България на Борисов и Радев – предпочитан домаКайн на европейската путинофилия

 

1479x759 facebook banner

Най-напред новината: крайнодесни европейски партии, симпатизиращи на Путин, който им отвръща с взаимност с партийно побратимяване чрез демонстрация на близост с тях чрез неговата “Единна Русия”, са избрали София за свой континентален форум, обявен пред публиката едва седмица преди той да се състои тук. Начело на това дефиле ще бъде звездата на френския национализъм Марин льо Пен. Тя беше принудена да си признае през 2014 г., че ксенофобската й партия е била кредитирана от Москва с 9 милиона евро. Точно както Москва “кредитираше” комунистическите партии във Франция, Италия, Великобритания и пр. “загниващи” капиталистически държави по времето на СССР с цел те да загниват все повече. 

След разпада на СССР получателите на московски подкупи на Запад просто фалираха солидарно със своя кремълски спонсор. Вестниците им “Юманите”, “Унита” и “Морнинг стар” замлъкнаха. Така ще стане и с днешните бенефициенти на руската пропаганда на Запад, когато режимът на Путин катастрофира.

Припомням паралелно с горната новина за скоротечно обявеното предстоящо националистическото европришествие в София, че само три дни преди него на 8 ноември също в нашата столица ще бъде приютено и сборище на българските колаборационисти, формални домакини на постколониалните си началници, които “плащат музиката”.  Наречено е VII Международна конференция „Русия и Европа: актуални проблеми на съвременната   международна журналистика”.  Организацията и разходите са изцяло поети от  министерство на външните работи на Руската федерация с дейното участие на посолството й в София. 

В гостоприемната за хибридните врагове на днешната евроатлантическа  България на 8 ноември ще бъде извършена съответната подготовка за руската провокация. Тя практически съвпада по време с крайнодясната демонстрация на Льо Пен и компания. Това е нещо като блицкриг, обявен само седмица преди нейното осъществяване на територията на България, която едва преди няколко месеца беше домак(а)ин на европейското председателство по рутинно ротационни причини. 

Льо Пен ще командва тук конференция под надслов “Европа на нациите и на свободата, нов модел за европейските граждани”. Приемник на правата на български домакин на този форум на крайнодесни европейски формации ще бъде председателят на българската партия “Воля” Веселин Марешки. 

Маргиналът Марешки ще домакинства само формално на Марин, която претендира да води във Франция избиратели, равни по брой на поддръжниците на президента Макрон. Истинският гарант за удобството на проруските сборища у нас е онзи, който им осигурява комфорта с цялото си близо 10 годишно лично управление на страната ни – период, през който путинофилията се настани трайно в България.

Кой ли е измислил тази схема с българското троянско домакинство, ако не онези в Москва, които не се церемонят да привикват на отчет българския президент и българския премиер отделно един от друг ( за да бъде унижението им по-голямо)  в рамките на седмица, предизвиквайки подигравките на руските медии във връзка с това шоу на дресирани с руска нагайка български пудели на килима на Путин?

Проверката за лоялност беше издържана с отличен от Румен Радев и Бойко Борисов. Няколко месеца по-късно страната на Борисов и Радев се оказва особено привлекателна за тараните на антиевропейското говорене, спонсорирано от днешна Русия.

Тук почвата е особено благоприятна за злословене срещу западното единство. На символично ниво ново качество напоследък добави в това отношение русофилстващият ни президент Радев. Но на практика условията създава управлението на гражданите за евразийско разкритие на нови евразийски хоризонти пред Европа. 

Прословутото стратегическо положение на България на кръстопътя между Европа и Азия получава признание от евроборците за по-малко ( обединена) Европа и повече Азия чрез обръщане към източния модел на централизирано, националистическо управление на държавите по модели, съществували през 19 век. 

Не случайно всички споменати по-горе политически субекти на евразийщината  са обединени в едно: пледират да бъдат торпилирани западните санкции срещу руската върхушка, наказана чрез тях тъкмо заради факта, че с анексията на Крим и намесата си в Украйна днешна Русия връща колелото на историята в споменатия 19 век. Срещу “лошите санкции” системно мърмори и собственикът на управляващата в България партия с лъжеевропейското лого ГЕРБ.

Така че на софийското летище би трябвало да бъде опънат транспарант с поздрав към прииждащите путинофили и разбивачи на европейското единство: “Добре дошли руски шпиони в страната на Борисов и Радев, чувствайте се като у дома си в малката Москва”!

 

НА СНИМКАТА:  Българският Льопенчо с Марин льо Пен, която гнусливо заявява, че няма нищо общо със своето българско подобие. http://clubz.bg/75659-marin_lo_pen_nqmame_nishto_obshto_s_„ataka“

Unknown

 

4 мнения за “България на Борисов и Радев – предпочитан домаКайн на европейската путинофилия”

 1. Има едно общо нещо между путлериотите, маГАрешки, ()резидента и другите рублофилски путлеристи в НРБ. И това е ,……….че всичките си ги “избира” калинковоКРАСНОкожият “вожд” на НРБ – МУТРОмилиционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА.
  Без него нямаше да има нито ()олен ()ИДЕРов , нито маГАрешки , нито ()рзидента, … Никой!!!
  Нямаше да има и огромни шпионски централи на ГРУх и КГБ в НРБ, които извършват хибридни войни на Балканите , в съседните държави. Нямаше да ги има нито ОПГ-ДАНС, нито УБО, и другите “соцслужби”, които са просто клонове на колониалните си централи -ГРУх и КГБ!
  Но всичко това е така , защото такива си ги “избира” МУТРОмилиционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА, през последните 18 години!

 2. Възразявам на “дивоизточният…….”че изброените от него лошотии са причинени от ТИКВАТА.Изборът на самата Тиква се прави не от друг,а от БГ гласоподавателя.Той докара и връчи властта на Мадридският мошеник,и то след едно успешно управление на ОДС,начело с Иван Костов и останалите правителства след него.Да не говорим за злополучното управление на Виденов.Така че ,в основата на всички неблагополучия през последните 29 години ,е волята на БГ гласоподавателя….

 3. към г-н АМАДЖАРОВ :
  явно не сте ме разбрали?!?! Аз казвам че точно за този “мандат” бокоТИКВАТА вкара маГАрешки за патерица, като му позволи да вземе част от неговите КУПЕНИ “гласове”, иначе едва ли точно маГАрешки щеше да влезне в този “парламент”.
  Освен това също така бокоТИКВАТА даде индулгенции на ()олен ()ИДЕРов, за да може и той да участва в коалицията са каракачанов и симеонов, иначе Атака едва ли щеше да има депутати, а и симеонов и каракачанов бяха на границата за влизане в парламента ,и също можеха да нямат депутати , ако не можеше ()олен ()ИДЕРов да участва заедно с тях. Но бокоТИКВАТА им помогна на всичките му видими патерици с купуването на гласове за тях, за да може да продължи задкулисно да се договаря в раздаването на порциите с истинските си коалиционни партньори от БСП и ДПС.
  Погледнете какви резултати имат МВРО и Атака в ромските махали , и ще ви стане ясно ,че бокоТИКВАТА и цвъкиУМНОТО са им продали част от техните купени гласове в тези махали.

 4. Марин льо Пен се стреми да създаде нов имидж на партията си в следствие на което наш Сидеров (заедно с Орбан и др.) изпадна от полезрението и.
  Либералите го критикуват. Националистите не го искат. Кофти. Може да се подстриже за монах. Нали учи теология. Ще свикне на манастирската чорба по-лесно.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.