Как магьосникът о.з. без да иска защитава и противоречи на руZката пропаганда

В един от рашистките нашенски сайтове се появи теза, обратна на главното оправдание на Москва за серията от собствени военни поражения, според която Русия не воюва с ( някаква си) Украйна, а направо с НАТО. Това внушение марширува траурно на територията на руските държавни трибуни за облъчване с дезинформация и в изказванията на високопоставени руски политици. Според тях става дума за свършен факт: НАТО воюва с Русия и това обяснява защо Русия отстъпва.

Срещу тази кремълска теза се изправя обаче българският очевиден рашист ( очевадно от позицията му на страната на руските агресори ) о.з. п-к, доц., д-р Гергин Георгиев ( на снимката) – пореден военен експерт на рашистка служба в натовска България . Според него Украйна ( за втори път) се опитва да въвлече НАТО във войната си срещу Русия. Това показвало взривяването на украинска ракета в Полша, но номерът на минал понеже Байдън се скарал на Зеленски.

Рашистите толкова ненавиждат моралния водач на свободния свят Зеленски, при когото на опашка за снимка се редят световни лидери, че са готови да се присламчат безсрамно при най миниатюрния повод към иначе не по-малко мразения от тях фактически лидер на Запада Байдън.

 

 

 

 

Ама как така тепърва ще се опитва Украйна да въвлича НАТО, нали НАТО воюва през цялото време с Русия, според Кремъл и неговите рупори, които непрекъснато и самосъжалително повтарят рефрена на тези репери като рапери?

Явно магьосникът о.з. или не е разбрал заповедта по гарнизона да се лъже вдъхновено за истинското положение на бойното поле на пропагандата чрез версията за войната на НАТО срещу Русия или му куца логиката. Същата, според която на едно място в текста си говори за западна умора от прекомерните украински искания, а по-нататък съобщава за нова порция голяма американска помощ, подготвяна в момента за Украйна.

В един отвратителен “виц” ( в кавички, защото не е смешно) за нацистко радиопредаване от състезание по плуване в концлагер, се цитираше коментатор, който заключил в репортажа, че “трудно се плува в солна киселина”. Не знам кой е измислил тази гадост и по принцип не би трябвало да я пресъздавам, но ме провокира случаят с опитите на магьосника о.з. да  опише руското поражение в Украйна като нещо друго, вкл. с намеци за очакван обрат. Трудно се лъже при наличието на явни факти, но това не пречи на участниците в състезанието, пуснати да тровят публиката със своята експертност, да плуват самоотвержено в отровния басейн от лъжи!

Отново се натъкваме на спомената по-горе “логика”- в случая чрез отказ от признаване на фактическото положение чрез обещание за неговото подобряване. Излиза, че май не ще да е успешна руската война досега, щом тепърва ще се стреми към “обрат”.

Само по себе си мнението на изпадащия без да иска в противоречие с Москва и със собствените си твърдения в рамките на един кратък текст рашистки натовец не е проблем, въпреки нечестния опит чрез внушения от позицията на специалист да манипулира в полза на Кремъл четящата публика ( вкл. на рашисткия в. “Труд”, в чийто сайт статията се мъдри вече няколко дни). 

Проблемът е там, че въпросното мнение, въоръжено с о.з., доц. и д-р, изглежда по-скоро като типично за част от общността под пагон у нас, която дори не се опитва да мимикрира, а гордо дефилира под знамето на рашизма.

Може би ще бъда репликиран, че все пак полковникът е о.з и се изява като доц. и д-р, а не като действащ висш офицер от натовската ни армия. Като с.о. ( сержант от запаса) си позволявам да дупликирам в аванс, че не е нужно да си генерал или гениал, за да хванеш в лъжа един мастит експерт, чието мнение се тиражира и барикадира зад всичките о.з., доц. и д-р. Ако искаха да ни го лансират като публицист нямаше нужда да ни  респектират ( термин от речника на полицаите ) с титлите му. Навират ни ги в очите, за да постигнат ефекта “молчать, не разсуждать” чрез авторитета на автора. 

Получило му се е обратното и това дискредитира не само него, но и авторитета на военните експерти у нас. Ако неговото ниво е представително за тях, жална им матушка.  

 

 

11 мнения за “Как магьосникът о.з. без да иска защитава и противоречи на руZката пропаганда”

 1. РаZZия е все по-близо да ВЕЛИКАТА си загуба на войната с Украйна! Както казва Джухар Дудаев, русия ще изчезне, когато изгрее слънцето на Украйна!

 2. По време на ВСВ на източния фронт се воюваше и с американско и англииско оръжие, с американски и англииски самолети, танкове, автомобили и дрехи. Руснаците сега казват:
  “Само ние победихме фашизъма”
  Сега в Украйна се воюва и със западно оръжие.
  Украинците имат пълно право да кажат:
  “Само ние воюваме с врага от Север”

 3. Г-н Инджев, жалко за такива поназнайващи Иксперти, като Гергинов!
  Той си е отявлен савецки фатмак , още от времето преди да влезем в НАТО, проверете!
  Той много добре знае, или може би вече поздравя, че само за едно терористично нападение над Украйна, неговият расистки фюрерь Путлер изразходва толкова ракети, колкото САЩ не са използвали дори за военните операции на НАТО в Ирак, Косово или Афганистан!
  Или пък му плащат в рубли, или си е генетичен полезен идиот , защото е зомбиран във военните школи на НРБ , още от времето, когато е бил школник там! Каквито са и почти всички пенсионирани или малко преди пенсия, но все още са на служба фатмаци , като него, които дължат всичко на БКП, която е терористичен клон(ингь) на своята терористична централа КПСС и КГБ. Те никога няма да забравят своите пропаГАДни политкомисарски ЗКПЧ-та, които са ги вербували и зомбирали в военните школи на БНА!
  Путлер е изразходвал повече от 10 пъти повече ракети от всичкитр военни операции на НАТО, през последните 30 години!
  За загубените самолети, хеликоптери, танкове, БТР-и, кораби, оръдия и дронове въо6ще няма смисъл да сравняваме, защото разликите са стотици и хиляди пъти повече!
  Същото се отнася и за пушечното мЯсо!
  Така че , просто няма смисъл дори да чета пропагадния стенвестник на блъсковь и на другарят гергиновь, нали!

 4. “Рашистите толкова ненавиждат моралния водач на свободния свят Зеленски,
  при когото на опашка за снимка се редят световни лидери,
  че са готови да се присламчат безсрамно при най миниатюрния повод
  към иначе не по-малко мразения от тях фактически лидер на Запада Байдън.”

  ЧРД, Джо!

  На днешния 20-ти ноември.
  В далечната 1942 година.

  Роден е Джо Байдън.

  Джоузеф Робинет (Джо) Байдън-младши е американски политик от Демократическата партия,
  46-и по ред и настоящ президент на Съединените американски щати.
  Байдън е вицепрезидент на страната за два мандата в периода 2009 – 2017, заедно с президента Барак Обама,
  а преди това, в продължение на 36 години, започвайки от 1973 година, е сенатор от щата Делауеър.

  Съпруга на Байдън и първа дама на САЩ е преподавателката Джил Байдън.

 5. П.П,. И само да добавя , че на такива генетично пропагадно обременени фатмашки иксперти се дължи изцяло погрешната представа за възможностите на Путлер и НАТО в задунайската губерния, и на управляващите НРБ!

  Идите при хуйло си!

  Долу МОЧИ-те, идите на хуйло си!

 6. – на П-К Г.Г/00Z му беше спусната заповед експертно да плаши – skandalno(01.06.2021): “американският неистов стремеж да ограничи развитието на новите руски оръжия е невъзможен за реализация или на цената на значителни американски компромиси – ограничаване на морския и въздушния американски компонент, неразплагане на американски ударни средства до руските граници, уреждане на проблемите с Украйна, Сирия , Беларус в полза на Русия …” – следват “доказателства”за “ДОГОНВАЩИТЕ” САЩ и безпокойството на Пентагона от “обновената почти на 86% реална руска военна мощ
  – 2022 е 2-та по сила в Украина … та, сега само лъже и се нада поне на преговори

 7. Като си помисля, че ориентировката, поведението и “логиката” на въпросния коментиращ са типични за най-вероятните ни управляващи, би трябвало повечето българи да ги
  побият студени тръпки.

 8. не Гергин е шиношен,а тези,които му дават трибуна.Проблем с компа ме извади от строп

 9. В главите на рашистите още ехтят залповете на Аврора и това им пречи да забележат действителността. Попаднах на интересен “доклад”, който рисува сценарии за бъдещето на Русия.
  https://www.kommersant.ru/doc/5679616

 10. Николай,

  интересен, интересен, колко може да е интересен все същия руски “проект за бъдещето” от портала „балканист“ и таваришч бондаренко – същия, който се изцепи ,че формулировките на обвинението в шпионаж на шефа на туземния руски еничерски корпус”русофили” николаймалинов, били “необработен превод от английски” и че “русофили” подкрепят “учителите по руски език”(защото “никъде на Балканите няма по-голяма концентрация на американски организации, отколкото в София) и се грижат за многобройните съветски(!) паметници” из земята ни, НО “реализират и други(!) проекти” и това не било незначително обединение, а “най-голямото подобно движение в света и в тази(!) ситуация задържането на ръководителя на организацията придобива сериозни мащаби…“ – явно, защото сме в сценария “ссср2” като балканска част от руската “нацияZ” – вариант на “нацибилдинга” по руски – простата максима руснак е всеки който защитава интересите на москва

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.