Радев се бори за одобрението на Кремъл, но няма шанс ако Москва реши да на(д)гради истинския си фаворит Борисов с президентския пост в България

В очакване президентът Румен Радев до покаже еманципация от проруските си нагласи ( или зависимости), каквито надежди напъпиха есенно след като той подкрепи категорично подкрепяната от САЩ инициатива “Три морета” и предизвика с това приглушено ръмжене сред московската пета колона у нас, дочакахме…обратното.

По думите на видимо ядосаната Екатерина Захариева, която в качеството си на министър на Външните работи е предложила за посланик в Букурещ бившия външен министър Даниел Митов, президентът Радев спира кандидатурата му. В интервю за БНТ Захариева даде да се разбере, че причината за това е Русия.

Вероятно няма да разберем дали от Кремъл са наредили пряко на Радев да попречи на един български дипломат да представя България във важна за нас съюзническа държава или Радев е проявил самоинициатива да се подмаже на Москва и нейната пета колона тук, която има ключова роля в избирането му на сегашния му пост. А може би и за кандидатирането му за същия още веднъж?  

И в двата случая обаче е факт, че българският президент действа в угода на Путин. Защото Митов е в неофициалния черен списък на червените у нас и на началниците им от Червения площад. Това стана ясно от думите на самия Митов в интервю за БТВ на 21 септември. https://www.24chasa.bg/novini/article/9040062

Скандалната позиция на Радев в услуга на руските интереси идва в момент, когато в БСП обмислят дали ( и при какви условия!) ще издигнат отново неговата персона за втори мандат. И Радев не разочарова другарите и другарките си с демарш по най-важния за тях въпрос: преклонението пред Русия. С други думи, можем с голяма доза увереност да кажем, че Радев се бори да си резервира място на върха на русофилските приоритети в това отношение.

За този връх обаче, по неговия си начин, има и друг виден, макар и невидим в това качество за приспаните български погледи кандидат.

Ще бъде интересно да видим дали Борисов ще бъде изправен срещу Радев в “двубой на титаните” като евентуален кандидат на ГЕРБ за поста на държавния глава, който той отдавна бленува като венец на своята бурна популистка кариера на евроатлантик ( на думи), но на практика зависим от Русия ( това определение принадлежи на бившия посланик на САЩ в България Джон Байърли, който описа двойнственото поведение на Борисов в изтекъл в Уикилийкс доклад още преди 14 години ). https://www.dnevnik.bg/print/arhiv_pari/2011/05/26/1717063_djon_baiurli_za_boiko_borisov_proamerikanski_nastroen/

НА СНИМКАТА: Джон Байърли като посланик на САЩ в Русия по време на единствената среща на вицепрезидента Джо Байдън с Путин, състояла се на 11 ноември 2011  година в Москва 

 

 

 

Ако иска да се открои в такава битка, Борисов ще трябва да заеме най-после страна по главния вододел в България. А той е Изток-Запад, а не ляво-дясно. 

Дали ще му бъде позволено от Москва да излезе от нелегалност като истинския любимец на Кремъл, за какъвто го обяви кадровикът Решетников, посочвайки в свое интервю, че ГЕРБ е предпочитана от БСП партия в България ?https://offnews.bg/politika/gen-reshetnikov-gerb-sa-ni-po-blizki-ot-bsp-641553.html

Рядко завършвам коментарите си с отворен финал. Работата на анализаторите, претендиращи да казват нещо повече от обикновените политически спекуланти, е да се ангажират с прогнози, а не да пришиват към коментарите си удобния универсален финал “бъдещето ще покаже”. Така и “баба знае”.

Само че никоя “баба” в момента не може да бабува на уравнението с много неизвестни, пред които е изправена България в навечерието на президентските избори. Батюшката може и да е написал вече сценария, но едва ли ще сподели с нас хитроумния си замисъл. Досега Кремъл успяваше да пробута на лековерните у нас Борисов като “русофоб”, който обаче провали с гръм и трясък всичките си прикрития, след като прокопа трасето на руската газова геополитика през България и го плати с нашите милиарди при гарантираната хипотеза да не получим и стотинка обратно от транзитни такси през следващите 10 години.

Тези 10 години са си два президентски мандата. Платил си ги е авансово на наш гръб. Защо да не ни яхне и като главнокомандващ с подкрепата на Русия, която доказа, че може да направи президент никому неизвестен лаик без грам опит в политиката, какво остава за изпечен професионалист в изкуството да заиграва с когото и да е в името на собствения си комфорт?

Така че не му е лесна работата на Радев да се справи с предизвикателството да се бори за вниманието на Москва от позицията на открит московец срещу прикрития истински неин фаворит Борисов. Най-многото, което Радев може да сложи на руската трапеза, е да спре някой и друг “русофобски” български кандидат за посланик. Докато Борисов разполага с инструмента на държавата, с който прокопа трасето на руското газово влияние в Югоизточна Европа без да му мигне окото от някакви си американски санкции. Молодец!

Ако бяхте на мястото на Москва, който от двама нейни “кучи синове” бихте избрали по заслуги?   

34 мнения за “Радев се бори за одобрението на Кремъл, но няма шанс ако Москва реши да на(д)гради истинския си фаворит Борисов с президентския пост в България”

 1. Господин Инджев, моля Ви да не бързаме.
  Даниел Митов е странна птица, поне за мен.
  Да не заравяме, че беше зам. министър на външните работи назначен от Росен Плевнелиев в русофилския кабинет на Близнашки и после беше зам. министър при Борисов..

 2. Към The Rock:
  Не виждам закъде бързам. Пиша каквото мисля. А и не коментирам Даниел Митов (нищо че си позволи няколко пъти като външен министър да подразни Москва ) .
  Ако имате друга прогноза, напишете я.

 3. На Даниел Митов при Костов бяха предоставени всички условия да работи за една Нова България. Той ги захвърли и предпочете лесното.
  Това за какво говори?

 4. Когото Москва мрази е достоен за уважение!

 5. Просто не съм сигурен, че Митов е “русофоб”.
  Както се казва “парен каша духа”!
  Комбинациите на руското разузнаване с безбройните му резиденти у нас са доста сложни.
  Според мен Радев играе доста сложна игра и това е част от нея.
  Ако Борисов свърже т.нар. “Балкански поток” чрез итерконектора с Гърция и остави т.нар. “Турски поток” без достъп тогава може да се каже категорично кой кой е в картинката.

 6. Иво, свидетели сме на катастрофичен разгром на българската/т е. руска/ консервативна/т.е. комунистическа/ историческа върхушка. Провалът на “анти-македонската патрЕотична” кампания е с размерите на национална катастрофа, този път с характеристиките на интелектуално поражение.
  Абсурдния опит да се бори титовизъм с болшевишки тези, защитавани от болшевици в акедемични униформи и да се налагат на македонците да учат исторически истини, когато в българските учебници и луксозни исторически издания се мъдрят македонистките попържания/татари, тюрки, иранци, славяни../ е причина за моралния и научен разгром на България, равен по последици на Ньойския мирен договор, когато Венизелос е биел по главите нашите дипломати с антибългарските исторически трудове на руската ни историческа школа.
  Ще се изкефя на твоя коментар по темата, когато се избистри патрЕотичната пяна от повърхностната ни външна политика.
  Разгромът на ПанТевци трябва да за има последица изхвърлянето им от всякъде и посочване с пръст и прът като преки виновници за загубата на Македония.
  Поздрав!

 7. И аз не бих искала да коментирам личността на Даниел Митов, а странната ситуация с проваленото му посланичество. Признавам си, че изобщо не разбирам защо гражданин на страна от ЕС не може да стане неин посланик в друга страна от ЕС, ако Кремъл не разрешава това. Какъв проблем са за Кремъл дипломатическите отношения между България и Румъния, кой ги персонализира и осъществява. Каквито и русофобски позиции да заема у нас нашият дипломат, на държавата Румъния той не е в състояние да повлияе контракремълски ни най- малко, а това дори не е негова работа. Ако примерно изпратим в Румъния Светослав Малинов, Нина Дюлгерова или Светла Шаренкова каква би била ползата за Москва от тези болни русофили. Много моля да ме разберете правилно. Нищо не иронизирам, а истински не разбирам каква е връзката български посланик- Румъния-Русия.

 8. Атлантици: В отказа на президента да назначи Даниел Митов за посланик в Румъния прозира “дългата ръка” на Кремъл
  Може обаче да стане като в народната поговорка и Румен Радев “вместо да избоде очите, да изпише веждите”

  https://faktor.bg/bg/articles/atlantitsi-za-mitov

 9. Към Иванова:

  Предполагам, че искате да кажете НИКОЛАЙ Малинов, а не Светослав Малинов…

 10. Към Асен:

  Явно няма да се размине без фокусиране върху Даниел Митов, макар той да не е темата на статията ми. Може би трябваше да напиша “един бивш български министър”, за да не отвличам вниманието на читателите от главните действащи лица в моя сюжет…

 11. Извън темата, но не съвсем. Не мисля, че е редно, когато напишеш в Гугъл “Иво Инджев – блог”, да излиза на първо място блогът на някакво човекоподобно наречено Костадин Костадинов, в което той пише лъжи по адрес на Г-н Инджев. Това не е нормално, а със сигурност не е и случайно. Под свобода на словото в демократичните държави се има предвид свободата да кажеш истината свободно, а не свободата да лъжеш и дезинформираш както и колкото си искаш. Докато за телевизиите си има закон за медиите – за злоупотреба с трибуна, за манипулиране на общественото мнение и т. н. Макар и да не се спазва изцяло – все пак съществува. Интернет е пространството на не ограничените възможности за лъжа и манипулация. И това е така не само по отношение на някакъв Путинофил Колинс,а въобще за всичко.
  Колкото по масов става Интернет, толкова повече има дефицит на Демокрация навсякъде. На това нещо трябва да се обърне сериозно внимание, навсякъде по света или поне в страните, които претендират, че са демократични.
  Ако света не се пребори за истината днес, то утре ще познае невиждана по размерите си диктатура. Има някакви бледи наченки, като например това че чат пат фейсбук блокират профилите на такива като Кеворк Кеворкян, но това е крайно, крайно недостатъчно.
  Същото е по отношение на хиляди други неща. В реалният живот има да речем ограничение на колко метра от училище може да има казино, Интернет обезсмисля това, с хилядите онлайн казина. С едно цъкване, на бутон който пише “потвърждавам, че имам 18 години” всяко едно дете може да гледа и най – извратените порно филми. С един фалшив профил в Гугъл, всеки тийнейджър може да си купи алкохол, цигари и т. н. Свободията, която цари там е плашеща. Тя има повече общо с анархията, отколкото с демокрацията.
  Развитието на технологиите и Интернет работи смело в полза на олигархия тип Путин. Злоупотреби има навсякъде, но нали се сещате когато властта и парите попаднат в ръцете на такива, които са хвърляли хора на прасетата в Белене какво ще направят те с тази технология.
  Съдете този руски олигофрен до дупка Г-н Инджев. Тя физиономията му е отвратителна. Това са създадените от комунистите фашисти. Те ще ти кажат, че уж не са комунисти, но никога такива не могат да станат християни, демократи или производители. Такива са ставали партизани. Има една руска група Любе. Певеца ходи винаги с униформа и с ботуши. Викам си добре де, вместо да ходи с военна униформа, защо не си облече работна униформа. Така както и партизаните, защо не са си направили една комуна подобно на хипарските и на еврейските и да си произвеждат там всичко и да си живеят извън капитализма, а трябва да вземеш автомат и да обираш мандрите.
  Ще ви разкажа една история. Беше преди две години. Понеже съм музикант, а тогава нямах група попаднах на обява, в която се търсят оркестранти. Обадих се. Репертоара беше леко комунистически – Тото Кутуньо и т. н. Впоследствие се оказа, че има и руски песни на Любе.
  Веднага се отдръпнах. Понеже ме чуха, че свиря добре и започнаха отново да ме кандърдисват. Така научих, че става въпрос за проект, спонсориран от партия Възраждане, имащ за цел да събужда носталгия по комунизма и да пропагандира изваждането на България от ЕС посока Русия. Тръгнах си с думите”Западна Германия произвежда Мерцедес и Бмв, а Източна Варбург и Трабант, просто не знаете колко много сте сбъркали човека”. Та това е целта на тази партия и на този идиот. Парите, които раздават щедро са руски. Бяха купили на музикантите скъпа апаратура, наели помещение, плащаха за репетициите. Съдете този болшевик до дупка. Имате моята подкрепа, предполагам и на другите във форума.

 12. https://www.youtube.com/watch?v=PvEADBmVr04

  Мчать козаки -Тінь Сонця

  Присвячується всім полеглим у боях за свободу України у російсько-українській війні.

  Поклон пред героите, защитили с живота си свободна Украйна!

  Прочетох с интерес написаното от Георги, та в този смисъл се питам – дали някога би било възможно тази (или такава песен) да бъде излъчена в национален ефир?

  Само мечтая де…

 13. към И.Инджев: Наистина малкото име на Малинов съм го объркала. Съжалявам

 14. Многоходовка на кремъл. Ако избирателят през есента на 2022г. пренебегне “аристократично”, дежа вю, долните факти и обстоятелства в москва за кой ли път ще се поздравят, че приказката “баламите отдавна измряха” все още и с пълна сила и напълно валидна за страната ни.

  “1.Заплати – най-ниски; 2.Пенсии – най-ниски; 3.Средна продължителност на живота – най-ниска; 4.Застаряване на населението – най-бързо; 5.Намаляване на населението – най-бързо; 6.Състояние на здравеопазването – най-лошо; 7.Жизнен стандарт – най-нисък; 8.Брутен вътрешен продукт и потребление на човек от населението – най-ниско; 9.Състояние на пътищата – най-лошо; 10.Автомобилен парк – най-стар; 11.Индекс за върховенството на закона – най-нисък; 12.Индекс за възприятие на корупцията – най-висок; 13.Ниво на удовлетвореност от живота – най-ниско; 14.Роми – завършена е интеграцията им в ГЕРБ. (В основните ромски секции в софийските квартали „Филиповци”, „Факултета” и „Христо Ботев” на балотажа за г-жа Фандъкова са гласували 85% от ромите.)”

 15. Когато се радвах на резултата от президентските избори в Молдова, си спестих една реплика, за да не отвличам вниманието от пожеланието Трайчо Трайков да успее от втория път. Ето я:
  “Толкова се радвам на избора на прозападен пезидент, че дори не се питам колко от тези, които се радват заедно с мен, са гласували за Радев на втори тур.”

 16. Обърнахте ли внимание, че преди и по време на президентските избори в САЩ, когато целия свят открито коментираше събитието, само Русия и Китай мълчаха като риби, чак след като излязоха резултатите изреваха като “ранени пантери”, че ИМ крадат изборите 🙂
  По същия начин сега, по време на конфликтните преговори между България и РС Македония, Сърбия и Русия, които подло, следвайки егоистичните си интереси, нажежаваха и нажежават конфликта (чрез марионетките си в България и РС Македония) мълчат, все едно са “непричьом”. Надявам се скоро пак да изреват и завият като проскубани улични котки , на които им се е изплъзнала “хапката”.

 17. Към Българин.
  Не владея комунистически езици, в случая руски, но факта, че в песента, която сте дал за пример се съдържа думата “Украйна” – автоматически прави невъзможно излъчването и в национален ефир.В Българските телевизии тази дума е забранено да се изговаря. Въобще тази държава не съществува. Все пак националната ни телевизия е била тази, в която всеки Петък новините са били на руски доколкото съм запознат.Би ти ви ли да ви я пусне, която махна Иво Инджев. Или Алфа Атака дето се вихри Волен Сидеров. Или Скат дето е Велизар Енчев. Къде по точно да я чуете? В Нова Телевизия дето Борисов е издигнат в култ. Там той е нещо подобно на Ким Чен Ун за Севенокорейската телевизия. По нататък в кабеларките агент Виктор (Сашо Диков), някъде другаде някакъв мустакат олигофрен вади някакви досиета, като прехвърля престъпленията върху невинни хора.
  Ако толкова много държите да я чуете по телевизията, трябва да дебнете по невзрачната телевизия Европа, когато на Коритаров е гост Иво Беров. Той може и да успее да изтръгне това от Коритаров за вас…

 18. Това едва ли е изненада за някого. Всички знаем, че български дипломат се става най-лесно, ако си бил доносник на ДС или ВКР, ако си се завирал в мръсотията на своите колеги и другари и си долагал какво си “открил” на когото трябва. Аз затова пращам в централата подробни доклади с имената на всички български дипломати по света, които работят за Русия, Лавров и са на щат в Азотно-торовия завод, където бригадирка е Ирина Бокова, дъщеря на убиеца на Щуреца и сестра на пияницата Боков, който се беше обградил с десари и руски шпиони като посланик в Любляна като мърсеше красивата й природа. Който руски агент не можеше да се наспи в София, си доспиваше в Любляна и след това се хвърляше да прави мръсотии по Адриатика или с частни яхти да филмира американските бази в Сицилия. Тези същите способстваха и опитите за преврати в Черна гора и Косово. Е, Митов няма да може да изпълнява тези специализирани кремълски функции, затова е бил спрян от отпуска от ротния Радев.

 19. Към SMS.
  Путин твърди, че за Байдън са гласували предимно афро-американците, с което се опита да всее разделение. Отделно от това се опита да реабилитира СССР по някакъв начин, като твърди, че въпросният съюз винаги се е застъпвал за правата на афро-американците и Русия щяла да продължи с тази си политика и едва ли не бил доволен, че Байдън бил спечелил, опитвайки се да го изкара комунист. Всичко това е смешно, жалко и трагично. Аз съм убеден, че на Путин, който не му пука за собственият му народ няма как да му пука за афро-американците. СССР и комунистите винаги са ги наричали негри и са били расисти спрямо тях. Путин, който нарича Тръмп ярък, оранжев, риж и какво ли не публично, съм абсолютно убеден, че продължава да нарича афро-американците негри в обкръжението си.
  Русия е сред най-расистките държави до ден днешен. Няма абсолютно никаква толерантност. Такъв беше и СССР. Отворете която и да е книга от този период и ще видите, че навсякъде пише негри. Това ни беше умишлено набивано в главите и подчертавано по време, в което ние дори не знаехме, че е обидно, докато комунистите са знаели това много добре.
  Истината е, че Путин се страхува от Байдън и не му е никак приятно, че спечели той. Това дето се опитва да го изкара комунист е явен признак.
  Само че в САЩ комунисти няма. Имало е социалисти по времето на Джек Лондон.
  Тази му теза може да проработи в България. Тук с руски рубли можеш да изкараш демократа комунист и обратното – справка Радан Кънев и Борисов съответно.

 20. Към Георги
  Чудесно сте обрисували положението в нашите “свободни и независими” телевизии.
  Само една ремарка, песента е на украински, а не на руски (съветски език).
  Може би най-антикомунистическия език в момента, затова и толкова мразен и подиграван от чернокафявите комунисти по света и у нас.
  Хубав ден желая и бъдете жив и здрав!

 21. Този ход на Президента е част от безсмислената битка между Борисов и Радев.
  Аз бих попитал защо Борисов е отстъпил на Президента и е назначил неговия секретар по външна политика за посланик в Париж?

 22. Да,така е, господин Инджев. Грешката ми е, че не се опитах да разбера стратегията на президента.

 23. Намир няколко доста интересни материала, които могат да хвърлят светлина защо Радев отказа да назначи Митов и върху физиономията на Митов като политик:
  1 Министър Даниел Митов: Изборът в неделя е цивилизационен
  https://bnt.bg/bg/a/ministar-daniel-mitov-razgovorite-mezhdu-rb-i-gerb-byaha-fokusirani-varhu-balotazha?page=21
  2 Митов: Няма скандал с предаването на Абдуллах Бююк
  Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/politics/mitov-njama-skandal-s-predavaneto-na-abdullah-buuk-news_556331.html
  © Actualno.com
  3 Митов разказа, че пред Нюланд ясно е изразил своето становище след избора на Румен Радев за президент и най-вече притеснението си, че геополитическата ориентация на България може в един момент да бъде поставена под въпрос или да се променят позициите на страната ни по отношение на санкциите срещу Русия, анексирането на Крим, позиции които са били ясни до този момент.
  http://epicenter.bg/article/Skandal–Mitov-izrazil-pred-Viktoriya-Nyulan-pritesneniyata-si-ot-izbora-na-Radev-za-prezident/115846/2/0

 24. И така да се каже “черешката на тортата Митов”, която показва що за “русофоб” е :
  МИТОВ НИ ВКАРВА В МЕЖДУНАРОДЕН СКАНДАЛ?
  15.12.2016 БЪЛГАРИЯ 24
  Външният министър в оставка Даниел Митов обяви, че решението на правителството да откаже кандиатурата на България за непостоянен член на Съвета за сигурност и да предостави тази възможност на Полша, е било взето срещу обещанието на Полша да подкрепи Ирина Бокова за шеф на ООН. Това предизвика огромен скандал в парламента. Митов бе определен като, цитирам ,,долен лъжец“, който ни е вкарал в международен скандал от председателят на Общобългарския комитет „Васил Левски“ Васил Василев.
  http://bulgaria24.tv/tag/%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D0%BB-%D0%BC%D0%B8%D1%82%D0%BE%D0%B2/

 25. До Асен: Според мен стратегията на Президента е лично отношение към Митов.

 26. http://terminalno.com/koe-ne-e-jasno/

  Една актуална карикатура на Чавдар Николов, която до голяма степен обяснявя дълбините на политическия “хоремаг”. Трудно е да се прозре кой, кой е.

 27. Най-обикновена пиар-димка на ГЕРБ – след поредицата про-кремълски ходове на падъйшаха да се покажат какви са ни европейци. За сметка на Даниел Митов, който е известен с евро-атлантическото си говорене, но КОЙ ли го пита. Изобщо не са имали намерение да го изпращат посланик в Букурещ, а и президентчето им не е чистоплътно, че да се обиди на “путиноид”. Съмнявам се, че дори полубожеството им пут.ин би имало нещо против, българските му питомци отвреме-навреме да злоупотребяват с имцето му за собствен пиар.

 28. И още бисери на Даниел Митов:
  Даниел Митов: ГЕРБ не е дясна партия
  17.10.2007
  1. Коя партия е по-дясна -ДСБ или ГЕРБ? Защо?

  – ГЕРБ не е дясна партия. Целта на Бойко Борисов е тази, която навремето си постави Симеон Сакскобургготски през 2005 г., да подмени автентичната десница. Ако успее, ще направи това, което стори НДСВ. Ще „открадне“ част от избирателите демократи и ще ги „подари“ на БСП и ДПС.
  ГЕРБ е тръгнала да копира създаването на НДСВ. Безразборна и аморфна група от хора, очакващи по някакъв начин да влязат във властта. Борисов се хвалеше с това, че хора от БСП се „вливат“ в редиците на ГЕРБ. Нима една дясна по същността си партия би била привлекателна за леви хора? Това, че си казал няколко думи срещу Станишев, не те прави десен.

  2. Опишете с три-четири кратки изречения какви са особеностите на една истински дясна партия.

  – В българския исторически контекст десницата трябва да е антикомунистическа. Борисов е бил член на комунистическата партия, а през 1990 г. е напуснал деполитизиращото се МВР с аргумента, че не иска да изостави БКП. През 90-те години ролята на десницата беше да отстоява ценностите на демокрацията. По това време Бойко Борисов беше бодигард на Тодор Живков. И не на последно място десницата е длъжна да знае истината за миналото. По този повод Борисов се отличи с това, че освети с прожектори паметника на съветската армия, очевидно смятайки го за някаква голяма ценност. Ако мавзолеят не беше разрушен, щеше да освети и него.
  https://dsb.bg/%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D0%BB-%D0%BC%D0%B8%D1%82%D0%BE%D0%B2-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B1-%D0%BD%D0%B5-%D0%B5-%D0%B4%D1%8F%D1%81%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D1%8F/

 29. Че кое не е вярно от казаното от Даниел Митов в точки 1) и 2) ?

 30. @Българин, въпросът не е в истината , въпросът е Митов какво прави като министър на вътрешните работи в правителството на ГЕРБ с премиер Борисов след казването на тази истина?
  То бива да си безгръбначен кариерист, но чак пък толкоз??
  Видяхме ги доста такива.
  И поради тези причини смятам че позата на Митов като някакъв противник на Русия е фалшива и конюнктурна.

 31. @The Rock

  Извинявай, попитах, защото наистина споделям 100% КАЗАНОТО от него.
  А какво е направил в качеството си на външен министър…не се наемам да правя анализ (може би ми липсва и вътрешна информация).
  Уважавам безкрайно много твоите коментари и позиции!

 32. @Българин, не съм имал за цел да Ви укорявам за нещо, аз също ценя вашите позиции.
  Става дума за това, че заради службички и пари няма връзка между изявена политическа позиция и политически действия.
  Много хора паднаха по тоя път и минаха на страната на парите говорейки разни неща, мога да изброя наколко имена: Филип Димитров, Александър Йорданов, Антон Тодоров, Тома Биков и много други.
  Само Иван Костов се държи така както се е държал винаги, точен и безпощаден анализатор и най-вече истински държавник.
  Матей 7:15 Пазете се от лъжливите пророци, които дохождат при вас с овчи дрехи, а отвътре са вълци грабители.
  Исая 9:15,16
  15 (Старецът и почтеният мъж, той е глава;
  а пророкът, който поучава лъжи, той е опашка.)
  16 Защото водачите на този народ го заблуждават
  и водените от тях загиват.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.