Прощалното слово на царизматичния живковист в аванс

Морук (бащица) на нацията с вдигнат юмрук
Морук (бащица) на нацията с вдигнат юмрук

От десетина години следя и коментирам възхода на падението “Борисов”. Обикновено го правя по информационен повод, даден от него. Но дойде необикновеният миг, когато ще го изпреваря. Няма да го чакам да се изкаже, за да му тълкувам мислите, задни и пръдни, изпуснати поради преяждане с власт.

След като от ДПС предсказуемо (ако не и съгласувано) му казаха днес да си гледа работата и да не се напъва да кове с подкованите си в школовката на МВР ботуши нова конституция, а още по-малко да свиква  Велико народно събрание, нека Борисов свиква, че се започва неговото дет(р)ониране и деактивиране като цар на простите. Идва времето на сложните решения. 

Но самият той е все така предсказуем.

Ето какво ще ви каже Борисов за своята оставка, която става неминуема след обявената днес позиция на неговите свалячи от ДПС, които свалиха Орешарски, за да качат отново Борисов на власт “по заповед на щуката” (и на двуглавия орел), след като през 2013 година го поощриха да даде заден ход като рак-рецидивист, напускал всичките си постове във властта без изключение. 

В обръщението си към народа (неблагодарен към него, според него), сега Борисов ще ни каже следното:

Подавам оставка с гордо вдигната глава, която наричате тиква. Нямам причина да се срамувам от направеното от мен (магистрали, пречиствателни централи за фекалии…).

Съжалявам само за демокрацията, която е за дисциплинираните

Съжалявам за Радев, който си изпусна нервите

Съжалявам за Емо (депутата Емил Радев от ГЕРБ), че не го издигнах за Главен прокурор.

Съжалявам и за политическата класа, която не си дава сметка в какви месеци ще навлезе светът…

Не съжалявам, че направих Мая Манолова омбудсман. 

Но за нищо, което съм направил лично аз, не съжалявам. И вие тепърва ще съжалявате ( за мен) .

Предприемам тази стъпка, за да докажа още веднъж, че съм мъж. Не само на годината, а на десетилетието. Нищо, че жени, които не ми дават да ги мачкам, ме гонят (от властта) по улиците с техните лозунги от Бояна и Дондуков, за да се свра обратно в Банкя.

Аз отново съм прав, макар да ми се наложи пак да клекна на ДПС.

Хайде сега тути-тулупи да кажат, че ГЕРБ и ДПС са си скачени съдове, при положение, че се (д)оказахме откачени!

Столетницата, с която също ме сгодяваха толкова години разни гадини, не пожела да ми пристане за рестарт на системата, която така дълго и упорито градихме заедно в опозиционно-властови тандем още от момента, когато другарите Бриго Аспарухов, Георги Първанов и прочее мои матушки ме заченаха напълно законно в ложето на царизматичния живковизъм.

И сега, когато и БСП ме предаде, пак ли ще твърдят тути-тулупи, че съм имал нещо общо с БеКаПе, с тяхното МеВеРе и последвалото от всичко това кариерно изстрелване на пожар на едно обикновено мекере?

Останете със здраве(ц) край моя гро.. ъ-ъ-ъ ГЕРБ.  И помнете: през 2013 – та си тръгнах от властта и пак се върнах на върха й след това. Мислете ( му)!

9 мнения за “Прощалното слово на царизматичния живковист в аванс”

 1. Съвършено сатирично есе!

  п.с На някои могат “пръдните” да им дойдат в “повече”. Но по свидетелство на адаша МУ бойко василев по време на първият премиерски мандат на Баце след гастрол в петъчната Панорама после приключване на участието Бочко се обърнал към водещия: “Като, как беше?”
  БВ го поФалил; “Добре мина. Развихте темата за АЕЦ Белене. споменахте за високият % на усвояване на евро фондовете, успехите на МВР срещу отвличанията и т.н.”
  В отговор, Бибитко самодоволно: “От дядо ми (без да уточни “репресирания” или другия) знам. че пълно дупе най-силно пърди.”

  И те, така.

 2. По принцип ние винаги казваме – Борисов, Станишев, Симеон, Костов, Виденов . А другите? И докато останалите министър – председатели все пак не са били еднолични диктатори, та дори и Симеон, то Борисов сам си го направи така че да изглежда че е новият Живков. Цялото правителство на герб е провал и всички трябва да понесат отговорност,но Борисов не е новият Живков. Той не е диктатор и не е сам. Как един пожарникар може да се сдобие с толкова много власт и пари?Май както едни бедни момчета от Кюстендил се сдобиха. Кой стои зад него?Това, за което пледира Христо Иванов е много съществено.Да се извадят на бял свят обвързаностите му е от изключително важно значение. Това означава мутри вън според мен, а не някаква празна демагогия.
  Следващите, които ще дойдат трябва да започнат борба с корупцията по високите етажи на властта, да гарантират равенство пред закона за всички, да увеличат доходите на хората, като задвижат спряната от монополистите икономика и да възвърнат духовното в българите, сиреч да се прави повече за културата и реформа в образователната система . Това не се ли направи България просто няма да я има. При двамата родители българи, децата няма да са българи. За тях България ще е чужбина, в която идват на море. Ако се повдигнат доходите, но не се направи нищо за културата – хората пак ще бягат, защото никой не иска децата му да живеят в такава среда. Те искат нормалност – не пернишки орки, не нашмъркани наркомани от Люлин и не силиконови момичета, които на 15 изглеждат като проститутки. Ако се реформира само образователната система и хората станат по умни, но не се задвижи икономиката – хората пак ще бягат, защото ще осъзнават че си пропиляват времето.А не можеш да създадеш култура, ако не премахнеш корупцията, защото липсата на справедливост изражда хората, прави ги лоши, прави ги атеисти,прави ги равни пред неспазването на законите. Нещата са обвързани.
  Това е! Просто, ясно, по Захари Стояновски стил!

 3. Защо господин Инджев нарича съветско-руския агент,специалист по незаконно унищожаване на досиета(това на Атанас Тилев) и сваляне на правителства с интриги(Филип Димитров) с името Бриго? В дипломата му за средно образование от немската гимназия в Ловеч че ясно е записано: Бригадир Аспарухов. По същата логика родителите му е можело да го кръстят Звеновод Аспарухов или пък Отрядник Аспарухов. Всеки който помни “славното бригадирско движение” познава тези термини.

 4. За 2-ри: В Американските Съединени Щати всяка стъпка към Демокрацията е постигната с борба. Борбата на смели хора за свобода и справедливост. Какво потъпкване на личната и национална свобода трябва да отключи тази борба в България? Марксизми, ленинизми, бкп-та, мошеникът-цар и агент, мутри и дпс-та: измишльотините на Московията нямат край. Дано Новото Поколение започне Борбата!

 5. До тути тулупи, мисирки,мисири,мъсъри,масури,абе направо до всички!!!

  Скачате от радост, че си тръгва от властта един пакостник, който направи много зулуми. Не го запомняйте с лошото, което е направил!!! Бъдете позитивни!!! Ами зулумите, които можеше, но не ги направи??? Примерно можеше да поиска официално да ни освободи за кой ли пореден път братския СС.., пардон, Русия, но не го направи! Просто не позволи изграждането на натовски бази на територията поверената му республика! Можеше да покани Лужков да стане съветник в някое министерство, но не го направи! Можеше да отстъпи президентския пост при изборите не на льотчика, а на Митьо Пищова, но не го направи! Можеше да приеме предложението на веждичката да стане член на съюза на художниците, но не го направи! Можеше вместо Барни Ръбъл да назначи за министър на правосъдието Тити Папазолу, но не го направи! Можеше да накара шкембе войвода да друса кючек под звуците на песента за Раймето, но му изгониха ди-джей-а Местан и не го направи….и още много зулуми можеше( и все още може), да направи, но понеже е пич, не ги направи!!! Бъдете позитивни!!! Ако не ви греят асфалтовите постижения, нито ви е огрял някой процент от еврофондовете……Ами той не е слънце да огрее всички, проявете разбиране!!! Много му се иска, но не е !!!
  Той е просто пич!!!
  Опс, с главна буква:
  Пич….курусу!!!

 6. @ Георги
  Всичко написано от Вас е вярно, но да не забравяме и полицията, която по същество си е старата милиция! Там трябва да се направи основна чистка и да се заменят оядените некадърни мильовци с нови способни и необвързани с досегашните некадърни, корумпирани ченгета. Да не се допуска от едно семейство да работи повече от един човек в полицията, както е сега повсеместно: и мъжът полицай, и жена му работи в полицията, че и децата като пораснат – и те там! Така се създава една каста, която не зачита законите!
  Новите управници да отидат на обмяна на опит в Грузия и да приложат техния модел без никакви побългарявания с канап и тел!

 7. Към Димитър – така е, полицията се е превърнала в частна охранителна фирма!
  Това не е от вчера! Още за касапницата в Белите брези ходеха да пазят Карамански. Има интервю по телевизията с баретата, който е оцелял.Много истини каза,но основното беше, че спец службите могат да отърват България от мафията за 1 месец, но просто не им разрешават.
  Ботьо Ботев и всички там, това е страшна измет. Редовите полицаи са абсолютни тъпунгери без капка мозък. Нарочно се избират такива, за да изпълняват заповеди машинално без да се замислят.
  А заповедите никога не са срещу хората с парите от типа на Маджо, Божков, Доган.
  Полицията е за да застане пред парламента, за прах в очите при битови проблеми и за дребни риби.
  Колко убийства станаха в подземният свят? Няма едно разкрито!
  Ако по някаква случайност се намерят доблестни хора и арестуват някой за нещо по мащабно, тогава просто прокуратурата се намесва, делата се спират, отлагат, изопачават.
  След като за 4 милярда от КТБ няма един задържан и за 700 милиона на Божков, какво повече да го коментираме!
  Божков уж е обвиняем, а си пише във фейсбук от Дубай. Това нормално ли е?
  Убеден съм, че това е сценарий. Борисов 10г не е закачал Божков за нищо и му е давал пълен кардбланш. Божков е престъпник от 30 г. Къде е била тази полиция?
  Единствено правителството на Костов водеше битка с мафията и изгони Майкъл Чорни.Кой друг е повел битка срещу такова ниво на корупция?Никой!
  И съответно прокуратурата поведе война срещу Костов. Какви ли не глупости му преписаха?Костов е разследван повече и от Маджо и от Божков и от Доган. Това нормално ли е?
  И вашият човек Плевнелиев, дето всички русофоби харрсвате днес не прави разлика между Костов и Доган! Разликата е по отношението на Филчев към двамата. Разликата е и между сараите зимни и летни и къща на съпругата в Драгалевци. Разлика, която и малко дете може да види.
  Имаше преди една фейсбук група “тази Русия в нашата България вече не! Напуснах я заради позитивното отношение към Плевнелиев. За мен това е човек, който не вярва в думите, които говори, дамагог, поставен от Борисов именно, за да заблуждава ЕС и такива като вас.
  И е добре когато Плевнелиев говори за Доган, да види с колко власт е разполагал Доган при Костов и с колко при вожда на Плевнелиев – Борисов!

 8. Към Георги:

  От цялото излияние на смесица от истини, полуистини и откровени лъжи все пак може да се открои една информация: че сте член(увал) в русофилстваща група, която обаче ви се е сторила недостатъчно русофилска и сте я напуснал, за да се опитвате тук да громите “русофобите” като уж независим. Самопризнанието ви се зачита, но не е достатъчно основание да се разпореждате тук.

 9. Предозирането с власт е като преяждането със запържен боб-образува се голям газов хъб! Като се съберат и полицаите със сълзотворният си газ, и тогава става Балкански газопровод на пари, и на Московски транспорт, зареден с евтин лобизъм!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.