“Измамата “Сан Стефано” оглави още една класация

Топ 10 на Книжен център „Гринуич“

Най-търсените заглавия от 9 до 15 юли 2018 г.

Градинката край столичния храм „Св. Седмочисленици“. Снимка: Емил Л. Георгиев/Площад Славейков


Топ 10 на Книжен център „Гринуич“
за най-търсените книги
от 9 до 15 юли:

1. „Измамата „Сан Стефано“ от Иво Инджев – издателство „Сиела“

2. „Царичина – съдбовен контакт“ от Елисавета Логинова – издателство „Кибеа“

3. „Два вида истина“ от Майкъл Конъли – издателство „Бард“

4. „Тънкото изкуство да не ти пука“ от Марк Менсън – издателство „Хермес“

5. „Двор от скреж и дневна светлина“ от Сара Дж. Маас – издателство „Егмонт“

6. „Всичките наши тела“ от Георги Господинов – издателство „Жанет 45“

7. „Жената на тридесет години“ от Оноре дьо Балзак – издателство „Апостроф“

8. „Лични мотиви“ от Александра Маринина – издателство „Хермес“

9. „Вещицата“ от Камила Лекберг – издателство „Колибри“

10. „Предатели“ от Дейвид Балдачи – издателство „Обсидиан“

14 мнения за ““Измамата “Сан Стефано” оглави още една класация”

 1. И една също добра новина!
  Бетина Жотева осъди червеният депутат Александър Симов за клевета, обида, уронване на престижа и доброто й име. ”Преди година, за дълго време бях подложена на невероятен натиск и тормоз, добре организиран, политически оцветен, който престана да има нещо общо със свободата на словото, а целеше намеса и промяна на Съвета, в който работя”, споделя тя в профила си в социалната мрежа.
  Според съдебното решение депутатът е целял привличане на вниманието на аудиторията чрез опозоряване личността на ищеца, предизвикване на скандал. Той също така не е спазил и предвидените в Правилника за дейността на народното събрание норми на етично парламентарно поведение.
  https://frognews.bg/novini/betina-joteva-osadi-deputata-simov.html

 2. Поздравления за книгата!
  Още ГОДИНИ на първо място!

  Междувременно:

  Сещам се за нашите архиви, откраднати, и отмъкнати в москва. За които нито боко, нито румко, нито друг като тях се сеща, нито има ГАЩИ за това…

  “Чрез дръзко нападение, хора от тайните служби на Израел нахлуват в Техеран, в държавния архив, преди няколко месеца, и ОТМЪКВАТ секретна документация от иранките програми за ракети, ядрени и подобни ни прикривани работи”…
  Да даа….
  https://www.ndtv.com/world-news/stolen-papers-reveal-extent-of-irans-nuclear-work-1883792

  Същото, във Ваш. пост:
  https://wapo.st/2zHFb7P

 3. БРАВО!
  Ето едно от средствата да постигнем целта която всички тук желаем силно, с цялото си сърце и душа-България да бъде едно много
  по-добро място за живеене. Книгата на Иво да стигне до всеки български дом в който евроатлантическите ценности не са дъвка както е за сите “силни на деня” у нас днес. Нима има по-чудесен подарък от “Измамата Сан Стефано”.
  И още!
  Светли примери!
  Току що преведох 10лв през Пейпал на г-н Инджев. Реших всеки път когато някой заведе дело срещу него да превеждам (най-малко) по 10лв. Още само 500 човека да се съберат като мен, това са 5000лв, разделени на 5 месеца (колкото трае едно такова дело) и г-н Инджев ще си изкарва по една прилична месечна заплата благодарение на такива мижитурки като Жеков.

  POSTED BY VESELIN | МАЙ 31, 2018, 13:36

  Д. Савова-тя и две нейни приятелки, т.е, 3Х20лв и Роберт Алтънов пък са използвали услугите на Райфазен Банк. Там, превод до 20 лева с уточнение “попълване на сметка” е без таксата от 3 лева.

 4. РУСОФИЛИ,дерзайте ,вижте истината в очите,и тогава говорете,ако все още е останало нещо разумно във вас от КРЕМЪЛСКАТА пропаганда на вашите мили тавариши.

 5. Сега, русоблизието у нас щяло да се напъне да снесе за “контра” книга на име “Истината сан-стефано”… Ха ха ха аха ха ха ха ха…….

  Този иванушка, сещам се, само потвърждава, че да си от тяхната, русоблизка, червено-кафява КАЛ, трябва наистина да си НЕГРАМОТНИК И ТЪПИЧЪК, та да повярваш на техните истини…

  Междувременно:

  ДНЕС площадът в Загреб, столицата на Хърватия, след мача, посрещане на тима, след ВТОРОТО МЯСТО В СВЕТА:
  https://bit.ly/2L0hUTO
  Макрон, на Френската Победа:
  https://bit.ly/2L2AzOV

 6. Ценното на “Измамата Сан-Стефано” е, че е изцяло документална. А както е известно, историята се гради на документи. Затова е неоспорима и затова другарите искат да я горят. Тази книга някой ден задължително ще влезе в училищата и университетите. Това, което измислих за сега за популяризирането ѝ, е да да купя 10 броя и да ги раздам на доверени хора из пловдивските села. Които да я популяризират между съселяните си. Който може, да направи същото.

  Пак пожелавам още много издания на книгата!

 7. Както се казва “В десетката” с тази книга!

 8. Браво на Иво и на Българите купили тази книга която променя лъжливата Българска история с истинска. Браво и на Янко Гочев и за неговите книги. Крайно време е да се осмисли смисълът на освобождението.
  Браво и на Хърватия. Преди месец бях в Загреб и там на центъра имат паметник досущ като нашият пред парламента.Само дето надписите са други и конникът е друг – Хърватин.

 9. Ето как СССР/Русия открадна от окупирана България още 30 тона злато в началото на 60-те. Гледайте между 5-та и 10-та минута:

 10. Скъсване с Русия, благодаря Ви за поста. Споделих го във FB. Да чете и проумява истината зомбирания българин!

 11. Можи ли да има сравнине между глупавия милиционер – Путин и изтънчения джентълмен – Обама.

 12. Драги Vecher,

  За съжаление се връщаме във времето на Паисий и разпространяването на неговата История.

  Какво пишеше бай Захари? “…Аман, бей, аман! Лошо нещо било московлука… То не прилича ни на даалии, ни на кърджалии, ни на фанариоти!”

 13. Господин Инджев,поздравления за книгата!Аз вече я имам и съм горда,че е с автограф!Дано повече хора да я прочетат и да започнат да се събуждат за истината!Желая Ви здраве и успех!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.