Истинските войнолюбци у нас издигат лозунга “мир”, но казват всъщност “мри” на Украйна

Настоявам да има памет за лъжите, манипулациите и спекулациите за грозни цели с красиви думи като възраждане и мир. 

Става дума за “възрожденците” и техните рашистки подобия от БСП ( да спомена само нашистките парламентарни наследници на съветската “борба за мир” сред “миротворците” у нас). Говорят за мир, но на практика казват на Украйна: мри!

 

 

 

 

В раzия мир е забранена дума. Заради нея арестуваха младеж, издигнал лозунг в полза на мира пред крепостта на партията и правителството в град Казан ( древната столица на Волжка България, унищожена през 1552 г. от Иван Грозни, праотеца на пропагандния образ на “дядо Иван”, създаден от руски емисари и тогавашни московски комисари в земите на дунавските българи). 

 

 

 

 

 

 

Да те арестуват заради лозунг в полза на мира е достатъчно идиотско, но онези у нас, които се крият зад същата дума в услуга на онези, които преследват противниците на войната в Русия, по нищо не отстъпват по своето лицемерие на московското.

Бих казал дори, че руското откровено войнолюбие е по-лесно за разбиране. Путлер пожела да унищожи Украйна и се обгражда с войнолюбци- истински, а не измислени, за каквито бяха набедени у нас привържениците на военната помощ за Украйна. Сред войнолюбивите акции тези дни в Москва се открои сборище на майки на загинали в Украйна войници, които призоваха вожда си в Кремъл да обяви пълна мобилизация, че и други майки да бъдат почернени. По този повод в мрежата се появи следният колаж:

12 мнения за “Истинските войнолюбци у нас издигат лозунга “мир”, но казват всъщност “мри” на Украйна”

 1. Мирът в Украина минава през поражението на Ватникланд, ерго, възстановяване на границите от 1991г. Гарантирано И от колективният Запад. Много мина, мъничко остана.
  Слава на Украина
  На героите слава.
  Генератори за българите в Украина
  https://frognews.bg/novini/manol-peikov-prodaljava-kampaniiata-nabirane-sredstva-generatori-ukraina.html
  Светъл пример
  https://segabg.com/category-video/dovlachih-generatora-za-ukrayna-leka-poleka-bastuna

 2. Повечето от тези, които сега се правят на миролюбци, са деца и внуци на онези главорези и същевременно национални предатели, които чрез т.н. “народен съд” /и не само/ избиха голяма част от българската интелигенция за да угодят на световния килър джугашвили!! Сега се правят на “социалисти” и копирайки Путлероподобен циничен популизъм, хвърлят в общественото пространство долнопробни лъжи, на които за съжаление вярват множество българи “юнаци”. А същевременно тези социалисти , които гръмогласно “левеят” са най-богатите сред т.н. политически елит! Ами какво да кажем за онези, които застават зад вълчеподобният Копейкин, който може вече да е стнал Рубльов, предвид девалвиралата рашийска валута!Не мога да ги нарека “сънародници”, защото ме е срам от такива субекти!
  Представете си само – да приканят доброволци, които да отидат да се сражават за каузата на рашийската престъпна инвазия! Ха-ха…Ще се изпокрият като мишоци в луксозните си жилища и вили и ще продължат да се возят на скъпите си джипове и луксозни лимузини…Ще се “снишат” както даваше навремето акъл правешкият хитрец и ще чакат “бурята” да премине! До това се свежда съвременният български “героизъм” и “патриотизъм” с рашийски привкус…за най-голямо съжаление!

 3. При нас се открои шествието на т. нар. Майки срещу войната – в общи линии русоробски баби тип Майчето Манолова, Нешка Заробената , Анито Заркова Кацамунската и всички други, които щедро са плюскали от комсофрата. Тия бабички развяха смешните си плакатчета по най-циничен начин точно когато Украйна отбеляза 90-тата годишнина от Гладомора. В София ги развяха, не в Москва. Не им стиска на вожда и барина си да кажат, че искат мир.

  Като казах Гладомор, да напомня и колко скандално празна беше залата в Дома на киното, когато прожектираха “Мистър Джоунс” – за Гарет Джоунс, който смело пише за изкуствено предизвикания глад в Украйна и става жертва на СССР. От 200 места я имаше 50 запълнени, я не. Отчаях се. Това е миролюбието на нашите, след 33 години нов преход с лица от стари среди – широко затворени очи и пеят “Мир”.

 4. – за туземните миротворци дяда Вова е украинския дядо Иван точно като “…Иван Грозни, праотеца на пропагандния образ на “дядо Иван”, създаден от руски емисари и тогавашни московски комисари в земите на дунавските българи…” – историка костякопейкин не пише в пасквилите си ЗАЩО РУСИЯ НЕ ОСВОБОДИ БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 1833Г.?(sitebulgarizaedno), защо в поредната руско-турска война командващия руските войски ген.Каменский заповядва след превземането на Свищов:Сжечь город!Разрушит до основанию цитадель!
  От руски сведения за изгарянето на Свищов:
  – “… город Систов, древний, прекраснейший, которым Булгария славилась несколько столетий, которого жители, приняли нас, как родных, был сожжен. Они не верили сему ужасному намерению; но пламень, свирепствовал, наскоро собрали свои пожитки и принуждены удалиться от жилища своих предков, на левую сторону Дуная, к городу Зимнице, тоже нами разоренному, откуда смотрели на свирепство пламени, пожиравшее их домы…(МАРТОС А. И.)”
  – ”…Вступив в 1810 год с силами, намного превосходящими силы князя Багратиона, он полностью очистил от неприятеля оба берега Дуная вплоть до Видина. В нашей власти оказались Браилов, Силистрия, Рущук, Журжа, Систово и Никополь. Благодаря удачному штурму был взят Базарджик, некоторые части продвинулись вплоть до Варны и заняли Ловчу, при входе на Балканы со стороны Софии. Визирь был заперт в Шумле…Укрепления Силистрии были сровнены с землей, в Рущуке мы держали мощный гарнизон, город Систово был сожжен и разрушен до основания, один корпус зимовал в Никополе, занимая отрядом Плевну и Ловчу… Таково было положение дел накануне нашего приезда в Бухарест, где мы нашли графа Каменского при смерти… в расцвете лет…( Александр Христофорович Бенкендорф, ВОСПОМИНАНИЯ)”
  – “…Граф Сен-При с 4 батальонами, 2 драгунскими полками и 3 полками казаков был отправлен в Систово. Этот город, один из самых богатых и хорошо построенных городов Болгарии, известный по конгрессу 1791 г., последствием которого был мир турок с австрийцами. Раскинутый на высоком берегу Дуная, весь покрытый виноградниками и садами, террасами он спускается вниз до самого Дуная… а графу Сен-При приказали окончательно разрушить Систово и покинуть его. Сен-При был бы очень доволен избежать выполнения этого варварского и совершенно бесполезного приказа, но ему было дано так мало времени для исполнения, что он даже не успел заранее предупредить несчастных жителей, так радушно принявших и кормивших наши войска.Им удалось спасти только некоторую часть своего имущества, перенеся его на другую сторону Дуная, в Зимницу; остальное же их имущество погибло, и много несчастных были совершенно разорены …
  – … 1812г. наступление Булатова на Систово наложило тяжелое пятно как на Кутузова, отдавшего это приказание, так и на Булатова, исполнившего его.Систово, где была учреждена таможня, и все купцы, основываясь на перемирии, все товары свои сложили в Систове… кофе, хлопок, шали, кисея и т. д. подвозились туда со всех сторон, и таковых набралось там более чем на 3 миллиона… жители Систова поместились в полусгоревших домах, ими ремонтированных… ген.Булатов вошел в Систово с 2-мя батальонами … бросились на этих несчастных жителей, ограбили их, захватили все их товары, их всех отправили в Зимницу со всеми их детьми и женами, с которыми обращались очень скверно, и оставили их на берегу Дуная, вследствие чего, большинство отморозило себе руки и ноги. В три часа все, что было в Систове, исчезл…ген. Кутузов не краснел, представляя это дело Двору, как грандиозный триумф, прося награды офицерам, которые в нем участвовали. Но правда вскоре обнаружилась…(ЗАПИСКИ ГРАФА ЛАНЖЕРОНА, Война с Турцией 1806-1812)”
  – Свищов преди 1810 година в черквите се е служило на български. Училища е имало в Горнята, Крайната и Долнята махала. Метохи е имало девет — от Светогорските манастири, Зографския, Ватопедския манастир, имало е и Синайски метох, Бачковски метох, Рилски метох. Там постоянно са пращали помощи за Св. Гора, Божи гроб, Рилски манастир, тъй и за Синая. Духовно се управлявали от Търновската митрополия. Преди изгарянето на града фанариотските владици не са преследвали българския език
  ” …1811г. е последната в живота на посегналия на Богохранимия град Свищов и неговите православни храмове ген. Николай Каменский… в края на живота си получава и психични отклонения. Погребан е в семейното си имение до баща си Фелдмаршал Михаил Каменский, но гробовете им по-късно да разграбени… Пак на 14 септември, но две години по-късно, през 1812г. завърналите се от Дунава руски войски опожаряват своя град-Москва, поради започналото му превземане от армията на Наполеон Бонапарт. През 1814г.в битката при гр.Реймс е ранен смъртоносно и след няколко дни в Лаон умира от раните си ген.Сен При.А възкръстналият от пепелта Свищов и свищовлиите играят ключова роля в бълг. образование, църковните борби за автономна Екзархиска България, национално освобождение и съграждането на ІІІ-тата Българска държава. 
  – на 14 септ. в Свищов през 1810г , на Кръстовден са изгорени две големи православни черкви . Оцелява малка черква на калето. От 9-те православни метоха остава само този на Хилендарския манастир с черквицата си – от гроба в нейния двор точно тогава в Киево-Печорската лавра са отнесени мощите на Св. Дамаскин, свещеномъченик Свищовски – проигумен на Хилендарския манастир( http://toshev.blogspot.com/2015/09/1810.html)

 5. Уни соно с „Неразбирщата“ Ни съблогърка, също така скандално беше НЕприсъствието на последните избори в България, което установих чрез присъствието на почти всички притежатели на българските яхти в Гърция, през тогавашният изборен ден, в една от марините там.
  Това предполагам също толкова ни говори за патриотизЪма, или по-скоро за интереса който май „клати феса“ (по поговорката).
  Плюскането от комсофрата като чели не се е ограничил само до Майчето и Заробената, а като комфорт са го ползвали и прекалено много други, на които явно им е безразлично някакво си гласуване. Особено, ако то може да им наруши този комфорт.
  Дори и да не съм прав да мисля, че така са се облажили от софрата, поради този вечен непукизъм и вечната склонност, друг да вади горещият картоф от огъня, явно много не могат да разберат, че с това някога ще ги лишат дори и от този комфорт.
  Украйна е предвестникът, затова Слава й, и успех!

 6. Разследване в Чехия показа: Руски стоки заобикалят европейското ембарго след ”изпиране” в България

  Контрабандният внос на ембаргови стоки минава през Хасково и митнически склад на бивш заместник-шеф на българските митници
  Ембаргови стоки от Русия продължават да влизат в страните от Европейския съюз. Разследване на чешкото издание „Seznam Zprávy“ е разкрило един от контрабандните маршрути, който превръща стоките „Сделано в России“ в стоки с български произход. За целта е използвана фирма на руски гражданин с израелски паспорт, регистрирана в Хасково.

  https://offnews.bg/obshtestvo/razsledvane-v-chehia-pokaza-ruski-stoki-zaobikaliat-evropejskoto-emba-792798.html

 7. Ройтерс: Руски връзки надничат зад движенията в Германия, които искат страната да спре подкрепата за Украйна

  Ключови фигури в кампанията за промяна на курса на Германия по отношение на Украйна имат връзки с руската държава или крайната десница, сочи разследване на Ройтерс с автори Полина Николская, Мари Сайто, Мария Цветкова и Антон Зверев.

  https://offnews.bg/analizi/rojters-ruski-vrazki-nadnichat-zad-dvizheniata-v-germania-koito-iska-792731.html

 8. Проект FoF: Диригенти и тръбачи на руската дезинформация

  Зад завесите на системата за прокремълска, конспиративна и алтернативна дясна дезинформация в Централна и Източна Европа. Кой дирижира и тръби антизападната симфония?
  Проектът Firehose of Falsehood*, обединил 13 редакторски екипа от Централна и Източна Европа, търси отговорите на тези въпроси:

  https://bird.bg/firehose-of-falsehood/

 9. Истинските комунисти,
  войнолюбците у нас издигат лозунга “мир”,
  но казват всъщност “мри” на Украйна

  ПАМЕТ: Членска карта номер 555

  На днешния 5-ти януари.
  1919-та година.
  В Мюнхен.
  В хотел „Furstenfelder Hof“

  От Антон Дрекслер е основана ДАП-Deutsche Arbeiterpartei.
  ДАП съществува само от януари 1919 г. до февруари 1920 г.

  По време на запой на работническата партия ДАП в бирарията „Sterneckerbrau“ на 12 септември 1919 г.,
  Дрекслер е впечатлен от ораторските умения на някой си Адолф, и го кани да стане член на ДАП.
  Хитлер получава членска карта номер 555, но в действителност той е 55-ият член на ДАП.
  Броенето започва от 501, за да се направи впечатление, че партията е по-голяма.
  С подкрепата на Антон Дрекслер, Хитлер става шеф на пропагандата на ДАП.

  Това е печеливш ход за ДАП.
  На 24 февруари 1920 г., харизматичният Хитлер изнася реч вече пред внушителните 2000 души, в Staatliches Hofbrauhaus в Мюнхен.

  Именно на 24 февруари 1920 ДАП е преименувана на Националсоциалистическа германска работническа партия (НСДАП)
  Новото име Хитлер е взаимствал от друга австрийска партия,
  действаща по онова време (Deutsche Nationalsozialistische Arbeiterpartei,
  Германска националсоциалистическа работническа партия),
  Въпреки че Хитлер по-рано предлага партията да бъде преименувана на „Социална революционна партия“.

  Комунистите не само в Русия и в България за във възторг от Хитлер.
  В цяла България комунистите разпространяват позиви за присъединяване към Оста Рим-Берлин-Токио.
  По настояване пред Царя,
  на Коларов, Димитров,Стою Неделчев-Чочоолу и др.
  на 1-ви март 1941-ва г. България влиза в Тристранния пакт.
  На 22-ри юни 1941-ва г.Хитлер напада приятеля си Сталин и българските комунисти обръщат палачинката.
  И до днес комунисти-бойковисти страдат от червено-кафявата шизофрения.
  Погледнете Сидеров, Каракачанов, пРезидента Радев и Костя Копейкин и за други не питайте.

  В момента в България тече тиха гражданска война.
  Въпреки, че в Европейския и Българския парламент
  формално осъдиха комунистическият режим, наравно с националсоциалистическият.
  Продължава да стърчи МОЧА и стотиците други паметници за възхвала на окупационната РККА
  и на терористите-комунисти.

  Въпреки, че
  възхвалата чрез паметници,символи, учебници и СМИ на комунизма,ерго социализма,
  е инкриминиран в Закон комунизма,
  както е инкриминиран национал-социализма!

  Нещо повече!
  Три мандата ни управлява престъпникът Борисов!
  Телохранител на комунистическия диктатор Тодор Живков!

  А рашиста Путлер
  и днес продължава геноцида
  над украинския народ!

  КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ…Предай нататък…

  Слава Україні! Героям слава!

 10. след като са за мир с агресора да отидат да вдигнат тия плакатчета в русия, която наруши мира, може пък като видни нашисти да не ги арестуват, но едва ли

 11. Лозунгът на рашистите не е за какъвто и да е мир, а за “Русский мир”

 12. На 16 ноември гълъбарника на РРеZZидента  СПРЯ парите за украинските бежанци – Фондация за достъп до граждански права обжалва и ВАС постанови издръжката да бъде продължена – вчера(6 януари) от гълъбарника са обжалвали – изхранването трябва да бъде възстановено от хотелиери и ведомствата, стопанисващи държавните бази , но няма да го направят поради явното коленопреклонно СЪУЧАСТИЕ на гълъбарника на РРеZZидента във войната на хуйло срещу украинците с туземен голодомор: “Ако целта е да изгони украинските бежанци от България, нека поне да има доблестта да го заяви, отколкото да ги оставя да гладуват(БХК)”
  https://segabg.com/hot/category-bulgaria/kabinetut-si-igrae-zdraveto-na-ukrainskite-bezhanci

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.