В Русия цъфтят 53 нацистки организации. Изповядва се масово типичният расизъм на православния фашизъм

Великобритания за пръв път ще бъде ръководена от потомък на емигранти от бивша колония, какъвто е Риши Сунак.  И къде този факт предизвика расистки подигравки? 

Не другаде, а в последната империя, каквато е евразийската Руска Федерация. Там  руският шовинизъм царува над повече от 100 народности, които е “сближил” единствено само чрез руския език, налаган от столетия и предимно през съветската епоха на “интернационализма”.

В руските медии и най-вече в царството на руските тролове в интернет заливат Сунак с катрана на православния фашизъм заради цвета на кожата му. Рашистките “арийци” обаче трябва да се огледат и да направят някои сравнения.

В днешна Русия военния министър Сергей Күжүгет(ович) оглу Шойгу е от народността, която населява автономната област Тува, руско-съветска колония в Сибир. Инженер е по образование, но се занимава с военно дело, от което ( както се вижда на бойното поле в Украйна) нищо не разбира – но пък е най-близкия другар на царя, учил за шпионин и царуващ като типичен руски самодържец. Какво ли щеше да построи Шойгу като инженер, ако и в това отношение е толкова “компетентен”? Питам в духа на знаменития и знаменателен виц от времето на безплатното образование : “Като знам какъв съм инженер ме е страх да отида на доктор”.

Риши Сунак е завършил в Оксфорд. Работил е в частния и държавния сектор точно онова, което е учил. Натрупал е богатство в бизнеса и авторитет като двукратен финансов министър. Нито в едното, нито в другото му е попречил фактът, че родителите му са от Пенджаб в Индия. Външният му вид, ако ми е позволено да отбележа и това, печели категорично състезанието по одухотвореност и мъжество с туванеца Шойгу и с бледоликия Путлер. Жените да кажат ( също).

 

 

 

 

Ами другият придворен голям “ариец” край Путлер? Става дума за касапина Рамзан Кадиров. Учил е до 6 клас. Стига му да изпълнява ролята на платено от Москва страшилище за самите чеченци, които няма да се примирят с руската окупация и рано или късно ще въстанат срещу нея пак- както правят периодично от два века насам. Руският му език е като английския на новодошъл във Великобритания имигрант от Африка. Сравнение с оксфордския английски на Сунак е смешно да се прави ( самото понятие “оксфордски” е нарицателно за висок стил в английския, например за формата при цитирането на чужди автори, изискващ да бъде споменаван дори и преводачът на текста).

Слабата грамотност на съветско-руските управници е традиция. Може би по тази причина тя не прави впечатление на днешните поданици на Путлер, които я смятат за нормално даденост. 

Да вземем политбюрото от 1930 година на Сталин, който самия е недоучил семинарист. 

Ворошилов е бил шлосер.

Орджоникидзе е бил фелдшер.

Молотов “почти” завършва втори курс на политехниката.

Киров е завършил училище като чертожник.

Микоян е бил семинарист.

Каганович е бил обущар.

За полуграмотните военни “величия” от онова време и до днес се разказват вицове, обобщени в образа на Чапаев. Техните наследници в РФ могат да бъдат разпознати като същия генотип на всяка колективна снимка на руския генералитет.

Всичко това няма значение за империята, в която на власт е православният рашизъм. Там процъфтяват 53 нацистки организации ( за сравнение за такива в Украйна могат да бъдат обявени едва 4, нито една от които няма представителство във властта).https://streebogblog.wordpress.com/2016/06/11/в-россии-действуют-аж-53-фашистские-орга/

В России действуют 53 фашистские организации

 

Date: 11.06.2016

Author: хАрЁк

Украина – “фашистское” государство?
От Андрея Булгарова:
Вот дернул меня черт поинтересоваться, а сколько вообще в России действуют националистических (фашистских) организаций. К тому, что мне выдал гугл даже я не был готов!
Итак, оказывается в РФ фашистские организации разделяют на умеренные, радикальные и запрещенные, и числится их 53 штуки!

 

Умеренные – 23 организации:

1. Российский общенародный союз — РОС
2. Национально-Демократическая Партия — НДП
3. Новая Сила
4. ЭО Русские
5. Великая Россия — ВР
6. Национал-демократический альянс — НДА
7. Народный собор — НС
8. Русское Имперское Движение — РИД
9. НСР(Национальный Союз России)
10. Собор русского народа — СРН
11. Русское общественное движение — РОД
12. Национальное русское освободительное движение — НРОД
13. Партия защиты российской Конституции «Русь» — ПЗРК «Русь»
14. Национал-патриоты России — НПР
15. Национал-демократическое движение «Русский Гражданский Союз» — НДД РГС
16. Нация Свободы — НС
17. Русское Национал-патриотическое движение
18. Сопротивление
19. Национальная Социалистическая Инициатива — НСИ
20. Конгресс русских общин
21. Реструкт
22. ОД “РАССВЕТ”(Общественное Движение “РАССВЕТ”)
23. Национальная организация русских мусульман

Радикальные – 22 организации

1. Народное ополчение имени Минина и Пожарского — НОМП
2. Другая Россия
3. Русский Фронт Освобождения «Память» — РФО «Память»
4. ООПД «Русское национальное единство» — „Гвардия Баркашова“
5. ВОПД «Русское национальное единство» — ВОПД РНЕ
6. Движение «Александр Баркашов»
7. Национально-державная партия России — НДПР
8. Народная национальная партия — ННП
9. Истинное русское национальное единство — ИРНЕ
10. Балтийский Авангард Русского Сопротивления — БАРС
11. Русский объединённый национальный альянс (РОНА)
12. Гвардия Христа
13. Национальный союз — НС
14. Союз православных хоругвеносцев— СПХ
15. Союз русского народа — СРН
16. Северное братство — СБ
17. Чёрная Сотня
18. Движение Парабеллум
19. Национал-социалистическая партия Руси — НСПР
20. Партия Свободы — ПС
21. Русский Образ
22. Национал-синдикалистское наступление — НСН

Запрещенные – 8 организаций

1. Движение против нелегальной иммиграции — ДПНИ
2. Национал-социалистическое общество — НСО
3. Национал-большевистская партия — НБП
4. Славянский союз — СС
5. Фронт национал-революционного действия (ФНРД)
6. Русский общенациональный союз — РОНС
7. Лига обороны Москвы
8. Формат 18

 

 

 

 

Для чистоты эксперимента посмотрел сколько в Украине. Знаете сколько? Четыре. ЧЕТЫРЕ организации националистического толка, и то фашистами их может считать разве что Киселев!!! Понимаете о чем я? Вот:

1.ВО Свобода
2. Конгресс украинских националистов
3. УНА-УНСО
4. Украинская национальная ассамблея, на базе которой недавно создан Правый Сектор.

И ВСЕ! Так какие еще нужны доказательства? Какие еще нужны аргументы чтобы доказать – современная Россия это и есть Четвертый Рейх?!
Не знаю кто как, а я от такой России хочу быть подальше. И если не на другом континенте, то хотя бы рвы по границе, и десятиметровый забор. Россияне, люди, как вы могли это допустить? Как вы могли в стране, считающей себя победителем фашизма, дать возродиться фашистской гадине.

 

 

 

 

3 мнения за “В Русия цъфтят 53 нацистки организации. Изповядва се масово типичният расизъм на православния фашизъм”

 1. Така е !
  Аз и по-рано сравнявах образованието на Горбачов и Рейгън, и не исках да задълбавам със раненият между Горбачов, и Брежнев, и Хрушчов!
  Също и с Берия и Сталин , или с образованието на Ленин.
  Всичко показва , че Горбачов е номерклатурчик , но той най-образован от сАвеЦките партийни и чекистки главатари, и тези след него!!!
  И може би ,затова Горбачов разбра най-добре от всички тях целия фалш и фейк на СССР, и затова позволи разпадането на савецката империя, макар и не докрай!
  Всичко това показва и , че никога не трябва да се дава власть на чекистите, заради тяхната примитивна ограниченость и едностранчивость!
  Чекистите искат 3-4 пъти да завземат властта в СССР, като се започне от Джержински, мине се през Берия, след смъртта на Сталинь, след него Андропов заграби власта , след Брежнев, и се стигне до чекисткия фашистки преврат на Путин, през последните 20 години!
  Андропов предаде властта на чекистите , като прехвърли стотици милиарди на офшорни сметки на сметката на КГБ!
  Ето това е недопустимо смесване на партийната власть на КПСС с чекисткият обслужващ персонал от КГБ, който продължи с чекисткият преврат над изпълнителната , законодателните и съдебните власти в РАБьZZия от чекисткия фатмакь Путлер , през последните 23 години!!!

  П.П. И все пак предлага “разделението на властите” да се преименува на ” разделение на СЛУЖБИТЕ” , защото гражданите и данъкоплатците в една истинска демокрация нямат нужда от власти , а от СЛЖБИ!

 2. – диктаторите и опричниците им харесват военни звания и академични и медали ..
  маленькие гопники на службе у больших гопников ..
  А Сунак изигра важна роля в кабинета на Джонсън за помощта за Украйна – оръжия, санкции – Сунак координира всичко – на Деня на независимостта на Украина в писмото, публ. в Kyiv Post, Сунак пише: „Заедно трябва не само да победим путин, но и да му попречим повече да не вреди на вашия народ, създавайки още по-силна Украйна … Британците винаги ще бъдат най-силният ви съюзник.. Деспотите няма да спечелят“ – помощта за Украина е на стратегическото ниво на интересите на ОК – да сдържа Русия ..
  няма да е изненада ако Джонсън се върне като външен министър – гопники не нравится это

 3. Характерно за комунизъма, е че соц. държавите се ръководеха от неграмотници и простаци!
  От детска възраст зная от вуйчо ми ( светла му памет), че тото кратуньо от правец е изгонен след 2-3 месеца от печатарското училище заради мързел и тъпота. Били са двамата на един чин. Не бяха случайни шегите преди 89г., когато видехме да се копае някъде из София казвахме, че продължава търсенето на дипломата за средно образование на правешката кратуна.
  Бях дете, когато за митко григоров от политбюро се знаеше, че е единствения учил 2 години в университет.
  Такива ни управляваха!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.