Европа е декорирана в синьо-жълто, а в София предстои още един митинг на рашизоидите на Копейкин със знамена на руските агресори

В Стокхолм е така-  на метри от руското посолство плакат призовава на руски език чекистите да се засрамят, да се предадат и да поискат политическо убежище:

 

 

 

 

В Париж е така:

 

 

 

 

 

 

В центъра на Ню Йорк е така:

 

 

 

 

В Прага е така още преди путлеристите да нахлуят в Украйна:

В Берлин в наши дни е така. Опаковаха танковете от съветския монумент в Трептов парк, а властите отказаха да търсят отговорност от протестиращите, тъй като не смятат, че с нещо са поругали съветския паметник.

 

 

 

 

 

В Дюселдорф е така. “Украйна, ние сме с теб”,пише на жълто-синята мотриса в метрото.

 

 

 

 

 

В  Лондон е така.

 

 

 

 

 

 

В Америка -също, с участието на Киану Рийвс в главната роля.

 

 

 

 

 

 

В Норвегия е така – чучело на Путин виси обесено на вратата на руското посолство в Осло.

 

 

 

 

 

 

В Латвия е така: руска поръчка за изработване на тениски с фашизоидния знак Z  e  отказана и вместо това фирмата произвежда следната алтернатива:

 

 

 

 

 

 

В самата Русия е така: продължава копирането на нацистката символика:

 

 

 

 

А в София?

В София кметицата Фандъкова се появи днес с поредното ласкателно за нея интервю в националния ни телевизионен ефир. Същата е разрешила рашистко сборище на Копейкин и рашизоидите му следващата седмица да се състои в центъра на столицата, където по нищо не личи да има знак за солидарност с украинските жертви на руската агресия. Отново ще се веят безнаказано знамената на руските окупатори.

Защото тук продължава управлението на Гражданката за евразийско развитие на България, заместничката по партийна линия на онзи, който подпомогна руската агресия с прокопаването на руския “Турски поток”.

 

 

 

 

 

23 мнения за “Европа е декорирана в синьо-жълто, а в София предстои още един митинг на рашизоидите на Копейкин със знамена на руските агресори”

 1. Нещата тук са много, ама много зле! Мисля да емигрирам. В града, в който живея има два джипа с руското знаме на задното стъкло, а единият от тях дори с два знака Z от страни. Движат си се съвсем необезпокоявано където си поискат и очевидно никой дори не им прави забележка. Това е нивото в страната за огромно съжаление и не само заради това ми се иска да се махна. Простащината е навсякъде. Мърсотията душевна и реална също. Предпочитам да съм на някое от по-горе изброените места, където обществата са къде къде по-нормални!

 2. Всичко това е възможно защото от лидерите по върховете не се чува ежедневно осъждане на тази позорна война. Имаме един насран президент който го раздава натовец но всъщност е един майцепродавец. На последната сбирка на НАТО никой не му обръщаше внимание.. Този капут омайва българското общество че било по-добре за него да седим и гледаме отстрани докато саморазправата продължава. Това е и желанието на капуткин.. да седим и да не се бъркаме.
  Марионетката която сложи за премиер отива малко по-далеч в критиките си срещу капуткин но след като се отчете с няколко токива критики вече го няма никакъв.
  Предпочита да говори за други неща сякаш войната не ни касае..
  Той и измисленият му министър на отбраната със зъби и нокти бранят позицията че патрони за Украйна не може да пращаме щото щяло да стане лошо..
  Та ако имахме отговорни лидери на място.. които са преди всичко човеци.. щеше да се лее ежедневна критика и осъждане на безчинствата на фашистите от масква..
  Вместо това имаме най-отрковена руска пропаганда..
  И тези от които трябваше да се чуят най-силните атаки са притихнали като зайци..
  ДБ – вие сте едни обикновени страхливци а не държавници.

  Колкото по-дълго си трайкаме толкова повече се затвърдява вредната руска пропаганда у обикновеният Българин и толкова повече се отдалечаваме от Европа..
  Така че спете ДБ.. скоро ще почна да ви наричам дебили български..

 3. За да си разиграва Копейкин така безнаказано руската кранта в центъра на българската столица, пряка вина носят първо кметицата на София Фандыковна, дала разрешение за срамната проруска демонстрация, но още по-голяма е вината на Рашков и МВР-то му, които въпреки очевидните антиконституционни и хулигански изяви на пасмината от ПП”Възраждане”, вместо да ги арестува за пропаганда на расистки, антиваксърски идеи и откровени призиви към насилие, ОХРАНЯВА протестите им от стълкновения с възмутени български граждани. Вина имат и прокуратурата, и ДАНС! Ако един- два пъти копейките си получат заслуженото, за това, че веят на публично място знамената на враждебна нам насилническа държава, повечето ще се замислят преди да дойдат на следващото антибългарско “мероприятие”, да излагат себе си и да компрометират страната си за жалки копейки.
  Каквото повикало, такова се обадило!

 4. На мен, Копейкин и компания не ми пречат. Забавляват ме чудесно, след като Болен залезе. Но проблем са ми путинофилския президент и путинофилските министри. И същата като тях кметица на София. Вече си мисля, че европеизацията у нас трябва да се налага силово, с тотални забрани да се споменават с някакво лъжливо добро соца, Русия, комунистите. Бутафорните паметници на съветските окупатори трябва да се разрушават тържествено. Но първо трябва да си намерим истински европейски по дух управници…

 5. Дааа, екземпляри с български документи са самоличност са по-усърдни в слугуването от зомбираните русNAZI. Какво пророчество от Д.Талев!

 6. За съжаление България е декорирана в руски цветове и декларира с удивително постоянство и твърдост даже, руската си декорация до степен на вътрешно убеждение. И изобщо има ли истински българи от руско-импрегниранита ни политическа кочина, които да измият политическото си лице, и така лицето и на България пред света?

 7. Само една корекция – този модел на военна униформа не е нацистки, създадена е преди Хитлер, има го и след него. Сегашната униформа на германци, англичани, българи… е доста близка до тази. Конкретно тази на снимката има пришита една малка свастика под орела, не че свастиката е нацистко изобретение, но това е друга тема. А това че я копират руснаците не трябва да е изнанада, според мнозина това е най-добре изглеждащата униформа. Няма как да сложат ватенки, падат си повече по западни стоки.

 8. Абсолютно съгласен с Иван Димитров.
  И това ще е така защото наш Трайчо Трайков се “разсейва” с МОЧА и големите телевизии се надпреварват да канят звани и незвани бойци на мракобесният хибриден фронт вместо Иво, Илиян Василев, Методи Андреев, Христо Ггрозев и други доказали се хуманисти-евроатлантици да са постоянно по студията. Еединственият начин ефективно да се противодейства на офанзивата на реиинкарнацията на Империята на Злото.
  Ето още един истински войн на ИСТИНАТА която ни прави свободни.
  Марк Солонин с много благи вести за нашите победоносни войски.
  Слава на Украина. На героите-слава!

 9. А ето какво очакват САЩ:
  Breaking: US is expected to help facilitate transfer of tanks from NATO allies to Ukraine, according to senior US officials. The tanks will be Soviet-era T-72 tanks, which Ukrainian military has experience operating and will be delivered “within days, not weeks,” I’m told.
  https://twitter.com/jimsciutto/status/1510343433570897929

 10. Да припомня, че алтернативата на Данчето на последните избори беше Маяма. С нея пък както щяхме да цъфнем и вържем. Дали от двете злини сме избрали по-малката, е въпрос на гледна точка (и на ‘друга гледна точка’) – избор между отявлена пионка и зле прикрита комунистка и зле прикрита пионка и отявлена комунистка. Такъв беше и изборът на последните парламентарни. Ако някой е очаквал някакъв по-различен резултат от това, което виждаме днес, значи главата му се рее високо в облаците. Или е закопана дълбоко в земята.

 11. Още един интересен епизод от войната. При прочистване на едно от селата край Чернигов, комадир на подразделение на руския “СпецНаZ” се е самоубил със инжекция за да не се предаде в плен (3:07 мин. от видеото):

 12. Преди три години писах тук, а Иво ИНДЖЕВ публикува с призив към демократичните политически партии текст, малка част от който прилагам тук. Питам, има ли в Парламента представителство демократични формации, които да предложат приемането в спешен порядък /предвид екстремната ситуация в Украйна/ на закони, съдържащи изложените мерки?!
  Ако няма такива, всякакви претенции за ПРОМЯНА са „бла-бла-бла”, с цел прикриване на действителните намерения и тотална ИЗМАМА!
  „На основание и в съответствие и допълнение на Закона, обявяващ БКП и комунистическия режим в България за престъпен /ДВ, бр 37, от 05,05,2000 година/:
  1. Незабавно приемане и прилагане на закон за премахване в твърди и неотменими срокове на всички топоними и материални символи, свързани с терористичното „партизанско” движение от периода 1941-1944 година, престъпното държавно управление от периода 1944-1990 година, както и тези на забранената КПСС и вече несъществуваща държава СССР и присъщите ѝ институции и структури.
  5. Незабавно инкриминиране по законов ред на всякакви общностни групи, професионални сдружения, НПО и паравоенни формирования, основани на и афиширащи в интерес и полза, на която и да било чужда държава доктрини и действия, в противоречие и ущърб на официално утвърдените цивилизационен избор, евроатлантическа ориентация и цялостни интереси на Република България.
  7. Незабавно приемане на закон, забраняващ заемането на каквито и да било длъжности и други властови позиции в състава на институциите, осъществяващи управлението на държавата, от бивши или настоящи членове на престъпната организация БКП и лица, свързани по всякакъв начин с нейните правителства и подчинените ѝ репресивни структури.
  21. Незабавно привеждане на бюджетните разходи в частта им за МО и БА, в съответствие с обезателствата на страната като член на НАТО.
  22. Незабавно разработване и приемане на краткосрочна /двугодишна/ и дългосрочна /десетгодишна/ програма, съдържащи конкретни стъпки към тотално превъоръжаване на БА, с цел пълна съвместимост и съответствие със стандартите на НАТО. Привличане на съюзнически експерти за разработка на една национална военно-политическа доктрина, с двадесетгодишен хоризонт /крайна цел – изграждане на модерна, немногобройна, високомобилна, високотехнологична, специализирана в конкретни направления българска армия, която да превърне страната ни от консуматор на сигурност в елемент от източния отбранителен щит на НАТО/”.

 13. Русофилстващите, както обичайно, започват да мяукат когато видят дебелия. Но понеже на нашите главите им са най-дебели е необходима американска гьостерица за да свият руZZките знамена. Путлеро-раССитките глашатаи Радев, Нинова, Симов, Иво Христов и сие гробокопачи на България, се изтеглят от загубената информационна битка на главното направление и се прегрупират, подобно на намачканите руССки войски при Киев, за да нападнат от друга посока. За жалост, все повече се убеждавам, че и тази конфигурация на властта е поредното оперативно мероприятие “маскировка и змитане на следи” на КГБ преди отново да изпълзят от трънака на снишаването. Тази власт ще причини на България последната национална катастрофа, защото няма как да се изправим на крака след непростимото пльосване в калта на русофилската безгръбначност, в условията на глобална война за демократичните ценности, която Съюзите /които ни търпят с отвращение/ водят. Фандъкова е ясна. Докато не бъде изритана от община София и от политиката, тя ще продължи да се слага на руССкото посолство, дори и след като го закрием.

 14. Не трябва да допуснем провеждането на Копейкиновски сборища с руССки знамена и ни забие в калта от срам репортаж по всички световни телевизии за такава опозоряваща държавата и народа ни проява на подкрепа на агресора.
  Страхувам се, че на много свестни хора ще им падне пердето и крякането на путинистите може да се превърне в плач за някой.

 15. Ето какво аз видях днес в махалата докато се разходждам.. Англия..

  https://drive.google.com/file/d/1NE0fQAhCcfg4Z3G3Bo5aNw7aJQAX1JK7/view

  Един мост накичен с жълти и сини панделки и един велосипедист (който не ми изглеждаше украинец) гордо забучил украинското знаме

 16. През 1968г. български батальон е участвал в инвазията на Съветската армия в Чехословакия за смазване на антисъветското въстание. От този момент чехите започват да наричат българите комунистически пички.
  Нормално е всеки човек да мрази окупаторите на неговата Родина и неканените гости.
  Днес в столицата на България МОЧА не е разрушен. България и Унгария са единствените страни от ЕС и НАТО, които не предоставиха военна помощ на Украйна за отбрана срещу руските окупатори. Презрението на свободния свят към българите е гарантирано..

 17. Кадрите от Буча са потресаващи. Но още по-потресаващ е фактът, че това не е отделен епизод на изпуснати от контрол военни части, а проява на системното зверство на руската агресия, която не се подчинява на никакви закони на хуманността или на войната. Буча е онова, което руските войски извършват в Мариупол в много по-голям мащаб. Буча е малък процеп, през който виждаме тотално сринатите морални основи на руското общество, масово подкрепящо варварските бълнувания на Путин. Може дълго да спорим как Русия стигна до това дъно. Такова ли си е или безчовечната същност на комунизма го превърна в блато на долни инстинкти? Путин ли отрови хората си или руското морално разложение създаде Путин? Разбират ли какво извършват или живеят в свят на наркотични халюцинации? Те ли опорочиха православието или църквата ги поведе в мрачните тунели на националистичния садизъм? Реалността на руското поведение ще събуди много от сънищата за широката славянска душа. Черната ирония на руските кланета е в това, че те се извършват в името на човечността, за да наложат светлите руски морални устои на либералния разпад на един братски и сестрински народ. Химните за някакъв странен вид руска морална извисеност продължават да се носят от Москва до Владивосток и от Камчатка до Астрахан. Можем, разбира се, да се залъгваме за това как мозъците на руското население са промити, как хората не знаят какво става, че наистина са убедени в нелепостите за това, че руската армия се бори срещу фашизма. Подобни приказки са само опит да отвърнем поглед от кошмарите на един народ, който е повярвал в извратената си мисия да наложи нечовешкия си хъс за мъст над всяко невинно същество по пътя на собственото си унищожение. Разбира се, има хора в Русия, които виждат и които са ужасени от националната си варварщина. Насреща ни обаче е вампирясала общност, която иска завлече всички в своя поток на съзнанието, който е излязъл от коритото си и се опитва да завлече човешкото съществуване в подземията на ужасите. Руската нацистка психоза далеч не би се задоволила с плътта на украинските жени и деца. Украйна беше първата ѝ голяма жертва, която спира руското зверство за всички нормални хора в една грандиозна битка, която трябва да събуди всички ни. Един ден Буча и Мариупол може да събудят и самата Русия.

  Юлиян Попов

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.