7777 публикации в ivo.bg


 

 

 

 

По една случайност погледнах днес статистиката на блога за брой публикации, която нямам навика да следя.

Оказва се, че днешната ми статия е под номер 7777 – малко е суеверно да се впечатлявам, признавам…

Толкова статии съм написал тук от март 2008 година. Процентът на публикациите в ivo.bg от други автори е много малък, вероятно една стотна.

Не че количеството има кой знае какво значение, но е интересно да отбележа, че в никакво друго свое качество като журналист не съм имал толкова чести, всекидневни ( и с повече от една статия на ден) изяви.

Оценката остава за читателите, чийто брой може да е всякакъв, но не е самоцелен за мен.

Благодаря на онези от тях ( от вас), които ми помагат да продължавам- чрез приноса си като коментатори или  като споделят и подкрепят написаното от мен.

Ордените и държавните отличия оставям на орденоносците, които се харесват на държавата и на онези на нейния връх, които преценяват кой е достоен с перцето си за височайшето им внимание, оказвано им уж от името на хората, които са ги упълномощили да властват.

Вашата щедрост е моята истинска награда за усилията ми, приятели!

31 мнения за “7777 публикации в ivo.bg”

 1. Поздравления , още много пъти по толкова да напишете, тези статии са утеха и разтуха за изтерзаните от диктатурата свестни хора.

 2. Поздравления, Иво! Продължавай все така. Твоите статии са глътка въздух и надежда, че свободното слово и добрата журналистика все още имат почва у нас. Дерзай!

 3. Както ce казва на немcки език: schöne Schnapszahl. Чел/а съм почти всички тези статии и мога само да ви благодаря от сърце, задето всеки ден ме обогатявате духовно, г-н Инджев. Да сте жив и здрав да напишете още много по 7777 статии! Мислех да пусна парчето на Phil Collins “Against all odds”, но zur Feier des Tages реших да e нещо по-весело: https://www.youtube.com/watch?v=fsgWUq0fdKk
  Наздраве!

 4. Г-н Инджев,

  без Вашия блог със сигурност България би се срутила поне още двайсетина места надолу в класацията по Свобода на словото.

  Бъдете здрав!

 5. Количествените натрупвания водели до качествени изменения….
  Аз забелязвам из форумите тези изменения. Много от коментаторите използват стила и информацията от тези 7777 статии. Това ме радва и не мога да не кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ на г-н Инджев!!! Качествените изменения биха били многократно по-големи, ако книгите на г-н Инджев се изучават в училище, и съм оптимист, че това ще се случи в близко бъдеще.
  РЕСПЕКТ ЗА АВТОРА!!!

 6. Здравейте г-н Инджев
  От 2008 г. аз почти постоянно чета вашите статии. Пропускам да ги чета само, когато съм много зает и съм болен. Вярвам, че болшинството от коментаторите в блога ви правят същото. За 13 год., което прави 4745 дни, вие сте създали около 7700 статии
  на перфектно ниво.
  Преди известно време един бг. вестник публикува мнения на шест бг. интелектуалци относно съвременната криза в България.
  Без да съм настроен против тези интелектуалци, аз се учудвам.
  Това ли са най-големите ни интелектуалци?
  Защо не са ви включили и вас?
  Нима това е случаен пропуск? Не, не вярвам!
  Просто бягат от вашето присъствие, защото винаги казвате голата истина
  и за царя и за пъдаря.

 7. Поздравления и от мен, г-н Инджев. Пример сте за принципен журналист отдаден на идеята да служи на народа си. Колкото и трудно и демотивиращо съм сигурен това е на моменти. Благодарим ви че ви има. Още два пъти по 7777 и се надявам руският мит в главите на сънародниците ни да се е стопил!

 8. Поздравления, приятелю!
  Важен е майсторлъкът! Много често ползвам твоите публикации като справочник на данни и факти. Отделно, както казах, важен е майсторлъкът, т.е., професионализмът.
  Успех!

 9. Благодаря ви Г-н Инджев, че държите посточнно отворени очите на четящите тук за политическите бесове в нашата България.

 10. Почитания за броя публикации. Сега спокойно можете да печатате талони за търкане 🙂
  това в кръга на шегата.

 11. Средно по 1.6 статии дневно. Разбирам, че е много но за мен е малко. Много здраве и да дочакаме 10000.

 12. Питам се какво ли щях да правя, ако го нямаше ivo.bg ? Пълен мрак и безнадеждност, не знаеш какво точно става и накъде отива държавата ти. Направо ме хваща страх! Дано да е жив и здрав Иво, да има сили и вдъхновение, за да продължи това апостолско дело, че иначе….”жална ни майка”!

 13. Поздравления г-н Инджев, споделям казаното от всички по-горе за вас, бъдете здрав !

 14. Поздравления, г-н Инджев, всеки ден отварям и прочитам новото във Вашия сайт. Да сте жив и здрав и Вие и семейството Ви!
  Ангел Попов,Seattle, USA

 15. Поздравления г–н Инджев,вие сте будителят на нашето време ,да сте жив и здрав още дълги години пък дано да доживеем нормализирането на страната ни !

 16. Поздравления и от мен, г-н Инджев! Много хора в България пишат по актуални теми. Но словото в публицистиката Ви е най-ярко и отличително – по стила и богатството на езиковата култура, по мащаба на познанията и неотразимото въздействие върху нарастващия брой читатели да будите у всички нас интерес към най-актуалното за държавата и нацията. Бъдете здрав и благословен с уважението на читателите!

 17. Поздравления!
  Докато го има Иво.бг надеждата за нещо по-добро в България остава.

 18. Поздравления!
  Много рядко пиша коментари в блога, просто защото нямам какво да добавя към написаното от вас! Но много често се връщам тук, за да се ориентирам в мъглата спуснала се, вече повече от 75 години над родината ни! Вие сте необходима глътка чист въздух! Успех!

 19. Поздравления и благодарности! За мен вие сте част от малкото будители на съвременна България. Бъдете здрав!

 20. Жива енциклопедия в няколко тома, изтъкана от светъл ум и вълшебно перо! Здрав и благословен да сте, г-н Инджев!

  С уважение: сем Андрееви

 21. Едно от всички нас положително и с благодарност извоювано коментаторско постижение, за което можем само да благодарим на неуморната Ви и ерудирана личност! Наистина за мен това е станало вече ритуал на ежедневието, да включа ivo.bg за да се обогатя както и да науча нещо ново, което е неподправено. Благодаря, че можем да черпим „жива вода“ от този кладенец!

 22. Поздравления г-н Инджев. Бъдете жив и здрав. Почти не пропускам да посетя блога Ви. С това което пишете, сверявам констатациите и коментарите на събитията назад в историята, и в сегашно време. В повечето случаи вашите анализи и исторически трактовки са на много по високо ниво.

 23. Поздрави г-н Инджев!
  Първоначално като прочетох заглавието си помислих, че ще има шеговита препратка към наскоро популярния сайт за залагания със същото число :). В България село Бистра има пощенски код от 7777 – с пожелания мисълта и перото ви да са бистри и остри както винаги!

 24. Жив и здрав да сте г-н Инджев. ivo.bg е фарът който спасява бедстващи кораби в непрогледната тъмнина на нощта, насред вилнееща страховита буря. И така вече 13 години…
  Корабите сме ние читателите, а тъмнината и бурята дойдоха от североизток…
  Със здраве!

 25. да сте жив и здрав да пишете още дълги години.Подкрепа.

 26. Журналистът Иво Инджев е великан в сравнение с журналистическите лилипути и лилипутки, които в България са болшинство.

 27. А аз си мислех, че са повече…. Нищо, това е поправимо….
  Пиздравления и благодарности!

 28. Поздравления, г-н Инджев!
  Чета Ви с удоволствие и затова Ви желая да стигнете така неусетно и до 77 777 статии.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.