Поне 11 прилики между Хитлер и Путлер

 

 

 

 

Има много причини руският цар да бъде наричан Путлер.

Ето някои от тях.

1.Подобно Хитлер и Путлер подценява врага, който си е създал. Хитлер очаквал британците да се предадат бързо и да молят за мир. Точно както Путлер си въобразяваше в случая с Украйна.

2.Подобно на Хитлер срещу Великобритания и Путлер имаше голямо военно предимство по въздуха срещу Украйна, но срещна неочаквана съпротива.

3.Подобно на Хитлер и Путлер се вбеси от изненадващия отпор и заповяда безразборни въздушни бомбардировки  срещу украинските градове, подобно на нацистките над Лондон, Ковънтри и други британски градове.

4.Подобно на Хитлер и Путлер само укрепи по този начин духа на съпротива въпреки хилядите цивилни жертви и големите разрушения.

5.Подобно на Хитлер и Путлер открива, че целта му не само не оправдава средствата, но и започва да му се връща. 

6.Подобно па Хитлер и Путлер нагнетява пропагандните очаквания “временните неуспехи” на фронта  ( всичко вървяло по плана, според него- най-глупавата му реплика за всички времена)  да бъдат превърнати в тотална война до “неминуемата” победа.  

7.Подобно на Хитлер и Путлер явно не слуша генералите си, вярвайки в своята непогрешимост.

8.Подобно на Хитлер и цар Путлер успява да задържи висока подкрепа за своята война сред фанатизираните си от пропагандата поданици.

9.Подобно на Хитлер и Путлер води към неизбежната катастрофа във войната с многократно превъзхождащия го враг.

10.Подобно на Хитлер и Путлер тръби за оръжие чудо wundervaffe, което ще доведе до победата. 

11.Подобно на Хитлер и Путлер ще завещае на страната си позор и презрение по света за няколко поколения. 

 

14 мнения за “Поне 11 прилики между Хитлер и Путлер”

 1. Проф Методиев говори за причината за геноцида по време на руската окупация 1944 над българската нация – целта е тоталното заличаване на националната ни памет – в надвечерието на ВСВ България губи РУСКАТА ХИБРИДНА ВОЙНА срещу ДЪРЖАВАТА НИ – видима е успоредицата с днешна България в преди войната 23 февруари 2022 – от 50:55 мин ТУК

 2. Някои (съществени) разлики между двамата:
  Хитлер е имал съюзници в лицето на Италия и Япония, България и други страни от тристранния пакт. Путлер има Беларус.
  Хитлер бори британците в съюз със СССР зад гърба му до юни 1941г.. Путлер май гръб вече няма (дори китайски)

 3. какви генерали да слуша-Шойгу-еленовъд!!!А кадровите военни си мълчат,диктатурата му е доминирана от падания от прозорци,необясними самоубийства,падания в пропасти,репертоара е разнообразен…

 4. 12-та разлика.

  Ефрейтор Хитлер, през ПСВ е награден с железен кръст за проявена храброст.
  Путлер е бил най-обикновен КГБ канцеларски плъх!

  13-та разлика.

  Хитлер е изключителен оратор. Путлер е ауто кю декламатор. .

  14-та разлика.

  За разлика от Хитлер, Путлер е страхливец!
  След поражението в Украйна,
  страхливецът Путлер няма да има смелостта
  да се самоубие.
  Заедно с метресата си Кабаева.

  КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ…Предай нататък…

  Слава Україні! Героям слава!

 5. Има И по темата в самото начало плюс(без)ценни мисли за всичко около и за самия 2–ри април. Сега или никога. Много миина, мъничко остана.

 6. Към Крумов:

  Благодаря за елегантния начин, по който ми посочихте грешката ( допусната от мен при редактирането).

  И в точка 2 бяха допуснал грешка при редактирането, за което се извинявам.

  Не съм го правил досега като откровение, но “оправданието” ми е, че публикувах (почти) готовия текст днес сутринта по време на една международна среща в София и явно съм бил разконцентриран.

  Ако мога да се пошегувам по този повод: “Плевнелиев е виновен”, защото дойде да ме поздрави докато си довършвах текста и се разсеях ( наистина, но не е оправдание).

 7. Ето Ви обаче и една разлика. Хитлер не е водил само войни, той също така е управлявал Германия. Понеже въобще не се интересувам от история, не мога да Ви изброя, какво е измислил (звучи по-неутрално) през управлението си. Скоро четох за някаква образователна реформа, която досега не е видяла бял свят, но сега започва да се прилага. Никога не съм чувал Путин да е измислил каквото и да било.

 8. А когато започнат да излизат свидетелските разкази за вършеното от армията и вагнерския башибозук, трибуналът ще бъде приет и от “неутралните”. Ето разказ на офицер:
  https://www.bbc.com/russian/features-64491016

 9. Към Димитър Рачев:

  Наясно съм с още много предимства на Третия райх пред Третия Рим по много показатели, но предпочитам да не се заигравам с тази теза, за да не ми вменяват …знаете какво.

 10. – време е путин да се сравнява с предходниците си – хитлер печели изборите с братската ръка на московския коминтерн , армията му е въоръжавана и обучавана в ссср, царския фалшификат “Протоколи на ционските мъдреци” не случайно попада в хитлер за да го използва да “рационализира” холокоста след руските царе – и ленин използва този фалшификат , както след хитлер го използват и хрущов и андропов – да припомним речта на сталин преди подписването на пакта Р-М пред политбюро, защото не на хитлер, а на сталин му трябва световна война – и дезинформацията не е измислена от гьобелс – ние тук я патим от времето на Възраждането и санстефанската захранка – жертвите на руската дезинформация са нейните най-страстни защитници по света , както и нас – жертвите на руската колонизация й издигат патметници ,но да се помни като освобождение – путин ни прави показна възстановка как постига военни победи сталин – да припомним как сталин обвинява за руски зверства хитлер и целия свят му вярва, за блокадата на ленинград се знае, но за блокадата на Берлин – не
  https://m.offnews.bg/news/Analizi-i-Komentari_65/Stalin-vzrivi-VETc-na-Dnepar-prez-1941-g-Gotvi-li-Rusiia-takav-stcena_788145.html

 11. г-н Georgi Nikolov
  02.02.2023 в 14:32

  Благодаря за видеото с г-н Славов! Гледам го за втори път, с удоволствие!

  💛💙

 12. Най-голямата прилика е тотал(литар)ната фашизация и имперска шовинистична нацизация, чрез болшевишка лумпенизация и дИбильизация!

 13. 2 цента и от мен:
  15 разлика:
  Хитлер имал харизма (при всичките условности за израза). путю има харизмата на плъх с очи на змия. Неслучайно крепостните му го кръстиха “хуйло”

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.