Бойко Рашков призна, че (Н)РБ продължава да изпълнява “ангажиментите” си към рашизма

 

 

 

 

 

 

Чета това и вярвам на очите си: МВР е поело ангажимент към руското посолство да пази МОЧА ( наричан по стар рашизоиден навик Паметник на съветската армия, какъвто той не е , най-малкото поради липса на съветска армия през 1944 година ). https://offnews.bg/politika/rashkov-mvr-e-poelo-angazhiment-kam-ruskoto-posolstvo-da-pazi-pametni-776534.html

От  много години твърдя това. Сега министърът на вътрешните работи Бойко Рашков потвърди моята теза, че българските власти изпълняват обещания, дадени на руското посолство. Факт, който вече напусна територията на моята реторика и на риторичните ми въпроси. Вече имат институционален отговор.

В този смисъл съм благодарен на др. Рашков за откровението за съобразяването с “ангажиментите” към руското посолство насред световното презрение към руската държава.

Да кажеш, че поемаш ангажименти към руското посолство да пазиш българската собственост МОЧА, е признание за подчинеността на българската държава на Кремъл. Няма друго обяснение. МВР би трябвало до поема ангажименти да пази всеки и всичко в България, но не и българска собственост по нареждане на чужда държава.

От кого я пази?  

Пази я от българите, които са противници на лъжата за съветското освобождение на България чрез окупация. 

Важно е обаче др. Рашков да каже КОГА е поет този ангажимент към Кремъл. И дали е само на ниво МВР. Няма как. Все пак не МВР управлява НРБ…пардон, РБ.

Дали за този “ангажимент на МВР” знаят от МНвР? Одобряват ли го и как го обясняват на езика на международните ни ангажименти? Или и едните , и другите , т.е. и властта, и опозицията все още разчитат на мълчаливото съгласие на бившите западни съюзници на СССР тук да стърчат монументите на голямата съветска измама? 

Сталин обещава, че ще окупира “добронамерено” ( по западните стандарти България) и ще позволи свободни избори, медии, многопартийна система и прочее атрибути на омразната му демокрация.

САЩ и западните съюзници освобождават две трети от попадналата под нацистка окупация Европа. Освободените получава свобода. Днешният й просперитет говори сам за себе си като последица от това освобождение.

  СССР завладява, но не освобождава останалата една трета от Европа. Превръща я насилствено в свое подобие, което и след освобождението си от Съветския съюз десетки години се бори да догони по всякакви положителни показатели освободената от западните сили през 1944 и 1945 г. Европа.

В Освободената от западните сили Европа след 1944 -та и 1945-та  идва свободата на пресата, на словото, на пътуването по света, на предприемачеството, на разпореждането на гражданите със собствеността и живота им. В завладяната от СССР част от континента се случва точно обратното. 

Знайно и видно е през годините назад, че руското посолство нареждаше на българските власти да пазят българската собственост МОЧА от гневните българи. Др. Рашков признава днес, че е продължител на тази позорна политика на преотстъпен български суверенитет на Москва, водена от уж толкова омразния му др. Бойко Методиев(ич) Борисов. 

Карат се , ругаят се, арестуват уважително ( без белезници, превръщайки го в жертва на “репресия” др. Методиевич) , но техният общ МОЧА е  Uber alles в България.

У нас на това му казваме “всички са маскари”. Обобщението е спорно. 

В Украйна, жертва на руската агресия, казват нещо безспорно за обслужващия персонал на Москва:

“Всички са москАли”.

 

 https://sofiaphilharmonic.com/sabitia/la-donna-e-mobile-4/

 

 

 

 

20 мнения за “Бойко Рашков призна, че (Н)РБ продължава да изпълнява “ангажиментите” си към рашизма”

 1. Точното изказване на Рашков е: “Ние сме поели ангажимент към руското посолство и други мисии в нашата страна да се грижим за тези паметници и го правим”.

  Че спазват ангажимента към путлеро-рашистите е ясно, но например тази нощ бюстът на Рейгън в Южния парк беше залят с боя. Явно е, че милицията не спазва ангажимента си към американската мисия, и бюстът на Рейгън не се охранява денонощно от милиционери, камери и прожектори.

  Причината я знаем добре – Рейгън е враг номер едно на Тутраканска селищна система!

 2. Бясното куче Рашков е палаша на червения президент РРадев.

 3. Гледам сега новините по БНТ с поредните изстъпления на Костя и дежурната му глутница от около 50 дежурни хиени…
  Пак напинят да свалят Знамето на СВОБОДАТА 💙💛 от фасадата на Столична община.
  Путлероидите напъваха по бус на Жандармерията и аха аха да го преобърнат…Край тях стояха чинно доста голям брой бг полицаи (май бяха почти колкото “протестиращите”) и не видях с нещо да възпрепятстват начеващия вандализъм!

  Та така!
  Такава ще е тя…

 4. СССР не само завладя страните от Източна Европа,но ги направи свои икономически колонии,като изсмукваше чрез СИВ и Варшавския договор ресурсите им.

 5. бойко рашков се бара за бир парче юрист. Би ли бил така добър да посочи правното основание на ангажимента с Педерацията.
  ОСТАВКА!
  ИМПИЙНЧМЪНТ за пРЕЗИДЕНТА Мунчо Фърчилков.
  ДГД-ПНХ!

 6. Никола Янков ерудирано и с хъс громи рубладжийската сган во гллаве с рр.

 7. Да дам думата на харизматичната умница Мария Спирова с 5 мин. вметка на 100% полезна идиотка. Разлика-Балкан.

 8. МОЧА е издигнат в памет на армия на режим от фашистки тип, окупирала страната ни! Наличието на МОЧА, както и на останалите стърчилки посветени на съветските мародери окупатори се равнява на фашистка пропаганда! Опитите да се почистват и пазят стърчилките от народното негодуване също се равнява на фашистка пропаганда! Има съществуващ член в НК касаещ проповядване на фашистки идеологии:

  Чл. 108. Който проповядва фашистка или друга антидемократична идеология или насилствено изменяне на установения от Конституцията на Република България обществен и държавен строй, се наказва с лишаване от свобода до три години или с глоба до пет хиляди лева.
  (2) Който по какъвто и да е начин опетни герба, знамето или химна на Република България, или знамето или химна на Европейския съюз, се наказва с лишаване от свобода до две години или с глоба до три хиляди лева.

  Ако прокуратурата си вършеше старателно работата, тези стърчилки щяха отдавна да бъдат срутени по един или друг начин.

 9. След 24.02.2022г., чифте български политици най-старателно и последователно защитават руските интереси в България – Костадин Костадинов и Румен Радев.
  Това чифте е забучено на голия дипломатически тумбак на руския посланик в България.
  Министърът на вътрешните работи е изпълнител на политическата воля на чифтето и руския посланик.

 10. Милиционерите ден през ден реват за пари, а в същото време 2/3 от тях са с ТЕЛК!!!???
  Крайно време е за пълен реподбор в скапаното МВР!!!
  И не само там…

 11. Благодаря на Георги Николов за линка с Мария Спирова.
  Беше показано едно чудовище-Александрова се казва.Поучително е да се знае какъв е генезиса на това животно за да не се забравя къде са отгледани хтези идиоти.
  Нищо не е случайно.

 12. Гиркин/Стрелков може да е всякакъв, но много често започна да говори истини, които друг не казва:

 13. Трябва да се напомни а раш(К)ов , че ако не може или не знае как да РЕформира болшевишката милиция в полиция, то трябва да попита министър Вучков, или следва опита на грузинската полиция през 2004г.
  Все пак раш(К)ов има някакъв опит в следствието и МВР и може да прецени как да действа с МВР!
  Нека раш(К)ов не обяви , публично, кои паметници трябва да охранява милицията , за да можем да преценим дали той изпълнява ангажиментите си , или само пази МОЧА, но не и другите паметници!
  Освен това раш(К)ов ,който се прононсира като юрист трябва да спазва законите , дори и да са лоши! Такова е древноримското Правило!!!
  А именно, през 2000г. българския парламент обявява комунизма за най-престъпния, най-терористическия, най-предателския режим в НРБ!!!
  Освен това през 2008г. Европарламента обяви равенството между фашизма и комунизма!
  Ето тези решения и закони трябва да спазва “юриста” раш(К)ов , ако е професионален юрист, а не е поредния синекУрен парашутисти на БКП.
  Все пак да не забравяме , че раш(К)ов е получил високи постове от партийната номерКЛАТУРА на БКП, по времето на Виденов и станиШЕФ!

 14. Трябва рашКов да се еманципира и от резидентът радев, който го назначи за поредния висок пость от квотата на тяхната партия-майка!
  Трябва рашКов да спазва решението на СОС от 1992г. за преместването на МОЧА, извън центъра на София, защото МОЧА не е паметник , и не почита загинали войници, а е само бетонирана тоталитарна большевишка пропагадность, на терористическата генерал-губернаторска колониална бюрокрация от БКП.
  Трябва рашКов и БКП да възстановят истинските войнишки паметници на загиналите софиянци пред НДК!!!
  И да преместят МОЧА пред руското посолство, или да го изпратят директно в Москва, пред Кремъл!
  Нека рашКов да не пропагандира , дори и с името си, че е свързан с Русия(РАША), и неговото име да не звучи по руски, като РАШОВ!
  И все пак да допълня – ДОЛУ ДПZ!

 15. За последно напомням на Рашков, че законите и решенията за МОЧА от 1992г. , 2000г. и 2008г. трябва даги спазва, лично!
  Защото за юристите, към които рашКов би трябвало да принадлежи дори и като преподаватель в компроментираният УНСС е валиден принципа – Dura lex ,sed lex !!!

 16. Вилнеещият сега у нас руски неофашизъм може да се изкорени само така: https://www.youtube.com/watch?v=DONxr9iudFo Ако проруската сган не види поне милион на улицата със сини знамена (само) няма да се уплаши. Това е единственият ни изход. Ако не стане, значи не заслужаваме нормален живот. Дошло е време пак всеки да помисли и да си каже какво иска за в бъдеще, нормален живот или руски неофашизъм.

 17. Сега сърбаме попарата на тези ТЪПАЦИ, които буквално се юрнаха да избират и преизбират Радев. Към тях до голяма степен принадлежат и ДБ, за останалите да не говорим. Тепърва ще разбираме и изпитваме на гърба си какво значи руски неофашизъм. Ако Запада не неутрализира Русия за 3 до 5 поколения Русия, света има да пати. А за България виждам опастност от политическо изчезване. Дано САЩ са твърди и респектират Германия, Франция и Италия. И останалата по-дребна цаца (сволач). Меркел и Макрон са апологетите на руския неофашизъм. Непосредствената опастност за цивилизацията е значима и реална. Ако сега се прояви слабост, следващият глобален конфликт ще е с Китай. Тогава обуздаването въобще не е сигурно. Тогава Homo Sapiens ще е изправен пред заместване с физически човеко-образно същество със сатанинска психо-същност. От това излизане няма, както от астрономическа черна дупка. Надеждата за нещо свястно ще има само в някоя от следващите вселени.

 18. Колкото и да се въртят изборите, МНО и МВР все попадат в руски ръце…какъв преход, каква промяна…. Рашков си е рушков. Радев си е пРезидент. Янев си е путинка.. Копейкин си е копейка , агент за затвора. Но.. Мисля, че има връзка с поставянето на прокуратурата в партер с толерирането на кремълските престъпници като Копейкин и получовеците му.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.