българския представител в ЕС Димитър Цанчев ( когото Борисов, неспособен да си каже две прикази сам със западните “колеги”, ползва като преводач от години).

За момент Борисов, който говореше пред български репортери, загуби дар слово и зацикли на последната буква от думата, която се оказа едно голямо “О”…

 

IMG_8254

 

https://www.blitz.bg/politika/super-lyubopitno-video-izdade-kakvo-napravi-zhan-klod-yunker-v-grb-na-premiera-borisov-v-bryuksel_news581436.html

Запитан какво означава погалването, Борисов си върна усмивката и даде своето обяснение. Според него uанцлерът Меркел е казала, че ( гръцкият премиер) Ципрас се е постригал като него, т.е. подражава му. Това означавала тази закачка, може би.

А може би папа Юнкер просто е поредният, който го е галИл, след като три папи вече са го галИли по главата? https://www.youtube.com/watch?v=aWtK5a-jPNU

12 мнения за “Четвърти папа погали Бойко Борисов по главата”

 1. С такива боковци, патреоте и социалисти мнозинства, да бъдем като ЕС и НАТО ще остане химера още с години. Но не са само те. Милиони ги подкрепят и избират. Идентичност вижда себе си в тяхната идентичност. Те т’ва е по-лошото, най-лошото.
  А иначе, да знаете, той Юнкера си ги цунка и галка по главите сичките наред, навик си му е, не е само наш боко.
  E, да де, човек е, други човеци като ленин и сталин и мао пък направо им вземаха главите.
  Даже хем цункаха, хем вземаха, като брежнев де, и не само он.
  https://gtty.im/2HIG5Ro
  http://bit.ly/2sPtM2e
  http://bit.ly/2BO1AzL

 2. А пък тука, братята украинци, пак са ни изтипосали.
  То, не те са го измислили и изтипосали, тука у назе си е така, те просто констатират, коментират.
  “Ще стане ли България Троянския кон на Русията в НАТО?”
  Важно е за Българите да не забравят своите уроци от историята за “съвместно същесвуване” с имперски амбиции и измами на Кремъл.
  Константин Стоилов, 1879 г.: “Ако (русняците) постоянно ни упрекват за разходи по нашето “освобождение”, искайки в замяна вечна покорност, това не е братство. Нека сметнат и да ни дадат сметката. Може и с лихвите. Ще платим и ще приключим”.
  Да да, Константин Стоилов не е русоблизец, не е учил следвал в Русия и станал московски възпитаник, не е руска агентура като Захарий некой си (не Стоянов) като сидеров некой си или каракачански некой си, а се е изучил из Европата – Той си е Българин и Европеец.
  И т.н., и т.н.

  https://www.ukrinform.ua/rubric-world/2408880-ci-stane-bolgaria-troanskim-konem-rf-u-nato.html

 3. БОКЛУК-ПОЛУИНТЕЛИГЕНТ, с “чудовищна некомпетентност”, ама от много висока класа.
  Да припомня.
  По инициативата на СИЯ “Левче за Иво”
  https://ivo.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B8-%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B0/
  И не по-малко важното. По делото на РУБЛОФИЛА илиян тодоров срещу БЪЛГАРОФИЛА ИВО ИНДЖЕВ пълните координати:
  Софийски Районен Съд-Наказателно отделение, адрес бул “Скобелев” 23, ндчх 17036, 28-ми февруари-сряда от 14,30часа, 109-ти състав, съдия Славчев в 16-та зала.
  Всички съблогари и читатели които имат възможност нека подкрепят Стопанинът на БЛОГА НИ с присъствие. Очаква се И “агитка” на атакистите. Не се поддавайте на провокации.

 4. Драги НИКОЛАЙ,

  Извинявам се на останалите тук, че пиша относно Левски и до вас, а не по сегашната тема.
  Не знам дали ме четете сега, но бих искал да ви помоля да кажете тук в кой източник са поместени фактите относно „Н. Геров се застъпва за Левски пред Н. Игнатиев” и „младотурци искат съда за Левски да е в Цариград” в коментара ви от 19 февруари т.г. под публикацията на ИВО „Лъжите за Апостола под руско (инд)иго” от същата дата: https://ivo.bg/2018/02/19/лъжите-за-апостола-под-руско-индиго/
  Пиша сега и тук, защото въпросната публикация и коментари вече отидоха назад във времето.
  Поздрави!

 5. Този малоумник – пожарникарЯТ-премиер за 3-ти път на България – си стана за посмешище! По света и у нас! Мутрата Борисов(а) дори не проумява колко злепоставя държавата на която е “премиер”!!!

 6. Драги BORETO,

  Добре го казване за боко, той е най-голямата пародия-премиер на България, той най-много излага нашата страна. Навярно в цялата ни история, като изключим комунизъма. Но той не го осъзнава, и даже се радва на каквото прави. Той вижда, че манталитета му пасва на една голяма група от българите, а и те си го харесват. Той се подхранва от това, те се подхранват от това. Турили са с гласовете си такъв да ни е начело, в онези сандъци. Само да се завърти човек по градове и села, боковизъм колкото искаш.
  Поради това, боко не “стана”. Той бе “избран” за трети път. И като нищо може да бъде избран четвърти и пети път.
  Боко се оказва представлява и изразява, той олицетворява едно мнозинство в страната ни. ЕТО ТОВА Е ПРОБЛЕМЪТ. Защото в него е коренът. Ако не е точно боко, подобни на боко ще бъдат избрани от подобното мнозинство. Но няма да е скоро да бъдат избрани Българи – Европейци – Евроатлантици. ТА ТО И ТАКИВА СА ПРАТЕНИ ВЪВ ВЛАСТТА СЕГА, включително и в парламента, освен в правителството, а оттам и във всички ръководство на основните институции, администрация.
  Да, той не е 80% от хората на България. Той може дори да е само 30-35%. Но това е най-голямото мнозинство. Няма друга толкова голяма група последователи, на такива като него. А като се добавят тук 20% националисте, 20% социалисте, марешкаре и т.н., които МОГАТ И СТАВАТ УПРАВЛЯВАЩА коалиция, СЕ ПОЛУЧАВАТ 80%. Всичките дренки от един дол. Иначе казано, за хора евро и евро-атлантици, каквато трябва да бъде България, остават под 10%, пращани “горе” чрез избори. Те и толкова са сега избрани, но НЕВЛЕЗЛИ.
  Поради всичко това, работата по Второ направление трябва да продължава усърдно, напористо. Който знае за какво “второ” става въпрос, знае. Защото по първо направление, Русията, соца, изтока и т.н., бе работено усърдно повече от 40 години, и то очевидно пусна добри корени, за още десетилетия напред.
  Както се изрази един френски президент неотдавна у нас “А бе какво ми приказване, че се откъсвате от Москва, ТА ТО ВСИЧКО ТУК Е РУСКО”!
  АМАН ОТ ТАЯ РУСИЯ, АМАН ОТ ПОПИВАТЕЛНИ, АМАН ОТ ГЛУПАЦИ КОПРИНКАРИ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ.
  КОЛКО ДЕСЕТИЛЕТИЯ ТРЯБВА ОЩЕ ДА МИНАТ, ТА ДА СЕ ОФОРМИ НЕОБХОДИМО ОБЩЕСТВЕНО СЪЗНАНИЕ, И ПОСТАВЯТ ЧРЕЗ ИЗБОРИ ТРАЙНО ВЪВ ВЛАСТТА, ЗА ДЪЛГИ ДЕСЕТИЛЕТИЯ, ХОРА КАТО ТРАЙЧО-СЪБИ-ХРИСТО, НО НЕ ОСТАНАЛАТА ЧЕРВЕНДАЛЕСТА, КАФЯВО-ЖЪЛТЕНИКАВА, ПРОКРЕМЪЛСКА ИЗМЕТ!!!!
  “Кольо Саркози към Боко: “КАК СЕ РАЗДЕЛЯТЕ С МОСКВА, КАТО ВСИЧКО Е РУСКО?” !!
  http://bit.ly/2sKYLfC

 7. В Турцията, шестима журналисти наскоро получиха доживотни присъди. Уж били “замесени” в оня неуспял преврат през 2016 г., а пък и “не уважавали закона” в Турция. Какъв закон, бей ефенди, та Ердоган там си се разправя като Халиф с всички критикуващи.
  БЕЗОБРАЗИЕ С ПРАВА НА СВОБОДНО СЛОВО, НА ИЗРАЗЯВАНЕ!
  https://www.al-monitor.com/pulse/originals/2018/02/life-sentences-turkey-journalists-prison.html

  Да, но и него, Ердоган, не го обичат из Европата, и мнозина в Турцията. Само тук тъдява боковци и останалата клика, по свирване от Москва и Путин, ходят му се кланят. Ако може и трябва, и фес ще му целунат.
  И в Германията, на Ердоган му спретнаха ЕДИН БАНАН ОТЗАД!
  Разбира се, банан, нещо подобно ли, няма да извади хората от турските зандани… но пък ще увеличи натиска в такавата посока.
  http://www.dw.com/en/turkish-dictator-erdogan-banana-picture-causes-rumpus-at-german-art-fair/a-42720075

 8. Явно новата “прическа” на винету е станала “главната тема” на ЕС, щом като Меркел е “казала” и на Юнкер ,че Ципрас е “изплагиатствал” “фризурата” на герберокожият “вождь”??!?!?!????…
  И след това Юнкер , за да се убеди в думите на Меркел е решил да провери “оригиналЪТ” , чрез директното “погалване” на винету??!?!?…
  И докато Меркел и Юнкер “обсъждат” “фризурата” на винету, няма да им остане време за решаването на останалите съвсем, ама съвсем “маловажни” теми на ЕС?!?!?!?
  Другият път , когато се събират в Брюксел ,трябва по-отрано да отделят много повече време , за да могат да “обсъдят” и “модата” и обувките на винету, че иначе нема да им остане време ……за да се “насладят” на ЦЯЛостното “излъчване” на “вождь”…..
  Но … , ако оставим настрана “галенето” на “вождь” от Юнкер, то само преди месец , при откриването на “европредседателството” в НРБ, точно Юнкер отхвърли слуховете за скорошно приемане на НРБ в ЕВРОзоната, след като по същото време винету завършваше поредната си банкова “зделка”. Същото се отнася и за Шенген. Явно винету няма да получи НИЩО “повече” от “папа” Юнкер, освен поредното “погалване” от него…., след като НЕ е изпълнил поне ПРЕДприсъединителните договори и изисквания за влизането на НРБ в ЕС, ….. 12(ДВАНАЙСЕТ!!!) ГОДИНИ след фиктивното “приемане” на НРБ в ЕС…..
  Явно е ,че вече не можем да ги “стигнем” вече и румънците….., след като там минималният доход е …820 лева , а в НРБ РЕАЛНИЯТ е …около 400 лева, макар че в последната година винету се опита с административни фалшификации ФОРСИРАНО да надуе БАЛОНЪТ на “минималната заплата” ,като го фиксира на 510 лева. Но при такова изкуствено форсирано НАДУВАНЕ на “минималната заплата”, само за една година, винету и неговата “финансова” “калинка” – горанов, само НАДУХА ИНФЛАЦИЯТА , и така реално вместо да се вдигнат реалните ДОХОДИ, те реално СПАДАТ!
  Освен ДВОЙНО по-високият минимален доход в Румъния ДДС-то е ДВОЙНО по-ниско, и това повишава покупателната способност на румънците 3-4 ПЪТИ по-ГОЛЯМА, спрямо тази в НРБ, а в провинцията ОЩЕ повече!
  А третото предимство ,което има Румъния е….. 3-4 ПЪТИ по-големият ѝ пазар от този на НРБ, което също повишава покупателната ѝ способност….
  А само преди 12 години , при приемането на НРБ и Румъния в ЕС, разлики между тях почти нямаше! И още повече, че от тези 12 години , 9 управляват винету и герберокожите му “шамани” от ГЕРБ!
  Ето т’ва е разИлтатът, след 12 години “членство” на НРБ в ЕС – в Румъния има 4(ЧЕТИРИ!!!) ПЪТИ по-голяма покупателна способност от НРБ, а в същото време, за тези 12 години, винету е “погален” от 4 “ПАПИ”……………..
  Нерде Банкя,…. нерде Букурещ …..

 9. Ей,… То не беше галене, не беше чудо! Веднъж, па дваж, па триж, па ето и за чевърти път я галят пустата му глава. А някои недоброжелатели продължават да говорят “Боко-тиквата”, та “Боко-тиквата”! Няма признателност на тоя свят и това си е. Че ако това беше само една “тиква”, кой би се юрнал да я гали?!

  А пък Ципрас, да има много здраве, трима Папи и един Юнкер, да го погалят по ново-стриганата глава. Има много да чака. Не е дорасъл още чест такава. На главогаленето честта!

 10. О Партийо, “любима”,
  с твоите престъпни синове,
  къде си тръгнала да покоряваш,
  Българските върхове.
  Привилигированите другари,
  пият Народна кръв, като
  гладни комари.
  Червеното знаме роди ги,
  О, Боже, опази ни!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.