Кой организира угодната на Кремъл демонстрация в София вчера- отговор в текст и снимки

 

 

 

Милите (без)родни картинки на български граждани, веещи руски знамена, портрети на Ленин,  Сталин и слугата му Георги Димитров по случай победата на СССР над Германия и последвалата окупация на България и половин Европа, за пореден път свободно “украсиха” вчера центъра на София на фона на Монумента на окупационната червена армия (МОЧА). 

Кой мислите е организаторът? Вярвайте на очите си. Защото организаторите се хвалят с надпис върху кожените си ризници с надпис на руски “Болгария”. На същите кожени униформи се мъдри и маркирано с петолъчка обозначение “организатор” ( пеещ съветски маршове на фона на МОЧА).  Сред организаторите се откроява най-едрият. Казва се е Денчо Златанов. Бил известен като председател на българските имитатори на руските рокери на Путин “Нощни вълци”.

На едни снимки, например на тази с руския посланик Макаров,  се е обозначил с надпис “София” на гърдите.

 

На други, като при участието му в хулиганския опит да бъда малтретиран и спрян да представя книгата си “Измамата “Сан Стефано” в Градската библиотека в Добрич пък се вижда, че на гърба му пише “ВАРНА”  ( и това сигурно “няма нищо общо” с другия любимец на руското посолство, варненския “възрожденец” Костадин Костадинов, който отрече да е пращал моторизираната банда в Добрич).


 

 

 

 

 

Златанов се подписва във Фейсбук като Lord и се представя в своя профил като бивш “съветник в Европарламента по приемането на закони”, но не уточнява тогавашната си политическа принадлежност. Но като се знае, че е бивш национален координатор на НСДВ ( да ви напомня началото на политическата му кариера на един друг много едър българин? )  и се види снимката ( по-долу) му с лидера на партията по онова време Антония Първанова, можем обосновано да се досетим, че войнстващият русофил е бил по онова време царист. Май не се гордее днес с това. Вече не е мода.  

 

 

 

 

Същият обаче се е отдал междувременно напълно на червената кауза с нейната русофилска канава, а напоследък и лично на Корнелия Нинова. В профила на Денчо Златанов, който имитира дори физически облеклото, атрибутите и шапчицата дори на своя руски кумир Залдостанов ( поне приликата във фамилиите вероятно е случайна), е пълно с възторжени възклицания от рода на “Откога чакахме, вива Нинова” ( по повод обявеното от нея напускане на парламента на 17 февруари тази година). 

НА СНИМКИТЕ: Руският тартор на “Нощните вълци” Залдостанов ( на пресконференция в Русия, на която хвали Златанов как се бил справил с “бандеровците” в България) и неговият български имитатор  сред себеподобни

 

 

 

 

 

 

 

Денчо Златанов, видно от коментарите му в неговия профил, е срещу всички, които не се казват Нинова или Жан Виденов ( който бил отказал среща на Сорос и затова го свалили от власт !), дори и срещу събратята си по русофилщина, като Сидеров и Джамбазки. 

 

 

 

 

 

Горд с близките си свръзки с руското посолство, както се вижда и от благодарствената грамота, с която е дарен от руската държава тази година на прием в посолството в деня на Отечеството ( му), в крайна сметка трябва да му повярваме, че е организатор на прокремълското пропагандно мероприятие.

 

 

 

 

 

Колкото и малко да е известен на публиката този организатор на демонстративната любов към нашите окупатори, все пак има някои данни за него, които допълват образа му, включително като протестиращ срещу опитите за приватизиране на Булгартабак преди това да стане факт, след като уж омразният му премиер Борисов продаде без алтернативна оферта на Руската външнотърговска банка последното голямо българско държавно структуроопределящо предприятие, бранено от ДПС яростно четвърт век.

 

 

 

 

Апропо, за побоя над протестиращи срещу руските “Нощни вълци” в Бургас, руският шеф на глутницата Залдостанов благодари лично на Златанов на пресконференция в Москва през 2016 г. Със следните думи:

“ Денча ( един “истински” руснак не може да не порусначи едно българско име, но не защото не може да изговори Денчо, а заради принципа) направи така, че бандеровците в България да запомнят как трябва да проявяват гостоприемство спрямо руснаците”. Българските власти не “забелязаха” тогава кой кого бие. Българските медии, солидарно с тази путинофилска “слепота”, обявиха тогава побоя за “меле”, в което и двете страни са виновни.

Цитирам Терминал 3:

“НОЩНИТЕ ВЪЛЦИ” НА ПУТИН ВОДЯТ ПРОТЕСТА НА “БУЛГАРТАБАК”?

от Терминал 3 – 6 декември 2017 г.

Днес сред демонстрантите в подкрепа на “Булгартабак” забелязахме две водещи лица, които изключително много наподобяват членовете на мотористката група “Нощни вълци” на Владимир Путин

В България през 2016 г. „Нощните вълци” предизвикаха сблъсъци пред „Св. Александър Невски” и сбиване в Бургас. “Рокерите на Путин”, както също са известни, предизвикаха остри реакции и тази година. През 2017 г. Полша обаче не допусна “Нощните вълци” изобщо да проведат своето пропагандно турне.

Допълнение: 

Въпросният Денчо Златанов изглежда има общо и с мафиотските среди от началото на прехода и по-специално със застреляния през 2004 г. Дмитрий Минев-Руснака от СИК.

Двамата са съдружници в “Лем 69” АД, създадено през 1995 г. заедно с Николай Маринов – Малкия Маргин и Мирослав Александров.

Златанов може да бъде забелязан и на снимки с евродепутата от НДСВ Антония Първанова, когато тя взима участие в рокерски шествия.

В портрет на Денчо Златанов от 2016 г. във в. “Стандарт” той заявява, че е предложил преди години на тогавашния кмет на София Бойко Борисов да направят шествие подобно на това на “Рокерите на Путин” и сегашният премиер с радост е приел идеята.

“След като се прибира, предлага този начин на организация на тогавашният кмет на столицата Бойко Борисов, който с радост приема идеята и подписва разрешението. В същата година се е провел подобен парад и у нас, символизиращ откриването на мотосезона. Оттогава това става традиция. “И както руските рокери имат снимки с президента и ги наричат “Рокерите на Путин”, по същата логика и ние може да се назовем “Рокерите на Борисов”, тъй като също имаме снимки с него”, казва Денчо пред изданието”.https://terminal3.bg/noshhnite-vlci-na-putin-sred-demonstrantite-na-bulgartabak/

На питащите защо изобщо се занимавам с този руски герой, който се разхожда с руски надпис “Болгария” върху паравоенните си одежди, отговорът е: защото все някой трябва да обърне внимание на онова, за което властите ни си затварят очите.

Вярвам, че Денча няма да се разсърди. На аутодафето, което той мълчаливо командваше  срещу мен в Добрич начело на взвод военизирани на вид “храбреци” срещу сам човек, същият не пророни и дума, а полицаите не го “забелязаха”, оставяйки го да си изпълнява втренчено задачата до самия край на моя монолог от час и двадесет минути ( на снимката от Градската библиотека в Добрич на 7 март тази година двуметровият Денча се бори за стола си на първия ред с една жена, която напразно се опита да му го отнеме, апелирайки към него да се засрами от габаритите си в схватката с една възрастна жена).

 

 

 

Явно разчиташе да ме “респектира” с внушителния си външен вид. Както виждате, респектира ме наистина и му се отплащам с популяризиране на геройската му дейност в полза на една чужда държава. Пък и популяризирам и популярните сред неговите подобия схващания за справедливост. Като това за “народния съд”, което е написал в профила си във Фейсбук ( без намеса в правописа и граматиката на този бивш Европейски съветник в правенето на закони)

Ако “елита” осъден от Народния съд е бил като сегашния, просто всичко сбило както трябва!

 

Изкушавам се само да отговоря на неговото “ако” в горната присъда, която е готов да произнесе с днешна дата: тогава не е било толкова зле колкото сега от морално-патриотична и най-вече от общочовешка гледна точка. Присъдите на т.н. народен съд са произнесени все пак в условията на чужда окупация, т.е. в условията на неизбежност ( па макар и по убеждение от страна на екзекуторите с български имена). Докато сега подобни присъди , за каквито мечтае Денча и началниците му, са си чиста проба доброволно съглашателство с видоизменената постколониална доминация над България, за което няма оправдание пред съда на човешката нормалност.

33 мнения за “Кой организира угодната на Кремъл демонстрация в София вчера- отговор в текст и снимки”

 1. Организаторите са ясни, а кои са тези, които разрешиха това сборище – учительницата па руссский и патрона и Буда!

 2. Дьенча бре чети – дьенча не чете
  Дьенча – рабoти , дьенча пак не ще
  Време се мина дангалак два метра изцвуля
  Иска да яде – ИМА от къде ! България ще продаде !

  Какъв само вкиснат русомански Кич са гореизложените снимки . Чак смърди ///

 3. Няма нищо странно във връзката на дребнавите малоумници, които сляпо подкрепят онзи, който им дава локум преди да ги накара да бачкат за него по 12 часа за два пъти по-малко пари и вечната им безличност. Иво ги изобличава точно в десятката! Защото са безмозъчни руски слуги. Няма и половин причина да си русофил, но логиката не се оправдава от поведението на тълпата, която се ръководи от ниски страсти, подли злодеи и алчни убийци. Плати ли Иванущка, тук се появяват певци и свирачи- китни и кръщни като цигани, с мозък на папагали. Проблемът е в отглежданата и поощряваната тъпотия. И те се появяват в позицята на предатели на родовете си, докато държат българското знаме наобратно, карайки американски и японски мотори. Най ми е весело да видя антифашист на мотор БМВ или на Хонда! Докато вият колко са лоши фашистите, карат техните мотори и подражават на гнилия капитализъм. Палячовци с рейбани, облечени като онези, срещу които плюят заемат горда поза, сякаш пак ще победят врага. Ей сегичка ще влязат в бой само да им се каже и даде ръжие. Сами не се виждат колко са жалки! А Иво пише ли, пише! И за пореден път в десятката!

 4. БОКЛУЦИ, та дрънкат и чак в югът на юга на Франция се чуват.
  ДГД от една долна, мръсна гад!
  Но ето го Тарторът, Символът, Главният изпълнител на Моделът КОЙ. Вездесъщият пенкилер с чутовна, съчинена открай-докрай от самият него и приета на юнашко доверие от родните масмедии биография. За Самият Баце, има си хас, иде реч.

  https://www.reduta.bg/дрънкай-но-не-се-прехласвай

 5. Около темата. Дали Идиотите от снимките горе са давали ухо на фактите представени по-долу. Имам обосновани предположения за едно голямо НЕ. На всичката отгоре изпитват органическа ненавист към историческата истина. А и ги мързи за познание, та две не видят.
  https://ru-polit.livejournal.com/17931720.html

 6. От снимките се вижда колко е доволен и щастлив Денча, че братушките му обръщат внимание, грамоти му дават, “уважават” го, даже го снимат! Ама все някак отдалеч, гнусливо. Да, нуждаят се от него, без съмнение, както е нужен парцала за обърсване на мръсотиите в тоалетната. Пък той (Денча)не може да повярва на късмета си, щастлив, щастлив и горд бОлгарин!

 7. Не вярвам да има топки “Денча” да съди сегашния елит, както през времето на съветската окупация. Защото онзи елит е бил култивиран в естествена среда, а сегашният в московска лаборатория и с московска благословия. Не вярвам да има топки да посегне на някой червен аристократ, назначен за бизнесмен. Другата разлика е в това, че на сегашния елит му сервираха накрадените пари в куфарчета и се вижда, че са некадърни да ги вкарат в оборот и да ги множат по правилата на свободния пазар. Трябва им монопол и дефицит за да се почувстват в естествена за тях среда.

 8. Истината е, че докато е модерно джуджето в Кремъл ще има подражатели! Няма смисъл да се бори човек с подражателите!
  И понеже джуджето си има оръжия, няма друга борба с него, освен оная изпитаната – пълен блокаж на стоки, услуги, достъп до пазари, до технологии и най-вече международна изполация на всички с руски паспорти!
  Само радио “Свобода” като внос!

 9. Почти по темата: следя с интерес каквото мога от бг телевизии на предизборна тематика и ми прави впечатление, че между следните политически “субекти” разлики в посланията де факто няма:

  – БСП
  – АБВ
  – АТАКА
  – Валери Симеонов
  – Воля
  – Дудука
  – МВРО
  – Изражданье (на костья копейкин)

  и още поне два-три по-малки “субекта”. Изглежда, от руското посолство са обявили конкурс за най-креслив рубладжия, за да видят после как ще сглобяват новия коалиционен партньор на курнелия, когато дойде време да пуснат падишаха по пързалката. Все пак белата златка е вече на години и мястото й трябва да се заеме от някой млад откачалник. На този отчайващ фон просто нямам идея как може да се гласува за други освен за ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ.

 10. Тия всичките Данте ги замрази до гуша в река Кокит. Тарпеята в бялата нощница (третата снимка) май ще я сънувам в следващия кошмар.

 11. Фани един Денча, тури го на БМВ мотор с кош, турни още един Денча в коша с една картечница – готов мотор с кош на ЕСЕС

 12. Иво Христов – “Професорa”, виден деятел на кремълската агитка у нас, обяcнява как за бедността в Русия и България,бил виновен Западът.Kакво разсъждение да очакваме от бай ви Денча, и група полупартизани.
  Обикалят страната, oрганизират поклонения, и ce борят за честта на Кремъл по библиотеки и бензиностанции. Tоку виж, Mакаров освен грамота, връчил нa Денчo и значка.
  Ами, ако утре за заслуги към Русия и Болга́рия, получи от награда от Него, – от Свещенатa Особа, залогът на нашето благополучие и процъфтяване, Владимир Владимирович Путин.. Hе е шега работа, ей.

 13. Если завтра война. Кой кого?
  “Бесмертний полк” срещу легендарната 82-ра Въздушно-преносима дивизия

 14. Доколкото разпознах лицето дърпало столове от бабите в Добрич и сега представеният Денча, мисля че са различни инструменти на руското българомразие. “Юнакът”- страшилище на възпитани, културни, кротки хора е друг варненски дингил с внушителна физика, мотоциклетист-по рускому, див комунист по наследство.Не съм 100% сигурен, но е по логично, “ударната” бригада да е от региона.

 15. Пародия на ИЗИ РАЙДЕРС! Като ги гледам тези момчета с кожените жилетки и окичени с ЧЕРВЕНИ ПЕТОЛЪЧКИ но не каращи КАЩАН или ОРАЛ а возещи се на машини на победените от тристранният пакт а и на Америка си мисля след като прославят “СВОБОДАТА” на ГАСУДАРИТЕ си от “МАТУШКАТА” им БСПАТАКИ и разни КОПЕЙКИНИ защо ли не си запалят моторетките и не си заминат в любимата им РАЗИЯ кадето ще се радват на мечтаната от тях СВОБОДА и да ни ОСВОБОДЯТ от тяхното присъствие тук у нас. Това ще е голяма радост на България да се освободи от такава ПУТЛЕРСКА НАПАС която се мъчи да върне България над 30 години назад и да мечтаят за 16 република като кумира им ТОДОР ЖИВКОВ!IIC…..oIL.

 16. Вчера в Хамбург се разхождаха руски кадети от техните ветроходи изпратени за деня на Хамбург. Малдаежите бяха като деца в сладкарница или магазин за играчки. Само 3-4 видях със закичени лентички, гледащи намусено и пушейки нервно. Скоро шайката в Кремъл, няма да може да удържи желанието на младите за една по-нормална Русия.

  Дори да им внесе всички стоки, Путин няма как да им даде по-добър начин на живот.

  Тя тогава този юнак ще се присламчи под знамената на демократичната европейска общност.

 17. «Русский патриотизм может заключаться в одной ненависти к России.. . Любовь к России, заключающаяся в желании жить в России, есть химера, недостойная возвышенного человека. Россию можно любить как блядь, которую любишь со всеми ее недостатками, проказами, но нельзя любить как жену, потому что в любви к жене должна быть примесь уважения, а настоящую Россию уважать нельзя»
  (князь П. Вяземский) .

 18. Московия была воспитана и выросла в ужасной и гнусной школе монгольского рабства. Даже после своего освобождения Московия продолжала играть роль раба, ставшего господином. Впоследствии Петр Великий сочетал политическое искусство монгольского раба с гордыми стремлениями монгольского властелина, которому Чингиз-хан завещал осуществить план завоевания мира. – Ф. Энгельс

 19. “Народ равнодушный до наименьшей обязанности, до наименьшей справедливости, до наименьшей правды, народ, что не признает человеческое достоинство, что целиком не признает ни свободного человека, ни свободной мысли. ” Пушкин.
  А.С.Пушкин – Я, конечно, презираю отечество мое с головы до ног — но мне досадно, если иностранец разделяет со мною это чувство.

 20. Если бы провалилась Россия, то не было бы никакого ни убытка, ни волнения в человечестве. — Иван Тургенев

  “Русскому соврать, что высморкаться. Их ложь исходит из их рабской сущности. Народ никогда не знавший и не говоривший правды-народ рабов духовных и физических. Убогие люди.” – Н.М. Карамзин
  Русскому человеку ЧЕСТЬ — одно только лишнее бремя… – М. А. Булгаков.

  «Я не горжусь, что я русский, я покоряюсь этому положению. И когда я думаю… о красоте нашей истории до проклятых монголов и до проклятой Москвы, еще более позорной, чем сами монголы, мне хочется броситься на землю и кататься в отчаянии от того, что мы сделали…». – Толстой А.К. Из письма другу Б. М. Маркевичу 26 апреля 1869 года. Собрание сочинений в 4-х тт. Т. 4. – М., 1964

 21. Просто трябва да се проверят доходите им – сигурен съм че скъпите мотори на подобни “българи- юнаци„ не са купени със средства от нормална трудова дейност понеже 8-часов работен ден за повечето е обида.

 22. @ I.IVANOV:
  Извергите сами няма “да запалят моторетките” и няма да си “заминат в любимата им РАЗИЯ”, защото:
  1. Знаят, че там сегашното пълнене на гушите им ще спре.
  2. Знаят колко кофти е там.
  3. Знаят, че там шпаната ще им срита задниците на третия ден.
  4. Тук са си устроили охолно, безметежно и безнаказано мърсуване и лапане, което там ще срещне сериозна конкуренция.
  За да се осъществи пожеланието Ви /без съмнение оздравително за страната ни/, някой ще трябва да ги изрита. Безкръвният път към подобно решение е създаването на легитимна политическа сила, която да декларира програмни намерения от вида на “Приоритетите”, които предложих тук преди време:
  1. Незабавно приемане и прилагане на закон за премахване в твърди и неотменими срокове на всички топоними и материални символи на терористичното „партизанско” движение от периода 1941-1944 година, престъпното държавно управление от периода 1944-1990 година, както и тези на забранената КПСС и вече несъществуваща държава СССР.
  2. Незабавно инкриминиране по законов ред на всички политически партии, школи и учебни заведения, съюзи и други НПО, изповядващи и пропагандиращи с думи и действия расистки, етнически, терористични и тоталитарни идеология и практика.
  3. Незабавно инкриминиране по законов ред на всякакви общностни групи и НПО, основани на и афиширащи в интерес и полза, на която и да било чужда държава доктрини и действия, в противоречие и ущърб на официално утвърдените цивилизационен избор, евроатлантическа ориентация и цялостни интереси на Република България…………………. и т.н.
  Убеден съм, че такава политическа сила би спечелила още на първите избори! Всякакви други “сини коалиции” и “десни” обединения на притоплени манджи са пълна безнадеждност.

 23. Към HRISTO GEORGIEV ILIEV

  Така е, в признатата за образец за демократичност държава, каквато е Канада, навирането на комунистическата символика в очите на обществото се третира точно както и опитите за кафява пропаганда. Не и у нас.

 24. Господин Тинков! Не трябваше да ме просветлявате по точки – на мен ми е напълно ясно каде и как им е изгодно на тези БОКЛУЦИ. Знаете ли че такива като тях можете да видите и да ги чуете и тук в Америка – става въпрос за нашенци които ПЛЮЯТ та се скъсват свободата която са получили от Американското правителство осиготило им ГРИЙН КАРТИ a не са бягали през онези години когато ние бягахме като не знаехме нали няма да се узовем в някой я Софийски я Старозагорски затвор ан ай вече Бобов дол. На много от тях не веднъж съм им казвал защо не се преселихте там в РУСИЯ а дойдохте тук за да ви слушаме ГЛУПОСТИТЕ и отговор никакъв!IIC…..oIL

 25. Както може и да се очаква , основната вина за поредният РУБЛОфилски лумпен носят на първо място “службите” на МУТРОмилЮционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА – ОПГ-ДАНС, ОПГ-КОНПИ(р), ОПГ-НАП, ОПГ-ПГУ, ОПГ-РУМНО , и разбира се на първо място сред тях са – ОПГ-МВР и цацаратурата………
  Не може да се очаква ,че след като бокоТИКВАТА е монтирал начело на МВР , за “министър” на МВР , и за “генсек” на МВР , двама квартални милЮционери ще има някакви резИлтати от действията на милицията….
  Още повече ,че милицията е НЕпроменена още от 1944г.! МВР никога НЕ е “реформирано” ,дори минимално ,и си действа както по времето на соца, само със начальническите заповеди “свише”……..
  Не може да се очаква и ,че на МУТРОмилЮционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА и на цвъкиУМНОТО , някога даже ще “сетят” ,че милицията ТРЯБВА да се РЕФОРМИРА в ПОЛИЦИЯ, макар и 30 години от началото на “прехода”………..

 26. До POSTED BY GEORGI NIKOLOV | МАЙ 10, 2019, 22:21
  —————–
  Кремълския гном го сърбят много ръцете за ограничен ядрен конфликт, ама така ще го “начешат” елитните подразделения на САЩ и НАТО, че с краката напред ще го изнесат от Кремъл! Лично съм обещал на семейството и на приятелите си голям банкет при падане на джуджето и разтурването на тази “тюрма на народите”!

 27. До Минувач, и аз съм обещал на семейството и любимата тъща, че га се случат посочените от вас събития, поне едното от тях ще изпълня обещаното от тъста, Бог да го прости, към фамилията. Той за гътването на комунизма което така и не успя да доживее. Аз ще ги водя в Биариц в негова памет и така да сбъдна както той е желал празнуването на мечтата му точно там. Бил е голям почитател на Ерих Мария Ремарк и ще ударим по някоя и друга чаша калвадос.
  Много мина, мъничко остана.

 28. Минувач и аз ще вдигам банкет в Биариц в памет на тъста ми който е обещал га се гътне комунизма там да заведе фамилията.
  Много мина, мъничко остана.

 29. re: денча златанаф

  Това е копнато от бургас.инфо преди няколко години, но е актуално като че е от днес:
  “Направи ли ви впечатление двамата български идиота, които ги посрещнаха в Бургас? Единият беше Камен Попов – лицето, ударило Волен Сидеров, облечено като полицай , вторият идиот с гола глава и черни очила e Денчо Златанов! Кой е Денчо Златанов? Това е тъпкачът на Антония Първанова, бившата лидерка на НДСВ, откраднали заедно 250 000 евро, дарени от cобственика на КТБ Цветан Василев на коалиция КОД за евроизборите !
  Posted by Lyuk | юни 30, 2016, 17:22”

  Думата е за предните евроизбори.

  А предложението на ПАВЕВ ТИНКОВ е хубаво. Но малко съм скептичен – не защото изисква пълна смяна на човешкия матрял в съд, прокуратура и МВР. Нито защото законите ни и до днес ги “коват” потомци на бандитите, грабясали властта с помощта на сАвеЦките танкови и ППШ-та. А защото говорим за закоравели углавни престъпници, поставили се открито в услуга на чужда враждебна държава. Впрочем този проблем го имат и развити демокрации. Престъпниците и техните адвокати ползват закона, който гарантира на нормалния законопослушен гражданин защита от произвол, като чадър за бандитизма си. Няма да кажа нищо ново, ако припомня, че в извънредни обстоятелства се вземат извънредни мерки. Правено е вече 20те – 30те г. на миналия век, когато у нас се развилняват “чети” – коминтерновски, про-югославски, ултрадесни, ултралеви, но все бандитски. Създаден е специализиран жандармерийски отряд, праобраз на днешните антитерористи, и бандитите просто са елиминирани без много шум, поединично и групово, а на данъкоплатеца са спестени сума ти пари. После отрядът е разформирован и за него дори тогава (1938) не се говори много. Просто трябва да го повторим, което вече се възприема и от ЕС. Практичен пример на умните ни предци.

  На Стопанина респект!

 30. Посрещането е на путиняшките мото-помияри в Бургас, детайлите за чиято “визита” се пазеха като държавна тайна, а няколко милиционера от В.Търново, уж в отпуска, ги ескортираха със службения си автомобил (?!?!?!!?)

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.