Държа(в)ният ни глава кима одобрително към покойния “модел Мултигруп”

Държа(в)ният ни глава Румен Радев ще награждава с орден “Стра Планина” Николай Вълканов. https://frognews.bg/novini/dariavat-nikolai-valkanov-orden-stara-planina-iliia-pavlov-posmartno.html

И защо не? След като Първанов на(д)гради с най-висшето отличие в държаната като заложник на минали зависимости  раздавача на порции в България Ахмед Доган, защо да не отдадат дължимото и на един от най-големите им консуматори? Има логика.

Да не би това да е знак, че ще да се (д)окажат верни злонамерените слухове за връщане към времето на управлението на Мултигруп чрез подставени лица ( като Беров) и в края на 2022 г. да се събере отново мнозинство за подкрепа на управленски мандат на малцинството както в края на 1992 година?

Знакът с настаняването на ДПС по високите етажи на властта в Народния театър може да се окаже символен. Първо Народния, после и парламентарния…

Няма нужда от много приказки. Дела, дела и пак дела са нужни, както беше казал др. Живков. Указанието му красеше фасадата на комбината “Димитър Благоев” на бул. “Ленин” с огромен транспарант- много преди самият той да се сдобие с дело, съшито с едни бели конци като чорапите му, които му била кърпила неговата другарка секретарка, както тя самата сподели ( щото бил адски скромен и пестелив, направо като др. Сталин, дето си имал сал един шинел).

И понеже няма нужда от приказки, които могат да прозвучат като завистливи одумвания на един от най-заслужилите герои на капиталистическия труд у нас, прилагам просто една снимка. Награждавам с нея онези, които могат да разпознаят поне три лица на прехода от социалистически към капиталистически върхове у нас и да направят връзка между тях.

Не вярвам Радев да бъде сред наградените от мен, но ако случайно познае и той, не пречи да ми се обади. 

 

 

 

 

За повече информация, пишете на ivo.bg.

13 мнения за “Държа(в)ният ни глава кима одобрително към покойния “модел Мултигруп””

 1. лумПен гаден е ТОТАЛитарНО зависим , колкото и да се прави на “мъж” и мачо , и на селяндурски парвенюшки вундеркинд. Още от партийните и шуробаджанашки връзки за “кариерата” му на льотчик от ЗКПЧ-тата му, и дори и за монтирането му за реZZиЛденть от “баджанака” му в БКП примитивната партийна КАЛИНКА свиленскиЙ!
  Но основният водещ афицерь все пак чекистът решетников , нали!
  Той е решетнниковски шпионски фатмашки дрон-камикадзе, монтиран на Дондуков2, с дистанционно управление от ЗКПЧ-та , партийните си баджанаци от БКП кУрвела и свиленскиЙ, от ченгесарско-фатмашките си командири и начальници и ДПС, и Путлерь дори!
  И ,ако някой не е видял досега фърчило-дронь, то може да се отбие до Дондуков2, за да го види!
  А и от другата страна, на Дондуков1, се намират другите служебни дронове-фърчила на реZZиЛдентът, нали!!!

  И , какво остана, още?!?
  Мдааа, някои казват , че кУрвела искала да върне хартийките в урните , защото дочула някакви призрачни гласове , че така щяла да получи още 10 депутата в парлаМЕНТА , допълнително?!?!?
  Откъде?!?! Това е толкова малко вероятно, БКП е намалила 4 пъти своите гласоподаватели, откакто кУрвела стана мужишки вождь на БКП, за 5 години!!! И въпреки това
  кУрвела вярва окултни гласове , които и вещаят нови 10 дупетати!!!
  Е, добре, дори и да получи , отнякъде си нови 10 дупетати, то какво може да направи кУрвела с общо 35 дупетати??? НИЩО по-различно, отколкото със сегашните си 25 дупетати !!!
  Но какво ЗАГУБИ кУрвела в опита си да ИЗНУДВА до безкрай ДБ и ПП, като се съюзи със старите си съпартийци от ГЕРБ и ДПС?!?
  Еми сега, кУрвела стана по-токсична дори от бокоТИКВАТА, и няма да може да си намери никога коалиционни партньори, които да изнудва, заради вселенската си селяндурска тъпотия и алчность!
  И бокоТИКВАТА има 3 пъти повече дупетати от кУрвела, но пак не може да състави коалиция, а какво остава за малобройните дупетати на селяндурският джендърь кУрвела от БКП???
  И вместо да получи нови 10 дупетати, кУрвела загуби 75 депутата от ДБ и ПП, ето това е “печалбата” за БКП и крушовишката ТЪПир/ка!
  От друга страна дори да получи някак си 10 дупетати, то съучастниците й – таварищите от ДПС и ГЕРБ,ще получат няколко пъти повече от нея , и така ГЕРБ и ДПС ще имат много над 120 дупетати, и няма да имат никаква нужда нито от нейните мижави 35 большевишки дупетати, нито от никакви други дупетати , дори от иZZраждане или фатмашкия воZZходь на янев!!! И кУрвела ще остане във вечна опозиция, както беше и до сега, освен когато преяде незаконно с власт в предишното правителство, както и чалгарските инфантилни изнудвачи!

  И , накрая да споменем и “академик”-прАфесАрь мишА кАнстантинАвь, той отново не слиза от екрана и ръси неизчерпаемите си “мъдрости” за хартийките за гласуване, вместо да си харчи спокойно паразитната пенсия!
  Та прАфесАрь мишА не може да обясни, защо според него, уж хората искали да гласуват с хартийките му, но в същото време има над 500 000 “неВАЛИДНИ” бюлетини ???
  Нали е “лесно ” хартиеното гласуване, а пък има над 20% недействителни бюлетини, и още 20% купен вот, в добавка и чиновническо гласуване на партийните калинки на ДПС и ГЕРБ , които източват от бюджета над 20 милиарда за чиновнически партийни “заплати”, ГОДИШНО!!!
  Та прАфесАрь мишА може да обясни и на “избирателите ” на кУрвела и БКП, как с “лесното ” хартиено гласуване се получават 20% недействителни бюлетини, и защо!!!!! Ако може все пак, нали сам се е провъзгласил за прАфесАрь-генералиССимусь!

  Долу МОЧИ-те, идите на хуйло си!
  Долу шпионският дрон-камикадзе на Дондуков2 , а и на Дондуков1, идите на решетников, идите на хуйло си!
  Долу “лесното” бумажно гласуване на кУрвела и резидентският баджанак свиленскиЙ от терористичната банда БКП, заедно с хартиените мутри от ГЕРБ и ДПС, идите на хуйло си!

 2. Че целта е статиквените партии ГЕРБСПДПС да яхнат народа, вече е видна с просто око. Затова са и гимнастиките с връщането на хартиената бюлетина – защото без този ход и последващите го фалшификации на следващия парламентарен вот, БСП няма да преодолее 4%-та бариера за влизане в НС.
  А радэв е ясен – за президент го подбра рэшэтников, издигна го нынова, подкрепи го бaрысaв – т.е. 100%-ово изчадие на Шайката.

 3. Този орден “Стара планина” вече окончателно девалвира, имайки предвид удостоените с него руски подлоги, и би трябвало да се прекръсти на орден “Рубладжия – възрожденец” с кокери (I ст.), “Рубладжия- патрэот”с пазарна торбичка (II ст.) и орден на “Жартиерата и токчето на Путин” (със Z огърлие) за изключителни заслуги, само за премиери и президенти – извратеняци и за председатели на НС- мултаци.

  А тази сутрин изродите на “Възраждане”, вместо да бъдат в затвора или поне в нелегалност, заради антибългарските си изстъпления, шестваха победоносно по всички телевизии, сигурно за да свикнат българските зрители с тяхното постоянно медийно пребиваване и да започнат ги възприемат като “нормален” (т.е.неизбежен) социален феномен-куриоз: как руски патреоти “възраждат” българския парламент…
  Но след като властите и медиите не си вършат работата, не ги въдворяват и интервюират в затвора или в лудницата, крайно време е народът пак да се вдигне и да изрине миризливите рублджийски изпражнения в мръсния канал, където им е мястото! Няма друг кой!!!
  Вчера пък, освен официалното присъствие на служебния министър Минеков на откриването на български клуб в Скопие, неофициално, без коментар (!), камерата улови Тошко маймуната, Копейкин, Джамбазки и други МВРО активисти. Защо мислите са били там (в Скопие и после в Охрид) тези “родолюбиви българи”? Естествено, за да саботират с провокации подобряването на отношенията между българите от двете страни на границата, за да сеят омраза с антимакедонска реторика и така да отблъснат емоционално македонските граждани от България. Обслужвайки патрэотично руSSките и сръбските интереси!

 4. няма дъно – агентгоцепърванов сбира “ново” “ляво” – шаренкова, татянадончева, маяманолова, масларова, паргов. ивохристов , нешкаробева и …
  – щото Кирил и Асен били ВКР проект
  https://epicenter.bg/article/Bivshi-i-nastoyashti-sotsialisti-obmislyat-novo-lyavo-obedinenie/300519/11/0
  – както обясни дончева на общоприетия българин – Кирил и Асен са РУМНО/ВКР проект

 5. В едно тъпанарско предаване по бнт тази вечер след 21.00 часа, което никога не съм гледал, превключвайки автоматично канала, си направиха гавра с трагедията в Полша, когато след падане на ракета загинаха двама цивилни граждани…
  Продължава простотията, лееща се по “свободните” ни и “независими” медии…
  Прочее, от няколко часа блести една малка запалена свещичка като звездичка на терасата – в памет на милионите, избити чрез ГЛАД от бандитската шайка на сталин и копоите му.

 6. “Дела, дела и пак дела са нужни”

  ЗА ГЕРОИТЕ НА СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯТ ТРУД

  Да се знае!
  И да не се забравя!

  И до днес,
  лъжата е най-силното оръжие на комунистите!

  За да накарат народа да работи до изнемогване и на ангария,
  комунистите измислиха бутафорията “Герой на социалистическия труд”.
  Естествено, по братския съвеЦки опит на стахановците!

  На 31 август 1935 г. Алексей Стаханов бил поставил рекорд.
  С изкопаването на 102 тона въглищна руда за 5 часа и 45 минути .
  15 пъти повече от нормата!

  Според свидетелството за раждането му Стаханов е с лично име Андрей.
  Но във вестник “Правда”, органа на КПСС,е била отпечатана подгряваща статия, където по грешка го наричат Алексей.
  След няколко дни по лично указание на Сталин, който научава за грешката, на миньора е връчен нов паспорт с името Алексей.

  Така де, невъзможно е вестник “Правда”, органа на КПСС, да греши!

  Носталгията по социализма, славянството и русофилството са психическо заболяване!

  Да се знае!
  И да не се забравя!

  Тодор Живков определи,
  за свой наследник на комунистическата мафия
  Бойко Борисов!

  На Корнелия Нинова,
  Живков завеща
  носталгията на старците
  по социалистическата им младост!

  Да се знае!
  И да не се забравя!
  За МОЧА и АЛЬОША!

  И до днес,
  лъжата е най-силното оръжие на комунистите!
  Без да му мигне окото,
  лъжецът и крадецът Борисов
  се кълне във внуците си!

 7. Някой да чу реZZиЛдентът лумПен гаден да каже за Голодоморът , вчера, днеска???
  А иначе иска Крим да е руски, нали! Също и падането на ембаргото срещу арийският му панимпериалистически славяномонголски фюрерь Путлерь , и то в Полша, а не в свърталище им на Лубянка, нали!
  Трябва да просветим решетниковия фатмашки дрон-камикадзе, който шпионира на Дондуков2, че Голодоморът продължава от 1932г. до 1947г.,
  първите милиони жертви са убити в концентрационният лагер на смъртта в УССР, в концентрационният лагер на смъртта Казахстан а и преди това в Волжка България в т.нар. “Поволожие”, това става до 1933г.!
  А последните жертви на Голодоморът са убити в концентрационните лагери на смъртта в Бесарабия, Западна Украйна и Беларус, през 1947г. ,след Втората световна война!
  Това е тогава, масовият убиец е панбольшевишкият арийски руски империалисть-Сталинь!
  Сегашният е чекистът Путлерь!

  Но да продължим пак за самият лумПен гаден, зазубрил наследствено дори в гените си уставЪТ(“”КОНСТИТУЦИЯТА””) на болшевишката терористична краZZная армия!!!
  Откакто Путлерь на 24 февруари започна “великият” си кривославен колониален чекистконосен походь, за неговата вселенска савецка арийска Реконкиста от световните специални разузнавателни служби са започнали да прихващат секретни чекистки шифрограми със следното съдържание:
  – дРондуков2, ДРОНдуковь2, как ме чувате, как ме чувате , тук е Кремль, тук е Кремль! Как ме слушкате, как ме слушкате, НЯМА да повтарям, НЯМА пак да повтарям, НЯМА пак да повтарям!
  -дРондуков2, ДРОНдуковь2, кажете и на дРондуков1, на ДРОНдуковь1, че и на тях НЯМА да повтарям, НЯМА пак да ви повтарям, НЯМА пак да ви повтарям!
  -Иначе ще ви прекъсна откатите, иначе ще ви прекъсна взятките, передайте и на другите рублоядски рублозависими от Позитано 20, сараите , Сирищникь и Банкя!
  -Повторете , ако сте ме разбрали, повтарете ако сте ме разбрали!
  Иначе ви дръпна рублопотока, КРАЙ!

  Долу МОЧИ-те идите на хуйло си!
  Долу ДРОНЬдуковь2 , долу ДРОНЬдуковь1 , идите на хуйло си!
  Тотален БОЙКОТь на бумажките на кУрвела, бокоТИКВАТА и ДПС, идите на хуйло си!

 8. “Дела, дела и пак дела са нужни, както беше казал др. Живков.”

  “Работа, работа, работа”, каза ученикът му, той и негов (тело)хранител.

 9. – нагло генералско: “За почест!” към спокойния “модел мултигруп/КОЙ/борисова държава” или Възраждане като част от КГБ плана Голгота за връщане на социалиZама с “човешкото” лице на гоцепърванов и Zаградотрядите на мутрофановна отзад
  – о том, почему важно заранее готовиться к преследованию российских военных преступников(Не всякий рейх-тысячелетний, https://theins.ru/opinions/aleksandr-cherkasov/256876
  – фашиZация россии, Ал.Черкасов(ПЦ Мемориал) – от 8:37 часа до 9 часа

 10. Към Николай:

  Нещо повече, прилежният студент от Банкя в Университета “Тодор Живков” буквално повтори нацисткия лозунг от концлагерите “Работата ще ви направи свободни”.

 11. Преди време гледах в google интервю с бившия премиер на русия Касянов и от него научих правилата, по които работи винаги кгб. Те са три в комплект:
  1. Измама
  2. Изнудване ( шантаж )
  3. Провокация
  Ако погледнем действията на фърчилков нещата съвпадат на 100%.
  Юмрук с мутри вън!
  Или той президент или герджиков (същата работа)!
  Всичките му действия след втория мандат са провокация към евроатлантизма!

 12. Където и да се огледаш – чичкови тодороживковчета. Пълна трагедия! Национална.

 13. Ренета Инджова нарече правителството с министър председател Любен Беров “правителство на Мултигруп”.
  Румен Радев не иска да остане по-назад в обслужването на задкулисието и прави ихтибарлък на групировката “Мултигруп”, много тясно свързана политически с ДПС и БСП, партии на статуквото, благодарение на които България е най-бедната държава в ЕС.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.