“Всеки, който отрича ваксинирането, е потенциален пациент на психиатрията”, пише през 2017 г. Копейкин

Спомняте ли се онази статия на Сидеров от 4 март 1991 година със заглавието “Да освободим Альоша от наряд”, която завършва с поклон към “американските момчета” като антипод на съветските?

“Ако пък не можем да минем без страж на мира, нека тогава бъде този, който защити демокрацията. Американските момчета ни показаха как става това.

4 март 1991 г.

в. Демокрация”

https://trud.bg/article-4637003/

 

Костя Копейкин, днешният имитатор на Сидеров, който зае мястото му в парламента на вълната на антиваксърството, също се е проявил като обратен на онова, с което успя да зариби наивниците да гласуват за него. Вижте какъв яростен привърженик на ваксинирането е бил само преди 4 години, когато публикува статия в блога си, озаглавена “Новото средновековие”. https://kostadin.eu/2017/10/18/новото-средновековие/

Ако имате нерви и време можете да я прочетете цялата. Предлагам за ориентир част от войнствените му отговори на противниците на ваксинирането в коментарите под тази статия от 18.10.2017, които завършват в наши дни с опит да се оправдае пред читателите си за коренно противоположната си позиция днес, върху която се покатери до парламента.

 

 

 

Ето няколко негови цитата от форума в блога му, които можете да видите в разгърнат вид по-долу:

“Ваксинацията е сред най-големите достижения на човешката цивилизация и отричането ѝ е проява на средновековно мракобесие”.

“в антиваксърския случай не говорим само за една глупост, а за епидемия от изпростяване”.

“Всеки, който отрича ползата от ваксинациите, е потенциален пациент на психиатрията”

Жоро

07.11.2017

“Чудя се как ти Костадинов си позволяваш да обиждаш хората по този начин! Жалко че си станал политик. Поне да беше прочел Конституцията ни, където ясно е казано, че всеки има право на физическа неприкосновеност- това за отказа от ваксини. А също и, че всеки има право на достойно отношение , което изключва възможността да обиждаш всички хора отказали се от ваксинации и да ги приравняваш на крадци, убиици и изнасилвачи! Падна ми в очите. Не бих гласувал за теб!

Reply

Костадин

08.11.2017
Ням как да гласувате за мен, просто защото за мен гласуват нормални хора. Но все пак бихте ли ми посочил кой точно член от конституцията на страната регламентира отказа от ваксини? Уточнявам, че се интересувам от българската конституция.

Костадин

20.10.2017

Не се обиждайте, но е точно така – единствения избор, който правите, е да се отделите от цивилизацията. Нямате право да лишавате детето си от защита на здравето му. И с пълно право са ви го казали в детската градина. Не се ли замисляте какво ще стане, ако всеки разсъждава като вас? Ако никой не ваксинира детето си, как вашето ще бъде предпазено? Вие очевидно разчитате на другите деца. Това ми напомня на онази приказка за евреите, които събирали водка за своя равин. Всеки сложил вместо литър водка литър вода, като си мислил, че от един литър вода нищо няма да се промени. В крайна сметка събрали едно буре с чиста вода. Нищо не искам от вас, освен едно – просто мислете. Проявете здрав разум заради вашите деца. Ако са ви мили.

Анита

29.10.2017

:))
Костадин, звучите така, сякаш защитавате интересите на някоя фармацефтична компания /конгломерат/. Всеки има право на избор! Живеем в държава, където правото на избор е защитено от закон! И то не кой да е, а Конституцията!
Моля, обърнете й внимание 

Костадин

07.11.2017
Никой не бяга от темата, а тя е, че отричането на ползата от ваксините е мракобесие. Това е, всичко останало са алабализми. Кото учите децата си на избор как точно го правите – като им обяснявате, че могат да избират дали да спазват законите или дали да не ги спазват? Не, това не е право на избор. Вие го наричайте както си искате, но няма нищо общо с правото на избор. Никой няма правото да избира дали един невинен човек ще живее или ще умре, а вие се опитвате да направите точно това.

Милена

22.10.2017

Г-н Костадинов, във Ваше лице виждах лицето на промяната.След като прочех текста Ви,разбирам,че за промяна и дума не може да става!На последните избори получихте гласа ми,но се радвам,че се разкрихте преди следващите!

Костадин:

Аз защитавам едно от най-големите достижения на човешката цивилизация, нищо повече. Също така защитавам здравия разум…

Лекарствата са давали и ще дават странични ефекти. Но това значи ли да забраним лекарите и лекарствата?

Жоро

07.11.2017

Чудя се как ти Костадинов си позволяваш да обиждаш хората по този начин! Жалко че си станал политик. Поне да беше прочел Конституцията ни, където ясно е казано, че всеки има право на физическа неприкосновеност- това за отказа от ваксини. А също и, че всеки има право на достойно отношение , което изключва възможността да обиждаш всички хора отказали се от ваксинации и да ги приравняваш на крадци, убиици и изнасилвачи! Падна ми в очите. Не бих гласувал за теб

Костадин

08.11.2017
Ням как да гласувате за мен, просто защото за мен гласуват нормални хора. Но все пак бихте ли ми посочил кой точно член от конституцията на страната регламентира отказа от ваксини? Уточнявам, че се интересувам от българската конституция.

20.12.2017

Костадинов,ти не беше ли учител …..!!!! Благодаря за Родинознанието,чест и почитания ! Но,когато някой,на моето ниво на познания по медицина,почне да ме убеждава,колко е добро нещо,от което не разбира ……ми замирисва на поръчка ! Недей да правиш крачка назад…….или я направи,но ме губиш за каузата….а мисля,че не само мен !

Костадин

21.12.2017
Всеки, който отрича ползата от ваксинациите, е потенциален пациент на психиатрията. А за лудост ваксина, за съжаление, все още няма открита. Но ме съмнява, че и да имаше, вие нямаше да я искате, Даниела, или както там ви е истинското име:)

26.09.2021

Аз не съм еднодневка, че да си променям възгледите всеки ден. Ваксините са сред най-големите достижения на човечеството, това е ноторно известен факт. Но това нещо, пробутвано срещу коронавируса, не е ваксина. Една ваксина се разработва поне 4 години и изпитва още толкова, преди да влезе в масова употреба. Така че няма как да приемем подобно нещо за ваксина. Толкова по този въпрос”.

КРАЙ НА ЦИТАТИТЕ и начало на въпросите към онези, които с му повярвали.

6 мнения за ““Всеки, който отрича ваксинирането, е потенциален пациент на психиатрията”, пише през 2017 г. Копейкин”

 1. Обзалагам се че копейката е и с бустер.Гради образ на мъжкарче,но си е пУахо мишУенце от всякъде.Първата игла е взел още януари.

 2. Мога да се обзаложа, че навъсения отдавна се е ваксинирал срещу Ковид.

 3. Семьнадцатый год Куклуксклан Копейкин еще гатовился к новую политику и не знал самые актуальные опорные точках Кремля. Тогда он сидел на ревизионисткие позиции и боледовал лихорадкой Социалдемокрации – детскою болезню Комунизма! Но теперь мы видим его уже в новом свете – на уличных барикадах, с плакатами в руке, он воюет срещу Европейскими ценностями и членстве в НАТО.

  Как хорошо было при Тато!
  Зачем нам членстве в НАТО?
  Скажи ка дядя, ведь недаром,
  Варна, спальоная пожаром,
  Костадину отдана!?

 4. Хаха! Костя Сидеров…
  Фурнаджийска лопата.

 5. Г-н Инджев,

  Разочарован съм от Вас.
  Изглежда русофобията Ви пречи да разсъждавате трезво.

  С удоволствие следих всичките Ви поредици за “Президент на РъБъ”, “Ядреналин”, “Течна дружба” и т.н. Дори купих повечето от тях за да има свидетелства за следващите поколения.

  Кажете ми, обаче, русофобията наистина ли Ви пречи да видите, че България се управлява от американското посолство или просто Ви е неудобно да го признаете?

  По конкретния въпрос за ваксините, от кога експерименталните препарати, които ни пробутват срещу Ковид станаха ваксини? Може би веднага след като смениха опеределието за “ваксина”?

  Останете със здраве,

  Цолов

  ПП
  Да, и аз и семейството ми сме ваксинирани с всички налични ваксини.
  И, не, никога няма да инжектирам децата си с експерименталните препарати, които ни пробутват за “ваксини”.

  Ц

 6. Към Цолов:

  Г-н Цолов,

  “Русофобия” означава страх от Русия, какъвто не изпитвам. Главната заслуга за това не е някаква моя вродена храброст ( каквато все пак е нужна за един “русофоб”, тъй като Русия и днес дебне и избива в чужбина “русофоби”), че можем да се надяваме на защита срещу някой руски Кримски номер именно от американците, които биват комплексарски мразени тук и по света заради тяхното превъзходство в многобройни области на човешкия прогрес. Ако не беше техният стратегически важен чадър, “българският чадър” вероятно още щеше да ни управлява като овчарска гега. Вместо това получихте свобода на ругаете на воля онези, които ни управляват. Ами насладете се на тази свобода и не изисквайте единодушие в споделянето на фантазиите си.

  На въпроса за американското посолство съм отговорил писмено в блога си и устно в едно телевизионно предаване: ако беше вярно, че ни управляват от американското посолство, би трябвало да им благодарим, че ни отърваха от една проста мутра, която ни е закотвила на европейското дъно. Която и да е алтернатива на тази мутра сред наличния управленски кадрови потенциал изглежда като коледен подарък за свободолюбивите българи, сред които явно не сте, след като привиждате в американците врагове, а критиците на робското русолюбие обвинявате за “русофоби”.
  И

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.