Светът бойкотира Путлер, включително и празненствата за любимия му 9 май

Задава се 9 май, превърнат от режима на Пути в нещо много повече от национален празник, опирайки се на съветската победа във Втората световна война като главен източник на патриотична гордост ( поради липса на други източници за такава в в “руския свят” днес).

Лавинообразно се засилва вълната от бойкот и на това събитие по света, но не на Червения площад, който опустя откъм гости от демократичните страни още след руската окупация на Крим през 2014 година, а на своя територия. 

В Лондон тази година няма да има поднасяне на цветя пред мемориала в памет на руските жертви във Втората световна война. Във великобритания са отменени абсолютни всички културни прояви, свързани с Русия.

Ковънтри скъса договора си побратимяване с Волгоград ( след като това направи и чешкият град Острава). Най-пострадалият от германските въздушни бомбардировки английски град скъса и нервите на рашистите, оповестявайки намерението си да се побратими с украинския град мъченик Мариупол.

Шотладците от Глазгоу пък прекратиха “братските” си отношения с Ростов на Дон.

Казахстан, въпреки общия си военен съюз с Русия, оповести, че тази година няма да има парад в чест на победата на 9 май, а само местни празненства в почит на ветераните от войната. 

Списъкът е непълен, а и предстои със сигурност да се обновява.

Избирам да илюстрирам темата със снимка как китайски великан в униформа гледа със смразяващ поглед отвисоко руското джудже, което отиде в Пекин да си подсигурява гърба за инвазията си в Украйна. Фотографията е от времето на олимпиадата, използвана като претекст за пряка среща между ръководителите на Китай и Русия.

Предстоят “интересни времена” за Путлер и по китайска линия.

 

 

16 мнения за “Светът бойкотира Путлер, включително и празненствата за любимия му 9 май”

 1. Не знам, колко е вярно написаното в Блиц, но ми прави впечатление как е озаглавена статията.
  “Началото на края”.
  Неприкритата радост на българския журналист, че Мариопул може да бъде завладян от руснаците.
  Гнус…
  https://blitz.bg/svyat/nachaloto-na-kraya-nad-1000-morski-pekhotintsi-se-predadokha-vkupom-v-mariupol-snimki_news879941.html

 2. Копнато от Нета:

  “Бълхарская подлога пишет самаму вову вовичу

  Уважаеми Владимир Владимирович! Пише Ви вашият съмишленик, бивша голяма клечка и вярвам, с Ваша подкрепа – бъдещ голяма клечка в Задунайската губерния Бълхария. Благодаря предварително! Както наредихте чрез тов. Митрофанова, аз и моят екип внимателно наблюдаваме всяка крачка, жест и дума на новата власт.

  Особое внимание отделяме на Кирил Петков и Асен Василев – ясно защо. Вторият тези дни за пореден път доказа, че е агент на Запада. Този негодник, който нито е бил в казармата, нито дори агент на Вашите служби – Господ здраве да им дава, – се изказва абсолютно неподготвен. И открито зове за изгонването на тов. Митрофанова, заради нейни критики на властите в София. Кстати, напълно заслужени, коректни и педагогически издържани – както винаги. Никой посланик, – перчи се тази сволоч, нямал право да се меси във вътрешните работи на една държава. Абе момче, това е традиция от 144 години – ти ли ще я прекъснеш? Тая традиция е по-здрава от дружбата, дето се вика!

  Както сме се разбрали, Владимир Владимирович, веднага се явих в националното радио и му набих канчето на този дурак, да прощавате за израза…При др. Пьотр Вольгин…

  Разбира се, заявих за пореден път, че ако дадем оръжие на Украйна, ще ни се стоварят яки последствия. Та вие нападнахте Украйна за няма нищо, дето се вика, а за дадено оръжие и изгонен посланик трябва барем 1 ядрена бомба да ни пуснете. Заслужаваме го, честно. Все пак ако се стигне дотам, добре е поне аз и 2,456-те шпиони на вашите служби да знаем предварително, за да се изнесем към Виена, Лондон и други резервни точки.

  И за Северна Македония се изказах, по указанията от Кремъл. Пак натрих сол на главата на Кирил Петков. Завалията въобще не подозира какъв сюрприз сме му приготвили с ГЕРБ, “Възраждане“ и ДПС… Дано рублите, тези по второ направление, дето ги обещахте по-преди, да пристигнат по-скоро, че трябва да организираме протести, контрапротести, митинги, спонтанно недоволство и пр. Трябват ни още знамена и транспаранти със знака Z – как чудесно го измислихте!

  Спирам дотук, защото знам колко сте зает да освобождавате света от Злото. Ние с Р. сме добре. Сигурно скоро ще се вземем. Обещал сте ми да кумувате… Препрочитаме редовно вашите писма, в които често ме наричате “баловник”… Колко сте мил!

  Бойко Мэтодиевич също е добре: все ви споменава, щом стане дума за онези пари, които сте… по Турски поток – нали се сещате…

  Продължаваме битката за великата кауза!

  Скоро ще Ви пиша пак. Дотогава ще поддържам връзка по установения ред.

  Честь имею – ваш вернъй българскъй гызолизец!”

 3. Трябва и ние да обявим бойкот на туПлер
  , и на всичките му путлеристки подлоги !
  Тотален бойкот!
  Трябва да започнем с бойкот на руският нефт ,като предупредим за опасността от плаващите мини в Черно море, които могат да взривят танкери на Лукойл, които доставят нефт до Нефтохим-Бургас.
  Трябва да спрем танкерите, за да не се получи екологична катастрофа, ако се взриви някой танкер от плаващите мини.
  И без това Лукойл краде по над 1 милиард, всяка година.
  А сега краде двойно повече , защото купува нефта Уралс на ниска цена, но ни го продава на двойно по-скъпа цена, като сорта Брент!!!
  Затова, помогнете да избегнем нефтен разлив, и ограбването ни от Лукойл!
  Заради опасността от плаващите мини вече е забранен риболова в Турция и за нашите рибари, и щом като рибарите се страхуват да ходят на риболов, то опасността за танкерите е още по-голяма!
  Рибарите гладуват заради путинските мини, а ние продължаваме да храним бандитите от Лукойл, които сега ни крадат двойно повече, отколкото преди!
  Трябва да спрем и Турски поток, и грабежа от Газпром, чрез десетократно по-скъпия природен газ!
  Да изгоним путлериZZките рублояди от България!
  Чемодан-вакзал-рАЗЗИЯ!
  СЛАВА НА УКРАЙНА!!!!!

 4. Извинете, няма такова нещо като “съветската победа във Втората световна война”. Във Втората световна война са се противопоставили 2 военни съюза, съставени от по (всеки) около 20 и няколко държави. Единият ВС е победил, другият е загубил. Да не коментираме Студената война. Та в победилия военен съюз е бил включен и СССР, но той не е победил, военният съюз е победил. Тези монголски орди в главите им ми идват в повече.

 5. Като написахте за гнусотията на Близ.RU (аз отдавна дисецирам тази виртуална отврат и простащина), кел файда (извинявам се за чуждицата), че две от руските телевизии у нас били спрени (а дали е така и колко са спрени – и там има съмнения…), а такива отвратителни рупори на путлеристката пропаганда продължават да сеят отрова.
  Та питам СЕМ и уважаемия министър на електронното управление:
  ДОКОГА?

 6. Русия отдавна бе одна за себе си преизподня, сега наистина е сама, кой и е виновен, когато всичко което днес на властта там е угодно е да се завещава на поколенията завера в утрешния ден с пример на ужасите от вчера. Русите сега от деца козируват, маршируват с оръжие в ръка, за възрастните мисълта и речта са под забрана, свободни действия се смятат за закана към властта. Путин ще се умори, когато спре да спи и се събуди.

 7. @Beal,

  Най-вероятно фейк, колега, сладков е виден “пропагандон” на Кремъл, любим “източник” на блиц, поглед.инфо, факти.бг и още няколко пуТкиняшки пар.ц.ала. Другият “източник” е фейсбукът на кадиров!?!

  36-та бригада “морпехи” им е трън в д.то на възточните шебеци, те 2014 не се предаваха, когато им бяха взели жените и децата заложници, та сега ли! По-вероятно има известен успех стартът на операцията по съединяването им с “Азов” на север и мотострелковаците на участъка Покровске-Червоне на юг и постепенното изтласкване на орките. Затова е радостното крякане на на pyZ мисиряците. Но и официален Киев е предпазлив, очевидно за да не разкрива плановете си. Мярнах и късо съобщенийце в Toronto Star за товарни самолети “Буфало” (с ултракъс разбег – 300 м), които карат на бранителите муниции, провизии и медицински комплекти и вдигат ранените. Униформите на “предалите се” не са на морската пехота. Цялата бригада е към 1,700 души, демек 2/3 са в плен! Стига бе, блицовата “радасть” ми се струва малко преждевременна.

 8. Много интересно, но имам достъп до Первъй канал през една стара приставка и вчера погледах малко, после зачетох друг руски сайт – лента.ру, който преди изглеждаше интересен, олееле какво открих на тези места, някакъв весел военен руско – фашизъм в светски приповдигнат стил, бисери от сорта на “Нашето момче Кадиров, този готин пич, съобщи, че хиляда украински войници са се предали, и ги посъветва да се прибират по домовете си, а другите наши момчета отвоюват един след друг кварталите на Мариопул, без да пипат нищо в разбитите магазини, защото танковете им вече са пълни от награбеното по пътя дотук, натовариха само една модерна перална машина, която да изпратят подарък на вожда си Путин, така че той да има с какво да направи поредната си ЧИСТКА сред силоваците и военните за 9 май. Всички сме в радостно приповдигнато настроение поради наближаващия празник – Деня на поебедата, пардон Победата, а днес германски учителки показватт статуята на Альоша в парка Трептов и казват на децата – Това е чичко Альошка, той изнасили вашти баби докато бяха още деца, за по-сигурно наби между краката им празни шишета, после ги прикова на вратите на къщите им, но вижте деца вижте КОЛКО ТОПЛИ И ЧОВЕШКИ СА НЕГОВИТЕ ОЧИ!

 9. Аз пък се чудя останаха ли му танкове на джуджето за 9май. Велики идиоти и малоумници са руснаците. Шефа на Газпром и той се уплашил, че ако путя падне, раша нямало да е толкова “велика”. Тези хора не са мръднали и на милиметър от Средновековието, когато Крале и Барони се самовеличаеха на гърба на народа си а Църквата палеше астрономи и подклаждаше завоевателни войни. Самовеличаенето, винаги ражда завист и злоба и колкото то е по-голямо, толкова по-голяма е самозаблудата и лъжата с която човек се обгръща. Русия изостана в развитието си със стотици години, спрямо бившите европейски империи и това е истинската причина за съществуването на такива Идиоти като путин и малоумниците около него. Страхът, който ги тресе, че ако путин падне е жалък и комичен. На това ли се крепи “величието” на русия?? На плещите на едно 70 годишно старче, което до 10 години ще е история?! Той толкова много се увлече в самовеличаене, че сега като падне, ще останат само мижетурките с които се обгради. Ларвата, пръв ще побегне а след него и останалата ненаситна сган.

 10. Москва горить……. )))))====Чернобаевка 13:0
  и това само за вечерта на 13.04…..ех че хубави новини….

  Засега два Нептуна, а утре вдругиден и няколко Харпуна….и пошел на указаное место…

 11. Корекция..Москва уже НЕ Горить..вече е потънала….Байрактар и Нептун…..

 12. Много яко видео за разгрома на руския флагман! Браво!!! Днес имаме повод да се почерпим за този знаменателен удар по рашиските свине. Слава на Украинския народ, Слава на Господ Спасител!

 13. На въпрос към МВР министъра в правната комисия на парламента как МВР противодейства на руския шпионаж, който използва вълната от украински бежанци, за да проникне в България, Рашков отговорил, че има данни в тази насока, но не можел да ги сподели, защото ставало въпрос за секретна информация. Министърът информирал, че това е задължение на ДАНС, но имало запитване от украинските служби и до МВР дали можем да приемем временно група техни служитеи, ако се наложи, във връзка с техни разследвания, но не казал какъв е бил отговорът на бългаската страна. Досещам се, за съжаление, какъв е бил българският отговор- шикалкавещ, въпреки че точно украинските служби в момента биха ни били изключително полезни и ефективни в идентифицирането и екстрадирането (неутрализирането) на проникнали у нас заедно с бежанците от Украйна руски шпиони, терористи и криминали, независимо от гражданството, което имат.
  Украинците имат интерес как е придобита и на колко милиона възлиза огромната недвижима собственост на “кума на Путин” Медведчук, както и на други “интересни” за тях лица, военнопрестъпници и криминали, които се разхождат свободно и необезпокоявани от никого в българския разграден двор.
  Би трябвало НИЕ да ги молим за подобна международна помощ и услуга!

  По данни на Europeantimes, само в Източна България около 300 хиляди руски граждани владеят над 450 хиляди обекта недвижима собственост на стойност 15 милиарда евро:
  “Руснаци са изкупили цялото черноморско крайбрежие на България, те владеят над 450 хиляди обекта недвижима собственост в курортите и”, пише икономическото издание prozakupki.info.
  Точна статистика на руската недвижимост в България не съществува, но е известно, че през последните 10 години, преди пандемията, руските граждани изкупуваха цели курорти и огромни комплекси по цялото българско крайбрежие.”

  Четирима санкционирани руснаци с имотни инвестиции в България
  https://bird.bg/sanctions-russians-bulgaria/

  Украйна залови Медведчук – главния агент на Кремъл, но в България е отворен голям чадър за имотите му за над 20 млн. евро в Несебър, Поморие и Царево
  Чрез свои проксита Русия малко по малко си купува България, „инвестицията” на кума на Путин е доказателство за това:
  https://faktor.bg/bg/articles/ukrayna-zalovi-medvedchuk-glavniya-agent-na-kremal-no-v-balgariya-e-otvoren-golyam-chadar-za-imotite-mu-za-nad-20-mln-evro-v-nesebar-pomorie-i-tsarevo

 14. Ами какво да кажем в случая, освен “Руский военный корабль, иди нахуй!”

 15. Крайцерът “Москва” придоби отрицателна плаваемост и шмугна под водата. В стриктно съответствие с предварително одобрения план на Путин.

 16. за да не се афишират жертвите от войната с Украйна,градския съвет на Ростов на Дон е пред приемането на наредба-норматив за погребенията-гробно място не повече от 2,3 м на 1,5 м,без ограда и с паметник не по висок от 1,2 м..При това само на два от гробищните паркове..И погребенията са под строй….

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.