Проклятието на Хоркина- от Русия с омраза

Ако някой от вас, уважаеми български читатели, се чуди защо страдаме от китайската пандемия, определена услужливо от Световната здравна организация с измисленото с цел да не се дразни Пекин с безадресното название COVID 19, то от Русия дойде обяснение в типичен шовинистичен стил. Двукратната руска олимпийска шампионка по художествена гимнастика Светлана Хоркина определи отменянето на олимпиадата в Токио с една година като Божие наказание ( за всички, но не и за Русия, за която това решение е заслужено възмездие ) заради наказаната да не участва в насроченото за 2020 -та  година спортното събитие Русия, чиито състезатели в различни дисциплини бяха уличени с доказателства в злоупотреба с допинг. https://www.pressball.by/news/other/303603

Злорадството на Хоркина, известна с пламенната си племенна пристрастност към най-мракобесните вътрешни и външнополитически акции на Кремъл, датира от часовете преди днес в Москва най-после да признаят, че и Русия има сериозен проблем с болестта . “Милата” не е могла да знае, че нейният кумир Путин ще отмени референдума за промяната в конституцията на руската Федерация в полза на възможността той да си осигури пожизнено управление. Така, както отмениха малко по-рано и олимпиадата в Япония.

Бич за кого е тази отмяна на референдума на Путин? Хоркина едва ли може да отговори на толкова сложен за нейния простоват мозък въпрос.

Злорадството на увреденото мислене на бившата шампионка е разобличително за дълбочината на пораженията, които фанатизмът може да породи. 

Да, Хоркина не е официален говорител на Кремъл, но е представителна за това в какво може да се превърне един на вид нормален човек под въздействието на шовинистичната пропагандна отрова. В случая тя дава разсейки не само срещу омразния на всеки руски шовинист Запад, но и срещу онези близо 100 страни и техните народи, поразени от китайския грип. Включително и България.

Русофилите у нас вече могат да се поздравят с “просветителството”, дошло като за тях от Москва. То не прави разлика между русофил и нормален човек – всички хора по света ( и у нас ) заслужават да бъдат наказани с пандемията заради унижената Русия, както ехидничи Хоркина. 

И понеже нищо руско не е чуждо на нашенците с руско самосъзнание, да им е честито проклятието на Хоркина. То доказва, че Ленин не е единственият русофоб ( а той наистина се е боял от руснаците, имал е фобия от тях и е направил възможното да набали броя им с няколко милиона поне в рамките на живота му ), за когото смъртта на стотина милиона руснаци си струва, ако това ще доведе до триумф на комунизма. 

Пандемичното мислене на тези болни от човекомразие екземпляри допуска не само руснаците да мрат, но и всички останали нации да бъдат затрити като Божие наказание заради наказаната от Международния олимпийски комитет Русия. 

В български по форма, но проруски по съдържание сайтове, не се осмелиха да осъдят присъдата на ва извержение на Хоркина никак не е странно, а е типично и логично за промитите с новичока на мизантропията московски мозъци. 

Тон даде самият Путин, когато заяви, че без Русия ( ако тя се разпадне по примера на СССР) няма смисъл от съществуването на планетата. Казано от владетеля на огромен арсенал от ядрени и други оръжия за масово поразяване, това звучи поразяващо цинично. Но в очите на поразените от русофилщина нашенци е мехлем за техните заразени от малоценност комплексирани души.

НА СНИМКАТА: Светлана Хоркина, цялата в скъпи кожи, които и днес символизират руското схващане за впечатляващ лукс.

16 мнения за “Проклятието на Хоркина- от Русия с омраза”

 1. За такива дядо ми казва :
  “Кокошка надянала лисица “

 2. Не знам защо Вселенския Патриарх ги търпи още?
  Схизма и отлъчване от Църквата, та руснаците са еретици до един с цялата им официална църква.
  Това е сборище на сатанисти!

 3. Атанас Вълешков по 25.03.2020 в 19:25
  Коментарът ви очаква одобрение.
  Господин Инджев!Току що гледах в един руски клип във ю туб,че между руските лекари изпратени в Италия имало вирусоносители!!!Каналът е “Тенгу”,ако ви говори нещо?С изключително уважение към труда ви!!!Наско

 4. 20 години загубени за демокрацията в РФ и поколение/надявам се не цялото/изманипулирано.Днес,само в стационарите на Краснодарски край се лекуват от атипична пневмония 1594 души.

 5. @ THE ROCK
  Руснаците са езичници, защото вярват в много “богове” – батюшка царь, Ленин, Сталин, Путин, а ерес са “особеностите” на религиозни им традиции, по-близки до исляма, отколкото до християнството с примитивните им църковни ритуали, унижаващи човешкото достойнство и жената, натруфената азиатска архитектура на храмовете им, “специфично” им облекло и какви ли не още старостилни и “новостилни” перверзии. Да се чуди човек защо ги считат за православни ?!

 6. По повод изказването на Путин:
  През 1867 г. на една среща в Баден-Баден Иван Сергеевич Тургенев заявил на Фьодор Михайлович Достоевски в прав текст „…ако в този момент по някаква причина Русия изчезне от лицето на земята, това няма да е никаква загуба за човечеството…“
  От този момент Достоевски е ненавиждал Тургенев до края на живота си.

 7. https://faktor.bg/bg/articles/italianski-polititsi-80-ot-ruskata-pomosht-e-bezpolezna-operatsiyata-e-na-ruskoto-ministerstvoto-na-otbranata

  Сега ако някой каже, че в Италия няма огромен брой “полезни идиоти” (по В.Илич) – грях му на душата!
  Сами вкараха вълка в кошарата!
  Да не се изненадат, ако в най-скоро време (14 дни) се получи пик на заразените?

 8. “Да, Хоркина не е официален говорител на Кремъл,….”
  В тоталитарна държава почти всяка “самодейност” ако не е пряко поръчана от вожда, поне е направена с твърдото убеждение (или поне със силно обосновано предположение), че ще му се хареса…
  Наистина “Тон даде самият Путин….”
  А колкото да проклятието – добре че не махнахме МОЧА, че можеше и Сибирска язва да ни връхлети…

 9. В една тоталитарна система е много важно да си близко до Вожда. Това носи облаги, а спорта е до време. Така, че тази може да не стане повече шампионка, но някой държавен пост и заплата може да получи. Както депутатката Валентина Терешкова.

 10. Това е нищо в сравнение с Тихоокеанските доземци! Те от началото си са все роби на вождът си! Докато при тевтонците и другите старогермански народи е имало мандатност на водачите, с цел да не заприличат на Римската Империя, с нейните Императори до живот! Ако водачите прекрачат срокът за управление, се вдигал бунт, и се сменяли с нови, спазващи Законите! В ориенталските страни е било, и е джунгла! Също като в Латинска Америка!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.