Появиха се жеЛАЕЩИ да ме бесят и разстрелват заради моя статия, свързана с Румен Радев

 

 

 

 

 

 

ОБНОВЕНА В 17.00  ч. с данни за един от терористите Станислав Риков, роден Москва, подвизаващ се в Руската академия на науките

 

 

 

 

Желаещите да ме убиват отново се превъзбудиха. За пореден път нагазиха с калните си ботуши в коментарната част на блога ми. 

В един и същи ден един иска да ме беси, а друг да ме разстрелва и по-точно тази работа да свършат от СМЕРШ сталинските екзекутори от специалните му части за разправа с “враговете” ( и с препратка към децата ми, които можели евентуално да избегнат това).

От опит знам, че няма смисъл да сезирам съответните институции. Само си губя времето да ходя да пиша “сигнали”, за да се стигне най-много до прокуратурата, която пък отново да постанови, че въпросите кандидати да ме убиват си упражняват свободата на словото.

Ето защо само публикувам адресите на моите потенциални убийци. За протокола.

Интересно е с какво конкретно съм предизвикал този път болшевишкия нагон на кандидатите за мои убийци.  Оказва се, че е статията ми за концерта в Зала България, където самотен глас се провикна “Долу Радев” докато на сцената говорещи Илияна Йотова. Отзвукът от нея, признавам, направо ме изненада, само в блога са я чели повече от 13 000 души, а колко още са се запознали с текста във Фейсбук на моята страница ( където автоматично се появяват текстовете ми от ivo.bg, но не общувам с публиката лично), това не знам.

Дали от президентството знаят за кръвожадните изблици на обожателите на Радев срещу моя скромност?

В цитирането на двамата желаещи да ме убиват спестявам част от най гадните “пожелания”, родени от болния мозък на единия от тях. Но ги пазя в оригинал за случай, че по-чудо някой, който получава заплата, за да преследва терористи ( каквито са въпросните двама) реши да се поинтересува. 

Ергин каинаер

erginkaynar3@gmail.com
185.237.102.40

Da jivee General Radev ,edinstvenia пробългарски политик.Смърт за националните предатели,Иво ти си първия ,дано се размине на децата ти.СМЕРШ

Станислав Риков

stanlyriko@gmail.com
46.233.51.118

Разруха и гибел за Украйна американски подлоги скапани фашисти

Станислав Риков

stanlyriko@gmail.com
46.233.51.118… да виси на въжето…

На името Станислав Риков отговаря това лице на руския си адрес, родено през 1985 г. в Москва. Кандидътът за мой убиец изобщо не се крие. Явно си живее там и се чувства недосегаем да марширува със заплахи срещу български гражданин.

nstitute of Philosophy
of the Russian Academy of Sciences
Born in 1985, Moscow
Е-mail: stasrykovwork@yandex.ru

 

 

 

 

 

ОЩЕ АДРЕСИ НА МРАКОБЕСИ ( оставям им само сърцевината на собствената “презентация” на антисемитски  рашисти):

Jfk

 

youtu.be/5p-IJhnyQMMx

jf@yahoo.com

86.140.161.122

Чифут…
Георги

 

podobur@abv.bg

94.26.56.250

Руснаците Ши ви разцепят…

43 мнения за “Появиха се жеЛАЕЩИ да ме бесят и разстрелват заради моя статия, свързана с Румен Радев”

 1. Ако тези статии се появяват и във facebook интересно как не са успели да Ви блокират акаунта троловете. Много хора се оплакват, че там тоягата се върти здраво. И особено по проф. Слатински.

 2. Към Явор:

  На мен не ми е “интересно”. Ако искат да ги блокират не мога да им попреча. Но ако намеквате нещо не е лошо да се доизкажете.

 3. румэн радэв е бита карта. Фейсбуковските неграмотници последни ще вдянат това.

 4. Г-н Инджев, явно Вас Ви четат в Москва ))))
  Простата проверка на първия ай-пи адрес това показва….

  Нека да храчат и да се задъхват от омраза. Явно са в 3-я психологически стадий ГНЯВ по възприятие на престоящото поражение /по скалата, която цитира Арастович/. Доста напред сме значи, остават им още два.
  —-
  1. ШОК
  2. ОТТОРЖЕНИЕ
  3. ГНЕВ
  4. ДЕПРЕССИЯ
  5.ПРИНЯТИЕ

 5. Явор
  22.02.2023 в 13:20

  Мен често ми блокират ФБ-ка разни говнояди.
  Но аз периодически го почиствам.
  Като трия екскрементите им!

  Предполагам същото прави и г-н Инджев.

 6. Г-н Инджев,

  При съвременната дигитализация,
  в нормалните демократични държави,
  службите имат интернет търсачки с кодови думи.
  Всяка заплаха за убийство,
  автоматично влиза и в сайта на службите.

  Но явно България, макар и в ЕС и в НАТО,
  нито е нормална, нито е демократична!

 7. Маските падат. Бас ловя, че феновете на пРЕЗИДЕНТ Фълчилков до един са пут.инофилли. Ерго-ПНХ и ДГД.

  Два анонса

  Не на руzкия терор! България е с Украйна!
  Петък, 24 февруари 2023 г. от 18:00 ч. до 19:30 ч.
  Фонтана пред Президентството

  И за 2-ри април-Ти броиш
  https://offnews.bg/izbori/ti-broish-tarsi-12-000-dobrovoltci-za-opazvane-na-vota-795524.html

 8. Това са сигурно фатмашки лумпени, тях ги търсят с конкурс за дИбильизъмь , повече дори и от милиционерите в Симеоново!
  За тях най-голямата “награда” е – чемодань, вакзаль, кРимь! Заедно с “ГЕНЕРАЛьният” им фатмашки бляд – реZZиЛдентът лумПен гадень!
  Фатмашките рублояди започват още от времето на първият ПРЕВРАТ срещу Съединението, и Стамболов ги осъжда директно на смерт за предателството им.
  Но след това , радкА димитриевичь и следващите рублоядски и большевишки фатмаци избягват възмездието за предателството си , и след большевишкия преврат 9 септември 1944г. , и сега с рублоядските фатмаци около ТАРАБАградският реZZиЛденть лумПен гадень!
  И през 1923г. проф. Цанков възмездява предателите на гошо Тарабата за опита за болшевишки преврат.
  Така е , затова все още няма историческа ЛУСТРАЦИЯ за МОЧИ-те, и за колониалната большевишка окупация 1944-1989г , и за постколониалната ченгесарско-мутренска хунтизация! Идите при хуйло си!
  Долу примитивният фатмашки большевишки дИбиль- реZZиЛдентът лумПен гадень, идите на хуйло си, и всички фатмашки большевишки паразити от болшевишката БНА, идите на хуйло си!
  Ето затова никога не трябва да се избират фатмаци и милиционери за най-висшите държавни постове, заради , и в нормалните държави затова не допускат ограничените фатмаци и милиционери дори за министри на отбраната!
  Поне докато не са минали 5-10 години извън армията , а в задунайския ТАРАБАстань още не са се уволнили от армията и директно на най-висшия държавен и военен пост в НРБь, и то под диктовката и заповедите на чекиста решетниковь, идите на хуйло си!

 9. Мутрофанката пак е извадила разкешицака и е извикала ГОЙДАаа!
  Явно не е спала добре заради посещението на Байдън.
  Дерусофикацията в България трябва да включи и московското посолство.

 10. Бог да Ви пази, г-н Инджев! За съжаление, май няма кой друг – както се видя напоследък – визирам случая с разстреляните психолог и журналист…И все пак, ако посмеят да Ви направят нещо, директно ще Ви обезсмъртят. Справка – Георги Марков, Димчо Дебелянов, Христо Ботев…
  Все будители.

  Вие правите достатъчно, за да заемете достойно в тази редица. А те са жалки.

 11. 2 руски мекерета са се загрижили да не се казва истината за друго руско мекере, тъпо, но упорито. Европейските политици показват здрави нерви и подминават бръщолевенията и омразата, която Радев разпръсква срещу българите, а не бива. Време е да се сложи без колебание чатала на руската подлога с обявяването му за персона нон грата.

 12. https://frognews.bg/novini/iliian-vasilev-radev-polezen-idiot-lenin-praviat-varhoven-prioritet-formiraneto-redoven-kabinet.htm
  … сам да поема инициативата във формулиране на това, което е полезно за руските интереси, като използва класическата формула – руските интереси се защитават най-добре от „патриотични“ позиции.
  Ето доказателството от днес: „Недопустимо е немалка част от политическите ни партии да гледат на въоръжените сили не като гарант за териториалната цялост и сигурността на страната, а като донор за военна помощ за армията на Украйна“.
  Украйна не е прост реципиент на българска военна помощ, а донор на сигурност и за нас, и за Европа. Именно защото е приела битката с Русия на своя територия
  Българската национална сигурност не е национално уравнение, а част от колективното уравнение на сигурността. Той и Борисов бяха напълно в синхрон и по отношение отсъствието на руска заплаха…
  Служебният министър на отбраната потвърди, че Румен Радев е отказал предложението на САЩ за триъгална сделка плюс и … НАТО взе решение да не разглежда повече сделки за доставка на съветско оръжие, а отвори тезгяха за своите производители на модерни въоръжения. Ние оставаме с джурасик армия и джурасик президент.
  Ако не се постави импийчмента като политическа цел, това може да засили усещането му, че е безконтролен. Снишаването пред простъпките му, само защото нямало 170 депутата веднага, е политическо малодушие…

 13. по повод Иванка:

  е, по-елегантно успокоение не бях срещал! г-н ИНДЖЕВ наверно горчиво се е усмихнал…

 14. От цялата тази омраза насочена към Г-н Инджев лъха само на слабост, нищета и безсилие срещу истината.
  Винаги и само единственото оръжие на слабите е било насилието- както виждаме и с войната на Русия в Украйна.
  Нека се пържат в собствените си лъжи и илюзии ….
  БЕЗПОМОЩНОСТ- на това ухае

 15. Към Ronnie:

  Обнових статията си относно заплахите срещу мен с данни за конкретното лице Станислав Риков, роден в Москва през 1985 г., подвизаващ се в Руската академия на науките.
  Интересно, след като се знае кой е и къде е, дали е подвластен на прокурорско искане от България да се яви тук заради заплахи срещу български гражданин?
  Или поне да бъде санкциониран със забрана да посещава България?

 16. 22 фев.Здравейте приятели, здравей Иво, Отдавна не съм коментирал, защото съм забелязал, все оставам извън темата. Дето се вика виждам явно нещата доста глобално, ако трябва да се изразя скромно.А може би Иво така е разчепкал темата, щото нищо не може да се добави. И все пак, отново отварям и отварям сайта, дано се е появил някакъв нов коментар и дай боже нова статия на нашия Иво.Щях да се изкажа хвалебствено за някои коментатори, които се появиха последните 4-5 години, но това ще бъде малко извън моя навик да обръщам всеобщото внимание към моята безспорна личност…. А сега извън шегата, да повдигна един важен въпрос.Защо наричаме времето 1944-89 “соца ”.Кой ни втълпи това щадящо определение и ние го повтаряме като папагали. Преди месец научих, че в Царство България срещу създателят на в.”Зора” Данаил Крапчев дал място за публикации на прославили се по-късно, български писатели и поети, комунистическите терористи са извършили два неуспешни атентата. Убиецът на ген. Хр.Луков изразява разочарование от неизпълнената задача. Днес, очакваме с нетърпение предаването на г-жа Л.Кулезич и отново ще чуем това определение, което е ужасяващо неточно. Затова моля, да си помогнем и да дадем кратко определение на тоталитарният, убийствен, ужасяващ и мракобесен съветски експеримент осъществен с жестоката изпълнителност на българските отродници, комунистите.Има още много други теми, които ми се иска да обсъдим. Нека ако позволите, това е една от първите предложени от мен. Ако може нека всеки коментиращ след своята тема да предложи кратко определение за многократна употреба, ако разбира се има идея. Иво, извинявай ако с нещо съм надвишил правата, които имам като коментатор тук.

 17. 22 фев.Иво, много съжалявам за отправените заплахи към теб и семейството. Моля те, имай предвид нашата всестранна подкрепа и добри чувства за победа над заплаха и страха.Ние те подкрепяме!

 18. Либералец,

  Румъния затвори Руския културен център заради пропаганда, но тук и такъв подвиг няма да спаси положението – не можем да се отървем от руски паметници, от руски имена на селища, улици, площади, училища и на какво ли не още … поредната петиция за опит за дерусификация е от 17 т.м. за преименуване на столичната улица гурко на името на Иван Милев, ако софиянци знаеха истината за гурко, а и за Иван Милев колко се знае, колкото знаеха кой е ген.Иван Колев , в сравнение с максимгорки … време е за петиция за смяна на руските имена – хиперактивният копейкин к’во ще каже за един такъв патриотичен референдум или направо да пита в руското посолство дали ще мине Закон за замяна на руската ни памет – това ще е Възраждане и освобождение
  https://twitter.com/DimitarVasil/status/1628073843582459904

 19. Г-н Инджев,поздравявам ви за последователността с която разобличавате руската пропаганда.Това,че предизвиквате гневът на русоробите е нормално.тези хора не търпят инакомислещи,а за мислещи да не говорим.Надявам се след краят на това безумие в Украйна да дишаме по-спокойно и да направим всичко възможно да бъдат премахнати символите на този мракобесен режим,който има и до днес своите неуки последователи

 20. Към Г-н Инджев
  Да, видях го “молодеца- сладур”.
  За съжаление съм убеден, че последствия за него няма да има.Мислите ли,че нйкой от какскетите ще си направи труда ( прокуратура, държава … )?
  Те не вземат мерки спрямо национални предатели като Карбовски Волгин и т.н, които са в страната президента е ярко червен има повече от две радикални пропутински партии и идиоти които им прегласят.
  Не знам ….!!!!
  Желая Ви много здраве, дълъг и щастлив живот и най- вече сили да продължите каузата зад която седите- ИСТИНАТА!
  Моите най-дълбоки почитания Г-н Инджев !

 21. Щом подлогите “гавнаеды” ви плюят, значи работите ОТЛИЧНО, Стопанино. Особено re: дегенератчето от АН СССС рыкав. И не чакайте гешэвтурата да се самосезира, имате право да подадете сигнал до СГП поне срещу тоя передавой маладец.-“академик”.

  Иначе – мутрофановна, заедно с шайка руZZофили, се поклони пред МОЧА по повод “Деня на Защитника на Отечеството” (чие?!?!).

  “Тържеството” е във време на мръсната национал-путлеристка война срещу Украйна и цивилизования свят. Освен подлогата младэн ивАнав, шеф на руZZифилитиците, са присъствали от посолството на Беларус и военните аташета на Виетнам и КНДР. Баре няма гвардейци и салют, както по времето на методиевич-каракачанов. Може рундю казачока да е зает да замазва резила пред Байдън.

  Респект!

 22. Г-н Инджев,

  споменаването на осъдените за тероризъм в “Алтернативата” и цитираното скоро тук неслучайното убийство на ген.Лебед , ме наведе на успоредицата м/у командващия кремълската провокация със свалянето на пътническия самолет 2014г , полк.от руския спезназ Стрелков-Гиркин , който е с бойна слава зад гърба си и генЛебед – Гиркин е руският герой, който ръководи отцепването на Донбас , а ген. Лебед със същия боен опит зад гърба си и”с особени пълномощия“отцепва 1992г. Приднестровието. – и Гиркин и Лебед след това се включват като руски герои в политиката и двамата ги легендират като опозиция!! на Кремъл – разработвани са по един и същ сценарий за нуждите на опазване целостта на колониалната империя за всеки “пожарен случай” под каквато и да е “табела”- има за всеки цвят и вкус , което обяснява и безмисленото връщане на Навални на “бял кон” след фашизоидния му старт на опозиция

 23. В нормална държава трябваше отдавна да Ви пазят службите…. Но тук пазят рашистите….щот са на изчезване…

 24. Абе видяхме ли какъв гнусен плазмодий е т.нар. “прАфесАрь” мишЬ кАнстантинАфь, гнусният геберастки подлизурко и всезнайковец?!?
  Тоя завършен номенКЛАТУРен паразит днеска се е изказал , че в избирателните секции са неграмотници , които НЕ можели даже да събират прости числа, и заради това не трябвало да има разделно броене на двата вида хартиени бюлетини , защото в секционните комисии не са завършили втори клас и не могат да съберат броя на малките принтирани “бюлетини” със броя на големите напечатана хартиени бюлетини!!!!!!
  Това означава , че прафеZZарь мишЬ кАнстантинАфь казва , че трябва да закрием всички избирателни секции, за да не харчим 100 милиона за хартиените “избори” , защото няма грамотни преброители, които да могат дори да извършват най-примитивната математическа операция , каквато е СЪБИРАНЕТО!!!
  Защото , щом като преброителите не могат да съберат двете числа от двата вида хартиени бюлетини, то няма да могат да съберат(преброят) и броя на гласоподавателите дори на неговата шайка ГЕРБь , във всяка секция! Защото най-елементарната форма на СЪБИРАНЕ е ….преброяването!
  Т.е. герберасткият дИбиль – мишЬ кАнстантинАфь казва , че никой освен него не може да събира две естествени елементарни числа, и даже не може да преброява, защото преброяването е събиране!
  Ето докъде можеш да стигнеш в достигането на върховете на герберастките дълбочини на проZZтит(уц)ията пред вожда си бокоТИКВАТА, дори и да си вселенският всичкологь – мишЬ кАнстантинАфь, иди на байХУЙ!

 25. Мисля, че в такива моменти е много важно да се показва твърда и непоколебима подкрепа за хора като
  г-н Инджев. Да знаят рашистите, че има огромен брой хора срещу тях, които приемат тези заплахи много лично. Колкото и да си ги обичаме Ботев, Димчо Дебелянов , Георги Марков и много други като тях , не може с лека ръка да допълваме списъка с нови достойни българи!
  ( Иванке ??? )
  А днес в Полша наший президент пак на първа линия се изтипосал. Горд.
  Като един “спасител на Европа”.
  Интересно ми е Раковски, Левски и Ботев и те ли щяха да бъдат определени от Радев като “войнолюбци” ?! Как мислите ? И те на въоръжена борба срещу тиранията са призовавали българския народ.
  ( Добре че курнелия я е нямало тогава, че каква борба е щяло да бъде без патрони ?!) Е, нямало го е тогава радев да оправи нещата по мирен път! И Слава Богу!
  Съгласен съм с Иван Петков , че е време за някаква форма на червен картон от западните ни партньори , да го командироват заедно с колегата му Лавров , да обикалят из Африка да търсят съмишленици!

 26. RICOшетниковь,

  – отново се учим да не бъдем неутрални … и се учим

 27. До РОБЕРТ АЛТЪНОВ:
  Този месец вече писах тук по повдигнатата от Вас тема. Предложението ми беше
  да се популяризира определението РАШИЗЪМ /по аналогия с фашизъм, болшевизъм, хитлеризъм, маркс – ленинизъм…/ и актуалната му регресивна метаморфоза – путлеризъм.

 28. Иво, въпреки скепсиса ти към службите трябва да пуснеш сигнал към службите. Нека поработят малко, задължени са.

 29. @N. Penchev

  Радев е, уви, избор на болшинството от българския народ, и на него не му дреме, че ние с вас се червим от срам заради него – защото сме малцинство. Борисов също е почти постоянен избор на българския народ от 12 г насам.
  Българският народ е със сменена физиономия и с промит мозък. През лятото в България почти всеки втори човек ми обясни, че обича руснаците и не подкрепя украинците. Започнах да премълчавам и да крия какво мисля, за да не ме набият някъде – толкова агресивно се изказваха. Това ми се случи дори в София, дори сред бивши състуденти. Онемях. Почувствах се като едно време през комунизма.
  Според мен, такива като Радев и Борисов не просто обявяват такива като Ботев и Левски за войнолюбци – те даже биха ги разстреляли при първа възможност. Даже много ги сърбят ръцете, ама им пречат НАТО и ЕС в които все още членуваме, за да се развихрят (това не им пречи да се кичат с портретите им и да словоблудстват по техен адрес). Къде са, междувпрочем, Иванчева и Петрова?
  Стефан Гамизов наскоро обърна внимание на един много съществен факт – мисля, че интервюто беше във Фрогнюз – в момента, в който се е получила депешата от Държавния департамент, че САЩ признават правителството на Георги Димитров, т.е. че оставаме официално в руската сфера на влияние – на следващия ден са почнали убийствата.
  А г-н Инджев вече стои с делото си в редицата на народните будители, защото служи на Истината – и това написах.
  А аз, какво мога да предложа, освен молитва, подкрепа, мога и да гласувам, което и правя. И да се надявам, че с времето критично мислещите българи ще станат мнозинство, което досега в живота не ми се случи, но дай Боже!

 30. Към

  23.02.2023 в 00:12:
  Няма никой “неутрален” и “независим” от всичко. Дори природните и божиите закони не са.

 31. Не на рузкия терор!
  Не на рузката култура! Защото след рузката култура винаги идват рузките танкове!
  Не на рузкия бизнес! Защото след рузкия бизнес винаги идва рузката корупция и рузката култура!
  Руснята в рузия!!!

 32. @Иванка
  Радев не е избор на болшинството от хората.
  Беше изкачен благодарение на боко тиквоко, по поръчка на решетников и издигането на тотално непечелившата цецка и котерийните партийни игрички в дясно.

 33. минзухарче, N. Penchev,

  това, което написа Иванка:… ако посмеят да Ви(г-н Инджев) направят нещо, директно ще Ви обезсмъртят*. Справка …Все будители… А те са !жалки* е точно и възпиращо
  Иванка,
  избиването на елита на нацията ни е съпътстващ компонент на руската намеса в историческия път на българите след – масовите чистки започват с нахлуването на червената армия в страната ни – наш большой друг е давал указания “как трябва да се про­веде революцията в България и че за да стане както трябва, е необходимо да се пусне повече кръв“… но съветвал да не се отлюспва опозицията – без съд и присъда са избити десетки хиляди хора по списъци според указанията – това са хора от интелигенцията и управляващи­те до 1944 г. – учители, кметове, полицаи, висши офицери, тър­говци, адвокати, съдии, по-богати българи, членове на патрио­тични организации (легионери, бранници и др.), свещеници и др и 3-4 месеца след 9-ти са най-големите престъпления – по села и градове – училища, затвори и казарми са пре­пълнени с арестувани , пребивани, безследно изчезнали хора; ноември 1944 г. започва чистката на офицери и на фронта … Георгидимитров се връща в България ноември 1945 г. преди бойкотираните от опозицията избори за НС. Декември 1945 г. на срещата в Москва по сключването на мирните договори с победените страни “освободителите”обещават пред САЩ и Англия да се демократизира режима в България , не иска неподкупния Никола Петков в правителството на ОФ и 1946 г. започват побои и избиване на опозицията ,а 1947 г., е забранена със закон и уни­щожена изцяло. След убийството на Никола Петков на !!23септ1947 г. за международната демократична общественост няма съмнение, че това е руско дело на Сталин – Чърчил заявява: “Това убийство не можеше да стане скрито и ние знаем, че от Кремъл бяха много ядосани… Болшевиките по нищо не се различаваха от нацистите.”
  … но сталинистите по нищо не се различават от методите за терор преди тях на царска русия и на тези при и след разпада на омперията на злото, а РФ е призната за терористична държава
  – за оценка ни е според историческата памет, която имаме като народ …

 34. За забравилите напомням, че радэв беше избран само защото бацэ кандидатира неизбираемата (дори от най-заклетите гербаджии, които познавам) цецка цачева. Ако беше издигнал плевнелиев за втори мандат, нямаше да има никакъв зелен чорап, защото и ние десните избиратели одобрявахме плевнелиев. Някои от “нашите редици” са гласували за радэв, но само за да “накажат” баце (но що за наказание е това, като сам нарочно беше заложил на губещата карта?!).
  Извод: когато и двамата кандидати не струват, няма избор. Предлагам Веселин Методиев за наш следващ кандидат-президент след предстоящия успешен импийчмънт.

 35. Днес прочетох, че прокуратурата се е самосезирала за заплахи срещу Устата…
  И се сетих за двойния аршин…

 36. Това не е шега! –
  Единствено С ДЕРУСИФИКАЦИЯ , навсякъде и във всичко, България може да има бъдеще в Човешката Цивилизация !!!

 37. Голяма грешка е ( нещо като “преспиването на Путин от Запада”) че всички правилни медии в бг се занимават само с Убеждаване и Убеждаване на Вече Убедените…- Няма време.

 38. “….прокуратурата, която пък отново да постанови, че въпросите кандидати да ме убиват си упражняват свободата на словото.” Става дума за грижата на прокуратурата да се осигурява свободно упражняване свободата ДА СЕ УБИВА Словото, с която си грижа българската прокуратура и служби са срамно известни по целия свят.
  Колкото до Каскета, Копейкин, пРЕЗИДЕНТА, Волгин, Карбовски и другите по-големки руSSки говна, трябва да апелираме към САЩ да ги включат в списъка Магнитски, партията на Копейкин да се обяви за терористична организация /каквато си е/, медиите подкрепящи войната на кръволока Путлер да се лишават от лиценз, както правят в свободния свят. Тоя Станислав Риков да се предложи за включване в санкционните списъци на някоя читава държава от Прибалтика като бесуващ руZZки терорист. Нашата нацвъкана с руZZки агенти държава е неспособна на такъв героизъм.
  Украйна ни освобождава от “освободителите” с кръвта на героите си! Да и благодарим в този паметен ден! Слава Украina!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.