Мартин Гочев от Варна иска от любов към Русия да изнасили децата ми, да ме осакати и да ме ЛИКВИДИРА

 

 

 

 

 

 

Това ми е написал като лично съобщение във Фейсбук Мартин Гочев от Варна на страницата ми, която не посещавам, макар там да се препубликуват всеки ден текстовете ми от ivo.bg. Администраторът ми препрати заплахата.

Извинявам се за мръсотията, която споделям. Първоначално реших да я редактирам, но размислих. Нека се види в оригинал.

Не се надявам някоя институция да се самосезира, макар поредният кандидат да изнасилва децата ми и  да ме убива да не се крие. Напротив, демонстрира се. Явно разчита на недосегаемостта на такива като него в България.

Вече 4 пъти съм сезирал “органите” при подобни заплахи за живота ми. Има и пети път във връзка с един преследвач на малолетната ми дъщеря, който също не се криеше. Беше арестуван и стигна до прокуратурата ( не желая да споделям подробности, за да не отключвам отново бесовете му).

Само в един от случаите извършителите бяха установени, но оневинени от прокуратурата, според която те са упражнили правото си на свободно слово. В края на краищата не съм нито Бойко Борисов, нито Делян Пеевски, че  прокуратурата да се задейства при подобен сигнал със заплаха за живота ми.

Повтарям, този кандидат изнасилвач на децата ми и потенциален мой убиец не е анонимен. Няма проблем да бъде издирен и “профилактиран” ( най-малкото).

На какво разчитам този път ли, освен да регистрирам за протокола потенциалния си убиец и изнасилвач на децата ми ?

Надявам се поне близките, познатите, съседите, колегите на гордия със своята свинщина Мартин Гочев да го видят в истинската му светлина. Може пък между тях да се намери някой, който да не е като него и да разбере, че познава потенциален изнасилвач на деца и убиец.

 

27 мнения за “Мартин Гочев от Варна иска от любов към Русия да изнасили децата ми, да ме осакати и да ме ЛИКВИДИРА”

 1. Видно е, господин Инджев, че Гочоолу и Дочоолу са насърчавани от българското законоопазване да развиват правото си на свободно слово. Гнусно е, но е така у нас.
  Желая ви още много кураж в честната ви позиция.

 2. Иво,

  “Столицата” на ТИМ Варна е превзета от “пенсионирани” раzzийски чиновници и не случайно “роиди” изродената партия на Копейкин.
  И тоя изроден, които те заплашва е със същия “мозък”, като рашиските изнасилвачи и убийци, върлуващи сега в Украйна.
  И точно като тях ще свърши.
  Смятам, че вече е време да се показват рашистките изроди от България с лицата и имената им. Така, както правят в Украйна.
  Гербавата, така наречена прокуратура, няма да си “причини” сега действия, но след неизбежния крах на пРоссия ще видим промяната и в България.
  Каскета ще си замине, а законността ще се завърне и у нас.
  И тогава ще има наказания и за българските изродени рашистки копейкаджии.

  А за момента се надявам, че ще има и реакция от страна на “добрите сили”!

  Коалицията ПП – ДБ, като четете това, вземете и реагирайте!
  Иво не е просто съмишленик, той върши повече за развитието на България от цели “медии”!

 3. Българските русофили в руzия! Там ще имат нужда от робски труд за да изплащат репарации към Украйна в близките 50 години!

 4. Господин Инджев, чест и почитания за откритите Ви, честни и автентично български, които изразявате от години. Убеден съм, че този получовек, изразил заплахи към Вас и членове на семейството Ви, не би имал смелост да Ви погледне в очите, ако се засече с Вас на улицата. От антропологията на безличността мартин гочев /нарочно с малки букви/ лъха на латентен хомосексуализъм – а и характера на заплахите му потвърждава това – и СТРАХ! Много страх! Руските подлоги загубиха почва под краката си и съвсем очевидно изпадат в истерия.

 5. Към Царят на таласъмите:

  Не съм сигурен. Само преди седмица същият типаж ме заплашваше по подобен начин очи в очи насред София и ми обещаваше, че ще си изпълни заканата, но по тъмно, за да не го снимат камерите.
  Миналата пролет един пък с качулка ме предизвикваше да отговоря на псувните му, за да ме “зАколи”. Можех ли да бъда сигурен, че не носи нож?
  Един атакист ( беше сигурно, че е такъв, стана близо до митинг на “Атака”, искаше да ми вкара главата там, където едва ли би влезнала, но пък би означавало счупване на гръбнака.

  И т.н.

 6. Към Arthur:

  В случая медиите могат да свършат повече работа от мен, разгласявайки името и снимката на въпросния кандидат изнасилвач на децата ми и потенциален мой убиец.
  Ако в в някоя редакция четат това, нека знаят, че съм готов да участвам по всякакъв начин в разгласяването от тяхната трибуна.
  Все пак става дума за обществено опасен тип със престъпни наклонности, към когото трябва да се отнесе с нетърпимост обществото ( понеже от институциите не очаквам нещо подобно).
  Гледам репортажи за разни убийци и насилници, от които многократно са се оплаквали по надлежния ред техни близки и познати, но накрая, когато се (д)оказва, че оплакванията не са били без основание, вече е късно.
  Трябва превенция и този случай е такъв.

 7. Тоя путинкантропь не осъзнава , поради безклетъчният си “мозък” , че дори да “изпълни” заканите си , това няма да промени НИЩО за неговият РУБЛОвладелски ТЪПькач от кремълският бункер.
  Всички рубли ще спрат дори за безмозъчните лумпени , като него!
  Те сега се активирана, заради техният местен ТЪПькач- Копейкинь, тоя примитивен дИбиль е пратен директно от него, заради предстоящите избори. Същите нарочно пишат гнусни неща по социалните мрежите, когато някой ги затапи, и те не могат да отговарят нищо, и заради това издават само нечленораздели звуци, понеже друго не могат ! Те са подбрани от “партийният” им ТЪПькач Копейкинь по тяхната примитивност и дИбильизъм, понеже Копейкинь е доживотен паразить, и разчита само на лъжи и примитивен популизъм да спечели нещо от изборите, както е било винаги досега на изборите, и преди изборите.Всичкобе заради личните им рубли, те не се интересуват от нищо друго, особено преди изборите! Това е тяхната примитивна “тактика” да заглушат вашият глас преди изборите, особено във Фейсбук се наблюдава , сега!
  Вие ги видяхте сам какви паразитни лумпени и дИбильи са в Добрич, преди 4 години!
  Това “могат” , а и друго няма да могат , паразитите на Путлер в задунайския Бандитустань!
  Долу санктьсталинградският лумпенизирань паразитен изродь Копейкинь, иди на хуйло ви!
  Долу копейковите му путинкантропи, идите на хуйло ви!

 8. Иво, съглсасен съм напълно с репликата.
  Всъщност моят призив, моят настоятелен призив към ПП – ДБ е да застанат зад теб ясно и открито.
  Започна изборна кампания. Ще имат участия по “телевизии” и “медии” (все в кавички).
  Каква по-добра илюстрация на болезнената нужда от де-рашизация и свързната с нея реформа на прокуратурата и МВР от твоя случай?

  Рашистите у нас се чувстват свободни да заплашват и нападат! В страна член на ЕС и НАТО!
  Аболютно нетърпимо е вече в България,!
  НЕТЪПИМО!!

  Потретвам. От така наречевните институции помощ без натиск няма да видим.
  Така че, ПП – ДБ дйствайте!
  За мен и моето семейство реакцията на ПП и ДБ по този случай ще са лахмуса за предстоящите избори.

 9. Пуснах предния си коментар и виждам в Дневник:
  https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2023/03/04/4456360_pametnikut_na_graf_ignatiev_vuv_varna_e_bil_povreden_i/?ref=home_NaiNovoto

  “Паметникът на граф Игнатиев във Варна е бил залят с бяла боя, а паметната плоча към него е захвърлена на няколко метра от него. Това показва снимка, получена от Дневник снощи малко преди 1ч. след полунощ. Текстът към нея гласи: “Тук не е Москва! Пиша ви, защото вече не се издържа”.

  Цитират и Иво с истината за т.н. “граф”.
  Чудесно!
  Пускам коментар в Дневник – да знаят, че рашистите са се развилнели!

 10. А къде е АЕЖ???? Няма ли да реагират?

 11. Г-н Инджев ,

  в списъка на копейките сте и не от преставянето на ”Измамата Сан Стефано” в Добрич …
  – списъците са 1-вата грижа на матушката още от гръцкия им проект със посписъчната кражба на богатите български манастирски библиотеки(данайски дарове за ограмотяване на православните туземци с руски редактирани преписи на историята ни още от времето на 1-вия европейски манастир”Св. Атанасий”) – редят списъци и в Азиатския департамент и любимия на софиянци славянофилистик Аксаков(още докато лорд Дерби сбира Цариградската конференция, на 13 ноем.1876 е назначен руски губернатор на българите и се съставят списъци на руски ибрикчии) – после са списъците с антисъединистите , с погромаджиите – съв. Русия спуска списъци за важни точки за пропаганда, за терор и ликвидация и преди и след 1944
  Има едно свидетелство на СТЕФАН ПОПОВ ЗА ТРЕТОТО БЪЛГАРСКО ПОКОЛЕНИЕ(sitebulgarizaedno), което можеше да нулира руското влияние на Балканите, та, това е причината ссср-то да рискува(въпреки написания, чакащ бг-подпис, мирен договор със съюзниците им) да окупира България – точно по същата причина ссср-то измества датата на мирния договор с Германия, а после спретва гладомор и холодомор на берличани , за да Е ПОБЕДИТЕЛЯТ – с целия Берлин не им се получи , както и с целия Балкански полуостров , но не са се отказали – опитите продължават – списъци за ”куфарната” приватизация, нови списъци за сплашване и ликвидация, списъци за корумпиране – тази гоооляма руска бастилия в столицата не дърпа поводите на днешните радкодимитриевци само с подвикванията на тлъстата мутрофановна
  – дал им Господ неговата съдба … тоя път украинска котка им мина път

 12. Към よ:

  Не знам за този списък конкретно, но съм се виждал в разпространяван списък на …евреите, макар да не ми е известно да съм такъв.
  Техните (с)писъци не ме вълнуват и ако ги има наистина може би щях да се засегна да са ме пропуснали. За мен е комплимент да бъда антипод на рашистките отрепки.

  Но когато заплашват открито децата ми с изнасилване и мен самия (все пак) с убийство, въпросът не е само личен. Става дума за обществено опасен човек, поради което призовавам медиите да обърнат внимание на случая, илюстриран с име и снимка на извършителя. А не пак да има тюхкане, че някой престъпник е извършил престъпление, за което мнозина са предупреждавали чрез сигнали преди това, но се оказало, че нищо не било предприето като превенция.

 13. Към Слава Украiнi!:

  Пак казвам, не очаквам непременно реакции от организации и институции. Призовавам медиите да разгласят случая. Противното би било съучастие с въпросния агресивен тип, който им поднася на тепсия случай, подходящ за илюстрация на факта с кого си имаме работа тук.

 14. Вгледах се внимателно в снимката на варненския изнасилвач-убиец Мартин Гочев, както сам “героично” описва намеренията си, и за кой ли път констатирах, че винаги има връзка (релация) между външния вид и духовния мир на индивида. Заприлича ми на Радев, особено в очичките, сигурно с годините и ушите му ще клепнат (като на оригинала) от слугуване и лазене в краката на руSSкия му государь.

 15. Г-н Инджев, имам предчувствие, че този път заплахата ще предизвика гръм в публичното пространство…
  С Вас сме!

 16. Г-н Инджев,
  Имате моята лична подкрепа, но какво ли може да означава само тя сама по себе си? Успях да препратя на десетина близки приятели линк с безобразната вербална (засега) атака срещу Вас…
  Питам се, не е ли редно медии като nova и Евронюз България да се заинтересуват от този случай на крещящо безобразие и да дадат гласност???
  Все пак, те са медии, гледани от (десетки) хиляди души всеки ден! И (поне на книга – аз имам безброй резерви!) минават УЖ за проевропейски и продемократични…

  КЪДЕ СА МЕДИИТЕ НИ?

 17. Г- н Инджев,

  ако е сам юнак на коня – каскетурата отдавна да се е намесила за рейтйтинг , но става дума и за паравоенни организации на разпореждане (https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/13512709)
  – а “този списък конкретно” вчера беше развян насред София с наZидателно много руски знамена, метани и словоблудства: “…демонстрация на политическа позиция, демонстрираща преклонение пред Москва. Веещите руския флаг очевидно нямат и грам желание да се замислят над фактите от историята. За тях преклонението пред „дядо Иван“ е генетичен код за принадлежност към руския свят, независимо че от Кремъл управлява сатрап, който без аргументи нападна вероломно независима Украйна. Ситуацията е ясна: има агресор – Русия и жертва – Украйна. Бацилът на путинската пропаганда обаче активира у среди от българското население раболепие към путиновата политика, само защото става дума за Русия. Абе война, война, избиват деца, старци и изнасилват жени и разрушават градове и села, но украинците сами са си виновни…” – пише Огнян Стефанов , а той веднъж е отмятан по такъв”конкретен” списък (https://frognews.bg/novini/saedinenieto-provali-vreme-vrashtane-iztochna-rumeliia-kniajestvo-balgariia.html)
  – и нещата съвсем не са безобидни – ние сме в състояние на гражданска война от антисъединиския преврат, а достойния български генералитет го избиха за и по 9 септ., та и военния ни преврат ще е проруски
  … украинците разсичат тоя руски възел едва сега и освобождаването на окупираните им територии е само началото , а не се предвижда разпад на империята , макар че ни се провижда – https://daniivanov.blogspot.com/2023/03/blog-post_78.html

 18. Едва ли малограмотника Гочев е чувал някога, че на Шипка не се е бил нито един руснак! Вярно е, че РУСОРОБСТВО=НЕГРАМОТНОСТ!

 19. Редно е прокуратурата и МВР да се самосезират и вземат адекватни мерки,иначе излиза ачик,че са на руска хранилка.

 20. Не че има какво да му скалпирам на това мутре, но с удоволствие бих му резнал и ушите. На него и подобните му пожелавам мобилизация в редиците на мурзилките. Такива не заслужават нищо повече от това да приключат земния си път като пушечно месо.

 21. Имаме си президент. Той е върл противник на военолюбци и мутри.Ще рече,че е против престъпниците,подготвящи насилия и убииства. Нещо повече–законите го задължават да пази свободата и живота на своите граждани.Той минава за баща на нацията.В противен случай всичките му гоилеми приказке за деня на освобождението 3 март ще бъдат за заблуда и празно говорене.

 22. Абе само на мен ли ми се привижда, ма тоз варненский патрЭот ми мяза на рундю казачока, наший славний рэZидент. И по сурат, и по физика, и по харизма. Ще се повторя, но подобни същества вдяват само от сапьорна лопатка по зъбите.

 23. Освен че случаят трябва да стане обществено достояние (чрез медиите), трябва да потърсите добър юрист, а такива има достатъчно. Сред тях – Ваши съмишленици и почитатели. Сигурна съм, че ги знаете. Те знаят какво да направят.

 24. @ Arthur:
  Заставам категорично на позицията Ви!
  В предизборна кампания сме- изявата на мартин гочев е удобно вдигната топка, за каквато може само да се мечтае! От години се питам: Защо беше отстранен Иво ИНДЖЕВ от поста Главен редактор на синия медиен флагман? Защо беше ликвидиран вестник ДЕМОКРАЦИЯ? Защо СДС, ОДС, ДСБ, ДБ, ПП не припознаха Иво ИНДЖЕВ като свой рупор и не взеха на въоръжения огненото му слово? Защо и днес кротуват с широко затворени очи? Защо не се кооптират мислещите, читавите, хората с позиция, харизма и обществена значимост? И още много такива ЗАЩО!
  Боли ме за НАШИЯ ИВО, защото не намирам начин да му помогна в създалата се кална ситуация, а тези които могат си траят, улисани в дребнави сметки! Толкова си могат или става дума за нещо по-лошо?!

 25. Здравейте, г-н Инджев, изпратих имейл с линк към този пост до основните медии, от които се информирам с призив за реакция: Дневник, Офнюз, Клуб З, Медиапул, Фрогнюз, Сега. Да видим дали ще има такава. Желая Ви кураж и сили! Поздрави

 26. Достоен наследник на Безименния руски изнасилвач! Неслучайно цяла Европа е пропищяла от тях след освобождението от нацистите, пък и по него време. Изродите са изнасилвали затворнички от Аушвиц-Биркенау! Освободили и изнасилили. Има самоубили се жени – оцелели на косъм в лагерите, но руснаците вече им дошли прекалено мното след лагерите.
  Гнусна работа. А най-гнусното е, че полицията и медиите пак ще се направят на заспали. Съжалявам, че минавате през това, г-н Инджев.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.