Хубаво митинигче на една русофобска тълпичка се състоя днес в нозете на руския цар в София

Много ми хареса днешното митингче пред Народното събрание. Мина(ва) под лозунга “ Не на войната”.

Официално митингчето е организирано от любимеца на руското посолство тов. Костя Копейкин, единственият българин, допускан някога да се изразява( с обиди спрямо други българи, разбира се) в официалния сайт на руската шпионска централа в София. Знамената с емблемата на “Пежо”, които размахваха отново, маркираха това твърдение.

Само че нещо не се връзва. Според мен това си бяха живи русофоби. Опънали бяха на една решетка ( за ужас на Решетников и компания у нас)  повтарящи се натрапчиво лозунги с посланието: “НЕ НА ВОЙНАТА”.

 

 

 

 

Вижда се, че в случая тук не е Москва, както скандират  истинските патриоти на съответните истински патриотични митинги. Ако тук беше Москва, митингуващите днес русофоби щяха да бъдат мигом арестувани и натикани в камионетките.

“НЕ НА ВОЙНАТА” е лозунгът, който е най-разпространената причина за репресии срещу онези, които го издигат в Русия. Дори само за намек в тази посока ги арестуват. Арестуват и бият за дефилиране с “Война и мир” на Толстой. Арестуват за издигнат бял лист, за който полицията подозира, че символизира миролюбието на “виновника”. Арестуват деца и старици за лозунга “НЕ НА ВОЙНАТА”. Арестуват дори само за това, че жена стои на публично място с лист, на който пише просто ДЕЦА”. Гузните биячи знаят, че с такъв надпис по прозорци и покриви мирни украинци се опитват да помолят рашистите да не обстрелват и бомбардират конкретна сграда, в която има деца.

 

деца.

 

 

 

 

 

 

 

Все пак да се поздравим, че тук не е Москва, наистина. Днешните протестиращи – на вид българи, а всъщност помагачи на руската опозиция, щяха да са вече бити, арестувани и с повдигнати обвинения в Русия, че нарушават закона, като протестират срещу нещо, което не съществува. Същото, което, според митингчето в нозете на руския цар , опакован със знамето на натовска България, е наистина война, а не някаква “специална операция”.  

Русофобията на протестиращите се вижда(ше) с просто око и благодарение на съучастническа русофобска агенция ПИК беше демонстрирано ясно. Нито едно руско знаме този път не се видя! Бива ли такава русофобия, наистина! 

Да виждате в тълпичката на митингчето някой протестиращ, облечен в друго, освен с упадъчни западни дънки, анцузи с надписи на латиница ( анатема!), въоръжени с телефони, нито един от които не е сделан в Русия. Поне един да си беше турил ушанка, да беше сложил лапти или ватенка. Но, не, нямаше такива. Издадоха се.

 

 

 

 

Поради всичко посочено по-горе, лично се присъединявам към искането на митингчето. НЕ НА ВОЙНАТА!

 

А какви митинги правят хората в подкрепа на войната в Русия! Ето един в центъра на Омск- с червено знаме и бойни атрибути. Факт, черно на бяло.

 

 

10 мнения за “Хубаво митинигче на една русофобска тълпичка се състоя днес в нозете на руския цар в София”

 1. Тук е мястото да се каже, че мястото на този “освободител” не е пред българския парламент. Това е един от главните символи на припикана от руснаците територия не много по-назад от МОЧА. По същата логика пред парламента би могъл да се вири паметник на Баязид Светкавицата.

 2. “Необмислена политическа акция, цинично и ерозия на НАТО, ражда се коалиция на войната. Имате време да размислите. От БСП казваме не на войната и да на мира”. Това заяви депутатът от БСП Кристиан Вигенин в парламента по повод предложението страната ни да изпрати оръжие към Украйна.

  Според този индивид всички страни от демократичната общност които помагат на Украйна с оръжие са циници.
  Нищо, добре е че се е изказал по въпроса.
  Следващият път когато ДБ искат да правят коалиция с БСП ще им кажа “а бе вие що не си….”

  И нещо друго ще им кажа на ДБ – дами и господа демократични европейци, до кога ще се правите на слепи и ще мълчите по истинските проблеми.
  Русия ни е вързала на възел понеже населението е зомбирано и се поддава на дългогодишните манипулации и лъжи. Няма по-объркан и неинформиран европейски гласоподаваел от българският.
  Кога вие, европейските демократи ще започнете да настоявате в прав текст за разбиване на руските митове и лъжи в родината ни?
  Не разбиратге ли че тези митове и лъжи са БАЗАТА която ражда изборните резултати днес?
  Вместо да хленчите за шибаните машини и да плашите с протест ЗАЩО не организирате един протест пред СЪВЕТСКИТЕ КАМЪНЯЦИ МОЧА И ЛЬОША?
  Гарантирам ви че изборните резултати ще са много по-добри ако съветските камъняци не стърчат по българските земи.

 3. Ако на българският избирател се зададе въпроса:
  “С ЕС или с Русия искате да бъдем?”
  Отгьворът ще бъде следния:
  50 % ще искат ЕС.
  30 % ще искат Русия
  10 % ще отговорят “все ми е тая”
  10 % ще кажат “всеки сам си преценя”

 4. В и К
  Не на Баязид, но на Сюлейман Великолепни би могло… поне пред министерството на отбраната… Нали по негово време пред славните български войни (еничарския корпус) трепери цяла Европа…
  А сегашните путински еничари будят само подигравки…

 5. Защо някой не ги пита тези мисирки, защо като не искат война не идат пред руzzкото посолство с тези надписи и искания. Ако Руzzия спре да воюва и войната спира. Лицемерието им личи от километри!

 6. Това е поредното платено сборище на сталиньградските VVVатници на сталиньградския полипартиен рублоядь Копейкинь!

  Г-н Харизанов е повдигнал въпроса за една от большевишките калинкови марионетки от БКП , която беше външен комисарь по време на правительството на ОБРЪЧгархски през 2014г. , но тогава большевишкият натегач все пак отиде до Киев , макар след това да се отрече от подкрепата за Украйна, заради оплюването му от болшевишките начальници от Позитано 20!

  А бандитските терористи и шлюхи от БКП искат мир, само когато това в в полза на техните сводници от Кремъл!
  По времето на “антикомуниста” Ельцин, большевиките от БКП бяха против военната операция на НАТО срещу югославския им фашистки таварищь Милошевич, макар че той беше нацистки десен
  военнопрестъпник извършващ геноцид в Хърватия и Босна!
  Тогава БКП подкрепи Ельцин и Милошевич, а сега Путлер, които са противници на левите партии, за каквато се декларира БКП!
  Всички започнаха войни, и според БКП би трябвало да са “десни” “войнолюбци” , нали!!!
  Но БКП не протестираше против тях, и против техните войни, никогда!
  Нито против войната на Ельцин в Молдова!
  Нито против войната на Ельцин в Грузия!
  Нито против войната на Ельцин в Чечня!
  Нито против войната в Словения!
  Нито против войната в Хърватия!
  Нито против войната в Босна!
  Нито против геноцида в Косово!
  Нито против войната на Путлер в Чечня!
  Нито против войната на Путин в Грузия!
  Нито против войната на Путин в Украйна, 2014г.!
  Нито против войната на Путин в Сирия!
  Нито войните на Путин в Африка!
  Нито против войната на Путлер в Украйна през 2022г.!
  БКП не протестира срещу войните на техните сводници в Кремъл, нито большевишкото зильоно човече , което е реZZиЛденть на НРБ, нито Копейкинь, нито путлериотите, а още по-малко протестиращи бандитските ченгесарско-большевишки “миротворци” от ГЕРБ и ДПС!

  Напротив БКП нарушаваше югоембаргото и получи милиарди от контрабанда! Така войните в Югославия се удължиха с много,
  много години!
  Долу БZZП, долу БКП, долу МОЧИ-те, идите на хуйло си!

 7. … този Българофоб “освободител” , на когото е попречено да ни завладее, стърчи на кон срещу Народното ни събрание и войната срещу България, започната от екатерина 2-ра с руската “гръцка” идея за погърчването ни и първите 500 000 изселени българи от земите и къщите им, продължава до днес и се води на всички фронтове с отгледана потомствена 5-та колона – днес по и срещу целия неруски свят – https://webcafe.bg/svyat/659515789-doktrinata-gerasimov-haosat-kato-orazhie-na-novata-voyna.html

 8. Някои били изненадани, че “Български възход” на Янев днес гласувал “ЗА” да се даде оръжие на Украйна. Ами, човекът очаква да получи третия мандат и да му гласуват правителството. Ама много е хитър Стефчо, голям стратег! 🙂 След като, с него и без него, решението за даване на оръжие ще мине с гласовете на ГЕРБ, ПП, ДБ и ДПС ! Нека първо да му гласуват правителството, пък после, за оръжието де, ще видим!

 9. като са за мир имам следното предложение да се съберат както са така всички и още да вземат и да отидат на фронтовата линия с тия плакати да направят жива верига между враждуващите страни и да скандират МИИИР МИИИР, това ще има повече смисъл а и белкем се отървем от малко путлерофили унас

 10. Знамето, носено на парада на тази “военна част” е на Ангола. Доколкото виждам лицето на знаменосеца, а и другите зад него, е чисто черно африканско.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.