Гешев се надцени, попадайки във вражеска парламентарна среда

 

 

 

 

 

Новините освен фалшиви биват стари и закъснели като откритие за изостаналите с информацията. Случаят с факта, че главният ортак на бившата изпълнителна ( заповедите на Методиевич) власт Иван Гешев си бъбри виртуално с лицето на долноизпробваната гербаджийска пропаганда Севда Арнаудова, е стара но и закъсняла новина за онези, които досега не вярваха в тази умилителна връзка.

Умилителното в това общуване се вижда от снимката на екрана на Гешевия мобилен телефона, където Арнаудова е запаметена за контакти с именцето “Севи Бойко”. Някак не отива на страшилището за престъпниците, какъвто се предполага да бъде един главен представител на закона за тях, да се лигави по този начин с едно лице, с което би трябвало да има служебни контакти. Но явно са лични. Много лични. Толкова лични, че човек започва да се чуди дали не си пише със своя ментор и началник на Арнаудова на “Бойче” или нещо подобно.

Това доказателство за близост нямаше да е толкова фрапантно, ако не беше сервирано в самата сграда на българския парламент, старателно, упорито и безпардонно избягвана доскоро от умиляващия се от “Севи” господар на прокуратурата. Видя се, че наистина е имало защо да бяга като престъпник от закона от настъпилата вреда за него в момент, когато напусна удобната черупка на еднолично командваната институция. 

В Народното събрание има “врагове”. Не е като в добре прочистената и козируваща прокуратура и нейното продължение във Висшия съдебен съвет. Там никой не би предприел нищо “враждебно” срещу едноличното началство. Но във “вражеска” среда свикналият да пребивава във вакуума на безпрекословното подчинение Гешев веднага се издъни. Намериха се депутати да го снимат и изобличат как си бъбри виртуално и обичливо със “ Севи”, топлата му връзка явно с онзи, който си го избра.

Така става с хората, които си нарушават принципите. Вместо да се поучи от бойкота на Доган, Пеевски и от Методиевич, техният човек се надцени. Просто няма изработен като тях имунитет срещу вражеското присъствие от възразяващи и несъгласни хора. Докато  Методиевич  е толкова методичен в своя страх от неприятности със свои критици, че дори легна под ножа в операционната в деня, когато беше задължен да се яви на разпит в предишното Народно събрание. 

Навремето в училище някои гълтаха тебешир или суров картоф с убеждението, че така ще вдигнат температура и ще избегнат контролното, а на донаборен преглед, както се твърдеше от “всичкознаещи”, момчета са гълтали костилки от маслини, за да заблудят при евентуална рентгенова снимка лекарите, че имат язва и да отърват казармата. Но не ми е известно някой друг да е изиграл мачлето на своето спасение от разпит, за да докуцука след това за операция в Пирогов, посрещнат от самия директор на болницата в ролята на санитар на входа.https://actualnosvishtov-archive.com/article/boyko-borisov-vlezna-v-bolnitsa-kontuzil-se-na-mach  

Ето този урок на централния нападател, обучен да пада за дузпа, не е усвоил начинаещият на попрището на договорените мачове Гешев. И съответно си вкара автогол. Защото се оказа прав, че неговият шеф е по-добър, когато с прави на луд.

4 мнения за “Гешев се надцени, попадайки във вражеска парламентарна среда”

 1. Много пъти съм имал силно желание да съм журналист от тези които се срещат с Борисов.
  И да му заявя на висок глас да спре с плиткоумните лъжи. Не заради честта си а заради това че ние не сме идиоти.
  Днес заедно със “Севито” която потвърди чата, се опитват да убеждават народа че, в подобни комуникации нямало нищо нередно.
  Иде ми да извикам в лицето му – как според вас, лъжецо няма нищо нередно твоята пиарка да си чати с човека който е отговорен пред народа да разбере откъде са пачките и кюлчетата в чекмеджето ти?

 2. Друга подробност за плиткоумието на тоя елемент е, че е написал „Pi ar“, явно за съкращението „PR“ дори и неподозира.

 3. https://www.mediapool.bg/infektsiozna-bolnitsa-ulichi-mangarov-v-lazhi-za-vaksiniranite-news326304.html

  Новината е за Мангъров но ситуацията е подобна с Гешев.
  Шизофрения и безхарактерност/слабост по върховете на българското управление!

  Ако шефа на Ковид отделението в една болница лъже и директорът на тази болница опровергава лъжите му защо същият този директор не уволнява шефа на това отделение?

  Главният прокурор си чати с дясната ръка на премиер за който има сериозни съмнения за корупция.
  И го прави в свободното си време през уикенда да кажем а го прави по време на работна среща в парламента където същият прокурор е дошъл за да защитава нищоправещата си институция.
  Защо никой в тази клета държава не вдига врява че това просто е неприемливо?!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.