Още една професорка се опита да ми затвори устата-този път с “гласа на Бойко Борисов”

Днес привлякох гръмотевица откъм проф. Румяна Коларова, която се изживява като богиня на политологията от върха на собствената си представа за подобен Олимп. 

И други професорки са ме нападали от съседния стол в телевизионно студио.  Напр. др. проф. Нина Дюлгерова.

Дълги години съм смятал Румяна Коларова за съмишленик. Но както много нейни подобия, прескочили в о(т)бора на ГЕРБ от “синьото минало”, тя мина в лагера на мутрата. Стана подобие на др. проф. Нина Дюлгерова в опита си да ме “надговори”, уязви и омаловажи.

  Р. Коларова ме атакува ( с гръб към мен, не в гръб) откъм съседния стол в студиото на Нова телевизия. Без да ме погледне, без каже едно “здрасти” на влизане, т.е с презрение. Влетя с голямо закъснение. Мина нацупено пред камерите за изумление на водещия. Получи думата и дълго засипва ефира  с “гласа на Бойко Борисов”.

Позволих си да й опонирам, че няма нищо страшно в изборите ( издигнати в ранг на апокалипсис днес в лагера на майсторите по печелене на избори от технолозите  по пазаруване на гласове от ГЕРБ и компания от дузина години насам). 

Според нея това била…провинциална теза.

Не съм ли по мерките на орките от БСП  столичен “жълтопаветник”, че да се окажа сега пък “провинциалист” по теглилките на гербаджийската пропаганда? 

Коларова разви в студиото на “Нова нюз” основните опорки на герберските орки. 

Едва ли е учудила информираната публика. Можете да ги чуете във видеото. 

Ако затворите очи и се абстрахирате от гласа й, все едно слушате когото  и да е от наемниците на руския орденоносец от Банкя, които дефилират в телевизионните студия, но без да се крият кого и какво защитават. За разлика от афектираната Р. Коларова, за която се оказа срамно си признае. 

Говорят под индиго. Тъжното е, че на тези образовани хора им диктува “професорът” по изборни манипулации, вождът па простите 

Когато ме нападат, при това без да съм дал повод в конкретната ситуация, изпадам в режим на законна самоотбрана.

Уличих проф. Коларова в “гербаджийски подмятания”. Само толкова. Но беше достатъчно тя да изпадне в нещо като истерия. Опита се да ме заглуши с декларации, че няма нищо общо с тази партия, прекъсвайки ме няколко пъти. 

Най-интересното се случи извън микрофоните и камерите. Вбесената проф. Коларова продължи да ме напада с обиди.

Говорил съм глупости, глупости, глупости, глупости, глпости, повтаряше в транс. 

А също трябвало да чета повече. 

Да обобщя: в нейните очи съм провинциалист, глупак, невеж. Тъй рече на практика това самоназначило се божество на политологията, което няколко пъти наблегна, че трябвало да слушаме политолозите ( вместо да им опонираме). 

Когато я попитах защо великите политолози, като нея,  никога нищо не познават в своите анализи, тя ми отвърна назидателно, че политолозите не правят прогнозите.

Моля?

Я прочетете заглавието в меродавния за точно тези политолози Фактор.бг, който съобщи за нейните днешни прогнози и ме изключи от картинката на своя преразказ като участник във въпросното предаване ( щото съм омразен и на този сайт по гербаджийски причини). Nice picture. 

 

 

 

 

 

С това цензуриране  на моето участие Фактор направо я издаде. Себе си-също, за пореден път.

В резюмето на Нова нюз също  акцентираха върху прогнозирането. Но Коларова едва ли би се нахвърлила да обяснява на Фактор и на фактора Нова тв с обиди и “препоръки” да се отнасят със страхопочитание към политолозите, чийто говорител тя  днес се обяви и реши да ме поучава, че политолозите не се занимавали с прогнозиране.

Стоп кадри от предаването като доказателство, че то се е състояло с мое участие, все пак- въпреки цензурата на онези, които се решили да ме изрежат от картинката:

П.С. В предверието на същото студио си разменихме ръкостискания и “радвам се да Ви видя” с един от най-емблематичните и представителни представители на ГЕРБ ( евродепутат).

Каква е разликата?

Не е само във вежливостта. Той е ясен, явен елемент от ГЕРБ. Политически продукт е на тази партия.

С такъв противник, с когото също имаме  общи възгледи по много въпроси, може да се общува и да се спори. Защото не е лицемер.

 

 

 

 

 

21 мнения за “Още една професорка се опита да ми затвори устата-този път с “гласа на Бойко Борисов””

 1. Тези “професионални” ТРУЖЕНИЧКИ на магистралният им сводник от Банкя , да си заврат “професионалната” си пропаГАДность, те си знаят КЪДЕ!
  Няма “прАфеSSори” , когато имаш етикетче със цена, на която си се продал, също като “прАфеZZорь” мишА кАнстантинАф, който фалшифицираше и фалшифицира всички “избори” на своя сводник бокоТИКВАТА!
  Няма смисъл дори да я погледна, за да си губим времето с герберстките шлюхи!
  Иди си на байХУЙ, прАфесАрь каруцарскаЯ!

 2. Доказан факт е , че тълпата следва победителите!
  Дори ГЕРБ да загуби изборите,
  постоянното им предварително обявяване в медиите за победители,
  предварително осигурява бонус 5-10% от бюлетини за ГЕРБ!

  Тава е и задачата на Дюлгерова, Коларова, Буруджиева, Червен Кольо, Райчев, Стойчев…
  и цялото постоянно присъствие в медиите
  на “политолозите”-помияри.

  Нещо Фамилията на Румяна,
  много ми напомня на международния комунист-терорист Коларов.

  И въобще не се учудвам, че Коларова беше говорител в кабинета на правителството на милиционера-бандит Борисов-Матахарин.

  И въобще не се учудвам, че и сега Коларова е говорител извън кабинета на милиционера-бандит Борисов-Матахарин.

  Аз бих се гордял, ако ме оплюват
  Дюлгерова, Коларова, Буруджиева, Червен Кольо, Райчев, Петьо Блъсков-Сополя и други ПИК-льовци,
  но не съм заслужил чест, като Вашата…

  Оплюва ме някакъв незначителен многоНИКов,
  в случая с НИК висок
  27.01.2023 в 18:56 , С подпис: Русия е проказата на планетата Земя.

  КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ…Предай нататък…

  Слава Україні! Героям слава!

 3. Поздравления за участието и достойното представяне, г-н н Инджев!
  Ако ми позволите да споделя една тъжна вест:
  “Почина българският доброволец Саша Андреев, който беше ранен при обстрел в Украйна, съобщи във Фейсбук Стоян Славчев от инициативата „Капачки за бъдеще”. Екип на организацията замина за Украйна, за да достави хуманитарна помощ.

  “Нашият приятел Саша Андреев, който беше ранен от осколки, водейки част от екипа ни за хуманитарна помощ, почина! Нека имаме в молитвите си неговите близки: съпруга Ирина, син Руслан, дъщери Дарина и Диана, както и внучката Сара!“ – пише Славчев.”
  Поклон пред паметта на Саша Андреев!
  Искам сега, приятели, много внимателно да гледате как медиите ще отразят тази новина, ще има ли някакво изявление по въпроса от Външно, от министъра, от цялата кавалкада потурести “патриоти”, които бълбукат и ни заливат последните дни по един друг повод за ранен българин….Гледайте и сравнявайте реакцията по двата случая!

 4. аве смешник , кой та ебава за слива тебе ве .като си отвориш устата ихората сменят канала ,,,, шут завършил в цирково училище в москва ..голям русофоб…убедил съ м се ,че такив акато тебе нямат нужда да ги наказвамедаже.господ си знае работата , дано да удари по децатати да те заболи най-много

 5. Г-н Инджев, виждам че герберастките тролове на банкянският сводник бокоТИКВАТА са активирани да задоволяват ” личните му нужди” в личната му спалня и чекмеджетата, като негови персонални БЛЯДьските проститутки !
  Те с друго не могат да съществуват, освен като доживотни паразитни държанки в харема на червенокожият си султански вожд Винету!
  Иди на твоят байХУЙ, герберастко Мутра Хари от 37.63.12.148 !

 6. Wikipedia : Румяна Коларова е родена на 10 юни 1956 г.[2] в София[3]. Завършва Софийския университет, специалност „Научен комунизъм“, Толкова за тази лелка.

 7. Иьз рубрикката “в чуждата преса без наша намесак”:
  “Кратка хроника на предателските и прорашистки действия на Гроб и Мутрата: Като кмет на София нарежда късането на плакатите “Путин вън !” разлепени от ДСБ, при посещението на Путлер. Подаряване на кученца и чупки в кръста пред Путлер. Отстраняване на Йордан Бакалов от поста началник на военното разузнаване и заменянето му с прорашистка мижитурка. Пропускане на рашистките самолети за Сирия. Отказ от инициативата на Румъния за единна военна флотилия в Черно море на страните от НАТО и дрънканици за лодки и платноходки. Отказ да се подкрепи Плевнелиев за втори мандат , защото бил “антируски ястреб ” и формалното издигане на нефелната баба Цецка , с което разчисти пътя пред Гадев. Отказът от договора с Полша за ремонтиране на самолетите Миг. Поклонението при Путлер и “газовата прошка”. Рестартът на черната дупка АЕЦ Белене и даването на два и половина милиарда на Росатом за ненужните реактори. Построяването на Турски поток, за който бяха похарчени три и половина милиарда от българския бюджет, заобикаляйки европейските санкции чрез подставена саудитска фирма и договорено на тайни срещи на Дончев и Теменужката със санкциониран рашистки олигарх ( за което ПР Севи получи лека кола от фирмата). Практически блокиране на газовата връзка с Гърция. И след всичко това Гроб имат наглостта да се правят на евроатлантици и да получават другите.”

 8. Парвенюто-професор Коларова не се различава особено от Дюлгерова и дори от Копейкин. Само гдето е по-лигава.
  Изненада ме съветът ѝ да четете повече. Илитерат с претенции за ерудиция?! Ами че тя бърлгарски език не говори правилно! Тъпи парчета, изживяващи се като новата аристокрация – безочието им няма граници!

 9. Към Павел Тинков:

  Изживява се като старшината в стил “ще мълчиш като говориш с мен”. Тръгнала да ме засяга на “провинция”, с което обижда не мен ( голям праз, дори да бях от “провициалист”), а хората извън София.Всъщност искаше да каже, че съм втора ръка в сравнение с нея.
  Същият ден сутринта пък “провинциалистът” ( от Хасково) Делян Добрев няколко пъти (пак в Нова тв) се опита да насъска провинцията срещу София с натъртването, че цяла България плаща парното на софиянци. Напълно в духа на указанията на вожда му, който пък системно противопоставя крайните квартали на центъра на София като избирателни нагласи.

 10. ГЕРБ е провинциална проститутка!

  Демократична България, по хигиенни съображения,
  постоянно отказва да има нещо общо с ГЕРБ.

  ГЕРБ постоянно им се натискат!
  Тази сутрин по БНТ,
  миризливата Деси Атанасова
  отново го направи!

  Особено в предизборен период,
  всеки се пази от политическа зараза
  Neisseria gonorrhoeae на ГЕРБ!

  Поради опасност от трипер,
  не само ДБ, а всички тотално са изолирали ГЕРБ!
  Останали са само калинките, рашистите
  и бандюгите от шайката на Борисов и Гешев.

  И платените проститутки в българските медии.
  На 111-то място по свобода на словото!
  След повечето африкански държави!

  КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ…Предай нататък…

  Слава Україні! Героям слава!

 11. Иво, частта в която изхождайки се на мах румито коларова те “уязвява” И на “провинциалист” е обеззвучена. -Случайност?- Не бих казал.
  А общото ѝ с Гроб го е визирал Калин Донков:
  Промъкват се срамежливо в общественото пространство едни шестцифрени числа – сумите, заплащани от властта за „научните” и публицистични хвалебствия от професионални клакьори, с които тя насища ефира и пресата. Самите изпълнители, вече излинели от употреба, едва се държат на крака от своите нескончаеми дежурства по екраните. Арсеналът им, овехтял и изчерпан, иска обновление.

 12. Румяна Коларова е възпитавана в семейството на Васил Петров Коларов – внук , който 2015г коментира събитията в Украйна : “…САЩ направиха в Украйна държавен преврат! Доведоха един фашистки режим, започнаха гражданска война. Референдумът в Крим беше абсолютно законен. ООН не го признава, а признаха референдума в Косово
  Референдумът от 1946 г., с който България се обявява за Народна република малко ми напомня на референдума в Крим. Знаете, че в Крим има руска база. В нея към онзи момент служат 35 000 руски войници. В периода на гласуването са охранявали единствено и само руски обекти и не са имали никакво друго участие… Дядо беше високообразован, с висока култура, имаше приятелства с културния елит от онова време. Смея да твърдя, че след 9 септември 1944 г. една голяма част от научния и културен елит на България беше спасен. Дейността на Народния съд е регламентирана от антифашистката коалиция…(http://www.bgnow.eu/news.php?newsid=39529&fb_comment_id=913975811981998_914189238627322)”
  – и в още:”… ние сме кредитирали западните страни с 46 млрд. долара. Това са кадри, които са подготвени тук, за които е платено и са отишли на Запад, работят там … Европа не е заинтересована България да е развита страна, трябва и страна, която да й дава нископлатени работници, метачи по улиците и т.н….(https://obshtestvo.net/васил-коларов-внук-като-гледам-бъдеще/)”
  – високомерно хибридно говорене характерно и за профрумянаколарова – съвсем не случайно говорителка на бб

 13. По силата на каква логика, едно ЗКПЧ, каквато е Коларова по образование, е канена като “политолог” в студиото! Освен че е илитерат, става очевидно, че тя не е наясно какви са задачите на тази професия, към която се пришива!

 14. Georgi Nikolov
  28.01.2023 в 12:58

  Наистина, няма звук един определен период от записа на предаването!
  Първият път като го прегледах, помислих че е технически дефект, но вече ме съмнява!
  Има ли друг линк където да видим цялото предаване със звук?

 15. По време на вчерашната “Панорама” по БНТ Бойко Василев беше поканил трима млади българи -политици и една грозна копейка с воднисти (свински) очички и нос на алкохолик, определено издаващ руско ДНК някъде в поколенията. Орката високомерно беше седнала по-далече от българската тройка. 🙂 Българите, въпреки различията в политическите си възгледи, отговаряха на въпросите на водещия със загриженост и своя визия за бъдещето на България, спореха в търсене на решение за проблемите с Македония, предстоящите избори и войната на Русия срещу Украйна.
  Когато дойде редът на копейката, на въпрос за какво все пак би критикувал Путин, той отговори, че ЕДИНСТВЕНОТО , за което би го критикувал е, че не е успял да осъществи блицкриг в Украйна ?! А за проблемите с Македония очаквал (рано или късно) Македония да се влее в България, изказване, което съвсем съзнателно целеше да налее още бензин в огъня на съседския конфликт…
  Но за съжаление пак никой не спомена ЧИИ чужди стратегически интереси разпалват конфликта между двата братски народа.

 16. Todor Todorov 💙💛

  по силата на перестройката с преподреждането за подмяната
  – румянаколарова,шеф на асоциацията за политнауки:”Дори правителството на Жан Виденов беше тръгнало в посока членство на България в ЕС, но нямаше легитимност да го направи” . . . “ГЕРБ не може да си позволи радикално отричане на ДПС – на европейско ниво те са либерална партия. Проевропейската реторика на Борисов и силното съобразяване с политици с влияние в европейските институции не позволяват такова разграничаване” . . . “появява се критично отношение към протестърите, което допълнително стабилизира и окуражава избирателите на ГЕРБ. Те не са сменяли своите предпочитания, но са били или по-пасивни, или аргументите им не са имали чуваемост. Появяват се и балансирани критики към хора от ГЕРБ от собствените им избиратели. И ако това е реално, значи имаме оздравителен процес”
  – по логиката на легитимацията на туземния байхуй

  *Юрий ВЕЛИКИЙ: “Я, лично, пересматривал 3 раза …Первый – для общего развития, второй – изучая, ну и третий – приглядывался

 17. В качеството си на един типичен провинциалист, родом от гр. Севлиево и обитаващ понастоящем гр. Видин, предизвикан от тепегьозлука на поредната столична хабилитирана простакеса, ще си позволя да напомня т.т. 10 и 11 от моите “Приоритети”, представени преди години в този блог, благодарение благоволението на господин ИНДЖЕВ:
  10.Преназначаване на всички преподаватели от средните и висши училища в кратки и неотменими срокове, само след писмено декларирана лоялност по отношение официално утвърдените цивилизационен избор, геополитическа ориентация и интереси на Република България, в съответстние с т.т. 2, 3, 5 и 6.
  11.Обявяване на всички академични титли и правителствени награди, присъдени от 1944 година насам за нищожни, персонално преразглеждане и последващо възстановяване или окончателна отмяна по съответно установен ред, от специално назначени за целта комисии от експерти, в съответствие с т.т. 2, 3, и 7.

 18. Няма звук, когато тя говори глупостите. Дълго, дълго време няма звук.
  Но тоз “скопения”т е типичен изражденец: яко неграмотен, подчертано прост, вероятно е насилник в личния си живот, силно комплексиран. Иначе това си е за жалба. Колев вече не работи горе, така че може да получите друг отговор.

 19. Отрочетата на комунистическите изверги и помощниците им печалбари на кюлчета и пачки, сега могат много по–лесно да бъдат разпознати по действията им.
  „Тогава“, когато господин Инджев е имал контакт с коларовската внучка, тя явно е изпълнявала „партийна“задача.
  Примерно да осигури внедряването си като ченгеджийска слушалка между опозиционерите в културната среда. Ето защо, тя е пригласяла уни соно.
  Сега, особено поради войната в Украйна и още повече поради очертаващата се победа над руските орки, настъпва основна световна промяна на мнението относно „могучая и непобедимая“, с което Русия ще бъде поставена на дължимото й място всред слаборазвитите страни.
  Само с кражби на технологии за производство и при елементарни технически възможности, не може да се оспорват първите места в световната йерархия. Особено трудно е, когато умственият напредък се управлява от насилници. Тогава и единомислещите стават уязвими и несигурни в ежедневието си.
  В краят на Втората световна война руснаците заграбиха германска техника и плениха нейни учени. Така успяха да догонят световния напредък, но от тогава производството им е останало на колхозно ниво. Командарат най-простите и некадърните и с това няма развитие (това го знаем от личен опит). Освен това, в бъдеще никой няма да желае да притежава руски оръжия, дори и ако те им ги дават като подарък!
  След победата, Империята на злото ще бъде ограничена от нови натовски страни които при това са се напатили от нея, така че те няма и да помислят за някакви „взаимни ползотворни“ контакти.
  Много вероятно е като следствие да бъде създаден дори нов световен ред, при който Русия въобще да няма решаващ глас на вето.

 20. Комунистическата бабичка Коларова с типична визия на селска даскалица е живо доказателство за комунистическата семантика на лидера на партия ГЕРБ, на когото тя системно се подлага в телевизионните студиа.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.