Хванах с доказателства Костя Копейкин в още една лъжа със задна дата

Не е много възпитателно да обръщам два пъти в един ден внимание на едно и също лице, но лицето Копейкин ме провокира. Пуснал си клип как пее в колата след ексцесията си в БТА. Пее “Кога зашумят шумите”- щото там се сторва поклон на “войводата Костадинов”.

Тази песен съм я пял в реалити шоуто “Байландо” по Нова телевизия през 2010 година. Но това, за радост, не ме прави “пророк” колко “велик” ще се окаже едноименният днешен войвода на рашистите.

НА СНИМКАТА:  Авторът като защитник на каузата на Теодора Недялкова в “Байландо”

 

 

 

 

 

 

Тогава “войводата” беше Каракачанов. Пя друго. Пя уникално  фалшиво, неповторимо в това отношение през всички издания на конкурса. Но спечели шоуто с очевидната подкрепа на партийно мобилизираната публика пред телевизоритие – не Копейкин е измислил националистическата мобилизация чрез медиите за лична изгода. 

Кандидатът за войвода Костя, който още не се беше прочул като Копейкин, по приблизително същото време се бореше да свали войводата си във ВМРО. https://ivo.bg/2019/03/08/организирана-престъпна-група-русофи/

По-интересното от видеото на Костя е , че го хващам в още една лъжа с доказателства. Виждам на задната му седалка да седи най-агресивният от всички рашистки имитатори на путлеристките “нощни вълци”, които ми изпрати в Добрич да ме линчуват в градската бибилиотека на 7 март 2019 . Същият се опита да ми препречи пътя към микрофона. Беше се разкрачил като есесесвец на пътя ми ( напълно в стила на езика на тялото и на Копейкин). Наложи се да го отместя, за да си седна на подготвения от домакините стол при представянето на книгата ми “Измамата “Сан “Стефано”. Крещеше, сипеше обиди и заплахи към мен повече от всички останали от бандата.

Ако правилно предполагам каква е днес ролята на човека от задната седалка, въпросният не само е от част от шпицкомандата му, но вероятно е нещо като  личен телохранител на вожда си. Ще приема за нещо като комплимент също, че Костя ми е пратил в Добрич толкова приближен свой човек да ме тероризира.

 

 

 

Копейкин излъга в своя публикация на следващия ден, че пратениците му не били негови пратеници, но пък узнал ( интересно от кого ли, ако не от тях), че са провалили представянето на книгата ми в града ( от който го изгониха като директор на Историческия музей през 2017 г.). Истината беше, че изтърпях хулиганите близо половин час без да им давам повод да се разправят и физически с мен . След като полицията най-сетне се дотътри, представих книгата си както беше обявено за гражданите на Добрич по сценарий.

Явно го бяха излъгали, че са изпълнили заповедта му. 

Сега гледам, че на задната седалка в колата му седи и припява на шефа си същият този агресор от 7 март 2019 г. , който уж не е бил изпратен от Копейкин.

 

Костя рие дъното с лъжите си, но от това мътилката се вдига и се виждат доказателства за лъжите му.

 

 

21 мнения за “Хванах с доказателства Костя Копейкин в още една лъжа със задна дата”

 1. Съжалявам за offtopic-a, но мисля че новините, макар и косвени, в по-широк контекст имат отношение към темата.
  1. Двама сътрудници на ЧВК Вагнер са се предали на властите във Франция и дават показания за военните престъпления на Русия, а също и за връзката между Вагнер и ГРУ.
  https://www.pravda.com.ua/rus/news/2022/10/14/7372048/
  …….
  2. Министерството на търговията на САЩ преди дни въведе ограничения за доставка на високопроизводителни чипове за Китай.
  3. Във връзка с това ключов доставчик на оборудване за производството им също въвежда ограничения.
  https://www.cnbc.com/2022/10/13/biden-chip-curb-asml-stops-us-staff-from-servicing-customers-in-china.html

  Към горното ще допълня, в САЩ се намират две фирми, доставящи също уникални машини от линията за производство на високотехнологични чипове.

 2. — Илон Маск написал в Twitter : Черт с ним… Хотя Starlink все еще теряет деньги, а другие компании получают миллиарды долларов налогоплательщиков, мы просто продолжим бесплатно финансировать правительство Украины
  Глава Минцифры Михаил Федоров: Терминалы Starlink работали, работают и будут работать. Не беспокойтесь

  — На полигоне под Белгородом устроили стрельбу: 11 убитых, 15 получили ранения. В Минобороны России огонь на полигоне был открыт во время занятия по огневой подготовке с “добровольцами”. Инцидент называют терактом
  Источник среди родственников мобилизованных утверждает, что стреляли трое военных, двое из которых были убиты на месте, а один сбежал. На этом полигоне находились более 100 человек из Брянской области, категорически отказывавшихся ехать под Лиман. Военное руководство более недели пыталось уговорить их отправиться на штурм города.

  — Подоляк: Путин ожидает, что российские военные будут вгрызаться в Херсон зубами, чтобы вождь мог сохранить лицо. Но они делят и вывозят награбленное в ожидании бегства.Так бывает: когда мародерство становится частью системы

 3. Копейкин е вреден за България, прокуратурата да го разследва а психиатрията да го хоспитализира да го лекува.

 4. Бай Хой

  ” … чух, че Копейкин щял да покани руската посланичка, ако поканят Зеленски.
  Ще е интересно да я снимат в близък план по време на речта му, това е сигурно.
  “Това вече е крайна степен на дебилизация и инфантилизация в българската политика“, заяви Копейкин с традиционната си наглост. Радев е по-дипломатичен, но никак не е по-различен. А Андрей Райчев твърдеше след изборите, че да наричат Копейкин „путинист“ е направо смешно. За Радев даже не спомена. Но това е Андей Райчев, разбира се…
  Президентът да покани пак Путин за 3 март, ако иска. А защо не и Ким Чен Ун, той поне е сравнително тих луд с ракети, които си ги изстрелва в океана.Апропо, Гундяев отдавна не е набивал президентското канче, нито вицепрезидентът е падал скоро на колене в краката му, по стара руска традиция.Искат, не искат Румен Радев и компания, Зеленски сега е неформалният лидер на Свободния свят, Митрофанова не знам каква е, след като представлява държава-терорист… мирише на покана за тероризъм … Великият дипломат – циник и наполеонов външен министър Шарл Морис дьо Талейран пък казваше: “Това е по-лошо от престъпление – това е грешка!”
  А ние позволяваме една такава грешка да управлява България. Това наистина е много повече от престъпление… (Св.Пинтев, Радев-докрай в строя с големия кървав брат)”

 5. Ето тук -https://www.lazheshli.com/%D1%80%D0%B5%D0%B7%D1%83%D0%BB%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8-2022-%D0%B3
  -едни момчета и момичета са изловили Копейкин (и не само него,де) в лъжи и са го изтипосали в удобен табличен вид.Личи си ,че нашият герой води колосално в класацията за лъжльовци!

 6. Копейкин вчера половин час се упражнява по темата за американското посолство, което управлявало България. Но същият изигра решаваща роля в преждевременното сваляне на последното легитимно правителство около ПППП, които били проект на… американското посолство. Взех да се обърквам: американското посолство самó сваля собствения си проект чрез иZраждане (което уж не e американски проект)?! Възниква инвестигативният въпрос дали ПППП всъщност не е американски проект, или копейката е бил подучен от посланик Херо Мустафа да свали правителството на ПППП?!

  За да не се оплитаме в задънените улички на копейкината мисъл, да се обърнем към фактите. На 7-ми октомври осман октай (бивша дясна ръка на доган) каза в предаването на Сашо Диков, че познавал копейката от 25 години (когато последният е бил 18-годишен) и двамата водили многобройни задушевни разговори за политическото бъдеще на амбициозния младеж. Този факт хвърля нова светлина върху мръсния сарайско-мафиотски политически произход на копейката с всички произтичащи от него зависимости от ОПГ ДПС/ГЕРБ, които лъснаха в миналия парламент. Нерде Херо, нерде Мустафа…

 7. Станалите всекидневни истерични “включвания” на “възрожденеца” Копейкин, както и на “атакиста” Сидеров преди него, по българските медии, говори, че Московията вече е свирила рублофилски сбор и е започнала атаката за събиране на пръсналите се в тучните ливади на демокрацията крепостни овци, кози, свине, кокошки и друг “нейн” имперски добитък. Тъй де, време е за затварянето им в евразийската кочина и млеконадой, че нещо се разпусна добитъкът, съпротивлява се, не ще да влиза в кочината, позволява си да оставя част от накопленото “мляко” за себе си! Както се чудели окупаторите- мародери на украинските градове, които многократно пращали по пощата в къщи крадени тоалетни чинии, перални и части за коли: “Кой им е разрешил на тия украински добитъци-нацисти да живеят толкова добре?! “
  Но, според един популярен израз от френска комедия, “Revenons a nos moutons!” (Да се върнем на нашите овни) Как да си обясним внезапното онагляване на копейки и други говноядци, както руските орки наричат помежду си русофилите (по свидетелство на Виктор Суворов) ако не със заповед за рублофилски сбор?
  Питам се колко ли трябва да мразиш родината и народа си, след като България вече е избрала свободата и демокрацията и от десетилетие е член на ЕС и НАТО, да призоваваш БЕЗНАКАЗАНО и то в съучастие с продажните “български” медии, за излизането й от този цивилизационен оазис на благоденствие, мир и култура? Интересно срещу колко рубли и копейки тези възродэни патрэоти размениха съдбата на България и българите?! А срещу каква сума продажниците във властта ДОПУСКАТ откровени национални предатели още да се разхождат на свобода и да разколебават обществото, че върви в правилната посока ? И КОЙ има полза от това? Не са българите!

 8. Англосаксонските господари взеха да се безпокоят че колонялна им България взе мн да лае ,та по един или друг начин са се заели да запушват устите на неудобните. Време е България да се освободи от англо-саксонската гмеш както се освободи от руската. Въпрос на много малко време е да се освободим. Важното е че народа разбра едно мн специфично нещо:
  Че депутатите ни не са народни представители , а са поръчкови англо-саксонски агенти.

  Ако бях на мястото на тези национални предатели щях да си стягам куфарите, не знаят какво им се готви. Идваме да ви отскубнем главите.
  Няма Европа на несправедливостите да ми казва как аз ще заселвам араби и негри в родината си.
  БЪЛГАРИЯ БА БЪЛГАРИТЕ!
  СМЪРТ ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ!

 9. Към Асен bebeto_kreten@abv.bg
  ( не онзи, който редовно пише тук):

  Много полезен коментар за опресняване на паметта какви примитиви заплашват със смърт въображаемите подчинени на “англосаксонските господари” в България.

  Владее български език на антибългарско ниво, но врещи “България за българите” ( с големи букви).

  Хубавото е все пак, че сам се определя като кретен, видно от електронния му подпис.

 10. АсенЧО, kretenЧО, научи се поне да пишеш – да мислиш никога няма да ти се получи! При полирани мозъци нещо не се получава …

 11. Към
  КРЕТЕНЪТ:

  “моля” , таварищ дИбиль, кажете какво “разбирате” под “истинскиТЕ балхари”, кой според теб е балхарин , и кой не е , а кретен!
  Такива лумпени, като теб, стоят по-ниско и от едноклетъчните бактерии и вирусите, поняль!

  Да ме извинят бактерии, че ги сравнявам с лумпенизираният фашистки изродь!

 12. Асенчо, подавам ти тема за размърдване на двете ти мозъчни гънки: къде ще се денеш, когато рaZия загуби войната и путлер отиде да кара старините си зад решетките?
  Бегай сега да си играеш.

 13. Копейкин няма мяето в националните телевизии и радио!

 14. Уважаеми г-н Инджев, но защо наричат г-н Копейкин “лицето”? С действията и думите си той по-скоро може да представлява други части на човешкото тяло, а не лице…

 15. E, Стопанино, по скромното ми мнение твърде високо дигате съществото копэйкин, като го наричате “лицето Костадинов”. Според мен, съвсем друга част на тялото е въпросният, но възпитанието и присъствието на дами в блога ме възпират да я изпиша.

 16. На този мой “адаш” въпреки,че предава едно добро име не му пожелавам СМЪРТ,както той пожелава на другите,а лечебно заведение за психично /умствено/ здраве.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.