Слугите на варненския рашист с руския прякор ме клеветят в пошла сценка като “грантаджия”

Противно на съветите да не се занимавам с противни типове, за да не им правя реклама, последната ми статия в ivo.bg за 2022 -ра оказа честта на Копейкин да стане финален персонален акорд за стотиците ми публикации в

Оказва се, че, както и много пъти през годините ( когато гнусливите ми колеги се опитваха да не забелязват фашизоидния политически номад от Варна), отново се “радвам” на неговата взаимност. Слугите на Копейкин са се постарали да ме откроят като един от главните лични врагове на своя фюрер и неговите партайгеносе. За целта са произвели пошло подобие на комедиен клип с раздаване на измислени награди на “грантаджии” ( какъвто не съм и мога лесно да го докажа в съда).

 

 

 

 

 

Клеветническият сценарий ( повтарям, не получавам никакви грантове, обратното твърдение е лесно доказуема клевета) ме издига на съмнителния пиедестал да бъда номиниран за носител на “наградата” на т.н. фондация “Костя Копейкин” за “грантаджия на годината”. Отгоре на всичко авторите на сценария са откраднали от самия мен играта на думи “Кради Марко”, употребявана в заглавието на моя статия в ivo.bg m,ep 2009 г.

Разликата между моето класиране на Копейкин за “Лъжец на годината” и номинирането ми в долнопробното разиграване на сюжетче с моето име и снимка е в това, че аз разобличавам с аргументи и факти същността на Копейкин като лъжец. Докато лъжата, че съм грантаджия, няма как да бъде доказана. Но дори и да получавах под формата на грантове някаква помощ от фондация, която се отчита публично,в това нямаше да има нищо срамно. 

Срамно е да получаваш трибуна в сайта на руското посолство да плюеш сънародници на майкопродавци, да употребяваш срещу тях нацисткия термин “подчовеци”.

Също така е показателно да имаш масово възприет прякор, свързан с получаване на копейки. Същите импотентни “мислители” са ми измислили за прякор неприличен каламбур с фамилното ми име. Разликата и тук е видна: простаците могат да измъдрят само простащина, която няма нищо общо с моята публицистична и обществена дейност, докато в прякора “Копейкин” ( за който нямам заслуга, само бях първият май, който публикува едноименната повест на Гогол за капитан Копейкин) в една дума се съдържа самата същност на варненския полит-мегаломан и полит-хамелеон с руската окраска. 

Капацитет му стига да извърти нещата така, че за него било комплимент да го наричат “Костя Копейкин” по аналогия с героя от повестта на Гогол, която не си е направил труда да прочете. Ако беше я чел, преди да пише по темата – щеше да знае, че въпросният Копейкин там не се казва “Костя”, а всъщност е карикатура на руски военен, хленчещ за държавна пенсия по инвалидност, комуто отказват копейките ( изпити и изядени от него в аванс) и за отмъщение става обикновен разбойник по пътищата на империята. 

Отгоре на всичко Копейкин реши да оригиналничи и да регистрира “Костя Копейкин” като …търговска марка и название на фондация. Беше озадачаващо какво точно ще продава с този дискредитиращ самия него етикет. Ето че първата му стока е на пазара на пошлостта, разпространявана с претенцията за пародийна находчивост. Пръкнала се е от това злобно начинание безпомощна пропаганда с употребата на обидни квалификации, цинизми и клевети срещу български журналисти, медии и политици.

Копейкин не за прът се опитва да ми се подиграва. Кипи от безсилна злоба да противопостави на разобличенията ми нещо, с което да ме дискредитира. Опитва се да зарази с омраза към моята личност публиката си.

Това не пречи на злобаря с вълчето изражение да поздрави в новогодишната нощ “братята българи” с човекомразието на посланието: “който ни мрази, под нас да лази”.

Няма как да съм му брат, нито пък го мразя – едно е да мразиш, друго е просто да презираш нищожество, преяло с политическа амбиция, от която тепърва ще повръща при обратния път към бунището на неговия политически произход. Още по-малко ще му лазя. Няма да го оставя на мира, докато не го видя да изкопира Сидеров в падението и политическото му маргинализиране така, както го имитира и във временния му възход на стълбата на рашизма в България. 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: автор на колажа: kuklovodi 

 

7 мнения за “Слугите на варненския рашист с руския прякор ме клеветят в пошла сценка като “грантаджия””

 1. “…“Костя Копейкин” като …търговска марка и название на фондация. Беше озадачаващо какво точно ще продава с този дискредитиращ самия него етикет.”

  Ама как какво ще продава – нас, разбира се!

 2. Всичко, което ни откъсва от руzкото влияние е добро. Включително и грантовете, ако идват от цивилизованите страни.

 3. Да припомним написано от Ботев:

  “На руското немско правителство, каквото са види, пак трябва да му се е пощяло някой баламач, че рови толкоз безобразно с носът си в нашитe работи. То днес подсъсква Фенерската патриаршия да протестира против ферманът, а от друга страна интригува пред турското правителство, че българитe не били уж узрели още да имат самостоятелна иepapхия; затова трябвало да са измени ферманът в полза на продадената Гръцка патриаршия, която са обзалагала да бъде от сега нататък панславистическа мекереджийница на Русия.

  Чувате ли българе, какво братство, какво добро ви желае московското продадено правителство? То иска да ви направи най-честити на света, каквито бяxтe преди 20–30 години под Гръцката патриаршия.”

  и още

  “Нѣма славянинъ юженъ или западенъ, нѣма свѣстенъ човѣкъ, който би можалъ да съчувствува на такава абстрактна идея, каквато е тази на руситѣ, съ осѫществяването на която се поглъщатъ цѣли народности, отдѣлени една отъ друга съ история, литература, нрави, обичаи. Съ химическото сливане на подобни народности става композицията на робството, на яда, който приема почти цѣло столѣтие болната Полша.”

  Такива са “руските Диогеновци”-славянофили.

 4. Заради Рублояд Копейкин, заради пРезидентът Румен Червенков и заради вся астальная сволач,
  България не празнува днес!
  За да не дразним Путлер!
  Защото България все още е подвластна на кремълските “миролюбци” рашисти!

  Защо РБ не празнува днес приемането си в ЕС?

  В социалистическият концлагер НРБ, официални празници бяха:
  -9-ти септември-ден на окупацията на България от червеноармейската сган.
  -3-ти март-ден на окупацията на българските земи от Руската империя и превръщането им в Задунайска губерния до Берлинския конгрес.

  Защо България не празнува днес?

  1-ви януари.
  2007-ма година.
  България и Румъния са приети в Европейския съюз.
  Българският език стават официален на Европейския съюз.

  1-ви януари.
  1973-та година.
  Обединеното кралство, Дания и Ирландия се присъединяват към Европейския съюз.

  1-ви януари.
  1986-та година.
  Испания и Португалия се присъединяват към Европейския съюз.

  1-ви януари.
  1998-ма година.
  Създадена е Европейската централна банка.

  1-ви януари.
  1999-та година.
  Появява се официално еврото.

  1-ви януари.
  2002-ра година.
  Еврото става официална валута в дванадесет страни членки на Европейския съюз.

  1-ви януари.
  2007-ма година.
  Словения въвежда еврото.

  1-ви януари.
  2009-та година.
  Словакия се присъединява към еврозоната.

  Защо България не празнува днес?

  Защото България е формално в ЕС и НАТО, а е сателит на Русия.
  Продължаваме ежегодно да плащаме милиарди колониален енергиен робски данък на Русия.

  При приемането ни в ЕС,
  Българските политици излъгаха ЕС, че ще направим реформи.
  Българските политици излъгаха ЕС, че ще провеждат демократични избори.
  С кандидати в бюлетините подредени по азбучен ред, а не с “избираеми места”.

  Поради което днес България е на дъното на ЕС.
  Последна по всички демографски, социални и икономически показатели.
  С руска енергийна примка на шията!

  Вече далече от Румъния.
  С която едновременно бяхме приети в ЕС.

  ВСЕБЪЛГАРСКИЯТ КАЛЕНДАР

  Защо България не празнува днес?
  1-ви януари?

  България е приета в Европейския съюз…
  Българският език стават официален на Европейския съюз.

  Забележете!
  Всички държави се присъединяват даброволно, по собствено желание към ЕС!
  А не както са окупирани от СССР!

  Слава Україні! Героям слава!

 5. https://www.youtube.com/watch?v=W80-WX1pGBc&t=3s

  “…Копейка, к‘ва е твоята прогноза? Твоите хора ще си праснат ли четвърта доза?

  Догодина обещавам да не те тормозя.

  Дай ми двайсет гласа да легализирам коза.

  Ще си траем, красива резиденция, знаем, обичам възрожденци под наем.

  Последно, кажи честно, мон амур, толко‘ ли е вкусен този руски шнур?”

 6. Не че е най същественото, но е натрапчиво натяквано – Копейката е варненец, колкото тиквата софиянец, Евгени Минчев – лорд, пРезидента – български патриот!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.