Не Каспаров, а Рейгън да стане от гроба, не може да измие рашисткото петно от лицето на лицето Методиевич

Докато днес, по повод Деня на независимостта, гербаджийската община благоволява за една нощ да спре осветяването на МОЧА, само 5 дни по-късно столицата ни се завръща към режима на ТЪРЖЕСТВЕНОТО откриване на, цитирам, “Дните на духовната култура на Русия”.

В сайта на руското посолство пише следното ( придружено с веещо се българско знаменце):

pastedGraphic.png

На 27 септември от 18.30 в Руския дом в София ще се състои тържествено откриване на Дните на духовната култура на Русия. 

  Гостите на мероприятието ще имат възможност да разгледат изложба, подготвена от музей-резерват „Фанагория“, както и ще чуят изпълнение на вокално-инструментален ансамбъл „Добраночь“, който ще представи на публиката специално подготвената за България концертна програма „Византийски орнамент“, посветена на традиционната музика на народите на Балканския 

    полуостров”.

 

 

 

 

 

 

Ето на това му се казва византийска политика на ръководената от ГЕРБ столична община. С едната си ръка гаси осветлението на МОЧА за една нощ, за да открие с другата ръка в колаборация с руското посолство поредица от дни на руската пропаганда чрез прославяне на една култура, възприемана днес в свободолюбивата част от света като част от рекламирането на рашизма в условията на неговата агресия в Украйна.  

Не Гари Каспаров да се опита да измие рашисткото лице на ГЕРБ по поръчка на гузната партия, а самият Рейгън да стане от гроба и да се включи в такава акция, българите не могат да бъдат излъгани. Фасадата на ГЕРБ е трайно зацапана с рашизъм и няма почистване, докато гробокопачът на Украйна в България Бойко Методиевич Борисов не падне на колене и се извини на украинския народ за съучастието в отприщването на руската агресия чрез прокопаването на руския “Турски поток” през България.

Взимам повод от наистина прекрасната инициатива на българските интелектуалци да призоват местните власти да спрат ( макар и за една нощ само) осветяването на МОЧА и подобията му в страната. Нека този път направят подписка с искане бившият ни премиер да коленичи пред украинското посолство. Няма да претендирам за авторство на предложението ( направено от мен като говорител още на първия митинг в София в знак на солидарност с Украйна след 24 февруари), за да не затруднявам интелектуалците, които се опитват да избършат петната от рашистката дейност от лицето на лицето Методиевич.

 

4 мнения за “Не Каспаров, а Рейгън да стане от гроба, не може да измие рашисткото петно от лицето на лицето Методиевич”

 1. “Очевидно е, че санкциите са средство, но то не е достатъчно. Според мен час по-скоро трябва да се съберат всички възможни формати на тема “Сигурност”, както в рамките на ЕС, както и на Съвета на Европа – това е по-голямата институция, независимо, че Русия излезе от този формат, така и на световно ниво. Путин трябва да бъде спрян, опасността е към целия континент. България може да има много водеща роля в този процес като страна от Източна Европа, като страна, която има и своята история, спецификите на тази история, може да бъде посредник в тези преговори. Може да предложи смели решения на европейско ниво, за да се избегне ескалацията на напрежението, към което очевидно отиваме”, заяви Йотова.

  Според нея частичната мобилизация и новите референдуми означават задълбочаване на конфликта и на военните действия с край, който никой не може да предопредели.

  “Дневник”

  Лицемерието на червените е впечатляващо.
  До вчера санкциите “не работят”, от днес те “не са достатъчни”.
  До вчера “да не взимаме страна”, от днес “трябва да се съберем всички и да го спрем”.
  Ти да видиш!
  На какви чудеса може да стане човек свидетел само в рамките на един ден!

 2. Да попитам организаторите на мероприятието-Пир по време на чума дали знаят, че според изследване-анализ на Кредит Суиз Педерацията сега като стандарт на живот “‘гони” САЩ от 1908г. 114г. НАЗАД.

 3. Каспаров е класически имперски либералец.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.