Съдебният тормоз на един управник от “Атака” катастрофира днес окончателно в съда

FC0DAA98-0E90-4FA4-BD89-D097E2911A45Управителят на Област София Илиян Тодоров, опитал се да ме осъди за 120 000 лева за клевета и обида във връзка с две мои статии, който загуби на две инстанции първото си дело срещу мен, оттегли днес жалбата си по второто дело. 

Софийският районен съд прекрати делото по негово искане след споразумение между адвокатите и съгласие от моя страна. 

Това бяло знаме слага край на близо година и половина тормоз чрез призовки и разкарване по съдилища. Бях превърнат в подсъдим заради това, че написах истината за скандалното му назначение на високата държавна длъжност. 

Срещу парламентарната подкрепа на партия “Атака” премиерът Борисов раздаде през май 2017 г. високи постове на нейни активисти, сред които и Тодоров, без той да е имал и ден опит в административното управление на каквото и да било преди. 

От всички многобройни остри реакции в българските медии срещу това скандално решение управляващите бяха избрали да накажат тъкмо моята непримиримост. Днес те катастрофираха окончателно в съда. Това е добра новина не толкова и не само за един отделен журналист, колкото за ( основателно в много случаи) съмняващите се граждани във възможността справедливостта да победи нагона на самозабравилите се държавни началници да се налагат на всяка цена. 

От показания на свидетели на тъжителя Тодоров стана ясно при тяхното изслушване миналия октомври, че решението за делата му от частен характер срещу мен всъщност са обсъждани в централата на партията. Това е класика в жанра на поръчковия тормоз срещу журналист по партийна линия. 

По данни на пишещия тези  редове, не е изключена във връзка с това реакция на международни правозащитни организации, наблюдаващи и без това жалкото състояние на свободата на словото в България. 

НА СНИМКАТА:  Минути след решението на съдията пред сградата на Районния съд в София

IMG_0392

 

 

 

 

Щафетата на тормоза обаче е поета от лицето Георги Жеков ( на долната снимка), който продължава да ме съди на 21 март с претенцията, че съм му бил причинил болка във връзка с това, че  съм написал в блога си истината за негов истеричен изблик на публично място място в София срещу мен и 10 годишната ми дъщеря. https://ivo.bg/2017/10/24/лирично-по-повод-свинщина-срещу-детет/

Unknown-1

 

38 мнения за “Съдебният тормоз на един управник от “Атака” катастрофира днес окончателно в съда”

 1. БРАВОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО

 2. Иво поздравления! Но не се готви за отдих, тези типове няма да те оставят, виж как пращат от Кремъл хола да тровят българи и англичани, най-напредничавите народи на Европа! Но гледай сега кво праи Тръмп през втория си мандат, ще разгони фамилията на другаря Путин, оставил го е за десерт него, затова не го ебава за слива.

 3. Браво Иво. И този рубладжия /Г.Ж./ ще го гътнеш….

 4. Уважаеми г-н Инджев,
  Поздравления!
  Един несправедливо осъден журналист щеше да е полезен за каузата, но един справедливо оправдан журналист е още по-полезен и за каузата, и за близките си, и за усещането, че и справедливостта понякога тържествува.
  Поздравления!

 5. Марк Солонин за одиозната повърня на лизача сурков. Според която колкото по го ги т…… ватниците, толкова по им е гот. Особено га начело на Мордор е ввХУЙЛО. И те, така, доде последният кацап дръпне шалтера на Педерацията. Много мина, мъничко остана.

  http://www.kasparov.ru/material.php?id=5C64060751E55

 6. Ето една хубава новина в този ден за човека неистово защитаващ Истината!
  Изобщо не се съмнявах, че правдата ще възтържествува.
  Да ни е жив и здрав стопанинът на блога и все така да печели всички битки по пътя си!

 7. Браво!
  И другото дело на Жеков ще катастрофира.

 8. Поздрави за успеха!

  Сега е вече време да ги отръскате хубавичко двата рубладжийски боклука – за тормоз, морални, физически и душевни страдания. Адвокатът ви със сигурност знае как. Има ли нещо по-хубаво от това две прононсирани рАЗИЯТски гниди да поемат солидарно издръжката на сайта ви например за следващите 2-3 години. Стискам ви палци от все сърце!

 9. Моите поздравления господин Инджев! Сега да му мисли онзи БОКЛУК георги жеков, такива като тези миризливи лайна ги има на всякъде – та даже и в Америка и то Българи. Пожелавам ви следващият успех!IIC…..oIL.

 10. Поздравления г-н Инджев,явно има все пак съвестни съдии , но тормоза си е тормоз ,такава им е била целта ,не толкова присъда колкото да ви създават дискомфорт …

 11. Поздравления.
  Късмет и щастие на Вас и семейството.

 12. Г-н Инджев,
  ако позволите, добавям моята скромна въздишка на облекчение по повод възтържествувалата Справедливост, към споделената подкрепа от всички форумци и почтени коментатори във Вашия блог!
  С уважение

 13. Браво поздравления за г-н Инджев и за българския съд !

 14. Сега трябва насрещно дело за уронване престижа на публична личност с над 40-годишна известност.

 15. Не е по темата. Прихванато от друг сайт.
  “В цял свят се крадат овце, но само в България заедно с кучето. В някои държави може и да се случва такова нещо, но само в България овцете и кучето могат да се крадат барабар с овчаря. Един депутат от ДПС дори е постигнал нещо повече – той задига стадото овце заедно с кучето и овчаря, като включва в кражбата и пристигналите разследващи и проверяващите разследващите тайни служби. Най-комплексния играч в този бизнес.”

 16. Присъединявам се към поздравленията и пожеланията към Вас, г-н Инджев! Дано има повече истински и независими журналисти в България!

 17. Поздравления! Дано най после безобразията престанат.

 18. И втори от отровителите на Скрипал бил в България освен Федотов !!!

  Що ли не казват КОЙ ТОЧНО от двамата?! Щото, сигурно, са И ДВАМАТА! Нали се оказа, че в Свети Влас си бил купил имот някакъв Чепига. Колко ли още “чепиги” и “мишкини” мишкуват из цяла България, сякаш им е бащиния, по-безопасен и по дискретен плацдарм за начинанията им дори от собствената им родина!

  https://www.faktor.bg/bg/articles/i-vtori-ot-otrovitelite-na-skripal-bil-v-balgariya-sled-fedotov

 19. Все пак не трябва да забравяме ЧИЕ(?) лично назначение е този атакист! Защото ПРЯКВАТ отговорност е на неговият “начальникь” ,който го “назначава”!!!
  Ще дам един пример, ако някой атакист иска да го назначат за неврохирург в Пирогов , например, то КОЙ(?) ще е отговорен за евентуалното му назначение за тази длъжност?!?! Дали самият КАЛИНКОВ желаещ ,или главният лекар във Пирогов?!!? Според вас КОЙ ще прецени дали атакиста става за неврохирург в Пирогов, а?!?!?!
  Ако все пак главният лекар на Пирогов го назначи, дали атакиста няма да има “правото” да съди всеки ,който му каже, че е само “партиен” парашутист, а не неврохирург, след като един цял главен лекар на Пирогов го е “признал” за такъв , с назначаването му за неврохирург в Пирогов,макар и по “партийна линия”, а?!?!?!
  Това е беше само едно предположение!
  А сега да си припомним и КОЙ(?) назначи атакиста за главен генераль-губернатор на София. Дали не беше един биФш генсек на милицията и биФш “кмет” на София, който от три “мандата” е “вождь” на НРБ?!?!?! А преди това е бил и пожарникарин от БКП, и даже биФш охранник на тато-ди-тути-каскети и Кобурга?!?
  Ето ТОЙ(!) назначава ВСИЧКИ калинковоКРАСНОкожи “партийни” намерклатурчици в НРБ ,през последните 10-15 години! И назначаването на този атакист за “губенаторь” на София се дължи пак на неговият ПРЯК “начальникь”- МУТРОмилЮционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА!
  Жалкото е, че се налага българските съдии да ПОПРАВЯТ дори “кадровите” грешки на бокоТИКВАТА, вместо ТОЙ(!) сам да си ги поправя. И така те са натоварени със допълнителна и излишна отговорност за проЗДотиите на “вождь” на НРБ……
  Дано и г-н Инджев продължи напред , въпреки
  допълнителната отговорност, която и той пое(както съдиите!), за да поправя ,лично, проЗДотиите на МУТРОмилюционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА , когато е избирал да назначава своите калинковоКРАСНОкожи номерклатурчици за “генераль”-губернатори на София!……

 20. Радвам се за изхода от делото!Честито!

 21. Господин SMS много сте прав! В България бъка от такива като Чипига Мишкин и Федотов но Българското ПРАВИТЕЛСТВО начело с МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ и пРЕЗИДЕНТ и досега си правят оглушки. До сега те трябваше да изгонят половината РУСКО посолство начело с макаров – да не говотим за този ПОЛОВИН МИЛИОН изкупили и населяващи цялото ни Черноморие и България. Тези УРОДИ да си грабват МОЧИТЕ и КУФАРИТЕ и “ЧАМАДАН ВОГЗАЛ СИБИР”!IIC…..oIL

 22. Поздравления г-н Инджев! Пожелавам Ви здраве и воля за да продължавате все така неотстъпно борбата за популяризиране на ИСТИНАТА!
  Поздравления и за съда! И там се води сериозна битка за независима и справедлива Съдебна система, за Върховенство на Закона!

 23. Честито на един голям ЧОВЕК! Да му е здраво перото и бистър умът на такъв БЪЛГАРИН! Да ни е честит на всички ни! Пожелавам Ви бъдещи успехи и знайте г-н Инджев, истинските българи и истинските патриоти са плътно зад ВАС, където и да са по света! Винаги!
  PS: Дръж здраво перото ЧОВЕЧЕ! А то пресен спомен как един тв водещ смени резбата! А му повярваха всички тия дето сме по чужбината! И половината страна. Ейййй, голям сакатлък стана, ей!!! И пред всички!!!

 24. Поздравления и благодарности към г-н Инджев и всички, които го подкрепиха!

 25. Честито г-н Инджев и Благодаря ! Честито и на всички истински Българи които обичат България и мразят тази нашественическа руска орда и нейните
  местни лакеи ! Жалко за изгубеното време – за съзидание и лично . Прекрасен празник , ви желаем каквото и да празнувате днес : )

 26. Иво, честито! Стана малко като “честита баня” – не се случва често да спечели човек съдебна битка с властимащите.
  Нали не си мислиш, че ще те оставят на мира. Бъди готов за следващи битки.

 27. Честита ПОБЕДА, ДРАГИ Г-Н ИНДЖЕВ! Да си жив и здрав, заедно с цялото ти семейство! Извинявам се за силния израз, но ти си СЪКРОВИЩЕ за България! Дано се събудят и се обединят истинските журналисти. Трябва да разберат, че така не може да продължава! Чашата отдавна преля. Пожелавам ти яка клавиатура и все така смело напред!

 28. @Роберт Алтънов

  Какви нови лидери на СДС?! Преди няколко дена един такъв седеше при Коритаров, който го направи на пет ст`инки с минимум усилие. Случаен, неопитен, неподготвен, безидеен човечец, който сякаш седеше на електрически стол. Ако искате да замените герберските калинки със седесарски – ваша воля, но докога българският избирател ще е толкова невзискателен към избраниците си!

  https://www.tvevropa.com/2019/02/kak-sds-shte-uchastva-v-izborite-za-evropejski-parlament/

 29. За съжаление не може да поздравим Инджев за пиара ,който си прави. По нищо не се различава от психопата Г.Жеков, нито от лайновоза подлога на Сидеров Илиян помияра на Атака. Самата Атака скоро искаше да го изхвърли но авантата за пестъпника Сидеров е по-голяма. Но да се върнем на Инджев доказано е бил агент на терористичната Държавна сигурност, работел е за престъпна репресивна организация. Ползвал е облаги като подлога на помийната яма от криминални престъпници и политическа мърша, като СДС, и още много дълъг списък с зловредни деяния. Освен това Инджев оставя коментари които са хвалебствени риарни писания за себе си.Че жеков е един психопатен урод и криминален самозванец, тъп неграмотен, криминален престъпник от организираната престъпна група на престъпника Георги Ифандиев, това е друг въпрос !

 30. Аз истината
  0 одобрени
  me.in@abv.bg

  Публикувам ти несвързаните с малкия ти мозък (по)мисли в целия ти плясък – като възможност да ти се порадват някои твои подобия по темата за това за кого съм работЕл, вкл. за “политическата мърша” СДС. Дано да има лековит ефект.

  Но не се надявай да ти публикувам “дългия списък” със “зловредните ми деяния”. Не че има такъв…

  Налудните твърдения не се нуждаят от опровержения поради тяхната налудност, но за целите на медицинската експертиза се налага понякога да бъдат оповестявани.

  Апропо, анонимното ти натрапване под маниакалната табела “Аз истината”, е достатъчно основание за всеки психиатър да ти постави диагноза.

  Имаш верни прозрения за други луди, като теб, в краткото представяне на собствената епикриза, но това не те прави нормален.

  Лекувай се.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.