Едно протеже на криещия се Трифонов го изобличи косвено като привърженик на путлеризма

Областният управител на София ( как му беше името?- никой не го знае, никой не го е избирал) забрани инициативата на избраните от софиянци общинари да има алея на име “Героите на Украйна) и украинско знаме на фасадата на софийския парламент. Уж законодателната власт у нас е първа по ранг у нас, но явно мнението на софийските законодатели няма значение за един рашистки (дери)бей. 

Тази антиевропейска акция на областния (дери)бей се случва при това на фона на институционалното снишаване на София по отношение на символиката в знак на солидарност с украинските страдалци. Един жълт билбод на лицето на Художествената академия със сини звезди от европейското знаме върху него гласи на английски , че Украйна е Европа. И толкоз. Освен, че текстът не е написан на азбуката, която “идва от македонските земи” ( по думите на Путлер), надписът е страхливо блед- за да не дразним Путлер.

 

 

 

 

 

 

На метри от тази бледа проява на солидарност имаме нещо подобно, което трябва да бъде разгадавано от желаещите, при желание и въображение, могат да видят в него реверанс към многострадалната Украйна. Хората на Фандъкова са посадили на една от лехите с цветенца между “Софийския университет” и Народното събрание жълти лаленца и сини теменужки между тях. Кой казва, че русофилстващата на кметица не проявява човечност към избиваните от рашистите украински граждани!  

 

 

 

 

 

Докато редица западни държави забраниха вноса на руски алкохол като част от санкциите срещу Русия, на софийските витрини продължава да се мъдри “Русский стандарт” и дори “Путинка”! 

 

 

 

 

 

От криещия се някъде зад кулисите Слави Трифонов така и не разбрахме дали страда за жертвите на руската агресия в Украйна или скърби за неуспеха на путлеристката “специална операция” в центъра на Европа. Е, сега вече ни беше показано къде стои той в координатна система между човечността и Русия на Путлер. Разбрахме го по лесния начин, чрез една административна забрана да бъде проявявана човечност. 

Трудното предстои. Как да бъдат изчегъртани криещите се путлеристи? Явните ги виждаме да трупат точки от консолидацията на рашизиодните настроения, дълго шлифовани от дълго толерираната руска хибридна война срещу България. От тях, според социологията, печели в момента най-кресливата рашистка партия в парламента. Там поне няма мимикрия. Демонстрират ни с какво уродливо (между)народно представителство си имаме работа.

С Трифонов работата е друга. Той дори външен министър излъчи от своята коалиционна квота. Не може да бъде изчегъртан ( нали помните, “изчегъртан” е думата,  която е личен принос на Трифонов в борбата за промяна у нас), без това да направи пряка услуга на обединяващите се около екстремния рашизъм нашисти с право на глас, които се надяват на успех при бързи, лесни и яростни ( за тях ) парламентарни избори при разпад на управляващата коалиция. 

Никой не е очаквал лесен път на коалиционния кораб, в чиито платна духа от обратната страна на промяната популистът Трифонов. Дано поне разочарованите не се прехвърлят на откровено руската гемия на БСП и нейния коалиционен партньор по путинофилия от рашистката опозиция. 

Да, процентът на българите, които най-после разлюбиха преобладаващо Путлер и разбраха, че спасението ни е в НАТО, може да се е покачил значително ( до 56 на сто за НАТО сред българите, според допитванията). Но какво от това, ако всички разнебитени електорални отломки на путлеризма у нас се съберат заедно под крилото на грабливия руски орел у нас в една партия?  Тя може да няма парламентарен превес и най вероятно никога няма да го постигне, но задачата й е да руши евроатлантизма, след като не може да изгради “руския свят”. В това ги бива остриетата на тъпата руска доктрина.

Демаршът на софийския (дери)бей на Трифонов изобличава шоумена също и като фалшив борец срещу ГЕРБ. Защото на практика вождът на ИТН идва на помощ на Фандъкова. Тя е затруднена да с опълчи явно на исканията за солидарност с Украйна, тъй като партията й се бори да се докаже като алтернатива на изпълнителната власт по евроатлантическа линия. С едната си ръка кметицата уж позволява проявата на някаква симпатия към украинските жертви на руската агресия, но когато трябва благоволението й да се осъществи, се намесва Слави. Старият приятел на Бойко я спасява от несвойствената за нея роля да направи каквото и да е срещу волята на Путлер.

 

 

14 мнения за “Едно протеже на криещия се Трифонов го изобличи косвено като привърженик на путлеризма”

 1. Извинете, цитатът не е свързан пряко със статията, ама човек накъдето и да се обърне – едно и също. “Първият път взехме шпеков салам, кашкавал, луканка. Аз взех салам и кашкавал, без луканка”

 2. Г-н Инджев, много добре знаете , че чекисткият ченгесарски чалгар Трифонов се финансира от чекистката ченгесарска банда Мутригруп още от времето на ОДС и Костов!
  Примитивният инфантилен чалгар на ченгесарите никога не е може да изработи дори една копейка, без да е тотално зависим от своите чекистки сводници. Г-н Инджев вие много добре знаете , още от вашето предаване в БТВ , че чалгарите са едни от най-гадните пропагандатори на путинската ченгесарска мафия против ОДС и Ив.Костов, нали!

 3. Г-н Инджев, освен учиндолският чалгар, вие много добре знаете , че болшевиките фашисти от БСП подкрепяха военният престъпник Милошевич, преди повече от 23 години.
  Тогава болшевишките фашисти – Виденов, румен геЙчев, румен Овч., пикаещият във фонтани, и техният

 4. Преди 25 години , освен болшевишките фашисти – Виденов, румен геЙчев, румен Овч., и пикаещият шут на Първанов, основният партиен вожд беше Първанов, нали.
  Г-н Инджев, вие много добре знаете, че большевишките фашисти на Първанов и чекистките чалгари на Трифонов не са само рублояди, защото преди 20 години Първанов провеждаше митинги в подкрепа на военният престъпник Милошевич и против НАТО!
  Но след това фашисткия большевик Първанов стана деньгояд, защото получи милиони дойче марки от германските социалдемократи, за да присъедини България към НАТО, когато вече беше ()резидент!

 5. Така че , г-н Инджев, болшевишките фашисти от БСП и чекистките чалгари на Трифонов не са само рублояди, те са деньгояди, защото са тотално корумпирани и приемат всякакви подкупи, не само от Путин, но и от всички , дори от германските геносета от ГСДП!
  Първанов, БСП и Трифонов приемат всякакви валути, не само рубли!
  Затова те не са прости рублояди те са тотални деньгояди!
  ТОТАЛитарни деньгояди!!!
  Всички русофили са деньгояди, защото приемат не само рубли, те приемат само франкове , долари , лири.Още от времето на Симеон Радев, Захари Стоянов Стефан Стамболов, нали!!

 6. Г-н Инджев, както знаете ТОТАЛитарНАТА власт корумпира(развращава) ТАТАЛитарНО,
  но също така е вярно че ТОТАЛитарНАТА корупция(развращение) овластява ТОТАЛитарНО .
  Ето защо ТОТАЛитарНАТА корупция(развращение) означава ТОТАЛитарНА власть , означава деньгоядство!
  Ето защо тоталното деньгоядство на Първанов и Трифонов, означава тотална корупция и тотална власт на чекистките ченгесари на КГБ и ДС!
  Същото се отнася и за ТОТАЛитарНИТЕ деньгояди Буда ,Доган и пееФски!

 7. Хаха, старата любов, ръжда не хващала, казва народа. Шефа на Простаците Побойко и Трубадура на Простаците от Учиндол, може да не са гаджета но със сигурност много неща знаят един за друг и със сигурност не случайно са въздигнати на Мафиотския Олимп в нещастната ни Республика.

 8. Г-н Инджев, обърнете особено внимание на ТОТАЛитарНАТА корупция(деньгоядство) на Първанов, Станишев, Трифонов, ниновНа, р.Овч., пикаещият шут, Буда, Кобурга, Доган
  и пееФски!
  Първанов взе дойче марки за влизането в НАТО и ЕС! Освен това агент Гоцье рекетира Петър Дертлиев , за да ликвидира БСДП и да влезе в ПЕС.След това Станишев си купи поста на шеф на ПЕС , като даде издаването на личните карти от МВР на Сименс-Австрия, преди 13 години!
  Тогава Сименс-Австрия се управляваше от съпругата на предишния шеф на ПЕС!
  Така че , г-н Инджев, БСП е тоталитарна корупционна деньгоядска ШАЙКА, също както е била през последните 100 години , като клон на болшевиките от КПСС!
  Същите деньгоядски клонинги са и агент Сава, агент Буда и чекистките чалгари от ИТН!
  Същото се отнася и за ченгесарските тескерджии от МВРО, и гнусните империалистически деньгояди от Атака и Израждане!!!

 9. Мишоците,мишоците,те все още властват. Бяха тигри и хиени,след това се превърнаха в мишоци. Очите им святкат,муцуните гризат. Още малко и ще застатат пред дилемата – да се заблъскат един друг при скачането от потъващия кораб,или да се скрият по дупките,чакайки по стар навик тяхното време,което никога няма да се върне.
  От първата група са чалгаря и Бойко,а от втората Курнелия,Копейкин и кохорта.
  СЛАВА НА УКРАЙНА!

 10. Трифонов участва в това правителство за да спъва разговорите със Северна Македония в услуга на подлите руснаци, да докопа контрол над БНБ, за да отлага и отменя влизането в Еврозоната и, чрез спор(т)ния си министър да позволи на Гриша Ганчев и съветските капитали, стоящи зад него, кражбата на част от Борисовата градина. Като по този начин удължат престоя на най-подкрепяния съветски символ (маскиран като спортен клуб) в центъра на София и въобще в България. Шизофренно е да се очаква от поддръжници на споменатия “клуб” да действат за спиране на съветската пропаганда в България. Винаги са правили и ще продължат докато бъдат спрени да правят точно обратното.

 11. Кулеба е на работно посещение в България. Той е пристигнал с кола около 22:00 часа ден по-рано. Освен с външния ни министър, Кулеба трябва да разговаря с премиера Кирил Петков. С президента Румен Радев щял се срещне в сряда, уточняват от от “Дондуков 2”.
  Не мога да разбера защо външният министър на Украйна Кулеба, който днес имал рожден ден (да е жив и здрав!) щял да се среща и със сенилния шапкар, руският наемник Радев? Защо ще се унижава да говори с този жалък страхливец? Нима не знае предварително какъв отговор ще получи относно съдбоносната и за България военна помощ ? !
  Да пренебрегне протокола, както постъпи Зеленски с германския “балансьор” президента им Щайнмайер!

 12. Харесва ми конкретиката в поста на “Никога повече СССР”
  Така трябва да се пише кратко, ясно за всички и защо (с конкретни примери).

 13. Учиндолският Чалгаджия е ясен…

  Междувременно, в Львів💙💛 :

  Матеуш Моравецки: “Полша е готова да приеме поне 10 000 ранени украински 💙💛 войници”

  БРАВО ПОЛША!

  А ние?

 14. Двама старци си седят в градската градина, хранят птичките с трошички и приказват помежду си:
  – Абе тия птици много приличат на нашите политици. – казва единия.
  – Докато са на земята се задоволяват с трохи, пък като излетят на високо ти се изсират на главата.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.