Позорът на управлението с БСП и позьорите на моралния тепих, които прелюбодействаха тайно и явно години наред

На нашистките рашисти не им стига да се отдават лично и общопартийно на московските си господари. Не им е достатъчно и да предлагат България на Кремъл в духа и традициите, наследени от Тодор Живков. Те буквално съветват бившите ни владетели как да ни накажат за дързостта да посегнем на рашисткото шпионско гнездо на бул. “Драган Цанков” ( разкрит от български комунисти по заповед на Сталин през 1935 г. в книгата “Авантюрите на руския царизъм в България” като най-големият, доказан по документи, получател на руски подкупи за антибългарска дейност в историята ни).  https://chitanka.info/text/42303-avantjurite-na-ruskija-tsarizym-v-bylgarija

Дали ще дойде ден някой нов руски владетел, заинтересован в името на своето влияние в България да натрие носа на своите предшественици в Кремъл и да позволи за тази цел на българи да надникнат в днешните руски архиви? Би било твърде отрезвяващо за мнозина у нас да разберат какво са просили и получавали днешните нашистки рашисти за подривни цели срещу България, както е постъпвал Драган Цанков в своите прошения за още и още руско финансиране за пропаганда и “въоръжени шайки” ( каквито наистина има у нас и биват обучавани от руски военни инструктори)?

В съобщение за медиите Копейкин, наричан ласкаво “Коцето” от симпатизиращите му медии, буквално подсказва на Кремъл как да накаже България. Състезава се с другарите си от БСП, с които уж се кара в парламента, но всъщност се опитва да ги измести от исторически резервираното им първо място в конкуренцията за рашистката любов.

Ясно е, че суфлирането на Копейкин е адресирано предимно за българска рашистка консумация, но едновременно с това му върши работа и като тест за лоялност, какъвто БСП вече демонстрираха с разгласяването на предположения какво може да ни причини Русия за проявеното непокорство. 

Руските злодеи, които не се спряха пред разпалването на война в центъра на Европа и заплашват да вкарат света в термоядрена война, не се нуждаят от туземни пигмеи, които да ги учат на антибългарско злобарство. И въпреки това рашистите у нас бият камбаната на хорските страхове, повтаряйки опита си с употребата на патриотарството срещу бежанците от мюсюлманския свят, експлоатирайки антиваксърството, хомофобията и прочее консервирани в миналите векове нагласи на значителна част от иначе мируващото население у нас.

Копейкин вече успява да изпревари БСП с по-подробен списък от ужаси, които отмъстителната Москва може да ни причини. След като вече не могат да ни плашат със спиране на руския газ, рашистките побратими заложиха на опасенията от край на руското снабдяване с петрол за рафинерията ни, злорадствайки, че тя е пригодена от съветско време да преработва само руския сорт неф. Дали това твърдение е вярно, няма значение. Важното е, че рашистите имат това плашило за провокиране на хорските страхове у нас и не се колебаят да го размахват.

От БСП вече се бяха досетили да предупреждават да не закачаме руския шпионаж ( по същество това ни казват те чрез своето възмущение от прогонването на руски шпиони ) заради факта, че РуZия държи на мушка ядрената ни енергетика. От нейната милост зависи снабдяването й със съветски тип ядрено гориво. Копейкин обаче вдига залога на заплахата. Припомня, че сме зависими от Москва и за извозването и съхраняването на отработеното ядрено гориво. Ами ако “братушките” откажат да ни освобождават от него, пита ехидно Копекин, без да държи сметка, че прави все по-контрастна картината на българската васална обвързаност с любимата му империя и това може да има отрезвяващ ефект за местното рашистко опиянение от “всичко руско”.

Не пропуска Копейкин да чертае и опасни ( в неговото въображение) схеми за лишаването на България от такава изконна ценност на дву(странните) отношения, като доходите, добивани у нас от руски туристи. Нищо, че на практика те бяха “застреляни” в гръб от техния владетел, който нахлу в Украйна и предизвика изолацията на Русия, превръщайки пътуванията на руснаците в чужбина в голям проблем за огромното мнозинство от тях.

Копейкин, който най-редовно лъже пред камери и микрофони, че партийната му е най-голямата в България и че би спечелила изборите в момента, явно е притеснен най-много от един факт: НЕ СЕ СЪСТОЯ прорашистко българско въстание, след като, изненадващо за него, мнозинството представители на избирателите, делегирали гласа си, гласуваха против рашисткия интерес Северна Македония ( и Албания) все така да бъде блокирана от България по пътя им към началото на преговорите за членство в ЕС.

Голям е шокът сред патриотарите, надъхвани за битка (ако не и направо за война) срещу българите, готови да “предадат” Македония”. Помните ли как руската глутница виеше заплашително, че площадите в България щели да бъдат залети, а “предателите” да бъдат пометени? Помнете. Полезно е с оглед на това колко “достоверни” са обещанията и прогнозите на рашистите у нас. Има значение за следващите избори.

  Още по-вцепеняващо за тях се оказа обстоятелството, че никой тук не въстана срещу прогонването на “братушките” с дипломатически паспорти. Напомня ми на пълната апатия сред другарките и другарките, които не скочиха да защитават вожда си Живков нито с оръжие, нито дори с някоя и друга декларация на “трудов колектив”. Бяха изплашени, но не и готови на “въоръжено въстание”, за да защитят оногова, когато славеха с бурни аплодисменти десетки години. По същия начин отказаха да се тревожат активно и за взривяването на мавзолея на “вожда и учителя на българския народ” Георги Димитров.

Да, има една разлика днес и тя изглежда много съществена. Превратът на 10 ноември 1989 г. беше организиран от Москва, а взривяването на мавзолея на идеологически амортизирания бивш съветски гражданин Г. Димитров вече не засягаше интересите на Елцинова Русия. Днес са настъпени интересите на Русия – косвено по въпроса за българското вето за С. Македония и пряко по темата за прогонването на цяла рота руски специалисти по подривна дейност срещу България.

Само че точно тази новост в опитите на България да се откъсне от рашисткото влияние показва, че страната ни е узряла за това – въпреки натиска и заплахите. Прорашистият метеж, с който ни плашеха консуматорите на копейки у нас, не им се получи. И сега жужат ядно и изплашено – не че ще бъдат пометени от някаква евроатлантическа вълна, но могат да бъдат разлюбени от Москва и от рашизоидните им избиратели. 

И накрая, нека рискувам да напиша нещо еретично, което се върти в главата ми като “оправдание” на факта, че на ДБ и ПП се налага да се опитват да управляват с БСП. 

БСП доказа, че е в състояние да отрича яростно все по-явния факт, какъвто е предоставянето на българско оръжие на Украйна  ( чрез посредници ). С това на практика улеснява невъзможното на теория управленско сътрудничество на ПП и ДБ. БСП си отрича, но не (на)пуска властта, както беше обещала в случай, че “един куршум” бъде предоставен на Украйна.

Оказа се, че сме първата тройка на снабдяващите борещата се за оцеляването си страна именно с куршуми и боеприпаси. Потвърди го президентът Плевнелиев ( 2012-2017 ) в телевизионно интервю, позовавайки се на бивши украински президенти, от които е научил този факт. Но БСП не коментира- нали Плевнелиев не е в управлението, важното е съуправляващите с БСП да не “издават четата”.

Тъй че максимата за политиката като изкуството на възможното се прилага и у нас.  Бракът по смета се оказа достатъчно свободен. В неговите рамки всеки си гони приоритетите, стига да не си признава пред обществото прелюбодеянията. За да се промени нещо в този морал, ще трябва самото общество да промени гласуването си като заложи на такъв брак, който да не се нуждае от кръшкане по негласно взаимно съгласие, за да могат родителите да се грижат за децата, зависещи от него.

Горното разсъждение може и да изглежда долно. Няма да чуете и прочетете нищо подобно от “бракуваните”. Авторът обаче може да си позволи да изпише това без да извади очите никому с остротата на очевадната истина.

На моралните позьори от ГЕРБ, ДПС, ИТН и копейкината партия мога да припомня и с илюстрации под мотото “Стара любов вражда не хваща” как се съвкупяваха в различни комбинации. ГЕРБ прелюбодействаше прозрачно с ДПС и явно с “Атака”, а скараните им днес вождове се целуваха уста в уста.

23 мнения за “Позорът на управлението с БСП и позьорите на моралния тепих, които прелюбодействаха тайно и явно години наред”

 1. Копейкин е неграмотник,съгласно директивите на ЕСядрените отпадъци сме задължение ние да си ги съхраняваме.Преди това плащахме на РФ по 600 щ.д. за кг ядрен отпадък да прибере обратно/цената е от 2004 г когато заради едни аварирали вагони в Русия с ядрени отпадъци от България министъра на атомната промишленост даде интеряю за ” А и Ф ”/. А относно електоралната тежест на Копейкин-видя се на изборите за кмет на Нова Загора-2 %,което още веднъж потвърдава моята теза,че 5 и нещо проценти му ги дадоха машините.

 2. Ивайло Мирчев:… липсващите депутати от ГЕРБ, ИТН и ДПС провали заседание на регионалната комисия в парламента за приемане на два ключови законопроекта:
  👉Първият спира далаверите с инженеринга в строителството – пропуски в закона са вратичка за тежки корупционни практики и асфалтирането на една улица да е 20 млн., вместо 2
  👉Вторият облекчава режима за поставяне на соларни панели върху домовете – да се премине на уведомителен режим и гражданите да НЕ зависят от енергото, общината или някой държавен чиновник.
  ❗️Тези два законопроекта на ДБ вадят очите на традиционните играчи с интереси в енергетиката и строителните фирми – корупционни касички, които с години източват бюджета…

 3. По въпроса с износа на оръжие за Украйна смятам, че доста народ тъне в заблуждение. По принцип търговията с оръжие може да е държавна политика или не, но във всички случаи е търговска дейност по същината си. С нея се занимават търговски дружества /държавни или частни/на основата на сключени търговски договори. По тях доставката на оръжейна продукция ВИНАГИ е платена услуга. С други думи Украйна надлежно си заплаща на трети-пети търговски посредници това, което получава като произведено и продадено от българските оръжейни производители. В този процес нито Нинова, ни президента или Правителството имат какво толкова съществено за повлияване. Съвсем друга щеше да е ситуацията, ако Правителството беше решило да снабдява Украйна. Тогава това се прави като от резервите на собствената ни армия БЕЗВЪЗМЕЗДНО предоставим каквато и да е оръжейна продукция. Тъй като точно това Правителството не е направило и до ден днешен, намирам изцепките на Корнелия ” ни куршум, ни снаряд” за напълно достоверни.

 4. Да не забравяме и коалиционното споразумение на ГЕРБ и АБВ подписано и потвърдено документално.

 5. Чл. 76, ал. 2 в Глава Трета. Народно събрание от Конституцията гласи:

  На първото заседание народните представители полагат следната клетва:

  „Заклевам се в името на Република България да спазвам Конституцията и законите на страната и във всичките си действия да се ръководя от интересите на народа. Заклех се.“

  Клетвата се полага и от президента, вицепрезидента и членовете на Министерския съвет на Република България.

  Звучи невероятно, но се оказва, че дори и в този парламент ВСЕ ОЩЕ има депутати от партиите на статуквото + ИТН, за които тази клетва може би не е само наниз от думи.

  Вариант за правителство “Асен и Киро” ще свърши работа, докато ПП направят по-голям имидж за избори (при необходимост).

  Видя се, че Киро е корав и може да хапе.

  Видя се, че и Асен е корав и може да хапе.

  Този вариант на мнозинство върши работа в парламента, но все още в състава на проекто-коалицията има ТРОЯНСКИ кон.

  Всъщност е ТРОЯНСКА КОБИЛА – понеже мяза на трътлеста лелка и не е особено енТеУигентна, ама т’ва имат на разположение другарите от Москва – т’ва ползват .

  Троянската кобила се надява, че като върти гъза както й каже партията майка в Москва, ще успее да задържи електорат.

  То електората на БКП, така де БСП вече е зел-дал. ЕГН-то напредва, бройките на зомбираните идеалисти – идиоти намалява по естествен път. Младите не ги е еня за БКП. Освен разбира се ако нема як келепир.

  Та ТРОЯНСКАТА кобила й предстои да се разчекне. Хем да следва повелите на Кремъл, хем да задържа електорат. В по-следващия парламент само ще гледа и ще подсмърча.

  ДПС са твърди РУСКИ кадри – държат Селското стопанство, сериозна част от енергетиката, нЕкои медии и много земи по морето. Електоратът им е основно от крепостни селяни у нас, Турция и Германия.

  Ако на бившите агенти на ДС (а в ДПС всички са такива) им бъдат отрязани силово МОСКОВСКИТЕ правомощия (с арести разбира се) – ДПС ще увЕхне като припикано мушкато.

  Сега Меди Доганов се прави на голЕм мъж, но службите имат богато досие за него.

  Трябва само премиера да го прочете и да възложи делото на ПРОКУРОР с топки.

  “Лидиращия” ГЕРБ другаря Бойко Методиевич сочи с пръст Киро и Асен (така се, сега вече Асен и Киро), че “пазарували депутати”, понеже знае как го е правил той самият повече от 12 години.

  Тъпата СЪВЕТСКА кратуна на товариш Методиевич не може да приеме факта, че в БЪЛГАРИЯ все пак има и нЕкв’и си там закони.

  ГЕРБ ще се разпадне след местните избори, когато бъдат разбити полит-икономическите схеми по места.

  А Методиевич го чака бай Ставри – единична килия на третия етаж, южно изложение.

  ИТН умря.

  Слави се нагуши с ‘НООООООООООООГО пари, но не виждам как ще ги харчи – сега е в количка, утре ще пълзи, но цитирам: ‘няаало да се предаде………..

  Край на цитата.

  И на ИТН.

  Резидента на РФ в БГ генерал Радев с “неговия” нов РУСКИ боен кон – Янев имат мераци.

  Имат и едно голямо ДА от Маушката им РоZZия.

  Чувал съм, че Радев можел да кара самолет, но знам че не може да кара държава.

  За РУСКИЯ модел държава говоря – може и да има “златни медали” от всякъде където е учил……тва е ала-бала., щото е част от РУСКАТА методология за дългосрочно създаване на лидери.

  Сигурно е бил читанка, ама си е останал тъпо РУСКО парче.

  Копейкин не е за коментар…….. Ако имахме свястна СЪДЕБНА СИСТЕМА, щеше да трие наровете при бай Ставри както се казва “давным-давно”.

  Така като гледам имаме шанс след година, две, три да почнем да ставаме нормална ЕВРОПЕЙСКА държава.

  Пу, пу, пу да не ни е уроки!

 6. Дали да не изкажа и аз една моя еретична мисъл?

  – Добре ще е ако БСП се демократизира, като нормална социалдемократична партия.

  Аз самият с тази мисъл не съм съгласен и я пъдя от главата си. Като инженер по професия – явно не ставам за политик, но като нормален човек не разбирам как една наследница на престъпна партия (обявена от закона) може да направи такъв фокус.

  За “позьорите на моралния тепих” – те са за консумация от тълпите.

  Имам съученик, който живее срещу МОЧА, често го питам заядливо “Ей, …. като се събуди днес и погледна през прозореца, махнаха ли е МОЧА ?”
  Той ми отговаря години наред с една и съща фраза: “Той на мене не ми пречи, защо да го махат”

 7. Цветан Цветанов каза, че по време на аферата “Скрипал” Борисов се е договорил с Нинова да не гони руски дипломати. Тоj издава поредната далавера на ГЕРБ с БСП зад гърба на гражданите. И още нещо спомена Цветанов, че Борисов, Т.Петкова и Т.Дончев са се срещали с лица от забранителния списък на ЕС и така са нарушили закона. Защо прокуратурата не се е самосезирала?

 8. Екипът на Православната енциклопедия „Древо“ беше един от първите, които реагираха на руското нахлуване в Украйна още на 25 февруари. Ето изявлението, което предстои да бъде свалено:

  „Не на войната! Изявление на редакционната колегия на енциклопедия „Древо“. На 24 февруари 2022 г. Русия започва пълномащабна инвазия на територията на Украйна под измислен претекст. Това не е „специална операция“, това е война. Сраженията се водят от редовните армии на Русия и Украйна. Тъй като президентът Путин обяви, че има народната подкрепа, а руският църковен клир страхливо мълчи или се задоволява с общи фрази („да се направи всичко възможно, за да се избегнат цивилни жертви“), редакторите на енциклопедията „Древо“ смятат за свой дълг да заявят следното.

  Категорично сме против руската инвазия в Украйна. Няма война, в която цивилните да не страдат. Войната винаги е кръв, разрушения, смърт и много разбити човешки животи. Последиците от тази лудост, нашият позор ще бъдат носени още дълго време от нашите деца и внуци.

  Сръбският патриарх Павле казва: „Сръбската църква и аз сме обвинявани, че разпалваме война заради запазването на Велика Сърбия. Заявявам, че ако за запазването на Велика Сърбия се изисква престъпление, никога не бих се съгласил на него. Нека тогава Велика Сърбия да изчезне. Ако се наложи по този начин да бъде спасена и малка Сърбия, аз също не бих дал съгласието си. Нека и малката Сърбия да изчезне, но да няма кръв! Не, не и на такава цена! Ако тази цена трябваше да бъде платена за последния сърбин и ако аз самият бях последният сърбин, не бих могъл да дам съгласието си. Нека изчезнем, но в това изчезване ще останем Христови хора. Иначе не сме съгласни да живеем. В това е смисълът, защото знаем, че нашите предци, преживявайки много векове на беди и войни, са устояли в истината и всички ние сме били запазени от Всемогъщия Бог, Който винаги е на страната на доброто. И ако трябва да страдаме, по-добре е да наведем глава, отколкото да станем нечовеци“.

  Настояваме нашите власти незабавно да прекратят военните действия и да изтеглят армията от територията на Украйна. Никога не е късно да спрете войната. Свобода и мир за Украйна!“.
  https://dveri.bg/component/com_content/Itemid,100724/catid,19/id,71624/view,article/

 9. Не мога да не го пусна. Методи Андреев

 10. https://www.youtube.com/watch?v=ap038L40-Gg
  този разговор с Чичваркин е за войната и за страха, с който се налага лъжата за подкрепата на путин, че в русия уволняват от работа, защото си написал в мрежата:пусть всегда будет солнце, пусть всегда будет мама… в русия забраняват обичани руски песни – песни, на които руснаците плачат, които запявят спонтанно – след нападението над Украйна не звучат по тв, по радио – путин, за който украинците няма право на държава, на съществувание, се тръшка, че света бойкотира руската култура: ”Днес се опитват да отменят цяла хилядолетна държава, нашия народ“ , а наскоро руската цензура забрани песента “Хотят ли русские войны” – Роскомнадзор забрани видеоклипа с нейното изпълнение на певци от … Северна Корея – но всъщност тази песен е официално забранена още 1961 г в ссср – заедно с песента “Журавли” са в списъка заради ”прекомерен песимизъм” – днес щото не са за подвизите на съветската армия – едва ли някой би се осмелил да пусне в ефир в момента песента на Висоцки “Павшие и живые” и без редакционни ограничения и тази автоцензура има съвсем основателна причина.Националната гвардия или ОМОН веднага се нахвърлят върху хората, които пеят на протестите срещу войната в Украйна. През април в арестуват защото пеят ”Пусть всегда будет солнце” https://www.youtube.com/watch?v=-ibjNPWTJt4
  Anonymous User Надо эту песню доработать Пусть всегда будет путин Пусть всегда будут войны Пусть всегда будут zомби Пусть всегда будет ад! (ККопейкин 🤔 )

 11. The Rock,
  Ilian Vassilev: … в доклада си пред закритото заседание в НС, шеф на ДНС е посочил че топ ниво държавник на изборна длъжност у нас е работил пряко с руските служби. Не казаха името, но никой не си прави илюзии, че това може да бъде само Румен Радев, защото нито премиер, нито шеф на НС са пряко изборни длъжности, а това са трите топ нива. Не случайно тези дни Атанас Атанасов призова политиците да не се намесват в работата на специалните ни служби.
  Което разбира се ще остане глас в пустиня, защото на симпатизиращо разследванията на руската мрежа от агенти у нас правителство му остават буквално две седмици. И Борисов работеше пряко с хора от забранения списък – начело с шефа Решетников.
  Тъй като вървим с бързи крачки към нови избори и служебно правителство очаквайте пълен блокаж на служебното правителство на Радев от западните ни партньори, особено ако намалят помощта за Украйна или тръгнат да правят нов договор с Газпром…
  Не случайно Доган спешно се освобождава от активи. Не е само той. Тепърва ще става жежко под краката на някои политици. Прекалено дълго търпяха корупционния им атлантизъм от Вашингтон и Брюксел. Войната промени всичко.

 12. Нищо добро не чака руският народ.
  Гледам днес космонавтите им развявят знамената на Луганска и Донецка република на Международната станция.
  Демонстрация на идиотизъм!
  Съмнявам се да могат да продължат някакво сътрудничество с другите там.

  В началото на “специалната операция” се преструваха че уж нападали само военни обекти.
  Днес вече никой не говори за това, разрухата е тотална и повсеместна.
  Нищо добро не чака руският народ който одобрява това.
  Има нещо много сбъркано в тези хора.. изроди бих казал..
  Нападнаха и унищожават славянска страна и народ без повод, непредизвикани..

  Добрата новина е че все повече HIMARS и М777 са в употреба в Украйна.
  Надявам се скоро да станем свидетели на поредното им паническо бягство.

 13. Една новина, която липсва в “българските” сми. Много вероятно и да не се появи, тъй като става въпрос за писмо от Карл 12 от 1711 г. в което се признава независимостта на запорожкото царство и запорожките казаци с което е поставено началото на Украйна, за която джуджето фъфли, че нямало такава държава.

  https://vesti.ua/strana/v-ukrainu-privezli-kopiyu-pisma-o-priznanii-nezavisimosti-zaporozhskoj-sechi

  “Андерссон отметила, что привезла в Украину особый подарок – копию письма 1711 года Карла XII, хранящегося в Государственном архиве Швеции. В нем король Карл XII дает наставления шведскому послу в Константинополе признать Запорожскую Сечь как независимое государство.”

 14. Илия Бешков:
  „Православна“ Русия води единадесет „освободителни“ войни, за да завоюва Полша, България и Турция, и като не успя – това правоверно православие бе заменено за 24 часа с болшевизъм, с атеистично православие, което започна нови „освободителни“ войни срещу България, Полша, Турция… и целия свят. Христос бе заменен със Сталин (досега успешно!). Иконките под ризите на мужика са заменени със Сталин, без да се е извършила някаква промяна в мозъка му. Църквите са пълни с „богомолци“ и всички те любят всеотдайно своя вожд и баща на човечеството, който е първият, откритият и най-ожесточеният хулител на Бога и Христа.

  Това би могло да се дължи на едно разюздано свободомислие, ако русинът можеше да мисли, но той е негоден за мислене – този процес за него е приключен или не е започнал. Един познат русин, избягал от революцията, поет, пушкинист, интелигентен и неокачествим мерзавец, идва редовно у дома, когато не успявам да се прикрия. Той се хвърля върху мен с християнско целувание, но не целува, а ме заставя да го целувам аз и то три пъти по трите от безбройните негови страни. Каква е тази отвратителна нужда.

  След напиването му, на тръгване той пристъпва към мен и ме хапе. Каква вулгарна нужда е пък тази? Напоследък изостави разговорите за Бога, стана болшевик, лектор по сталинизъм. И продължава да идва и да ме хапе…
  Кой е опорочил това нещастно същество? – то не е било никъде, освен в Русия. Та където и да е, то носи своята родна атмосфера – една ужасяваща глутница от бесове, които крещят думи от Пушкин, Блок, Достоевски, Маяковски, цитати от Ленин. Кому е нужно всичко това, освен на руснака, да се хвали, да дотяга и да заплашва света. Ако това е от полза, човек не би пропуснал да го вземе. Ако дори за самия руски човек е от полза, щеше да е налице резултат някакъв – но там, в душата на този нещастен човек, грозотата се наслагва всеки ден.
  Кой народ се е хвалил така нахално с едно православие, взето назаем, с една азбука, подарена му от българите, със социалистически атеизъм, взет от немския евреин Маркс, с поети от Абисиния и Шотландия, с художник (да речем Репин), чиято картина, изнесена от Русия, струва само разноските по превоза?
  „Ради Христа“ – казва вярващият русин, прекръства се, убива с нож заспалия си приятел, взема му часовника и заминава. Продава часовника, напива се и плаче неудържимо за приятеля си, за да се похвали с него, със сълзите си, с „голямата“ си съвест, да се похвали, и то пред целия свят, със своята мерзост, с безкрайната си богата „душевна“ амплитуда. Това е огромното туловище на руския ихтиозавър с мъничка глава – ехидна и зла.
  „За Сталин!“ – казва сегашният русин, взима ти венчалния пръстен и часовника, и заминава без изражение, без срам, без злина дори. Среща другиго, който се оказва без часовник. Русинът изважда десет часовника, които цъкат весело и безразборно в шепите му, и предлага настойчиво, с дълбоко осъзната добронамереност, да си избере който желае часовник. Трогателно!
  https://www.otizvora.com/2019/09/11086/za-pravoslavna-rusiya-ot-chernata-tetr/

 15. The Rock,
  “… прокуратурата в Ню Йорк официално обвини руския политик Александър Бабаков в незаконно влияние и пропаганда… на американска територия от 2012 г насам.Неговите сътрудници са Александър Воробьов и Михаил Плисюк също са с повдигнати обвинения във федералния съд в Манхатън.
  За прикритие на дейността си използвали организацията “Институт за изследвания и международна интеграция”. Това става през април т.г., когато Цветанов разкрива, че Бабаков и Воровьов са идвали в България и са се срещали с Борисов, Петкова и Дончев… медиите „пропускат“ скандала.
  В „Спутник“ Бабаков напада остро властите в София по повод изгонването на 70-те руски дипломати … изразява увереност, че в България има партии и личности, които обичат и ще продължат да защитават руските интереси.… декември 2014 г. в „Ню Йорк Таймс“ пишат, че руската ВТБ е направила в България „политически стратегически инвестиции“… 2014 г., е започнала да се изтегля, след като съучаствала в обявяването на несъстоятелност на КТБ … Бабаков е в организацията на присъствието на ВТБ в България. Бабаков посредничил за уреждане на срещи между шефа на „Газпром“ Милер и Борисов.
  Антикорупционния фонд няколко пъти повдига въпроса за скандалните посещения на Бабаков в България и срещите му с Борисов и призовава прокуратурата да започне разследване … От страна на Цацаров и на Гешев – нула внимание…(Емил Азар,frognews)”

 16. Изглежда др. Си изпраща сигнали на ВПутин. В японски медии се съобщава за отказ на Си Дзинпин да посети Москва, което Песков, естествено, отрича. Коментарът на китайското МВнР обаче е следното:

  „От началото на пандемията от COVID-19 държавните глави и високопоставени служители на Китай и Русия поддържат тесни контакти чрез различни средства и осъществяват навременна и ефективна комуникация относно двустранните отношения и сътрудничеството в различни области“ По-нататък се подчертава, че страните ще продължат да развиват стратегическо сътрудничество, но не се уточнява, дали китайският президент е отказал да пътува до Русия.

 17. За подкрепа на руSSката агресия сру Украйна Естония вече е ДЕПОРТИРАЛА в РуССия 20 местни руzнаци. Жубав пример за нас. Българските власти да се учат от малка Естония! На депортация подлежат и разлигавилите се рушняци, и техните подлоги като Копейкин и путлерофилите-русофили-тъпаци във властта, политиката, училищата и бизнеса. Да ходят да мрат за путлерофашиския си кумир там, в тайгата и по канавките на ОРДЛО!

 18. ДАНС може да посочи руските агенти у нас,но прокуратурата е институцията,която да им повдигне обвинения е предложи на съда мерки за пресичане на антибългарската им дейност,чуваш ли,др.Гешев?

 19. Демократичните сили у нас-ПП И ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ и бсп? И двете страни не се нуждаят от опознаване. Познават се на клетъчно ниво. Българските демократичните сили са УТРЕШНИЯ ДЕН НА БЪЛГАРИЯ. бсп в момента е полезна за демократичните ни сили /поради герб-дпс, правосъдна реформа, шенген, еврозона/ и трябва да се използва. Как бсп ще се справи с това е неин проблем, но от сделаното от нея досега може да се заключи, че го прави добре: износът на оръжие за Украйна, изгонването на опричниците на русия, маскирани като дипломати. Ако това участие на бсп съвместно с ПП и ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ във властта продължи, то тя трябва да покори нови висоти по отношение на въртенето на задника си. Страшно е майко и весело, но важното.

  ВАЖНОТО Е, ЧЕ БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е В НАШИ РЪЦЕ. РЪЦЕТЕ И ДУШИТЕ НА СВОБОДНИТЕ, МОЖЕЩИ И ЧЕСТНИ ХОРА!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.