Глутницата на путинофилите вече вие по софийски улици, предрешена като антиваксърска банда

Раждането на новия парламент вчера роди и първия протест пред сградата на Народното събрание в София срещу новороденото отроче на измъчената ни  демокрация. Кои бяха протестиращите този път на жълтите павета? Що за “жълтопаветници” бяха?

Новият върховен политик в България ( според изборния му резултат и перспективата да оглави със сигурност изпълнителната власт) Кирил Петков, заразен от опита на западни политици да се разхожда без кортежи и цели взводове охранители , беше нападнат вербално и телесно от протестиращи по пътя към жилището си на пешеходно разстояние от сградата на парламента. https://offnews.bg/obshtestvo/antivaksari-presledvaha-kiril-petkov-do-doma-mu-po-shishman-video-766103.html

 

 

 

 

Няма проблем във факта,  че се намират протестиращи срещу “неродения” премиер нетърпеливи граждани, които желаят да му отмъстят в аванс за бъдещото управление, както и за това, че е протестирал срещу предишната власт. “Контра протестите”  са стар специалитет на едни другари и другарки. Ако ще и да са шепа хора срещу хиляди протестиращи те храбро се ползват от правото на протест с претенция за реципрочна тежест, гарантирано от омразната им демокрация. 

Но кои бяха те в конкретния случай?

Каузата, с която преследващите Кирил Петков го преследваха, беше антиваксърска. Тя е новото оръжие на московската пропаганда, чийто говорител в новия парламент е любимецът на руското посолство Костя Копейкин. С крясъци и заклеймявания антиваксъри съпровождаха Петков в интимна близост – до степен, че един от тях в един момент го хвана под ръка. 

Този другар, видно от снимката по-долу в компанията на Станишев пред МОЧА ( с неизменното червено яке), е войнствен путинофил и не е случайна брънка от акциите на московската пета колона.

 

 

 

На 11 май 2016 година същият се появи на наш протест с искане за демонтиране на Монумента на окупационната червена армия МОЧА в София като подстрекател на банда червени екстремисти, изпратени да ни саботират. Червените хулигани ни бяха преградили пътя с цел да попречат на законно заявения ни протест с искане да бъде премахнат позорния монумент. 

Полицията , вместо да ги разгони и да защити правото ни да осъществим заявената законна демонстрация, застана на тяхна страна. Без да сме проявявали агресия униформените извикаха подкрепления. За радост на нарушителите на закона на терена се появи жандармерия, екипирана като за бой с буйстваща тълпа. 

В кулминацията на ситуацията откъм булевард “Цариградско шосе” пред МОЧА се появи човек с червено яке, който се опита да предаде на хулиганите отвъд кордона на жандармерията тонколони за усилване на крясъците им срещу нас. Спряхме го и той беше принуден да се откаже. На фотографията се вижда, сниман в гръб, как слиза обратно по стълбите. Беше сред организаторите на провокацията срещу нас, ако не и ръководител на саботажа.

 

 

 

 

 

Това е същият провокатор, който вчера е преследвал Кирил Петков на ул. “Иван Шишман” в София, но вече в ролята на антиваксър.

Ето го и в анфас на путинофилско сборище срещу НАТО ( със същото яке, с което е сниман в гръб пред МОЧА).Става дума за лице, което е сред водачите на уличната хибридна кремълска война.

 

 

 

 

На един митинг в София в защита на Украйна от руската агресия, на който бях поканен като говорител от организаторите, същият се опита да ме провокира. След кратък словесен сблъсък, при който се обърнах към полицейския кордон да го отстрани като неканен “гост”, бързо се оттегли. 

За моя изненада путинофилът ме пресрещна един ден на площад “Гарибалди” и ме заговори любезно, сякаш ми е стар приятел. Връчи ми дори визитна картичка, на която по нищо не личеше, че става дума за войнствен представител на руската хибридна война срещу България.

Всичко написано по-горе нямаше да е кой знае колко важно ако не беше част от факта, че срещу свързваната с президента Радев заявка за нова власт е отвързана руската глутница. Пиша го за сведение на Кирил Петков и Румен Радев, както и на вниманието на желаещите да се ориентират в бъркотията сред надигащия се вой срещу продължаващата промяна в България, която изхвърли от властта истинския охранител на руското влияние у нас.

 

 

 

 

9 мнения за “Глутницата на путинофилите вече вие по софийски улици, предрешена като антиваксърска банда”

 1. Колкото и да ги изнасят, без кавички (чети Фнимателно по-долу статията), червените боклуци на терен, туй по Буци, нямат свършване. Само ексбасккетболисткката Лаура Кьовеши е много малце да се справим с тях. След като на доказана Величина в активният демократичен сектор, визирим Асен Генов, не му се обръща езика да нарече пса-МОЧА, не знам “докога ще я караме така”. Ще ми да е: “One finale strive”.
  А дано, ама надали.

  https://kafeneto.wordpress.com/2021/12/02/%d0%bb%d1%8a%d0%b6%d0%bb%d0%b8%d0%b2%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%b1%d1%8a%d0%bb%d0%b3%d0%b0%d1%80%d0%b8/#respond

 2. “За да подготвят атмосферата на “народните съдилища”, комунистите използват тълпи от хулигани, цигани и обикновени престъпници, освободени за тази цел, като ги водят из улиците да скандират проклятия: “смърт, смърт, смърт!”. По-късно обвиняемите са оковани и преведени по улиците, докато добре подготвени комунистически фанатици крещят “предатели”, “врагове на народа”, “чудовища”. Те преминават през съдебните зали в разгара на процесите, крещейки “смърт!”, след което обвиняемите са изкарани навън и подлагани на клетви, малтретиране, подигравки, заплюване в лицето, побоища и други подобни… Дивашките български комунистически народни съдилища са чисто и просто изградени въз основа на концепциите на жестокия главен прокурор, който помага за ликвидирането на всички врагове на Сталин… Съдилищата, също като шмайзерите и месинговите боксове, са средство в ръцете на комунистите за смазване на техните врагове. Традициите на правосъдието са “остътъци от фашизма”.
  “България: пръвръщането в сателит. Анализ на историческите събития 1944-1953”, Никола Долапчиев

 3. Това, което вчера се случи пред НС, наистина беше потресаващо. Потресаваща с примитивизма си долнопробна реторика; хора, превърнати в глутница, за да всяват страх и объркване сред не дотам знаещите, неосъзнатите, невежите, повърхностните и незаинтересованите. Чувала съм подобни разкази от моите баби и дядовци. Чудех се откъде изпълзяха тези хора почти век по-късно. Хората, които се смеят и забавляват с това, искам да попитам: Вие наистина ли не разбирате колко страшно е това?! Тук Иво Инджев го е формулирал така безпощадно ясно: “Всичко написано по-горе нямаше да е кой знае колко важно ако не беше свързано с факта, че срещу свързваната с президента Радев заявка за нова власт е отвързана руската глутница. Пиша го за сведение на Кирил Петков и Румен Радев, както и на вниманието на желаещите да се ориентират в бъркотията сред надигащия се вой срещу продължаващата промяна в България, която изхвърли от властта истинския охранител на руското влияние у нас”. Това ми напомни прочетеното в книгата на проф. Никола Долапчиев “България: превръщането в сателит”.

 4. Червената шапчица (яке) съм сигурен че чете тук.
  На него ще му кажа следното – продажнико, служиш на ретроградни, ограничени и прости хора СРЕЩУ интересите на собственият си род. Такива като теб са срам за родовете в които са се родили. Ще продадете и собствените си майки за двете копейки. Бъдещето на България е в съюза на развитите и цивилизовани европейски страни но ти служиш на интереси които искат тя да не е там и да мизерства за да може паразитните ти господари да продължават да крадат от българският народ.

 5. Щом путинската глутница е насъскана срещу Кирил Петков, няма как да не го подкрепя. Дай Боже да не се уплаши и да покаже топки. Данс ако си беше на място шеше да им диша във врата на такива като този с червеното яке…

 6. Към Radoslav Andreev:

  Може ли някой да си представи мутрата да си върви в центъра на София, да го преследват и да влизат с него във физически контакт протестиращи срещу него, а той да се усмихва в същото време?

 7. По нашите ширини властва принципа на батката. Единствено грубата физическа сила има значение. А когато е подплатена и с откраднати стотици милиони тогава глутницата започва да се умилква и да скимти. Еле пък и ако си фаворитът на кремъл тогава си Бог за тях. Това да си интелигентен образован възпитан, че и пеша да вървиш си е чиста проба ‘загубеняк’ за глутницата. Със здраве!

 8. Ако един обикновен гражданин види случайно на улицата Кирил Петков и го познае, може да се изненада и най-многото да се учуди, че е без охрана. Да го поздрави, ако се смята за еднакво мислещ, а ако е противостоящ да го изгледа с жест на неодобрение. И толкова. Но да го преследва със заплахи и обиди и да му се натрапва непрекъснато по един просташки начин, означава, че простака е делегиран. Учудват ме там обаче придружаващите ги репортери и пасанти, които наблюдават случката без да му помогнат поне с повик да оставят човека на мра. А щом тези простеещи наемници са били опознавани и срещани при демонстрациите на моча, потърпевшият би трябвало да си направи изводът как да постъпва в бъдеще с тази вражеска държава. Още повече, ако наистина желае да пребори ситуацията в която се намира България.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.