Нинова гази неписани правила в политиката и си проси изолация от гербаджийски тип

Нарушаването на неписаните правила понякога е по-осъдително от погазването на законите, които у нас са “врата у поле” ( вижте как се “спазва” законът за осъждане на комунизма като престъпен: нула ефект от лицемерния ход на ГЕРБ да се правят на антикомунисти при прилагането му ). 

Корнелия Нинова демонстрира този факт днес с (пре)разказ по телевизора какво й казал Кирил Петков в кулоарите на парламента, искайки от нея да отстъпи от искането за реинкарнация на хартиената бюлетина ( фикс идея на Нинова като панацея за възкресяване на част от електората й, затруднен по образователни и възрастови причини от общуването с елементарната електронна система за гласуване).

Подличко е да издадеш какви ги приказва в частен разговор другарчето ти, за какъвто минаваше доскоро Петков. Нинова няма как да не знае това. Фактът, че го прави въпреки всичко, показва до каква степен е отчаяна, за да прибегне до подобно прекрачване на (не)видимята червена линия. Прекрачва на практика падналата червена рокля със скъсания ластик и продължава напред без притеснение какво се вижда от всички под нея.

И друга, показателна за нивото й глупост, сътвори тя. Цитира “шушукания” относно манипулирането на “машините”, както нарича електронната система за гласуване. Значи няма доказателства, а се позовава на “шушукания”. Падение!

Упрекът й срещу “машините” и подхвърлянето за тяхното манипулиране трябва да бъде отправен към печелившите, т.е. към ГЕРБ, а не към Петков, чиято партия загуби този път, докато тя се съюзи с ГЕРБ след това в пленарната зала и дори изигра ролята на инициатор за сближаване чрез подкрепа с едно от най-сервилните подобия на руския орденоносец от Банкя, какъвто е помазаният с московска академична титла Вежди Рашидов.

Добрата новина като извод от горното е, че долното поведение на Нинова я изключва като участник в нова коалиция с ПП ( за ДБ да не говорим). Освен това тя създаде прецедент в пробива на досегашното единство с ПП и ДБ против ГЕРБ и ДПС, с което ги освобождава от задръжките под някаква форма и те да се отдалечат от категоричния си отказ да сътрудничат с ГЕРБ и да се възползват от клекналия Методиевич   по общи теми с изпадналите в изолация в пореден парламент победители на изборите. 

Докато ГЕРБ, ДПС и БСП ( възродителите дори няма нужда да бъдат споменавани) се борят като книжни тигри да върнат хартиената бюлетина, ПП и ДБ поставят каузата на Украйна на първо място, т.е. пледират подкрепата за свободата срещу рашисткото зло наистина да стане приоритет на българската политика. Излишно е да се обяснява колко дребн(ав)о изглежда Нинова на фона на принципната защита на свободата и справедливостта като нейна антитеза.

В миналото управление тази кауза беше спъвана от БСП, но при ново плаващо мнозинство по темата рашистката позиция ще потъне като крайцера “Москва”. Заслугата, парадоксално и чисто технически като недалновидна преценка, ще бъде на самата Нинова. Нали тя вдъхна живот на този парламент с предложението си за Рашидов- сега да му сърба атлантическата попара от позицията на рашистката поквара!

Всички, които оплакват и дори проклинат парламента заради разнобоя в него, трябва да се замислят. По-добре ли щеше да има единство в него на правилата на Нинова, която е готова да сгази всякакви (други) правила?

НА КОЛАЖА ( от текст и снимка): Двама изпаднали руски пияници се гневят на Запада, че иска да им ограничава развитието. Важи и за част от избирателите на Нинова, които се жалват, че не могат да гласуват по вина на едни злодеи със за(па)дни електронни мисли.

 

6 мнения за “Нинова гази неписани правила в политиката и си проси изолация от гербаджийски тип”

 1. Тая паразитна “приватизаторка” ниновНа трябва да посочи , че вежДито е кадър на БКП, който е пратен на троянска служба в присъдружната шайка ГЕРБ!
  Освен това преди 5 години ДЖЕНДЪРът ниновНа искаше да се разберат с бокоТИКВАТА , като “мъже”!
  Освен с винету, ниновНа иска да се разберат като “мъже” и с резидентът, и с харвардцоте , о с ДБ, т.е. ниновНа иска да се прави на “мъж” с колегите си в политиката ……и в живота, така че “консервативниЯТ” ДЖЕНДЪРь ниновНа иска да се изживява , като мъж, въпреки че се води за “жена”!!!
  При това положение е чудно защо “мъжкияТ” сексист ниновНа и БКП разчитат на левите избиратели и особено-ЖЕНИТЕ, след като се правят на “мъжаги” и МАЧИСТИ пред двамата бутафорни дженерали – бокоТИКВАТА и реZZиЛдентът????
  Всичко това показва, че “конССерВВативната” ПРОСТОТИЯ на селяндурите и селяндурщината са по-вечни , дори от Вселената, както е казал Айнщайн!!!
  Това се вижда от селяндурската инфантилность на ДЖЕНДЪРът ниновНа , и на реZZиЛдентът, които си ги мерят………простотията и мачизмЪТ, разбира се !
  А и с винету, разбира се!
  Всички са селяндурски “мъжаги” и комплексарски инфантилни простаци, заедно с популистите от Израждане и фатмашкия возходь!
  Долу джендърскиЯТ “мУжикь” ниновНа, и нейният паразитен большевишки клань от БКП!
  Долу МОЧИ-те, идите на хуйло, идите на джендърЪТ ниновНа!

 2. Подобен подход имаха итънарите. Очевидно, липсват смислени аргументи за прилепването към ГЕРБ. Те пък “върнаха жеста” като заявиха, че искането на ДБ за оръжие за Украйна “се нуждае от обмисляне и преценяване на нашите възможности”, т.е. преповтарят “съображенията” на Радев и ко. Няма да се учудя, ако ГЕРБ съдействат за изглаждане на семейните недоразумения между Нинова и Радев. В името на националните интереси, разбира се.

 3. Всяко зло-за-добро (не винаги) ама да речем, че в случая с Ниновна е така. И тя захвърли маската като учиндолския преди нея и започна да вади киро(ли)ви ризи. Друга ми е мисълта… Питах се напоследък защо банкянския тиквун правеше такива неистови усилия да вбие клин между ПП и ДБ и ако може да ги приласкае ако не заедно то поне една от тях в коалиция. Отговора за мен е, че след 12 години тиквун у кукловодите му – все стари ДС муцуни на кремълска каишка най-сетне са осъзнали, че просто нямат капацитета да управляват България. Само с простотия и мафиотски похвати може до време. Природата си взима нейното и рано или късно нещата си идват на мястото ако са оставени достатъчно дълго да следват естествиният си ход. Няма как простакът да царства безкрайно – дори и в България. Затова мутрата се нуждаеше от ПП и/или ДБ – защото там има наистина кадърни хора, които могат да измъкнат страната от тресавището в което я остави той пък и (най-вече) е голям шанс за спасение на собствената му кожа. С медийната си империя всеки успех на една такава коалиция би бил представен като 100% успех на герб и индулгенция за мутрата.При неуспех обаче – питайте Христо Иванов и реформаторския блок…

 4. Хартиената бюлетина дава възможност да направиш запис в будката и да си получиш парите!
  Симитли показа, че с придружители също контролираш при машините ( може и да платиш, ако искаш ), но тряба да платиш и на комисията, което е възможно в малките населени места, където всички се познават. Така,че искането на нинова е да плаща за по-добър резултат.
  В големите градове това да се случи е много трудно.
  По машините ще ги познаете! Ясно е на какъв електорат разчитат герб, дпс, бсп и янев.

 5. – машините не са им проблем – миналата година имаше бум на болести водещи до трайна неподвижност – проблема са избирателите с някаква форма на зависимост и точно за тях връщането на харт. бюлетини е да се знае, че всичко е по старому – точно както привикването в някоя канцелария да удостовериш електр. си подпис на лист хартия за тези, които не са зависими – това е като твърденията на борисовчетата – важно е да ги кажат , а не дали са верни – това работи за тях като мантрата, че българите са русофили
  https://www.svobodnaevropa.bg/a/31579059.html
  https://twitter.com/bozhobg/status/1584449908156702721
  – нинова си търси начини да оцелява в превзетата ни държавата …

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.