Лъжецът на годината в България е …Познахте!

 

На лъжата у нас краката са мръсни, което се вижда от калните стъпки, оставени през годината в публичността от Лъжеца на годината. За такъв беше определен Копейкин и от една класация за предизборните лъжи, тъй че не си приписвам заслугата за това определение.

Апотеоз е завършекът на годината в това отношение с негово интервю за рашисткия сайт “Гласове”, тиражирано и в Блъсковия “Труд”. В него откривам(е) от всичко по много: лъжи, инсинуации, логически противоречия и нацистко-болшевишка наглост с расистки оттенък в неограничени количества. Още заглавието опровергава интервюирания, който заявява, че партията му не била проруска, но прогнозира руска победа в Украйна като нещо неизбежно. 

НА СНИМКАТА: Българските организатори на огромното шествие в подкрепа на Украйна в София, за който Копейкин излъга по БТВ, че били украинци.

 

 

 

 

 

Ама не били нито фашисти, нито комунисти от неговата партия, твърди човекът, за когото опонентите му са “подчовеци” и който по болшевишки отказва да признае други партии, освен собствената му.”… всичко друго освен „Възраждане“ е само гнилоч, леш и американски инженеринг”, сопва се в интервюто дучеподобният. Готов е за еднопартиен диктатор!

Подстрекават го да отговори дали Украйна има право да си избира пътя, на което той отговоря за пореден път с лъжата за “унищожените” права и свободи на малцинствата в Украйна. Лъже при това по горещите следи на протеста на българите от Украйна срещу неговите лъжи. 

“- Как отговаряте на фразата, че Украйна има право да избира своя път и своята геополитическа ориентация, тоест има право да избере ЕС, НАТО и пр.

 • А в това право включено ли е и правото междувременно и в тази връзка властта в Украйна да унищожава правата и свободите на своите малцинства”?

Дучето Копейкин не се спира само със заплахи срещу местните “майкопродавци”. Плаши Запада със следната прогноза: “Руският народ ще се мобилизира зад Путин и ще скочи на целия Запад”.

Нагло изкривява истината за самата демографска картина в Украйна по етнически признак. “Най-малкото има 20 милиона души, които официално се считат за руснации в Украйна”, казва той, твърдейки, че на практика почти половината население на страната са руснаци. Кой да го попита защо тези 20 милиона не посрещнаха руските окупатори като освободители с хляб и сол, а вместо това им насолиха ватенките със стрелба дори в Харков, където говорещото руски население наистина преобладава(ше)!

Особено се превъзбужда интервюираният по темата за русофобията ( както в раzия и сред нейните духовни поданици у нас наричат отказа от преклонение пред всичко руско).

“Няма русофоб, който да не е българофоб. Всеки един русофоб се изказва пренебрежително към всички форми на българските традиции, обичаи, към всички форми на българската национална идентичност, към формите на българския суверенитет и пр.”, клевети този узурпатор на понятието Възраждане. За “доказателство” цитира неназовани “психодесни”.

Казали му “че с Руско-турската освободителна война България е откъсната от нейното естествено развитие, защото тя сама е щяла да се освободи и да стане част от европейските държави и тогава Русия е нямало да ни направи част от нейното духовно пространство”. В резултат прави извода , че “ има хора в България, които жалят по турското робство”. Имена? Не си прави труда. Измисля си черен образ на врага, за да блесне на този фон като борец срещу собствените си измислици.

“ Американската демокрация не е оставена случайно на народа. В никакъв случай. Там се знае предварително кой ще стане президент”, хвърля конспиративния си камък той и по Америка, която вече се люшкала от иредентизма на населените си с мексиканци и индианци щати ( неее, не е комунист др. Копейкин, “само” повтаря провалените пророчества на комунизма за предстоящата кончина на Америка).

И как не! Че тя се меси в нашата държава със закона “Магнитски, възмущава се той въпреки истината, че въпросният закон цели да опази САЩ от вноса на корупция, а не да реши нашите проблеми с типове, като посечените в този закон български граждани. В добавка се гневи, че някакъв си “редови” американски конгресмен търсел сметка на нашия Гешев по този закон. 

Този хубавец (не) жали и Европа ( Западна, разбира се). Тя западала. Мръсно му е и той не би могъл да живее там. Най вече защото очаква след 50 години там да вземат властта “ всички тези в момента мохамедовци, мюмюновци”.

Не пропуска Лъжецът на годината да метне някоя и друга обида към конкретни лица. “За Цветанов се оказа, че определението мъж е доста спорно. С Радев виждаме, че се случва същото нещо”. Някой може ли да посочи с какво Копейкин е доказал чак пък толкова своята мъжественост?

 

 

 

 

 

Радев, ако не знаете, е зависим от американското посолство ( не от руското, както изглежда за всеки политически грамотен човек). От няколко месеца насам станал зависим от американското посолство, не преди това. Това знае всезнаещият Копейкин. 

Разбира и от шпионаж, поради което взима отношение относно обявеното в раzия издирване на нашия сънародник Христо Грозев. “ Когато уловиш някой, че работи срещу твоя интерес, обикновено е добре да го държиш до последния момент, за да можеш максимално да го източиш като информация”, съветва Копейкин. Не става ясно дали му е ясно как върви процеса на “точене на информация” или просто си плямпа по навик, за да впечатлява с енциклопедичните си претенции.

Възмущавайки се от натовската ни принадлежност любимецът на руското посолство, което го открои като единствения българин с оказаната му чест да ругае българите в сайта на руското посолство на “майкопродавци” и “подчовеци”, се опитва да излъже, че преди 1989 г. България едва ли не е била самостоятелна военна сила. 

Всеки, който е служил в армията по онова време знае ( за разлика от този новоизлюпен “военен екскперт”), че на Народната ни армия беше отредена ролята на кучето в съветската ракета. Очакваше се от нея да се жертва за три дни в случай на турско нападение, докато дойдат съветските другари.

За финал припомням епохалният му принос към фашизоидното българомразие, поместено в сайта на руското посолство, който си заслужава да бъде цитиран:

“В съзнанието на всички майкопродавци, американски мекерета, отродени еничари и обикновени жълтопаветни психодесни отрепки отстояването на българската независимост е ни повече, ни по-малко руска пропаганда. Само че ние българите няма да се повлияем от шепа платени ПОДЧОВЕЦИ ( курсивът мой- ИИ). Борбата за свободата и независимостта на Отечеството тепърва започва. А когато я спечелим, на всички национални предатели ще им се наложи да отговарят за престъпленията си срещу българския народ. Ние от Възраждане ще се погрижим за това”.

 

 

 

7 мнения за “Лъжецът на годината в България е …Познахте!”

 1. Костя Копейкин лъже повече дори от Кумира си пут.ин. А междувременно нашите победосни войски разкатават мамата на гордоста на ВКС на раZZия.

 2. Копейкин е най-голямата путлеристка шлюха, иди на хуйло си БЛЯДьски дИбиль!
  Смерть на сталинградските путлеристка!

 3. Снажното като бройлерче варненско ман Гау и шайката му са и колективни топ-лъжци на раZия в Задунайския Милиционеристан.

  А сред “украинците” от шествието гледам много познати, ма кой съм аз да опровергавам великия копойкин, па и сигурно ми се привижда:)

 4. Да припомним на проруският уж българин,дето си сменил фамилията от георгиев на волгин, член 419a.от Българската Конституция…да чете и костя копейкин,бялата златка,зелените чорапи радев/янев..и така:

  Чл. 419а. (Нов – ДВ, бр. 33 от 2011 г., в сила от 27.05.2011 г.) (1) Който по какъвто и да е начин оправдава, отрича или грубо омаловажава извършено престъпление против мира и човечеството и с това създаде опасност да се упражни насилие или да се създаде омраза срещу отделни лица или групи от хора, обединени по раса, цвят на кожата, религия, произход, национална или етническа принадлежност, се наказва с лишаване от свобода от една до пет години.
  (2) Който подбужда другиго към престъпление по ал. 1, се наказва с лишаване от свобода до една година.

 5. Даниела Горчева(facebook)
  По всички световни медии името на България днес се споменава с респект заради работата на Христо Грозев.
  Напомнят се разследванията и наградите на Христо Грозев.
  И винаги се уточнява, че е българин.
  Както с респект и удивление се споменаваше, че Христо Явашев е българин.
  Като дойдох в Холандия през 1990 и хората разбираха, че съм българка, асоциациите бяха:
  Георги Марков
  Христо Явашев
  Цветан Тодоров
  Силви Вартан
  Мистерията на българските гласове!
  Разбира се, и някои български футболисти.
  А Волгин нека си пита кой бил Христо Грозев.
  Да го успокоя, че никой на запад от Перник, не пита кой е Волгин. 😃

  https://twitter.com/orlinyakimov/status/1609152765611081728/photo/1

  – за кресливия патрЕотиZъм на копейките(Недопустима е атаката на „Възраждане” срещу проф. Кьосев/kultura.bg) – един разговор за “Патриотизмът”(kultura.bg/web/)

 6. За много години, приятели!
  Тъжно ми е, господин ИНДЖЕВ, че трябва да хабите, макар и само частица от таланта си, за да разобличавате този дрисльо! Той и такива като него отдавна трябваше да търкат нара, а “партии” като неговата /ДПС, Атака и вся…/ да не стигат до регистрация и избори. Конституцията е суспендирана! В колапс е националната ни имунна система! Очевидна е острата необходимост от Закон за защита на държавата.
  Отдавнашните мои “Приоритети” вече съм склонен да сведа до две крещящо неотложни задачи – ЗЗД и образователна реформа. Петоколонниците – ЧВМ!
  СЛАВА НА УКРАИНА! И ПОКЛОН!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.