Повелителят на простите досажда на журналистите като муха. Неговият Недялко Недялков прави от мухата слон

Досадилият като муха от години насам с неадекватната си логорея собственик на ГЕРБ днес се накара господарски на журналистите, а обслужващият го сайт ПИК ретранслира подробно тирадата му с верноподанически мазохизъм, присъщ за “журналистиката” на този виртуален говорител на повелителя на простите ( да не се бърка с  антиутопията на носителя на Нобелова награда Уйлям Голдинг за антиутопията “Повелителя на мухите”)  . 

Началникът на мазохистите отправи при поредното си посещение при лично благодарни попове посещение серия от упреци към журналистите. Раздаде съвети какво и кого трябва да пита. Демонстрира как се разиграва комбината с подадената от неговите кафяви медии топка, сякаш те сами са я отиграли с онова подхвърлено от “когото трябва” видео, след което той я пое и скастри конкретен журналист ( Виктор Николаев от НТВ), че не пита за “парапета”. 

Този вопъл се върти в ПИК и “Труд” под формата на въпрос към всички медии, които не желаят да се качват на кафявата вълна за очерняне на най-големия текущ враг на Банкянското им началство. И ето, че то сега поема в свои ръцe\уста кафявата субстанция, за да замери\наплюе с нея текущия си враг Номер едно в държавата.

НА СНИМКАТА: Чупката в кръста не бива да заблуждава кой е истинският началник в тандема Борисов- Недялков

 

 

 

 

Вече не е Румен Радев, когото публично ожали, че правителството му не заслужавало да наследява ужасите кабинета, който остави препълнена хазна, разтрогнати отношения с рекетьора Газпром и разстроената Митрофанова от прогонването на 70 руски шпиони. Все непростими за орденоносеца от Банкя провинения.

Като стана дума за досадната муха БеБе, в информационното състезание по продължаващо опростачване на аудиторията, за да бъде приведена в бойкова готовност да гласува все така за вожда на простите, се включи и други виртуален официоз ( с уклон към ДПС и склонност да брани Делян Пеевски от Америка) със следния “куриоз”. Имало муха в студиото на една телевизия и водещият ( пак Виктор Николаев – направо герой на деня по подобно споменаване) се борил да я убие. 

Ето така се прави от мухата “новина” с лека ( и “случайна) подигравка срещу посочения от началството медиен обект на височайшия му гняв. Досадният повелител на новините трябва да е останал доволен.

https://blitz.bg/obshtestvo/viktor-nikolaev-vtreshchi-efira-kolegi-da-ya-ubiem-inache-shche-video_news903507.html

 

1 мнение за “Повелителят на простите досажда на журналистите като муха. Неговият Недялко Недялков прави от мухата слон”

  1. За надебелелия по-малък син на Недялко Йорданов има доказано добро възпитателно средство, като това във видеото:

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.