Копейкин пак излъга и е изобличен с доказателства тук в ivo.bg

Отдавна и от личен опит знам, че Копейкин е лъжец. Беше посветил “анализ” на лъжите, които съм бил изрекъл в предаването “Лице в лице”, в което разказах как путлеристките моторизирани “Нощни вълци”, повечето изпратени от Варна ( познайте от кого!) ме тероризириха в градската библиотека в Добрич на 7 март 2019 година начело с техния софийски фюрер Денчо Златанов.

“Анализаторът” Копейкин започваше клеветническия си текст с лъжата, че неговите путлеристи са успели да ми провалят представянето на книгата “Измамата “Сан Стефано”. Така са му докладвали, но си беше чиста лъжа. Защото изтърпях половин час воя на глутницата, превзела библиотеката, но след като полицията най-накрая се намеси, представих книгата си пред дошлата за тази цел публика и дори в присъствието на няколко от отрепките, изпаднали в смълчано малцинство, които с мрачен и заплашителен вид се опитваха да ме убият с очи от първия ред. 

Припомням тази споделена вече не веднъж от мен история, за да добавя доказателства за още една лъжа на Копейкин, изречена този път на 25 март тази година в същото предаване. На въпрос защо не се е присъединил към протестното шествие в подкрепа на Украйна на 24 март в София, той отвърна, че ходел само на митинги, организирани от българи ( развяващи руски знамена, разбира се, както се знае). А шествието на 24 март било организирано от чужда държава и от чужденци.

Истината е, че шествието беше организирано от българи, само че истински, а не от слуги на държавата, която обяви България за враг и заплашва целия свят с ядрено оръжие. Имената на тези истински българи могат да бъдат проверени по документи в Столичната община, където те са регистрирани като инициатори на шествието, поискали разрешението за него.

НА СНИМКАТА: Организаторите на шествието от 24 март 2022 година, с които се снимах по време на вчерашния концерт на пл. “Батенберг” в столицата.

 

 

 

 

 

Така че Копейкин излъга отново. Налага се пак да го изобличавам – първо тук в ivo.bg, а при първа възможност и от телевизионния екран.

Колажът е от Фейсбук профила на ва Васко Генев, един от организаторите на софийското шествие.

 

14 мнения за “Копейкин пак излъга и е изобличен с доказателства тук в ivo.bg”

 1. Какво им остава на путлеристите, освен да лъжат? Украинското министерство на отбраната съобщава, че са отблъснали атаката на Киев и руснаците са изтеглили част от войските са изтеглени в Беларус. Това се тълкува като понасяне на загуби, които са направили въпросните батальони небоеспособни.
  Към днешна дата, освен разрушаването на Мариупол, Русия не е постигнала никакъв военен успех.

 2. Копейкин е малко позакъснял мераклия за рубли путлерофашист. За жалост идва малко късно разбирането на българския путинизъм като путлерофашизъм, защото той вилнее във физическото и духовно пространство отдавна, поразявайки цялата ни държавно-обществена конструкция от пРезидента, през патологията на партията от Копейковци до псевдохуманистите “интелектуалци” като проф. Пантев. Както е и доста късно осъзнаването и борбата с деградиращата дехуманизация на българското русофилство от наивната, романтична представа за “дядо Иван” на вазовите българи, през прагматичното им съчленяване с интересите на имперска Русия преди и след освобождението, към логичната му трансформация в болшевизъм и комунизъм, през депатриотизацията чрез съветизиране и до окончателното размиване в нацисткия путлерофашизъм днес. Путлеристите у нас са не просто антилиберали или анти LGBTсвободи.Те са безвъзвратно дебългаризирани и дехуманизирани русофили, яростни активисти на путинизиране чрез брутално насилие. т.е. престъпници, каквито са РуССията им, фюрера им и руССнаците. Техния тотем е МОЧА, който трябва да бъде разрушен веднага!

 3. Трайчо, бъди мъж и на думата си дръж.
  Опаковай МОЧА в цветовете на украинско знаме as soon as possible.

 4. Ако разполагаха с техниката и огневата мощ на Мордор и страдаха от имперската му алчност за чужда земя, смелите украински бойци щяха да са подминали Урал. Кой знае дали тук-там мужиците нямаше да ги посрещнат като освободители?…
  А публичните изяви на отрепки като копейкин отдавна би трябвало да бъдат инкриминирани. Справедливата присъда за такива уроди е една: Чемодан, Вокзал, Москва! Ако бяхме държава, управлявана от ЛИДЕРИ!

 5. Друго не може да се очаква от “черве(ИВ)ния ветр”, кафявите СА ризи на Путлер,
  обаче това което Копейкин и компания забравят е че през 30-те на миналия век в Германия
  ПЪРВИТЕ убити не са нито комунистите нито социалистите
  а консерваторите който го вкарват във властта,

  сега за тяхната глупост имат черни плочки с иметата им от едната страна на бундестага,
  за БГ компанията и това няма да има, както го нямаше и за колаборационистите в Крим
  или за Руските генерали през двете чеченски войни който Путин ликвидира.

 6. Руслямците изтеглят войските и ги прехвърлят на юг за да запазят и разширят завзетите територии там. Отказаха се от Киев и Харков засега. Днес обаче или вчера вечерта ВСУ са ударили летището на Мелитопол по сценария с летището в Чернигов и пак са потрошили много Хеликоптери

 7. Много е ценен Копейкин за рашистките си спонсори, защото умее също като тях много убедително да лъже, без да му мигне окото (злите езици твърдят, че бил от ромско-руски произход). Но няма и кой да му зададе някой въпрос, който да го накара да докаже твърденията си с факти, примерно по какво конкретно съди, че България се управлявала от посолството на САЩ. Само веднъж чух журналист/ка да го обърка с въпрос за русифицирането на българското черноморие, на който Копейкин смутолеви, че нямало такова нещо. За съжаление, с това темата беше изчерпана, макар че беше благодатна за изобличаване на лъжеца.
  💙💛

 8. Точно сега е времето, когато трябва да се действа драги ми съблогъри! Когато Русия, опората на българските управници в Сега е моментът да се действа уважаеми съблогъри, когато окупаторката Русия е заета със собствените си проблеми, които при това сама си ги предизвика. Сега, когато на нея не и е до България, но въпреки това е полузавладяла, когато петата й колона е притаила дъх и се чуди с какво и как да й помогне…
  А какво правим ние? Нищо!
  Е, говорим и изобличаваме, ама защо не се съберат качествените политици и анализатори и точно сега когато змията е в безизходица, не се съюзят в една нова формация, без разводняващи съюзници за да натирят един път завинаги цялата досегашна политическа непригодност. Дори и да не стане наведнъж, с времето ще могат да разберат много кой милее за България.
  Ами щом няма подходящо правителство, сътворете такова уважаеми Методи Андреев, Мартин Димитров, Христо Иванов…какво седите и на какво се чудите? Сега дори и мочовете можем да придвижим в небитието, но като чели на никой не му идва наум. Ама на опозицията идва! Вижте този бивш овенен министър се е засилил сега да прави и партия и сигурно ще я направи, но това няма да ни огрее по никакъв начин защото е на обратната страна на барикадата. Ние чукаме лаф и изобличаваме отрепките, но за съжаление не си създаваме необходимата партия или движение, което да ги накара да замлъкнат.
  Не правя на никого забележки, но тук блогърът господин Георги Харизанов сам в предишната си изява спомена, че трябва да се действа. Да, но кои са действените в България???

 9. За мен копейкин, волните атакаджии и прочие патриоти-ментета на путинска хранилка не се различават от кучешките отходни продукти на тротоара: Ако човек ги настъпи – лошо, разнася се. Ако ги ритне – лошо, пак се разнася. Това показва, че всяко взаимодействие с тях води до мечтаната от тях публичност. Това не значи, че трябва да бъдат търпени в обществото. По-скоро значи, че трябва да се използват всички средства на закона за да бъдат почистени от българския политически живот – съдебни дела за клевета и предателство, данъчни проверки за финансиране и прочие действия извършени от компетентни лица. По същия начин по който за да почистим тротоара, трябва да използваме правилни инструменти, контейнери и препарати.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.