Четиво за български юнаци ( 18 – )

Демографски сме най-зле на континента, но пък сме първи по хетеросексуалнен консерватизъм, както се вижда от статистиката на Евробарометър за нетърпимостта към хомосексуалните хора в страните от ЕС. https://www.dnevnik.bg/evropa/2019/10/23/3979489_bulgarite_vse_po-masovo_ne_priemat_homofoseksualnite/?ref=home_mainStory

  Най-после да сме номер едно за нещо хубаво, както смятат в увеличаващите се редици на нашенските консерватори, които се роят с темпове, право пропорционални на намаляваното на населението. 

Дочувам горди възгласи сред “здравите сили”, съставляващи явно все по-голямо мнозинство по отношение на малцинствата ( от всякакъв вид): “българи, юнаци” и “България шампион” на демографския стадион срещу всеки албион.

Момент, момент…Търся все пак логиката: хем сме най-мъжествени, хем най-ни спада ( резултатът от) мъжествеността, заради която тя съществува в природата, целяща плодовитост. А плодовитостта сред българските човеци е в голяяяма криза в нашата хетерородина. 

Дали това разкрачване между реалностите, обратни на хетеропретенциите ни (избиващи комплекси срещу “обратните”) , не е сред причините да  мразим “малцинствата”, размножаващите се повече от нас, големите мъжкари, макар те също така и да мрат по-рано от нас, белите супермени и поради това да е мит опасността да бъдем “претопени” от тях?

Излиза “малко” парадоксално: ставаме все по-правоверни на фронта на сексуалното общуване по правилния ( според нас) начин, но в същото време се топим демографски с шампионски темпове. Нещо не е наред май, ама няма кой да го заяви и да даде обратен личен пример.

Началниците в държавата са все разведени с по едно детенце, а най-много да са се отчели с по две рожби, което, при масовото бягство на българи от поверената им държава няма как да доведе до прираст на населението, в случай, че фертилната част от него подражава в това отношение на държавните ни хетероуправници, страшно заети с по-важната за тях задача да си отглеждат избиратели ( наречени от мен преди близо четвърт век в една статия “измиратели” , за което  фалшивите моралисти ме разкъсаха с очерняща кампания в “часовите” таблоиди  и подобните им медийни пазители на коректното псуване ) .

На кого да подражаваме ние, сирачетата, с такива бащици?

Имам предложение в това отношение. Да се хванем за Путин, шефа на държавата в Европа , която е превърнала гоненията срещу хомосексуалните в приоритет на държавната политика. Нима Путин не е пример за подражание? Ходи на високи токчета, редовно пъчи епилирани гърди пред камерите на обслужващия медиен персонал, слага си ботокс на физиономията и целува момченца по коремчетата на публични места ( всичко това е документирано многократно).


 

 

 

Ето защо призовавам: долу обратните на Путин, образец за консервативна мъжественост, светъл пример за нас, бледоликите мъжаги! Ама бил метър и малко сантиметри – кой ти гледа размера му, я му виж размера на държавата с щръкналите ракети!

На нашата крива ракета не знам какъв космос й пречи, но е факт, че успяваме да създадем уникално (на)дървено желязо: хем да сме най-праведно сексуално ориентирани, хем да сме на демографското дъно. Това не е “обратност”, а обърканост, дезориентация в тайгата на ценностите. Защото се въртим в кръг в нея в компанията на страни и народи, които също са преминали през школата по несвобода на съветския колониализъм.

Ако ми обясните какво друго ни родее по нетолерантност относно сродните обществени нагласи със страни като съседна Румъния, централноевропейска Словакия и далечна Латвия, ще се съглася, че греша. А дотогава виждам реалността: обществата, заченати и отглеждани в свобода на Запад, може и да страдат от демографски спад ( с някои изключения, като Австрия), но поне нямат претенция за свръхпотенция. 

14 мнения за “Четиво за български юнаци ( 18 – )”

 1. Няма как да не го кажа. Практически не е възможно друг освен Иво да обясни точ в точ “парадоксът”, мразим различните но и себе си, кат продължение, ако любим, то ще е минимално до степен за мнозина стерилно. На първо място на планетата сме в класирането по изчезването на нацията. Реално, пребиващите във “фатерланда” са около 5 милиона. Останалите близо или над два милиона емигранти, “събирали пари и щели, (кога, сигурно на някой 30-ти февруари) да се върнат”. Туй онзи ден по незнамкойси властващ политик. Толкова са тъпи, че нищо прилично не могат да смислят кат манипулация.
  Тях ги интересува единствено, далаверата на мах, и ГеШтапото да опъне чадъра за КОЙто трябва.
  НЯМА да мине!

 2. Продължение
  Няма да мине и съблогарят Шумаров е посочил начина. Бюлетина 66!
  “Борислав Игнатов е човека!!!
  За всички столичани, които имат нужда от бащица, този човек не е популист, той няма да ви излъже, защото е почтен. Но с експертизата си ще подобри качеството на живота ви. Той няма да навреди на облика на София, защото е естет. Той няма да участва в скрити сделки с олигарси, защото битието му и нивото му не са благодарение на комунизма, а въпреки него. Той ще се грижи за чистотата на въздуха и града, защото има професионалния и образователния ценз за целта – не е парашутист, като двете блондинки. Нека този път не бъде “и умната и рус(к)ите!!! Нека направим умния избор, като гласуваме за експерт и почтен човек, който не е обвързан със съмнителни кръгове!!!
  ТОЗИ ЧОВЕК Е АРХ. БОРИСЛАВ ИГНАТОВ!!!”

 3. След атаките на шефа на АТАКА срещу друг “патриот” почвам да се съмнявам, че това не е омраза а завист.

 4. Не е по темата. Вест от матушката. Дай Боже, всекиму.
  Адвокатът на бившият губернатор Дубровски, срещу когото имаше образувана прокурорска преписка за разхищение на някакви си мизерни 20 милиарда рубли (1 евро в момента е около 74 рубли) съобщи, че е получил постановление за прекратяване на наказателното дело. 20 милиарда – са прекалено смешна сума за да се създават неприятности на толкова уважаван човек. Това не е пакетче сирене откраднато в “Пятерочк” (верига от хранителни магазини за бедняци-50% вчера от народонаселението скромно афишира Росстат) за да се отнасят толкова безчовечно към един доказано наш и то високопоставен събрат-единорос, сиреч от “партията на мошениците и крадците”.

 5. Прочухме се! ПАК! Наистина, българи-юнаци! Всички местни тАлАвизии почнаха новината с тирът с 39-те мъртви подчертавайки, че е тръгнал от България.
  БОГ да прости жертвите!

 6. “Прост народ – слаба държава. Много прост народ – липса на такава!” Какво да кажем за хората, които отричат смисъла на Истанбулската конвенция и съществуването на хора, които не могат да се определят дали са мъже или жени? Не е ли вярно, че сред българските мъже има и такива, които бихме нарекли с чиста съвест женки, да не казвам другото? Е, някой се затварял очите за да лапне пачката от лилиПутин – голяма работа, нека си говорят, важното е келепир да пада… Тези дни, да кажем предизборни, в Добрич се извървяха половината министри да агитират за избраника на Вожда Винету. Днес гост е личният му пиар – съдията и отчаян левскар Георги Марков. Срещата е под наслов “30 години демокрация” и ще бъде представена книгата “Феноменът Виктор Орбан”. Невероятна патетика, с която да бъде честван “Световният ден на дъвката”.

 7. В момента Бойко изръси пред Цецка по битиви, че било наложео американско “ембарго” върху Еърбъс, френското сирене и прочие, няма ли кой да му обяси разликата между по-високи мита и ембарго? Ембарго е това, което е наложил самият Началник върху доставянето на главен мозък в кратуната му.

 8. Това че не сме ратифицирали Истанбулската конвенция, а се топим, навява само на един извод – недостатъчно се борим с джендърите! Трябват още по-яки мерки. Само не мога да преценя кой от двамата, Волен или Ангел ще е по-добър в това отношение… Трябва да погледна на кого е по-голям номерът на бюлетината…

 9. Патреотите ни, сидери, джамбази, сиди-та, винкели, всичките са радикални хетери и хейтъри, но мерят с различен аршин хомосексуалистите. Руските са си ОК, щото са православни и славяни, а родните са омразни “еврогейове”. Това си е чиста сексуална шизофрения! Пфу!
  Джендъри с джендърите! 🙂

 10. Илиян Василев: Гешев прикрива имена по делото КТБ свързани с Путин

  “…Гешев прикрива имена по делото КТБ пряко свързани с Путин. Самият Гешев прикрива умишлено тази връзка с Русия и не само с Бабаков. Атака срещу КТБ е пряко свързана с отказа на Цветан Василев да издаде гаранция на фирмите в този свръхкорупционен проект Южен поток.”

  https://frognews.bg/novini/iliian-vasilev-geshev-prikriva-imena-deloto-ktb-svarzani-putin.html

 11. У нас, откакто Червената армия е въдворила здравите сили да ни владеят и прочистват, те редовно побеждават здравия разум. Виждаме, че където се намесят здравите сили, здравият разум почва да изчезва дори и в такива здравомислещи нации, като британската и американската, които се гордееха с него. То и ние се гордеехме едно време, че сме спасили българските арменци и евреи, пък сега аз лично се срамувам от възродителния процес и от изгонването на сирийски бежански семейства от разни български градчета, които не ги щат. А българската църква, която едно време спаси евреите, сега заяви, че щяла да помага само на православни сирийци….Срам и позор! А иначе ще дам пример само с един хомосексуален човек, и ще замълча – Леонардо да Винчи.

 12. Именно заради такива “юнаци” като “консервативните” елементи в обществото ни,мразещи различните като мислене,облекло,и ориентация сме все още в 1944 като развитие!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.