копейкин пак лъже, проповядва насилие и остава над законите със заканите си

копейкин се похвали, че синът му ( на снимката от Инстаграм с възпитателя си) е побойник по политически причини. Бил набил съученик, който се опитал да му попречи да развива политическа агитация в училище, съобщи във Фейсбук гордият пропагандатор на юмручното право. Отгоре на всичко явно лъже в своя преразказ за несъществуващ бой, както беше опроверган по-късно от свидетел на сценката, каквато е имало, но без възпитаникът на копейкин да е нанасял “героичен побой” над съученик.

копейкин изтри по-късно превъзбуденото си мнение. Защо? Дали е осъзнал, че е хванат в лъжа или е проумял на трезва глава, че е вредно за политическата му кариера да се самоизобличава като подстрекател на насилието сред невръстни младежи и да бута пред строя като острие в това отношение собственото си дете?  

 

Да си отровиш детето с новичока на агресивната омраза и да поощряваш побойника в него е диагноза, която се превърна в новина- но само за онези, които не познават. 

Не може да ме учуди този “надчовек” след като употребява нацисткия термин “подчовеци” ( “untermenshen”). Писал съм многократно за това, както и за опитите му да заличи следите на своя антисемитизъм точно така, както днес е изтрил възторга си от един (несъстоял се при това) побой от страна на собствения си син.

Следите обаче остават. Ето два негови цитата, които обясняват с кого си имаме работа:

„Мангалите наистина сте рядко прости подчовеци ( виж цитата в края на текста-бел. авт.). Теб не трябва да те застрелят в тиквата, защото там няма мозък, за да пострадаш. Но пък има други места, така че не се бой. Скоро”

И още:

Русофобите са прости отрепки, да бъдат избивани като вреден дивеч”. 

Същият се опитва да се представи като “чисто български патриот” и напоследък бяга от образа на руския слуга, поради което от известно време насам на митингите на неговата глутница организаторите се стараят да не  разкриват своя путлеристки слугинаж ( както направиха на “Шипка” на 3 март миналата година ).

Но и в това отношение следите остават.

И още…

 

 

 

 

Не знаел защо го наричат копейкин…

 

Истинската и все така продължаваща във времето лоша новина е във факта, че този проповедник на насилието по политически причини е на свобода и се чувства свободен да се заканва да се разправи с “майкопродавците”. Заканите му си остават над законите.

А ето и вонящият му букет от обиди и закани, събрани в едно в две негови изречения:

В съзнанието на всички майкопродавци, американски мекерета, отродени еничари и обикновени жълтопаветни психодесни отрепки отстояването на българската независимост е ни повече, ни по-малко руска пропаганда. Само че ние българите няма да се повлияем от шепа платени ПОДЧОВЕЦИ ( курсивът мой- ИИ). Борбата за свободата и независимостта на Отечеството тепърва започва. А когато я спечелим, на всички национални предатели ще им се наложи да отговарят за престъпленията си срещу българския народ. Ние от Възраждане ще се погрижим за това”. 

21 мнения за “копейкин пак лъже, проповядва насилие и остава над законите със заканите си”

 1. МОН?????? Прокуратурата?????? Съдът и Законът за политическите партии??? Има ли държава въобще?! Или само за някои……

 2. kopeiikata che e prost e iavno–loshoto che ne e sam—kolko narod glasuva za nego

 3. Мършата не пада по-далече от папашата си, нали!
  Тоя гнусен рублоядь Копейкинь нали уж се беше “развел” , за да припише на жена му хасиендата, която си купи с парите , които ограби от “партийната” му субсидия?????
  Копейкинь иска да открадне всичко, не само “субсидията” от рубли на своята кУраторка – таварищь мУтрофановНа , но и милионите от партийните субсидии на иZZраждане , и дори милионите от всички лични парламентарни пари на своите дупетати!
  Ашшшкулсунь, аффферимь, машшшаллльалахь , ….. так держать, таварищь Копейкинь!
  Путлериотизмът ти винаги е означавал само рублотизъм! Направо си си чист рублотриоть, Путлерублотриоть!
  Иди на хуйло си , таварищь сталингрдскиЙ хуйлотриоть!

 4. На рашиста Рублояд Копейкин му хлопа дъската!
  Той иска да подлуди България,
  както рашиста Путлер подлудява Русия!

  Лудостта на рашиста Путлер е заразна!
  Русия полудява!

  Независимо в какво състояние са другите системи и органи на един човек,
  ако главата му не е в ред и това се отразява на всичко останало!

  Ако човек има тежки психически отклонения, то той започва да полудява.
  А при по-напреднала, ставаща необратима фаза на психическите му отклонения,
  той е полудял окончателно.

  А като прибавим и придружаващото онкологично заболяване на Путлер,
  което той лекува,
  като пие кръвта на отвлечени украински деца,
  нещата стават съвсем откачени!

  Пред очите ни се случва нещо такова:
  Русия започва да полудява!
  Поведението ѝ като държава и общество е все повече със зачестяващи прояви на застрашителна лудост!

  Това не означава, че всички хора в Русия са луди!

  Това означава, че на Русия
  главата на главата на държавата-
  главата на Путлер не е в ред !
  Поради тази причина Русия именно полудява!
  А ако прибавим и изживяната 105 години комунистическа лудост,
  Русия неспасяемо и безвъзвратно
  е полудяла окончателно.

  КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ…Предай нататък…

  Слава Україні! Героям слава!

 5. Как е възможно в училище да се събират подписи ! Къде е директорът ?Знае ли той какво става в училището? Политиката ВЪН от училището! Срам !

 6. Слава Украiнi! 💛💙

  – и копейкин и каскетурата са под контрола на герББ и ДпС
  https://www.dnes.bg/obshtestvo/2022/06/22/poddryjnici-na-dps-i-vyzrajdane-ramo-do-ramo-sreshtu-pravitelstvoto.534456
  Ilian Vassilev: Много силно на очи се набива финансовата мощ и мащаб на Възраждане, които са острие в дестабилизацията на праителството и България. Има твърдения, че те са финансирани в новия си вариант от Борисов и Пеевски, за да овладеят протеста /тук не успяха/ и тази теза “държи вода”. Не за друго, а защото само Борисов и Пеевски имат този ресурс, който позволява на ръководството на Копейкин и партия да се държи като преуспели политически бизнесмени и да финансират постоянни протести, които са платени. За всеки протест в София, тъй като местното им присъствие е незначително, карат хора от цялата страна, а това са хиляди и хиляди левове.
  Но никой не работи по източниците на финансиране на Възраждане, нито прокуратура, нито ДАНС. Умишлено. Атаката по линия на помощта за Украйна от активираната от Москва Възраждане и атаките на Борисов се фокусират в една цел Петков.

  – та, затова копейките си позволяват с ученици от гимназията да събират подписи и в часовете и пред самата сграда на ПМГ Варна
  https://twitter.com/kpramatarov1/status/1619734719477719040

 7. Към Дани Ганчев:

  Аааа, австралийското животинче не е заслужило с нищо да бъде обиждано по този начин!

 8. Към Видьо Видев:

  Ако му хлопаше дъската това щеше да е смекчаващо вината обстоятелство.
  Истината е, че е превърнал печеленето на (вече) милиони от държавната субсидия в успешен личен бизнес.
  Позата му, че отказва да се групира с когото и да било, е заради факта, че по закон коалициите не получават субсидии, минавайки 1 процент.Той е преодолял от доста време долната граница с помощта на долните си номера, обирайки вота на своите подобия, гласували преди за пропадналите му колеги от други подобни формации.Но пак се презастрахова – ако нещо извънредно не му се случи, има да печели 1 процент гласове още дълго, мисли си той.Направо ще се пенсионира богат, а и след пенсия пак би могъл да върти този номер.
  Нищо не прави случайно, но толкова се е самозабравил на вълната на успеха в това начинание, че си е повярвал в безнаказаността.
  Може ли човек да си впрегне детето по този начин и да триумфира, че го е превърнал в побойник, след което да осъзнае, че е “попрекалил” ( видно от изтриването на триумфалното си писание във “Фейсбук”)!
  Може, но ако е загубил усещането на реалността, а това не е непременно форма на лудост. По-скоро маниакално си вярва, че всичко му е позволено- понеже няма кой да го постави на мястото му в тази държава.

  Мен като ме тормозеха близо половин час неговите бандите, пристигнали с моторите и кожените униформи, полицията да не би да не знаеше предварително? Аз знаех от социалните мрежи, но се надявах униформените да си свършат работата по опазването на реда в библиотеката в “Добрич”. Но ги оставиха да вилнеят дълго и безнаказано.
  Както разбрах от намеци на полицаите след това, щели да се намесят (по-рано и решително) само ако станело меле. Т.е. трябваше да ми счупят главата и зъбите ( средна телена повреда), за да разчитам да ги усмирят.

 9. Синьокожото цайс-копэйче младши едва ли би смогнало да удари шамар (“балтия” според жаргона на руZкия катунарин), дори ако мото-друзьята на “папа” държат жертвата за ръцете. Я глейте какъв снажен юнак-бройлерче е, цел бащичко. На бас, че е същия страхливец. Та, думата е за поредната предизборна лъжа.

  А ОРГАНИТЕ на Задунайския Милиционеристан ще забранят ли най-сетне антибългарския копэйкин тумор?

  PS Историята учи, че мелезите са най-големите расисти. Важи с пълна сила и за варненското ман.гау, разредено с “передавая” руZка кръв, май…

 10. -Чл. 104 от НК – “Който се постави в услуга на чужда държава или на чужда организация, за да й служи като шпионин…, се наказва с лишаване от свобода от 5 до 15 г.”
  -Чл. 103 от НК – “Който, изпълнявайки държавна служба или поръчение пред чуждо правителство или международна организация умишлено ги води във вреда на републиката, се наказва с лишаване от свобода от 10 до 15 г., както и с лишаване от права по чл. 37, ал. 1, т. 6 и 9”.
  Дано някой юрист подскаже на Гешев за какво става дума.

 11. Иво Инджев
  30.01.2023 в 17:15

  Прав сте г-н Инджев.
  Но според мен
  и на рашиста Путлер, и на рашиста Рублояд Копикин, и на комуниста МутраМатаХарин
  им хлопа дъската!

  А на споменатите от вас милиционери сиирджии
  хлопането на дъската не е смекчаващо вината обстоятелство!
  Напротив!
  С бездействието си те извършват престъпление по служба!

  Както и Иванушка Глупака,
  отказващ да разследва пачките и кюлчетата в спалнята
  и над милиард в раниците
  откраднати от автомагистрала Хемус!

  Бездействията на Гешев са
  par excellence тежки престъпления по служба!

  КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ…Предай нататък…

  Слава Україні! Героям слава!

 12. П.П. Допълвам, че личните пари за депутатите са си ЛИЧНИ, само за отделните депутати, но не иза партията му! Той трябва да ги използва за своята ЛИЧНА дейност , като член на законодателната СЛУЖБА(“власт”)!
  Партиите си получават отделна субсидия за партийна дейност, но само за нея, а не за хасиендите на вождовете им, нито за пачките им, кюлчетата им или техните Мата Хари! НЕ!
  Така че сралинградският рублоядь и рублотриоть Копейкинь априори показва всякакви закони, правила , Конституцията и всички човешки норми и възпитание в парламента, засега , като ограбва всички пари за фашистко-болшевишката му терористична банда иZZраждане, иди на хуйло ти!

 13. На днешния ден през 1945 г. съветската подводница С-13 потапя с 3 торпеда кораба-болница “Вилем Густлоф”, който евакуира 9,400 бежанци от Източна Прусия. Над половината от тях са бебета и деца, има и към 300 тежко ранени войници и офицери. Атаката е извършена въпреки включените светлини и ясно видими флагове на Червения кръст. Корабът потъва за по-малко от час, почти всички на борда загиват. Жертвите са 7,855, повече от “Титаник”. Касапинът, командвал този геноцид, кап. 3 ранг А. Маринеско, е текезесарче от Херсонска губерния, превърнал подводницата си в казино (!!!), пияница, разжалван 2 пъти и едва отървал ГУЛАГ-а. За “подвига” си получава орден “Ленин” и става “Герой на СССР” (?!?). В крайна сметка е изгонен от флота, става директор на Центъра по кръвопреливане в Ленинград и пуква едва 50-годишен от рак. Все пак Господ не забравя…

 14. “Напоследък бяга от образа на руския слуга” да, безспорно. Но в един от последните си клипове категорично заявява как Русия щяла да спечели войната, но трябвало да обясни на украинците защо я е започнала. Иначе в Украйна щяло да се създаде ядро на руснаци(защото за него украинците и руснаците са едно) мразещи Русия. И това естествено щяло да стане по желание на САЩ. Копейкин никъде не спомена за голодомора, или може би и той се е състоял по желание на Щатите? Не знам как успях да му изтърпя да му слушам глупостите. но за мен той започва да говори все по-неадекватно и да се държи все по-агресивно. Специално заради цитати от клипа го докладвах в youtube и може би тази купчина лъже ще бъде свалена.

 15. Напълно вменяем е копейкин – подготвян години наред в работилницата за кадри на доган. Обикновен измамник, на когото лековерните вярват, защото yмeе да лъже, без да мигне. И никой(я) от лигавите дръжки на микрофони не се опитва да разобличава лъжите му. През октомври след последните парламентарни избори беше обявил с тон, нетърпящ възражение, че посолството на САЩ вече било наредило кабинета. Времето го опроверга – правителство няма. За нас остава да гадаем копейкин ли е бил излъган за действията на САЩ, или той разказва свободни съчинения на българските лапни-шарани. А какво да кажем за мошеническата му игра на принципност – да отказва коалиции, защото иZраждане се борело за пълно мнозинство и самостоятелно управление? В действителност по този начин си поддържа статуквото на вечна креслива опозиция. Но не от принципност, а защото в иZраждане няма капацитет за повече. Каквото сыдерав беше вчера, днес е копейкин, утре ще е някой друг продажен родоотстъпник.

 16. До Видьо Видев:
  Нищо подобно! Наред са си маладците – просто модус вивенди…
  Хлопа дъската на симпатизантите им! На тези, които гласуват за тях и техните парапартии!

 17. Павел Тинков
  31.01.2023 в 09:08

  Симпатизантите на рашиста Копейкин са плодовете на рашистката му пропаганда анти ЕС и анти НАТО!
  Особено благоприятна почва намира в русофилистичното славянство.. .

  Кой съм аз,
  че да споря с апостол Матея!

  Според Евангелието Матей 7:16-20 SPB:Новият завет:

  “По плодовете им ще ги разпознаете.
  Човек не бере грозде от тръни или смокини от репеи, нали?
  По същия начин, всяко добро дърво ражда добри плодове, а лошото дърво ражда лоши плодове.
  Едно добро дърво не може да даде лоши плодове, нито едно лошо дърво може да даде добри плодове.
  Всяко дърво, което не ражда добри плодове, се отсича и се хвърля в огъня.
  Така че, ще разпознаете лъжепророците по плодовете им.”

 18. Хомофобията, жестокостта, лицемерието, подлостта, алчната продажност, както и глупостта, наивитетът и простотията, не са от Бога и НЕ СА НЕВМЕНЯЕМОСТ !
  Както вече се опита да Ви обясни господин ИНДЖЕВ, невменяемостта се приема за смекчаващо вината обстоятелство и дори оправдание. А за престъпниците, за които става дума и техните последователи няма прошка!

 19. Г-н Тинков ме е изпреварил, като е написал това, което и аз мислех да напиша.
  Благодаря!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.