Фалшивата “русофобия” на Нинова и Борисов е мит за употреба в полза на самия рашизъм

За прохождащите на постовете си министри от кабинета на Радев ( наричан още по документи кабинет на Донев ) може да се съди все още предимно по биографиите им. Не винаги онова, което е написано на табелата, е напълно меродавен ориентир. Както във вица за пияния, който видял надпис “жени”, влязъл и се оказало, че е клозет.

НА СНИМКАТА: Руският вариант на вица: мислиш че е просто клозет, а всъщност е реклама на буквата зет Z

 

 

 

 

В самата биография на Румен Радев пише, че е натовски генерал. Знаем какво се оказа. 

Оказа се нещо, което никаква логика, без дори да не е непременно натовска, не може да убеди, че България няма да бъде въвлечена във война с Русия ако подкрепи с оръжие и с гордо вдигната глава Украйна. Радев упорито отказва да приеме факта, че никоя друга натовска държава не е въвлечена в руската война въпреки военната помощ, която оказва на жертвата на руската агресия. Отказва въпреки член 5-ти от устава на НАТО който дефинира нападението срещу отделна натовска държава като  обявяване на война на НАТО – война, каквато Русия просто не може да си позволи поради огромния превес на алианса спрямо руския военно-икономически потенциал.

Все пак е малко вероятно вълците в това правителство да си сменят нрава с промяната на професионалната им козина. В тази “глутница” има откровени лобисти за АЕЦ “Белене” и Газпром, както и бивши борци срещу купуването на американски изтребители. Нека ги оставим да ни “изненадат” приятно, че няма да използват своите три месеца слава, за да се проявят като руски вълци и да се опитат да ги вкарат в българската кошара, която, изненадващо за мнозина, се оказа негостоприемна за тях при правителството на Кирил Петков.

Провинилият се по линия на съпротивата срещу руското влияние в България Кирил Петков сам по себе си е доказателство къде го стяга ботуша върховното командване на антипромяната в България. Изкомандвана е очерняща кампания за враг Номер едно на президентското статукво у нас, в какъвто Петков е превърнат. 

Не че някой се е съмнявал, но войната срещу “русофобията” вече се води на все по-широк фронт тук. Показателно е, че в нея се включват дългогодишни ласкатели от ПИК на руския орденоносец от Банкя, които го обявяват за грешник по тази линия. Вече не им е толкова мил, щом котка евроатлантиците с предложения за сътрудничество по евроатлантическа линия.  В днешни публикации на на “ агенцията” в това качество се изявява собственикът й, а на колегата му по прокремълска линия Явор Дачков е дадена думата да се кълне, че никога няма да гласува за Борисов.

Щеше да е добра новина “русофобията” на Борисов, ако не звучеше фалшиво именно поради устойчивата последователност на Борисовата дългогодишна рашизоидност. Целта е да бъде постигнато пълно предизборно объркване в редиците на избирателите кой кой е на (про)западния фронт у нас.

На последно място, но не по значение, залповете на Радевите ракети въздух-земя срещу персоната на Корнелия Нинова вече са факт. Уволненият от нея шеф на оръжейното дружество “Кинтекс” Александър Михайлов се изказа вече в нов контекст. Разстреля я с преки обвинения, че нейният подпис стои под разрешенията за износ на българско оръжие с 60 полета на товарни самолети, доставено от началото на руската агресия срещу Украйна до летище в Полша край украинската граница. Нинова на първо време реши ( този път ) да премълчи.

Изтръгването на Нинова от сърцата на рашисткия електорат не е плод на личен реваншизъм. Идеята е да тя да бъде дискредитирана на този терен и рашистките й почитатели да гласуват за други проруски партии, за да се торпилира още в зародиш самата идея за тройна следизборна коалиция на ПП и ДБ с БСП. Познайте кой ще спечели от това, ако се вярва на досегашните социологически проучвания.

Познахте. Биха се увеличили шансовете на ГЕРБ да излезе от изолацията. Толкоз за фалшивата новина за “русофобията” на руския орденоносец, обгрижван с руски шахматистки ходове, които го правят част от скачените съдове на прокарването на руското влияние по заобиколен път, подобен на пътя на руски газ за Сърбия, заобиколил Украйна с личното му решаващо съдействие.

 

 

12 мнения за “Фалшивата “русофобия” на Нинова и Борисов е мит за употреба в полза на самия рашизъм”

 1. Съвсем друга щеше да е сутацията, ако сега президентът се наричаше Анастас Герджиков.
  Но не би…
  Да са живи и здрави украинците! В тях ми е надеждата…

 2. Хммммдаааа – почти на 100% съм сигурен:
  – интерконекторът с Гърция няма да получи Акт 16 скоро;
  – поради това ще се “наложи” да бъде подписан ДЪЛГОСРОЧЕН договор с ГаZпром….
  Дано да бъркам с предвиждането си!!

 3. Beal,

  има шанс след кацането на Пелоси в Тайван – сега Байдън има убедителен аргумент да пращат ДОСТАТЪЧНО хаймарси – украинците да се оправят с орките и САЩ да насочат внимание към Китай – днес започват и предизборните военни игри на председателя Си

 4. Няма лошо да се подпише дългосрочен договор с Газпром ама за не повече от 50% от потреблението след прогонването на Руслямска държава от Крим и Донбас, че трябва да се плащат репарации.

 5. @Борис Петров

  Напълно реални опасения. Ще правят мизерии безкрай.

 6. Според социалните мрежи, това е правителство не на Радев или Донев, а на Газпром. На тези източници на информация не следва да се има много доверие, ама знае ли човек.

  За лицемерието на другарката Нинова може да се изпишат книги! Почти толкова, колкото за Борисов.

 7. Тя ниновНа казва , че повечето договори за доставка ма оръжие за Украйна са подписани от служебните министри на реZZиЛдентът , миналата година, преди войната!
  Така че реZZиЛдентът е директно отговорен за тези договори!!!
  Още повече, тоя бивш директор на Кинтекс е работил почти винаги за частната конкурентна фирма на ченгесарско-болшевишкият търговец Манджуков!!!!!
  Така че има голяма вероятност, тоя е наемник и зависим от Манджуков, и да действа от негово име, заради комисионните от оръжието за Украйна!
  Т.е. тоя е в конфликт на интереси, защото оръжието не се препродава от бившия му роботодатель Манджуков!
  Да си припомним , че Манджуков беше специално избран от Саддам да учавства в програмата “петрол срещу храни ” от името на квотата за БСП!
  Така че вероятно става въпрос за комисионните от оръжието за Украйна!
  П.П. Ако става въпрос за 4200 тона оръжието, то това са около 60 000 снаряда за гаубици!
  Само за сравнение , САЩ са доставили няколко пъти повече снаряди за гаубици, само за 2 месеца!
  А САЩ са доставили не само снарядите , но и самите гаубици, допълнително са доставени и много други оръжия и боеприпасите за тях!
  Отделно са доставени оръжия и боеприпаси от държавите в НАТО!
  А ние дори не доставяме никакви ръждиви съветски оръжия, а пък снарядите за Украйна се доставят на полски търговци!

  Долу ченгесарско-болшевишките назначени капиталисти и техните проксита и пенсионирани фатмаци!

 8. договорите с ”Газпром” са само хартия,колко пъти ги нарушават и не спазват.Какво означава да имаш договор в който е указана валутата на разплащане за стоката и изведнъж да кажеш-не плащайте с каквото кажа!!!!Ако днес са казали рубли,утре може да кажат да плащаме с дъщери или земя или вяра.или ще дойдат отново да ни освобождават от златния резерв.

 9. Сега вече е кристално ясно, защо Румения генерал не искаше F16 в България. Тоя ще се окаже направо твърд комунист от БКП, Втори Лукашенко. ПП и ДБ да си купуват пижами. Българския Лукашенко, ще ви натика по затворите. Или поне ще опита.

 10. В договора с Газпром ще пише:
  Ние(Газпром)ще ви доставяме колкото ни е кеф,когато ни е кеф,а вие ще плащате колкото ви кажем и с каквото ви кажем!
  Който го подпише това е национален предател!Радев имам впредвид!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.