Шоуто на шута от Банкя продължава с “народна” любов по липса на международна

Прегръдките и изпросените целувки с видни международни лидери бяха сред любимите авторекламни сценки на нашия бивш премиер, който ползваше езика на туловището си за тази цел като заместител на езиковата си немощ.

Сред “любимите” ми негови снимки с лидери от международна величина е насилието му над Тереза Мей, която с явна погнуса търпи телесното му нахалство.

 

 

 

 

Балонът на международната (му ) любов обаче се спука. Остана му само “народната”, но на избрани места, където народът не се бунтува срещу него – в случая, защото е “дал” пари за детска площадка. 

И колкото е по-отдалечена от омразната му столица София тази консумация на “нардоната любов”, толкова по-еуфорично се чувства.

Този път е мобилизирал като организатор на посещението си в едно варненско село благодарния за поста си политически номад и кмет на Варна Иван Портних.

Защо същият не му е уредил шоу с кючеци и казачоци в самата Варна, а го обгрижва в турнето му далеч от големия град в едно поласкано от изненадващата визита село, е въпрос с повишена чудност, но само за извънземни, незапознати с номерата на Човека от народа, за какъвто се представя собственикът на фалиралата корпорация ГЕРБ.


 

 

 

 

И как да не се радват всички участници в сценката! 

“Конферасието” ( даскал по физкултура, както сам се представя) , обявява по микрофона, че е благоволил да ги уважи не друг, а премиерът на България, който също така е и президент. https://pik.bg/първо-в-пик-tv-бойко-борисов-аплодиран-на-сватба-насред-село-медовец—поздравиха-го-с-кръ-news1048159.html

Кеф!

“Добре ли ми се получава”, проверява с поглед шоуменът Методиевич

 

 

 

 

7 мнения за “Шоуто на шута от Банкя продължава с “народна” любов по липса на международна”

  1. Скоро моя позната, млада жена, ми каза, че гледа на хората, гласували за ГЕРБ, ако не като на престъпници, то като на долнопробни мерзавци, които заслужават само презрение. Това ме сепна на момента – не просто заради очевидната радикалност в изказването, а защото не го очаквах от един човек, роден след 89-а. След това си дадох сметка, че всяка позиция, която изхожда от някакви базисни етични принципи, носи в себе си доза радикализъм. Искам да кажа, че след тази статия си дадох още веднъж сметка, че само с подобна непримиримост и неприемане на грозотата и двусмислеността в живота ни, може да се преборят домораслите ни представи за “общност”, “морал”, “лидер” и какво ли още не. Все пак добре е, че наближава времето на родените в друго време и на друго място. Не че сред тях няма наивници, вярващи в добрите намерения на “бунтаря” Слави, или гласуващи за ГЕРБ, т.е. срещу собственото си бъдеще и това на децата си, за да “спасят” мизерния бизнес на бащите си и дяводците си, но пък дава надежда.

  2. Да си призная без бой и милиция, снимката на Буци с Тереза Мей съм я забраил абсолютно. Дано тя от своя страна повече да не сънува кошмари. Гади ми се от екс овластеният простак-“мачо”. ДГД!
    НИКОГА ПОВЕЧЕ!

  3. Една любопитна снимка от вчерашните тържества на чутовния връх Шипка разтърси социалните мрежи. Демонстративно тя бе публикувана от видната русофилка, социалистка и библиотекарка проф. Светлана Шаренкова. В подножието на самия паметник президентът Румен Радев демонстративно се е снимал с г-жа Шаренкова и още една знакова персона – посланикът на Русия у нас Елеонора Митрофанова. Шаренкова е комбинирала фотографията с многозначителния текст „На Шипка всичко е спокойно“, гарниран с българското и руското знаме
    И кво прайм ся?

  4. Всъщност скоро след като ГЕРБ дойде на власт прозрях, че това е новото БКП и че страната ни ще се превърне в “държавата на Бойко” (както се изрази един български емигрант), но малцина са онези, които прозряха “държавата на Методиевич” (по Иво Инджев). Прозрях го не поради особени дарби, а поради разказите на хора, пострадали от методите, с които действаше тогавашната дясна ръка на “Методиевич” – сега виден републиканец и консерватор – Цветан Цветанов. Сайтът faktor.bg обаче е пълна мъгла, поради което го избягвам. Уж “русофобски” и срещу рубладжиите, пък така примитивен и глупав в кръговата си отбрана спрямо Методиевич (със зъби и нокти). Хаджигенов все още е неясен: как и дали ще се развие политически. Ценях позициите му на свободен човек срещу “режима на Тиквата” (както той се изразяваше), но ме притесняват залитанията му към ДПС и изказванията му, че там имало умни политици. От подобни клишета ми се повдига, поради факта че реабилитират и кредитират най-нечистоплътната политическа сила в най-новата история на България

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.