Как ще ни стигнат хърватите в битката за креватите

Днес се разнесе слух, разпространяван от разни регионални и световни агенции, според който правителството на Хърватия е подписало Истанбулската конвенция. Не е за вярване. Лошо. Дано да се окаже фалшива новина! Вярно е, че нямаме обща граница, но току – виж от Хърватия започнали да притичват в нашата татковина третополови джендъри през Сърбия ( тя нали винаги ни дебне да ни …).

Пак ли ще строим ограда на границата срещу ужасяващи външни заплахи? Тия джендъри са толкова страшни, че като нищо ще прескачат оградата с овчарски скок. Да не ви казвам с помощта на каква третополова гега.

Отгоре на всичко, според този слух, хърватският премиер Андрей Пленкович отрекъл всичко най-мило и ценно за истинския български патриот, загрижен да не допусне третия пол да се вклини в двуполо…пардон, в двуполюсния ни модел, който у нас се състои от противници на третия пол от една страна и от друга от такива, които мислят като тях, макар и с малко закъснение – колкото да си изтеглят подписите от вече веднъж взетото решение в полза на третия пол в крак с указанията на Третия Рим, донесени от самия Гундяев .

Нямало в конвенцията нито трети пол, нито скрити намерения, казал хърватският премиер, който явно не е гъвкав в кръста, като колегата си в България.

Абе, тоя с всичкия ли си е? Как да няма? К’во се праи на Марко Поло(в), на откривател на очевидното за всеки български пазител на хетеродевствеността.

И вижте само зад какви стълбове се крие, за да обоснове славянското си предателството си към България и Русия ( по- католик от католиците в България), които заедно се отбраняват срещу надвисналата третополова опасност:

“В случая трябва да кажем няколко неща, за да може обществеността в Хърватия съзнателно да взема отношение по въпроса. Тази конвенция е приета от Съвета на Европа. Свобода, демокрация, човешки права и върховенството на закона – това са четирите стълба на Съвета на Европа”, казал Пленкович.

А най-смешното е, че си е въобразил, че защитава жените.

“Република Хърватия смята, че целта на тази конвенция е защитата на жените от всякакъв вид насилие, включително предотвратяването на преследване и премахването на насилието срещу жените и семейното насилие. Република Хърватия смята, че тази конвенция не ни задължава да въвеждаме полова идеология в хърватската правосъдна и образователна система, нито пък промяна в Конституцията по отношение на брака”

Ама така е, като си нямат в Хърватия каракачански кучета – пазители на мъжествеността, православни фундаменталисти, съгласни с тях мюфтии, евангелски пастори с пастирски претенции, а и католическите им духовни водачи в Хърватия май си падат повече по Европа и европейските джендери, отколкото по руските джендеми, където е хвърлен пъпът на попове и прочее нашенски техни колеги от какви ли не далавероизповедания.

НА СНИМКАТА: Премиерът на Хърватия Андрей Пленкович – нарочно се държи за вратовръзката, за да ни натяква, че хърватите са измислили този най-мъжки от всички аксесоари към официалното облекло на мъжа ( ууу, не го е срам, нема ли за к’ во друго да се хване , бе !)Unknown 

4 мнения за “Как ще ни стигнат хърватите в битката за креватите”

 1. Хърватите и особено страстните католици между тях са особено внимателни какво им се предлага в обществено-културното битие.
  Бъдете сигурни, че ако е имало и следа от налагането на нещо извън канона хърватската католическа общност щеше да свали правителството за един ден.
  ОСТАВАМ с впечатлението, че всичките обществени противоборства в България в последните години изпълняват ЕДНА ЦЕЛ – отдалечаване от ЕС и НАТО и промоция на извратените схващания на Гундяев и Дугин за православното влияние на Русия.
  Ако левицата в България беше нормална, трябваше да защитава социалните права на електората си, а не да лиже руските рубли.
  Е трудно е да си представим как милионера-русофил-руснак-бесепар Гергов защитава скромния дядо Добри, бог да го прости.

 2. ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ИВО!!
  Ха ха ха!
  Чудесен текст, сарказъм, послание!
  Пак ли нашите управници са с най-нисък интелект в Европата бре, ей ей ей.
  Пак ли те са с най-голям дял русоблизие в манталитета си. Та да следваме руснака по пътя му,… държащи го за неговия… манталитет де..
  Пак ли ние бе… бре бре бре.
  Не знам Кво да кажа..
  Се ний… най последни по най-деликатните и най-готините неща в Европата и цивилизования свят… и най-напред в него по най-тъпите и най-русозаднически неща…

  МЕЖДУВРЕМЕННО:

  СЕНАТОР ДЖОН МАЙККЕЙН: “Поздравление” до Тръмп за поздравлението му до Путин заради великата и изненадваща победа на изборите:

  “ЕДИН АМЕРИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТ НЕ Е ВОДАЧ НА СВОБОДНИЯ СВЯТ ЩОМ ПОЗДРАВЯВА ДИКТАТОРИ ЗА ПОБЕДА НА МЕНТЕ-ИЗБОРИ. ПРАВЕЙКИ ТОВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН, ПРЕЗИДЕНТЪТ ТРЪМП УНИЗИ ВСЕКИ РУСКИ ГРАЖДАНИН, НА КОГОТО Е ОТРЕЧЕНО ПРАВОТО ДА ГЛАСУВА В ЕДНИ СВОБОДНИ И ЧЕСТНИ ИЗБОРИ” !!
  https://twitter.com/SenJohnMcCain/status/976147002244378625

  ГЕНЕРАЛ ДЖЕЙМС СТАВРИДИС, предишен командир на НАТО, и той на същия акъл:
  “ПОЗДРАВЯВАНЕТО ОТ ПРЕЗИДЕНТА ТРЪМП НА ПУТИН ЗА ИЗБОРИТЕ Е ВСЕ ЕДНО ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ ШЕФА НА ВРЕМЕТО НА ФБР ДЖЕЙ. ЕДГАР ХУВЪР ДО АЛ КАПОУН/КАПОНЕ, ЧЕ Е ОБРАЛ НЕГОВАТА СОБСТВЕНА КЪЩА” !!
  https://www.msnbc.com/morning-joe/watch/the-consequences-of-trump-s-call-with-putin-1191987267758

  Пфу, пфу… абе нема ли един у назе да се изкаже како треба бе.
  ЗАЩО ВСЕ ИВО И ИЛИЯН и подобните се изказват както трябва, а пък тези там министри ли са, президенти и премиери ли са, главата им е завряна отзад на руската задна част, и все ги приказват едни едни…
  А пък ИВО И ИЛИЯН, дето ТЕ трябва да са ни президенти и премиери, се бъхтат цял живот, да пробуждат и прокарват истината… ТОЛКОЗ ЛИ Е ТРУДНО У НАС ТУЙ НЕЩО, И С Т И Н А Т А !?!?

 3. Неволно г-н Инджев ми напомни, че в “добрите си години” Иван Кулеков ме прие в неговият “Съюз на създателите и разпространителите на слухове в България” с основен девиз “Шъ съ оправим”. Е, не се оправихме, а както е тръгнало на тази територия един ден ще живеят само руси и роми. Само не мога да разбера как на площ като “една човешка длан” южнокорейците изхранват 53 милиона души, а “нашите крадци” не могат? А по повод така наречената Истанбулска конвенция някои “не могат да ни стигнат” защото сме добре скрити зад православието. Същото православие, което Безбожната Комунистическа Партия не признаваше и забрани на народа си.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.